SacralNirvana Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 Ogolna aura tygodnia - XVII Gwiazda Tu moga byc jakies plany na dalsza przyszlosc, ewentualnie jakies marzenia. Takie troche wygladanie dalej. Co mnie ewidentnie zaskoczy, czego sie zupelnie nie spodziewam - Paz Mieczy, 7 Bulaw, 3 Bulaw + Krolowa Mieczy ---> II Kaplanka, HB X Kolo Fortuny i I Mag Nie wiem. Czeka mnie jakas rozmowa, moze nawet bede musiala o cos zawalczyc, efekty tego beda z czasem, nie od razu. Moze z jakas kobieta. Ewentualnie tu ja jako ta Mieczowa wyszlam. Co mnie ucieszy, co bedzie radoscia tego tygodnia - X Kolo Fortuny, 7 Mieczy, 6 Bulaw ---> III Cesarzowa, HB VII Rydwan Byc moze cos, co do tej pory czekalo na to, aby sie tym zajac, wlasnie zostanie ladnie odhaczone, bo 7 Mieczy zmieni swoja energie w 6 Bulaw. Dom/rodzina - XII Wisielec Wakacje. Finanse - VIII Sprawiedliwosc, 5 Bulaw, Krolowa Bulaw (wypadl Rycerz Monet) ---> X Kolo Fortuny, HB XIII Smierc i IV Cesarz Ogolnie to, co powinno byc, cos moze jednak sie zblokowac i bede musiala zadzialac Krolowa Bulwa w towarzystwie Rycerz Monet. Uczucia - 10 Monet + Krol Kielichow, 6 Monet ---> III Cesarzowa, HB XVI Wieza i VII Rydwan Tu jakies pomaganie sobie z Kielichowym. Znajomosc juz istniejaca, bo 10 Monet to baza czegos, co istnieje, wiec pewno jakies wsparcie z jego strony... ewentualnie w jego strone. Cytuj
Kędry Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 Ogolna aura tygodnia - XVII Gwiazda dużo planujesz na ten tydzień i masz nadzieje ,ze uda Ci się zrealizować Co mnie ewidentnie zaskoczy, czego sie zupelnie nie spodziewam - Paz Mieczy, 7 Bulaw, 3 Bulaw + Krolowa Mieczy ---> II Kaplanka, HB X Kolo Fortuny i I Mag Dużo działań i rozmów - trochę energii zużyjesz Co mnie ucieszy, co bedzie radoscia tego tygodnia - X Kolo Fortuny, 7 Mieczy, 6 Bulaw ---> III Cesarzowa, HB VII Rydwan Ogarniesz sprawy, które do tej pory ciążyły Ci - poczujesz się zadowolona - będzie to również zachęta do dalszych działań Dom/rodzina - XII Wisielec spokój - Finanse - VIII Sprawiedliwosc, 5 Bulaw, Krolowa Bulaw (wypadl Rycerz Monet) ---> X Kolo Fortuny, HB XIII Smierc i IV Cesarz nie widać tu większych niespodzianek Uczucia - 10 Monet + Krol Kielichow, 6 Monet ---> III Cesarzowa, HB XVI Wieza i VII Rydwan Ładnie - kontakty z panem uczuciowym - widać zachowanie równowagi - może jakieś propozycje padną - ucieszy Cię to 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Napisano 11 Sierpnia 2013 Weryfikuje Ogolna aura tygodnia - XVII Gwiazda Tu moga byc jakies plany na dalsza przyszlosc, ewentualnie jakies marzenia. Takie troche wygladanie dalej. Ogolnie tu nic wielkiego nie bylo. Raczej planowanie takie co tam dalej... i odpoczywanie. Co mnie ewidentnie zaskoczy, czego sie zupelnie nie spodziewam - Paz Mieczy, 7 Bulaw, 3 Bulaw + Krolowa Mieczy ---> II Kaplanka, HB X Kolo Fortuny i I MagNie wiem. Czeka mnie jakas rozmowa, moze nawet bede musiala o cos zawalczyc, efekty tego beda z czasem, nie od razu. Moze z jakas kobieta. Ewentualnie tu ja jako ta Mieczowa wyszlam. Klotnia z pewna kobieta (z rodziny) wyszla. Co mnie ucieszy, co bedzie radoscia tego tygodnia - X Kolo Fortuny, 7 Mieczy, 6 Bulaw ---> III Cesarzowa, HB VII RydwanByc moze cos, co do tej pory czekalo na to, aby sie tym zajac, wlasnie zostanie ladnie odhaczone, bo 7 Mieczy zmieni swoja energie w 6 Bulaw. Tu moga byc sprawy finansowe, czekalam na zalegle pieniazki. Dom/rodzina - XII WisielecWakacje. Tak, dokladnie. Finanse - VIII Sprawiedliwosc, 5 Bulaw, Krolowa Bulaw (wypadl Rycerz Monet) ---> X Kolo Fortuny, HB XIII Smierc i IV CesarzOgolnie to, co powinno byc, cos moze jednak sie zblokowac i bede musiala zadzialac Krolowa Bulwa w towarzystwie Rycerz Monet. Wlasnie ladnie wszystko ruszylo. Zalegle alimenty plus aktualne na biezaco. Uczucia - 10 Monet + Krol Kielichow, 6 Monet ---> III Cesarzowa, HB XVI Wieza i VII RydwanTu jakies pomaganie sobie z Kielichowym. Znajomosc juz istniejaca, bo 10 Monet to baza czegos, co istnieje, wiec pewno jakies wsparcie z jego strony... ewentualnie w jego strone. To, co bylo + przyjazn. Takze jw. Dziekuje Kedry za pomoc w interpretacji... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi