Erza Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 Ogólny nastrój miesiąca: Cesarzowa, 7 monet, 4 buław ---> suma Kapłanka całkiem udany miesiąc, skupię się na sobie, na dalszym rozwijaniu cierpliwości w sobie, możliwe zabawy ze znajomymi Co będzie mnie zajmowało: 1-10 sierpnia Słońce, 4 mieczy, Świat ---> suma Głupiec/Cesarz sądzę, że w tym czasie nadal będę pracować nad sobą, nad swoją pewnością siebie, może coś zmienię w swoim wyglądzie, po okresie izolacji postanowię wyjść bardziej do ludzi 11-20 sierpnia Rydwan, Królowa buław, 7 mieczy ---> suma Wieża/Rydwan tutaj możliwy wyjazd, który planuję, nadal widać skupienie na sobie, może coś mnie w tym czasie wkurzy 21-31 sierpnia 6 mieczy, 3 kielichów, 9 monet ---> suma Wieża/Rydwan tutaj też możliwe jakieś wyjazdy, wycieczki ze znajomymi, trochę pracy też, aczkolwiek widać skupienie na sobie, na swoim rozwoju tutaj znowu na plan pierwszy wysunie się znajomość z Panem, być może będę rozczarowana jego brakiem zainteresowania lub po prostu będę myśleć nad innymi sprawami Zadanie miesiąca: 3 mieczy nie za bardzo rozumiem hehe w lipcu była Śmierć i dokonałam pewnych zmian w sobie, w swoim wnętrzu, u Osho 3 mieczy to izolacja, czas kiedy odsuwamy się od świata w celu oczyszczenia smutków i żalów, jakie są w naszej duszy i w sercu Tym powinnam się zająć: Kochankowie sprawami uczuciowymi, relacjami z innymi osobami To sobie odpuścić: Koło (doł. Sąd) ---> suma Sprawiedliwość kręcenie się w kółko, chodzenie tymi samymi drogami Praca Paź mieczy, 2 buław ---> suma Sprawiedliwość o kurde! oby nie znowu pyskówki jakieś!; może będę szukać innej pracy, przeglądać ogłoszenia, tworzyć jakiś plan w głowie odnośnie mojej przyszłości zawodowej Finanse 3 buław, Królowa mieczy ---> suma Siła/Kapłanka powinno być ok, trzymanie ręki na pulsie co do wydatków, będę surowa dla siebie pod tym względem; możliwe też, że matka będzie wyciągać ręce po więcej... Samopoczucie Sprawiedliwość fajnie, w równowadze i harmonii takiej kontrolowanej Uczucia Diabeł, 6 buław, As buław, 8 buław ---> suma Sprawiedliwość ohohohho! będzie się działo, ktoś mi ładnie ciśnienie podniesie i przyprawi o szybszy przepływ krwi w żyłach raczej namiętnie niż uczuciowo, być może mój uczuciowy entuzjazm będzie podzielany przez drugą stronę (Sprawiedliwość) Zdrowie Paź buław powinno być ok, więcej energii Niespodzianka 7 buław, Królowa kielichów, Cesarz ---> suma Mag pojęcia nie mam Rada na lipiec 2013 5 monet, Rycerz monet, Rycerz buław ---> suma Śmierć/Cesarz systematyczną i spokojną pracą ludzie się bogacą Cytuj
Farfalla209 Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Ogólny nastrój miesiąca: Cesarzowa, 7 monet, 4 buław ---> suma Kapłanka Nastrój cierpliwej, powolnej pracy nad sobą i samoświadomości i zbierania efektów tego powolnego wysiłku. 