Skocz do zawartości

Sierpień 2013

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ogólny nastrój miesiąca:

Cesarzowa, 7 monet, 4 buław ---> suma Kapłanka

całkiem udany miesiąc, skupię się na sobie, na dalszym rozwijaniu cierpliwości w sobie, możliwe zabawy ze znajomymi

Co będzie mnie zajmowało:

1-10 sierpnia Słońce, 4 mieczy, Świat ---> suma Głupiec/Cesarz

sądzę, że w tym czasie nadal będę pracować nad sobą, nad swoją pewnością siebie, może coś zmienię w swoim wyglądzie, po okresie izolacji postanowię wyjść bardziej do ludzi

11-20 sierpnia Rydwan, Królowa buław, 7 mieczy ---> suma Wieża/Rydwan

tutaj możliwy wyjazd, który planuję, nadal widać skupienie na sobie, może coś mnie w tym czasie wkurzy

21-31 sierpnia 6 mieczy, 3 kielichów, 9 monet ---> suma Wieża/Rydwan

tutaj też możliwe jakieś wyjazdy, wycieczki ze znajomymi, trochę pracy też, aczkolwiek widać skupienie na sobie, na swoim rozwoju

tutaj znowu na plan pierwszy wysunie się znajomość z Panem, być może będę rozczarowana jego brakiem zainteresowania lub po prostu będę myśleć nad innymi sprawami

Zadanie miesiąca: 3 mieczy

nie za bardzo rozumiem hehe ;) w lipcu była Śmierć i dokonałam pewnych zmian w sobie, w swoim wnętrzu, u Osho 3 mieczy to izolacja, czas kiedy odsuwamy się od świata w celu oczyszczenia smutków i żalów, jakie są w naszej duszy i w sercu

Tym powinnam się zająć: Kochankowie

sprawami uczuciowymi, relacjami z innymi osobami

To sobie odpuścić: Koło (doł. Sąd) ---> suma Sprawiedliwość

kręcenie się w kółko, chodzenie tymi samymi drogami

Praca Paź mieczy, 2 buław ---> suma Sprawiedliwość

o kurde! oby nie znowu pyskówki jakieś!; może będę szukać innej pracy, przeglądać ogłoszenia, tworzyć jakiś plan w głowie odnośnie mojej przyszłości zawodowej

Finanse 3 buław, Królowa mieczy ---> suma Siła/Kapłanka

powinno być ok, trzymanie ręki na pulsie co do wydatków, będę surowa dla siebie pod tym względem; możliwe też, że matka będzie wyciągać ręce po więcej...

Samopoczucie Sprawiedliwość

fajnie, w równowadze i harmonii takiej kontrolowanej

Uczucia Diabeł, 6 buław, As buław, 8 buław ---> suma Sprawiedliwość

ohohohho! będzie się działo, ktoś mi ładnie ciśnienie podniesie i przyprawi o szybszy przepływ krwi w żyłach :) raczej namiętnie niż uczuciowo, być może mój uczuciowy entuzjazm będzie podzielany przez drugą stronę (Sprawiedliwość)

Zdrowie Paź buław

powinno być ok, więcej energii

Niespodzianka 7 buław, Królowa kielichów, Cesarz ---> suma Mag

pojęcia nie mam

Rada na lipiec 2013 5 monet, Rycerz monet, Rycerz buław ---> suma Śmierć/Cesarz

systematyczną i spokojną pracą ludzie się bogacą :P

Napisano

Ogólny nastrój miesiąca:

Nastrój cierpliwej, powolnej pracy nad sobą i samoświadomości i zbierania efektów tego powolnego wysiłku.

Tak zdecydowanie, wyjdziesz do ludzi i będziesz pewna siebie

Znajdziesz bardzo dobre i logiczne rozwiązanie pewnej sytuacji

Będziesz się cieszyć towarzystwem bliskich osób, trochę się bawić, jednak pozostaniesz skupiona na swoim wnętrzu i oczyszczaniu się, pracy nad sobą

Wg mnie będziesz musiała przepracować kwestie smutku / straty i się z tym pogodzić. Nie wiem czy to będzie coś bieżącego, czy starego, ale coś chyba wyjdzie na wierzch i będzie trzeba się tym zająć.

