Skocz do zawartości

karta dnia - poniedziałek

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karta dnia: Królowa Mieczy

Wyjaśnienie karty dnia: Król Buław, 9 Mieczy, XIII Śmierć, 10 Kielichów

Czuję, że odezwie się do mnie jakaś kobieta, może to być osoba urzędowa, która rozwiąże moje dotychczasowe problemy. Ewentualnie stawiam na kłótnię z moją matką...

Napisano

Tak. Jakas kobieta. I karty wskazuja na to, ze jezeli sie czyms martwisz, to Twoje zmartwienia powinny okazac sie nieuzasadnione. Bo po 9 Mieczy masz Smierc a potem 10 Kielichow.

Mozliwe, ze kontakt z Twoja byla? Mieczowa to tez eks...

Kart klotni to ja tu nie widze. Jedynie byc moze Twoje konkretne dzialania w tym Bulawowym, majace na celu zakonczyc jakas nieprzyjemna sytuacje, ktora byc moze nie daje Ci spac po nocach albo sprawia, ze duzo sie tym zamartwiasz. Widac, ze Twoje dzialanie powinno Ci przyniesc spokoj na ten czas i ukojenie, zadowolenie.

Napisano

być może cały Twój jutrzejszy dzień będzie zdominowany przez osobę mamy, będzie potrzebowała Twojej pomocy, jakieś emocjonalnego wsparcia, może będzie chciała się wygadać w związku z jakimiś wcześniejszymi bolesnymi przeżyciami, to Was zbliży do siebie

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Królowa Mieczy to taka też cierpiętnicza karta. Może mówić o jakimś wyrzeczeniu się czegoś (jakichś przyjemności, czy pewnych podstawowych rzeczy, spraw) w imię czegoś/jakiejś idei. Mi KM pokazała kiedyś mój zamiar diety i samą dietę.

Jeśli to chodziłoby o jakieś wyrzeczenia, w ogóle cierpienie w imię tam czegoś jutro/od jutra to powinieneś przejść przez to pomyślnie, o czym mówiłyby karty w tle.

A i też może być jakieś poświęcanie się dla kogoś w pewnej sprawie.

Edytowane przez x-latek
Napisano

a może uda ci sie doprowadzić do finału jakś sprawe, która nie daje Ci spokoju?. Jeśli jest taka, to się uda i na tym sie skupisz przez większość dnia.

jesli nie, to też obstawiam kobietę. Jeśli sa jakieś nieporozumienia, to stanie na ostrzu noża. Ciebie poniosa emocje, chęć wyjaśnienia jakiejś trudnej sprawy, ktora męczy. Pozytwynie.

Napisano

Zgadza się, jutro planuję załatwić 2 sprawy, które ciągną się za mną od kilku dni.

Napisano

Udało mi się załatwić jedną sprawę, zaś druga została tymczasowo odwołana z powodu pogody. Później matka kazała mi zrobić zakupy, przy obiedzie dużo rozmawialiśmy, więc ogólnie dzień skupił się na niej ;)