1-10 sierpnia Słońce, 4 mieczy, Świat ---> suma Głupiec/Cesarz Tak zdecydowanie, wyjdziesz do ludzi i będziesz pewna siebie 11-20 sierpnia Rydwan, Królowa buław, 7 mieczy ---> suma Wieża/Rydwan Znajdziesz bardzo dobre i logiczne rozwiązanie pewnej sytuacji 21-31 sierpnia 6 mieczy, 3 kielichów, 9 monet ---> suma Wieża/Rydwan Będziesz się cieszyć towarzystwem bliskich osób, trochę się bawić, jednak pozostaniesz skupiona na swoim wnętrzu i oczyszczaniu się, pracy nad sobą Zadanie miesiąca: 3 mieczy Wg mnie będziesz musiała przepracować kwestie smutku / straty i się z tym pogodzić. Nie wiem czy to będzie coś bieżącego, czy starego, ale coś chyba wyjdzie na wierzch i będzie trzeba się tym zająć. Tym powinnam się zająć: Kochankowie Dokonać ważnego wyboru i pójść dalej wybraną ścieżką To sobie odpuścić: Koło (doł. Sąd) ---> suma Sprawiedliwość Tak jak napisałaś - chodzenie w kółko, niemożność dokonania decyzji Praca Paź mieczy, 2 buław ---> suma Sprawiedliwość Wg mnie będziesz szukać nowych możliwości zawodowych Finanse 3 buław, Królowa mieczy ---> suma Siła/Kapłanka Będziesz zorganizowana finansowo, więc nie będzie większych problemów Samopoczucie Sprawiedliwość W normie Uczucia Diabeł, 6 buław, As buław, 8 buław ---> suma Sprawiedliwość Faktycznie wygląda na to, że zrobi się gorąco i to z wzajemnością Zdrowie Paź buław Tak, pozytywnie i energetycznie, może przypływ energii związany z ruchem w sferze miłosnej.. ]:-> Niespodzianka 7 buław, Królowa kielichów, Cesarz ---> suma Mag Wg mnie niespodzianką będzie nowy związek Rada na lipiec 2013 5 monet, Rycerz monet, Rycerz buław ---> suma Śmierć/Cesarz Myślę, że to napisałaś doskonale to ujmuje 1 Cytuj
Gość ANEZ Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Ogólny nastrój miesiąca Cesarzowa 7 monet, 4 buław - więcej czasu poświęcisz domowi, sprawom rodzinnym, większy i lepszy kontakt z mamą, jeżeli między wami są jakieś niedomówienia to jest właśnie ten czas na wyjaśnienie. Bardziej zaczniesz zaglądać w głąb siebie. Co będzie mnie zajmowało: 1-10 sierpnia Słońce, 4 mieczy , Świat - zakończenie okresu przemyślań, izolacji, bardziej uwierzysz w siebie co bardziej otworzy Cię na ludzi 11-20 sierpnia Rydwan , Królowa buła, 7 mieczy - kłopoty z wyjazdem, kobieta będzie chciała wpłynąć na zmianę Twoich planów, jak będzie, decyzja w Twoich rękach. 21-31 sierpnia 6 mieczy, 3 kielichów, 9 monet - wspólny wyjazd ze znajomymi co nie będzie Cie w pełni satysfakcjonowało, wolałabyś inne spędzenie czasu. Zadanie miesiąca: 3mieczy - spojrzeć prawdzie w oczy i podjać trudne ale mądre decyzje. Tym powinnam się zająć: Kochankowie - sprawami uczuciowymi, kontaktami z ludzmi, podejmowaniem decyzji. To sobie odpuścić Koło /doł.Sąd. / - być sędzią samej dla siebie. Praca Paz mieczy, 2 buław - możliwy konflikt, który może spowodować zmiany zawodowe Finanse 3 buław, Królowa mieczy - musisz być stanowcza jeżeli chodzi o pieniądze wobec siebie a także innych. Samopoczucie - Sprawiedliwość - czuwaj nad nim z zwłaszcza nad swoim układem moczowym, teraz okres letni, łatwo o infekcje. Uczucia Diabeł, 6 buław, As buław, 8 buław - romans na horyzoncie Zdrowie Paz buław - tak jakbyś odżyła po pewnych dolegliwościach, więcej energii Niespodzianka 7 buław, Królowa Kielichów, Cesarz - mężczyzna może zaproponować Ci trójkąt. Rada na lipiec 2013/myślę że chodzi o sierpień/ 5 monet, Rycerz monet, Rycerz buław - przejście przez "pustynię" otworzy przed Tobą nowe perspektywy, bądź otwarta na zmiany. Cytuj