Dokonać ważnego wyboru i pójść dalej wybraną ścieżką

Tak jak napisałaś - chodzenie w kółko, niemożność dokonania decyzji

Wg mnie będziesz szukać nowych możliwości zawodowych

Będziesz zorganizowana finansowo, więc nie będzie większych problemów

W normie :)

Faktycznie wygląda na to, że zrobi się gorąco i to z wzajemnością :D

Zdrowie Paź buław

Tak, pozytywnie i energetycznie, może przypływ energii związany z ruchem w sferze miłosnej.. ]:->

Wg mnie niespodzianką będzie nowy związek :)

Myślę, że to napisałaś doskonale to ujmuje :D

• Lubię to! 1
Napisano

Ogólny nastrój miesiąca

Cesarzowa 7 monet, 4 buław - więcej czasu poświęcisz domowi, sprawom rodzinnym, większy i lepszy kontakt z mamą, jeżeli między wami są jakieś niedomówienia to jest właśnie ten czas na wyjaśnienie. Bardziej zaczniesz zaglądać w głąb siebie.

1-10 sierpnia Słońce, 4 mieczy , Świat - zakończenie okresu przemyślań, izolacji, bardziej uwierzysz w siebie co bardziej otworzy Cię na ludzi

11-20 sierpnia Rydwan , Królowa buła, 7 mieczy - kłopoty z wyjazdem, kobieta będzie chciała wpłynąć na zmianę Twoich planów, jak będzie, decyzja w Twoich rękach.

21-31 sierpnia 6 mieczy, 3 kielichów, 9 monet - wspólny wyjazd ze znajomymi co nie będzie Cie w pełni satysfakcjonowało,

wolałabyś inne spędzenie czasu.

Zadanie miesiąca: 3mieczy - spojrzeć prawdzie w oczy i podjać trudne ale mądre decyzje.

Tym powinnam się zająć: Kochankowie - sprawami uczuciowymi, kontaktami z ludzmi, podejmowaniem decyzji.

To sobie odpuścić Koło /doł.Sąd. / - być sędzią samej dla siebie.

Praca Paz mieczy, 2 buław - możliwy konflikt, który może spowodować zmiany zawodowe

Finanse 3 buław, Królowa mieczy - musisz być stanowcza jeżeli chodzi o pieniądze wobec siebie a także innych.

Samopoczucie - Sprawiedliwość - czuwaj nad nim z zwłaszcza nad swoim układem moczowym, teraz okres letni, łatwo o infekcje.

Uczucia Diabeł, 6 buław, As buław, 8 buław - romans na horyzoncie

Zdrowie Paz buław - tak jakbyś odżyła po pewnych dolegliwościach, więcej energii

Niespodzianka 7 buław, Królowa Kielichów, Cesarz - mężczyzna może zaproponować Ci trójkąt.

Rada na lipiec 2013/myślę że chodzi o sierpień/ 5 monet, Rycerz monet, Rycerz buław - przejście przez "pustynię" otworzy przed Tobą nowe perspektywy, bądź otwarta na zmiany.

Napisano

Dziękuję Farfallo i Anez :buziak:

trójkątów nie przewiduję i taki który śmiałby coś takiego zaproponować, dostałby w łepetynę :D

Napisano

Ogólny nastrój miesiąca:

Będziesz powabna i przyciągać będziesz płeć przeciwną, może zainwestujesz w siebie

swoje potrzeby możesz mieć jakies lekkie problemy zdrowotne, także uważaj. Możliwy wyjazd ze swoim stałym towarzystwem

Tu również możliwy weekendowy wyjazd ale i kombinowanie. Tu możliwe, ze będziesz się częściej niż zwykle zwierzać koleżance ale też ktoś będzie cię prosił o karty.

podwyżki albo premii się nie spodziewasz w pracy??

myśl jasno i rozumnie podchodz do pewnych spraw. nie płacz i nie załamuj się od razu.

jak masz rodzeństwo to może potrzebuje Twojego towarzystwa?

nie przeciwstawiaj się losowi pozwól odejść staremu nadejść nowemu

bądź dobrym dyplomatą i współpracuj

powinnas być całkiem rozsądna w finansach

Zrównoważone i z dystansem

uuu to się może zadziać, rozmowy całusy, spotkania i sex goracy

Zdrowie Paź buław

będzie super, energia będzie cię roznosić

będziesz opędzać się od kogoś kto do tej pory wydawał się nie do zdobycia ...

Bądź otwarta i koleżeńska :)

Napisano

Selenit

podwyżki albo premii się nie spodziewasz w pracy??

spodziewam, ale na razie trwają już dwumiesięczne rozmowy w tym temacie, jakieś drobne premie dostaję, ale tak, żeby coś na stałe się zwiększyło to jeszcze nie

nie przeciwstawiaj się losowi pozwól odejść staremu nadejść nowemu

ładnie napisane :) tak wpasowuje się w to, co teraz jest :)

:lol: umarłabym, jakby się okazało, że się taka sytuacja nastąpi ;D

dzięki!