Erza Napisano 29 Lipca 2013 Autor Napisano 29 Lipca 2013 Dziękuję Farfallo i Anez trójkątów nie przewiduję i taki który śmiałby coś takiego zaproponować, dostałby w łepetynę Cytuj
Selenit666 Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Ogólny nastrój miesiąca: Cesarzowa, 7 monet, 4 buław ---> suma Kapłanka Będziesz powabna i przyciągać będziesz płeć przeciwną, może zainwestujesz w siebie Co będzie mnie zajmowało: 1-10 sierpnia Słońce, 4 mieczy, Świat ---> suma Głupiec/Cesarz swoje potrzeby możesz mieć jakies lekkie problemy zdrowotne, także uważaj. Możliwy wyjazd ze swoim stałym towarzystwem 11-20 sierpnia Rydwan, Królowa buław, 7 mieczy ---> suma Wieża/Rydwan Tu również możliwy weekendowy wyjazd ale i kombinowanie. Tu możliwe, ze będziesz się częściej niż zwykle zwierzać koleżance ale też ktoś będzie cię prosił o karty. 21-31 sierpnia 6 mieczy, 3 kielichów, 9 monet ---> suma Wieża/Rydwan podwyżki albo premii się nie spodziewasz w pracy?? Zadanie miesiąca: 3 mieczy myśl jasno i rozumnie podchodz do pewnych spraw. nie płacz i nie załamuj się od razu. Tym powinnam się zająć: Kochankowie jak masz rodzeństwo to może potrzebuje Twojego towarzystwa? To sobie odpuścić: Koło (doł. Sąd) ---> suma Sprawiedliwość nie przeciwstawiaj się losowi pozwól odejść staremu nadejść nowemu Praca Paź mieczy, 2 buław ---> suma Sprawiedliwość bądź dobrym dyplomatą i współpracuj Finanse 3 buław, Królowa mieczy ---> suma Siła/Kapłanka powinnas być całkiem rozsądna w finansach Samopoczucie Sprawiedliwość Zrównoważone i z dystansem Uczucia Diabeł, 6 buław, As buław, 8 buław ---> suma Sprawiedliwość uuu to się może zadziać, rozmowy całusy, spotkania i sex goracy Zdrowie Paź buław będzie super, energia będzie cię roznosić Niespodzianka 7 buław, Królowa kielichów, Cesarz ---> suma Mag będziesz opędzać się od kogoś kto do tej pory wydawał się nie do zdobycia ... Rada na lipiec 2013 5 monet, Rycerz monet, Rycerz buław ---> suma Śmierć/Cesarz Bądź otwarta i koleżeńska Cytuj
Erza Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 Selenit 21-31 sierpnia 6 mieczy, 3 kielichów, 9 monet ---> suma Wieża/Rydwanpodwyżki albo premii się nie spodziewasz w pracy?? spodziewam, ale na razie trwają już dwumiesięczne rozmowy w tym temacie, jakieś drobne premie dostaję, ale tak, żeby coś na stałe się zwiększyło to jeszcze nie To sobie odpuścić: Koło (doł. Sąd) ---> suma Sprawiedliwośćnie przeciwstawiaj się losowi pozwól odejść staremu nadejść nowemu ładnie napisane tak wpasowuje się w to, co teraz jest Niespodzianka 7 buław, Królowa kielichów, Cesarz ---> suma Magbędziesz opędzać się od kogoś kto do tej pory wydawał się nie do zdobycia ... umarłabym, jakby się okazało, że się taka sytuacja nastąpi ;D dzięki! Cytuj
Caliel Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Ogólny nastrój miesiąca: Cesarzowa, 7 monet, 4 buław ---> suma Kapłanka Dobry, bedziesz radosna jak ptaszek... Ciazy tu raczej nie widze:P ale mozliwe ze jakies dopieszczanie mieszkania, albo szukanie... Moze czekanie na kredyt albo na cos zwiazanego z decyzja o mieszkaniu? Co będzie mnie zajmowało: 1-10 sierpnia Słońce, 4 mieczy, Świat ---> suma Głupiec/Cesarz Skupisz sie na sobie, wydaje mi sie ze moze jakis wyjazd, albo ewentualie palcem po mapie... ale takie ladowanie akumulatorow na sloncu, przyrodzie.. 11-20 sierpnia Rydwan, Królowa buław, 7 mieczy ---> suma Wieża/Rydwan Tu jakis nagly zryw, moze planowanie, organizacja wyjazdu? Zwiedzanie czegos? Tu mi sie wlasnie te karty 2 tygodni mieszaja... moze urlop? 21-31 sierpnia 6 mieczy, 3 kielichów, 9 monet ---> suma Wieża/Rydwan Pewnie powrot z urlopu ogolnie bedziesz pewnie strzaskana na mahoń. Dobre samopoczucie, rozkwitnie zycie towarzyskie... Zadanie miesiąca: 3 mieczy Pogodzić się ze stratą i iść dalej... Tym powinnam się zająć: Kochankowie Dać sobie szansę. Podjąć decyzję... Może pokochać siebie. To sobie odpuścić: Koło (doł. Sąd) ---> suma Sprawiedliwość Nie siedziec w domu... wyjsc. Otworzyć się na innych. Praca Paź mieczy, 2 buław ---> suma Sprawiedliwość Tu możesz być zirytowana jakimś zadaniem, którego nie lubisz wykonywać. Finanse 3 buław, Królowa mieczy ---> suma Siła/Kapłanka Raczej będziesz zirytowana obecnym stanem kieszeni, więc poszukasz i skoncentrujesz się na dodatkowych zajęciach, ktore podłatają drenaż kieszeni Samopoczucie Sprawiedliwość Zrównoważone... Szału nie ma, ale doła też nie powinno być. Zadbaj o równowagę płynów, elektrolitów w organizmie. Uczucia Diabeł, 6 buław, As buław, 8 buław ---> suma Sprawiedliwość jakis ognisty, internetowy romans... Zaczepi Cię ktoś.. a potem sprawy polecą same siłą rozpędu... tyle że patrząc na sumę, będziesz zdystansowanie do tego podchodzić. Zdrowie Paź buław Będzie dobrze, chociaż trochę leniwie taki dość dziwny stan, że chciałabyś coś zrobić ale nie wiesz co Niespodzianka 7 buław, Królowa kielichów, Cesarz ---> suma Mag Mąż, partner albo ojciec Cie czymś zaskoczą Czym - ciężko powiedziec... może troską. Poznasz od gentelmana strony kogoś. Rada na lipiec 2013 5 monet, Rycerz monet, Rycerz buław ---> suma Śmierć/Cesarz Robić swoje... może być zastój na poczatku, ale pozniej powinno ruszyć z kopyta. Cytuj
Erza Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 Dzięki Caluś tak informująco: - ciąży w najbliższym czasie nie planuję - z urlopu dopiero co wróciłam, więc odpada, ale może uda mi się mieć wolny długi weekend - co do uczuć, to właśnie chcę podejść do nich na spokojnie, nie chcę powielać starego wzorca, gdzie się spalałam tylko - męża nie mam haha Cytuj
Erza Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Napisano 31 Sierpnia 2013 weryfikuję Ogólny nastrój miesiąca:Cesarzowa, 7 monet, 4 buław ---> suma Kapłanka całkiem udany miesiąc, skupię się na sobie, na dalszym rozwijaniu cierpliwości w sobie, możliwe zabawy ze znajomymi i tak było, miesiąc minął mi bardzo szybko, dużo się działo w moim życiu w tym czasie, wiele pozytywów, spotkań Co będzie mnie zajmowało: 1-10 sierpnia Słońce, 4 mieczy, Świat ---> suma