Napisano

Ogólny nastrój miesiąca:

Dobry, bedziesz radosna jak ptaszek... Ciazy tu raczej nie widze:P ale mozliwe ze jakies dopieszczanie mieszkania, albo szukanie...

Moze czekanie na kredyt albo na cos zwiazanego z decyzja o mieszkaniu?

Skupisz sie na sobie, wydaje mi sie ze moze jakis wyjazd, albo ewentualie palcem po mapie... ale takie ladowanie akumulatorow na sloncu, przyrodzie..

Tu jakis nagly zryw, moze planowanie, organizacja wyjazdu? Zwiedzanie czegos? Tu mi sie wlasnie te karty 2 tygodni mieszaja... ;)

moze urlop?

Pewnie powrot z urlopu :P ogolnie bedziesz pewnie strzaskana na mahoń. Dobre samopoczucie, rozkwitnie zycie towarzyskie...

Pogodzić się ze stratą i iść dalej...

Dać sobie szansę. Podjąć decyzję... Może pokochać siebie.

Nie siedziec w domu... wyjsc. Otworzyć się na innych.

Tu możesz być zirytowana jakimś zadaniem, którego nie lubisz wykonywać.

Raczej będziesz zirytowana obecnym stanem kieszeni, więc poszukasz i skoncentrujesz się na dodatkowych zajęciach, ktore podłatają drenaż kieszeni ;)

Zrównoważone... Szału nie ma, ale doła też nie powinno być. Zadbaj o równowagę płynów, elektrolitów w organizmie.

jakis ognisty, internetowy romans... Zaczepi Cię ktoś.. a potem sprawy polecą same siłą rozpędu... ;) tyle że patrząc na sumę, będziesz zdystansowanie do tego podchodzić.

Zdrowie Paź buław

Będzie dobrze, chociaż trochę leniwie ;) taki dość dziwny stan, że chciałabyś coś zrobić ale nie wiesz co ;)

Mąż, partner albo ojciec Cie czymś zaskoczą Czym - ciężko powiedziec... ;) może troską. Poznasz od gentelmana strony kogoś.

Robić swoje... może być zastój na poczatku, ale pozniej powinno ruszyć z kopyta.

Napisano

Dzięki Caluś :buziak:

tak informująco:

- ciąży w najbliższym czasie nie planuję ;)

- z urlopu dopiero co wróciłam, więc odpada, ale może uda mi się mieć wolny długi weekend :)

- co do uczuć, to właśnie chcę podejść do nich na spokojnie, nie chcę powielać starego wzorca, gdzie się spalałam tylko

- męża nie mam haha :D

• 1 miesiąc temu...
Napisano

weryfikuję :)

Ogólny nastrój miesiąca:

całkiem udany miesiąc, skupię się na sobie, na dalszym rozwijaniu cierpliwości w sobie, możliwe zabawy ze znajomymi

i tak było, miesiąc minął mi bardzo szybko, dużo się działo w moim życiu w tym czasie, wiele pozytywów, spotkań :)

sądzę, że w tym czasie nadal będę pracować nad sobą, nad swoją pewnością siebie, może coś zmienię w swoim wyglądzie, po okresie izolacji postanowię wyjść bardziej do ludzi

tak, było trochę pracy w tym temacie

tutaj możliwy wyjazd, który planuję, nadal widać skupienie na sobie, może coś mnie w tym czasie wkurzy

tak, był wyjazd do znajomych i świetna zabawa, wkurzyło mnie to, że podczas mojej nieobecności w domu wydarzyło się coś co mnie bardzo wkurzyło i nijak na to nie miałam wpływu

tutaj też możliwe jakieś wyjazdy, wycieczki ze znajomymi, trochę pracy też, aczkolwiek widać skupienie na sobie, na swoim rozwoju

tutaj znowu na plan pierwszy wysunie się znajomość z Panem, być może będę rozczarowana jego brakiem zainteresowania lub po prostu będę myśleć nad innymi sprawami

wyjazdów nie było, ale były takie plany, tutaj w dużej mierze zaznaczył się mój rozwój duchowy i fizyczny :) wzięłam się za regularną aktywność fizyczną :) ogólnie okres planowania września

nie za bardzo rozumiem hehe ;) w lipcu była Śmierć i dokonałam pewnych zmian w sobie, w swoim wnętrzu, u Osho 3 mieczy to izolacja, czas kiedy odsuwamy się od świata w celu oczyszczenia smutków i żalów, jakie są w naszej duszy i w sercu

i chyba dalej nie rozumiem, bo właściwie nie wydarzyło się nic takiego, co mogłoby pasować pod energię 3 mieczy

sprawami uczuciowymi, relacjami z innymi osobami

niby tak, ale właściwie sprawy uczuciowe nie były głównym tematem, owszem przyglądałam się paru znajomościom z panami i wiem, że 2 zasługuje na czerwoną kartkę i mogę spadać na Księżyc :D

kręcenie się w kółko, chodzenie tymi samymi drogami

właściwie chodziło o to, by nie odgrzewać starych spraw i znajomości, bo niestety nie doprowadziło to do niczego

o kurde! oby nie znowu pyskówki jakieś!; może będę szukać innej pracy, przeglądać ogłoszenia, tworzyć jakiś plan w głowie odnośnie mojej przyszłości zawodowej

pyskówek na szczęście nie było, szukania też nie, jednak trochę popracowałam nad swoją postawą i wizerunkiem w pracy i to przyniosło fajne efekty

powinno być ok, trzymanie ręki na pulsie co do wydatków, będę surowa dla siebie pod tym względem; możliwe też, że matka będzie wyciągać ręce po więcej...

no niestety... była ostra awantura o kasę i niestety moje oszczędności musiałam stracić

fajnie, w równowadze i harmonii takiej kontrolowanej

samopoczucie przez cały miesiąc fajne, takie spokojne, może trochę niewyspana chodziłam, ale naprawdę było ok

ohohohho! będzie się działo, ktoś mi ładnie ciśnienie podniesie i przyprawi o szybszy przepływ krwi w żyłach :) raczej namiętnie niż uczuciowo, być może mój uczuciowy entuzjazm będzie podzielany przez drugą stronę (Sprawiedliwość)

miało się dziać, w rezultacie szału nie było, głowy nie ucinało :P w zasadzie nie rozumiem tych kart, pasowałyby do jednej sytuacji, ale tylko jednej (może dlatego As buław)

Zdrowie Paź buław

powinno być ok, więcej energii

zdrowie super, dużo aktywności :)

pojęcia nie mam

no niespodziewanie zjawił się u nas mój brat, co mnie wkurzyło, a matkę rozradowało bleee

systematyczną i spokojną pracą ludzie się bogacą :P

zgadza się :)

Napisano

Farfallo

Będziesz się cieszyć towarzystwem bliskich osób, trochę się bawić, jednak pozostaniesz skupiona na swoim wnętrzu i oczyszczaniu się, pracy nad sobą

tu się ładnie to sprawdziło :)

Napisano

Anez

Ogólny nastrój miesiąca

Cesarzowa 7 monet, 4 buław - więcej czasu poświęcisz domowi, sprawom rodzinnym, większy i lepszy kontakt z mamą, jeżeli między wami są jakieś niedomówienia to jest właśnie ten czas na wyjaśnienie. Bardziej zaczniesz zaglądać w głąb siebie.

pomijając jedną spinę z mamą o pieniądze, było naprawdę fajnie między nami, może nie tak jak dawniej, ale więcej rozmawiałyśmy normalnie :)

11-20 sierpnia Rydwan , Królowa buła, 7 mieczy - kłopoty z wyjazdem, kobieta będzie chciała wpłynąć na zmianę Twoich planów, jak będzie, decyzja w Twoich rękach.

zgadza się, był problem, bo dojechaliśmy bardzo późno, mama też próbowała mnie odciągnąć od decyzji wyjazdu, nie udało jej się

Napisano

Selenit

Możliwy wyjazd ze swoim stałym towarzystwem

tak

no tak nie do końca, aczkolwiek odezwał się pan, z którym nie miałam kontaktu przez ponad 1,5 roku

Napisano

Caluś

Skupisz sie na sobie, wydaje mi sie ze moze jakis wyjazd, albo ewentualie palcem po mapie... ale takie ladowanie akumulatorow na sloncu, przyrodzie..

wyjazd był :)

Tu możesz być zirytowana jakimś zadaniem, którego nie lubisz wykonywać.

o widzisz! było coś takiego, plus dodatkowo wtrącanie się wszystkich z dobrymi radami (2 buław), ale jak przyszło co do czego, to całe zadanie musiałam zrobić sama