Głupiec/Cesarz sądzę, że w tym czasie nadal będę pracować nad sobą, nad swoją pewnością siebie, może coś zmienię w swoim wyglądzie, po okresie izolacji postanowię wyjść bardziej do ludzi tak, było trochę pracy w tym temacie 11-20 sierpnia Rydwan, Królowa buław, 7 mieczy ---> suma Wieża/Rydwantutaj możliwy wyjazd, który planuję, nadal widać skupienie na sobie, może coś mnie w tym czasie wkurzy tak, był wyjazd do znajomych i świetna zabawa, wkurzyło mnie to, że podczas mojej nieobecności w domu wydarzyło się coś co mnie bardzo wkurzyło i nijak na to nie miałam wpływu 21-31 sierpnia 6 mieczy, 3 kielichów, 9 monet ---> suma Wieża/Rydwantutaj też możliwe jakieś wyjazdy, wycieczki ze znajomymi, trochę pracy też, aczkolwiek widać skupienie na sobie, na swoim rozwoju tutaj znowu na plan pierwszy wysunie się znajomość z Panem, być może będę rozczarowana jego brakiem zainteresowania lub po prostu będę myśleć nad innymi sprawami wyjazdów nie było, ale były takie plany, tutaj w dużej mierze zaznaczył się mój rozwój duchowy i fizyczny wzięłam się za regularną aktywność fizyczną ogólnie okres planowania września Zadanie miesiąca: 3 mieczynie za bardzo rozumiem hehe w lipcu była Śmierć i dokonałam pewnych zmian w sobie, w swoim wnętrzu, u Osho 3 mieczy to izolacja, czas kiedy odsuwamy się od świata w celu oczyszczenia smutków i żalów, jakie są w naszej duszy i w sercu i chyba dalej nie rozumiem, bo właściwie nie wydarzyło się nic takiego, co mogłoby pasować pod energię 3 mieczy Tym powinnam się zająć: Kochankowiesprawami uczuciowymi, relacjami z innymi osobami niby tak, ale właściwie sprawy uczuciowe nie były głównym tematem, owszem przyglądałam się paru znajomościom z panami i wiem, że 2 zasługuje na czerwoną kartkę i mogę spadać na Księżyc To sobie odpuścić: Koło (doł. Sąd) ---> suma Sprawiedliwośćkręcenie się w kółko, chodzenie tymi samymi drogami właściwie chodziło o to, by nie odgrzewać starych spraw i znajomości, bo niestety nie doprowadziło to do niczego Praca Paź mieczy, 2 buław ---> suma Sprawiedliwośćo kurde! oby nie znowu pyskówki jakieś!; może będę szukać innej pracy, przeglądać ogłoszenia, tworzyć jakiś plan w głowie odnośnie mojej przyszłości zawodowej pyskówek na szczęście nie było, szukania też nie, jednak trochę popracowałam nad swoją postawą i wizerunkiem w pracy i to przyniosło fajne efekty Finanse 3 buław, Królowa mieczy ---> suma Siła/Kapłankapowinno być ok, trzymanie ręki na pulsie co do wydatków, będę surowa dla siebie pod tym względem; możliwe też, że matka będzie wyciągać ręce po więcej... no niestety... była ostra awantura o kasę i niestety moje oszczędności musiałam stracić Samopoczucie Sprawiedliwośćfajnie, w równowadze i harmonii takiej kontrolowanej samopoczucie przez cały miesiąc fajne, takie spokojne, może trochę niewyspana chodziłam, ale naprawdę było ok Uczucia Diabeł, 6 buław, As buław, 8 buław ---> suma Sprawiedliwośćohohohho! będzie się działo, ktoś mi ładnie ciśnienie podniesie i przyprawi o szybszy przepływ krwi w żyłach raczej namiętnie niż uczuciowo, być może mój uczuciowy entuzjazm będzie podzielany przez drugą stronę (Sprawiedliwość) miało się dziać, w rezultacie szału nie było, głowy nie ucinało w zasadzie nie rozumiem tych kart, pasowałyby do jednej sytuacji, ale tylko jednej (może dlatego As buław) Zdrowie Paź buławpowinno być ok, więcej energii zdrowie super, dużo aktywności Niespodzianka 7 buław, Królowa kielichów, Cesarz ---> suma Magpojęcia nie mam no niespodziewanie zjawił się u nas mój brat, co mnie wkurzyło, a matkę rozradowało bleee Rada na lipiec 2013 5 monet, Rycerz monet, Rycerz buław ---> suma Śmierć/Cesarzsystematyczną i spokojną pracą ludzie się bogacą zgadza się Cytuj
Erza Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Napisano 31 Sierpnia 2013 Farfallo 21-31 sierpnia 6 mieczy, 3 kielichów, 9 monet ---> suma Wieża/RydwanBędziesz się cieszyć towarzystwem bliskich osób, trochę się bawić, jednak pozostaniesz skupiona na swoim wnętrzu i oczyszczaniu się, pracy nad sobą tu się ładnie to sprawdziło Cytuj
Erza Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Napisano 31 Sierpnia 2013 Anez Ogólny nastrój miesiącaCesarzowa 7 monet, 4 buław - więcej czasu poświęcisz domowi, sprawom rodzinnym, większy i lepszy kontakt z mamą, jeżeli między wami są jakieś niedomówienia to jest właśnie ten czas na wyjaśnienie. Bardziej zaczniesz zaglądać w głąb siebie. pomijając jedną spinę z mamą o pieniądze, było naprawdę fajnie między nami, może nie tak jak dawniej, ale więcej rozmawiałyśmy normalnie 11-20 sierpnia Rydwan , Królowa buła, 7 mieczy - kłopoty z wyjazdem, kobieta będzie chciała wpłynąć na zmianę Twoich planów, jak będzie, decyzja w Twoich rękach. zgadza się, był problem, bo dojechaliśmy bardzo późno, mama też próbowała mnie odciągnąć od decyzji wyjazdu, nie udało jej się Cytuj
Erza Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Napisano 31 Sierpnia 2013 Selenit Możliwy wyjazd ze swoim stałym towarzystwem tak Niespodzianka 7 buław, Królowa kielichów, Cesarz ---> suma Magbędziesz opędzać się od kogoś kto do tej pory wydawał się nie do zdobycia ... no tak nie do końca, aczkolwiek odezwał się pan, z którym nie miałam kontaktu przez ponad 1,5 roku Cytuj
Erza Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Napisano 31 Sierpnia 2013 Caluś Co będzie mnie zajmowało:1-10 sierpnia Słońce, 4 mieczy, Świat ---> suma Głupiec/Cesarz Skupisz sie na sobie, wydaje mi sie ze moze jakis wyjazd, albo ewentualie palcem po mapie... ale takie ladowanie akumulatorow na sloncu, przyrodzie.. wyjazd był Praca Paź mieczy, 2 buław ---> suma SprawiedliwośćTu możesz być zirytowana jakimś zadaniem, którego nie lubisz wykonywać. o widzisz! było coś takiego, plus dodatkowo wtrącanie się wszystkich z dobrymi radami (2 buław), ale jak przyszło co do czego, to całe zadanie musiałam zrobić sama Cytuj
Erza Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Napisano 31 Sierpnia 2013 Dziękuję Wszystkim za interpretacje i zapraszam do interpretacji września http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/72453-wrzesien.html jeśli ktoś jeszcze nie był Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi