Skocz do zawartości

Mój celt na uczucia na miesiąc

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1) Co jest --7monet-- czekam nie wiem na co

2 Co się krzyżuje --paź mieczy-- chęć wyjaśnienia tego i owego

3) Co nadchodzi--9 pucharów--szczęście albo pijaństwo ( mam wesele )

4) Co mija---4 miecze-- izolowanie się od uczuć i świata?

5) Co doprowadziło do obecniej sytuacji--4 buławy- znajomość z szanownym panem X

6) Co będzie dalej --Królowa Pucharów-- o rety, będę rozmaślona i niepewna siebie, taka mimoza ;(

7)Moje spojrzenie na sytuacje--8mieczy- no jestem ograniczona, najbardziej umysłowo ;)

8) Jak to widzą inni--3 puchary--że się dobrze bawię

9)moje obawy--7pucharów--Ze to co czuje, co mam w głoowie to tylko iluzja, złudzenie

10) Co z tego wyniknie--8 buław-- totalny zawrót głowy, coś się zadzieje

:poklon: pliss pomóżcie, weryfikacja za miesiąc

• Maestro
Napisano

1) Co jest --7monet-- czekasz na swoje szczęście

2 Co się krzyżuje --paź mieczy-- może to,co masz nie wystarcza Ci,rozmowy z panem,może drobne zagrywki etc.

3) Co nadchodzi--9 pucharów--poczujesz się szczęślwsza niz teraz

4) Co mija---4 miecze-- taki trochę odpoczynek od uczuć

5) Co doprowadziło do obecniej sytuacji--4 buławy- znajomość z szanownym panem X - tak jak piszesz

6) Co będzie dalej --Królowa Pucharów-- będziesz wypatrywała dalej uczucia

7)Moje spojrzenie na sytuacje--8mieczy- boisz się powtórki z rozrywki

8) Jak to widzą inni--3 puchary--inni Cię lubią, nie dostrzegają tego,żę gdzieś tam wewnątrz czujesz się niespełniona

9)moje obawy--7pucharów- żę to nierealne marzenia, żeby się cokolwiek zmieniło

10) Co z tego wyniknie--8 buław-- zacznie się dziać nagle,widac spory rozruch w tej karcie, ale brak mi jeszcze ze 2 kart, żeby rozwinąc temat:)

Napisano

Oj mozesz miec racje, ze otoczenie nie dostrzega tego ze nie jestem calkiem happy.dzis wiec to delikatnie otoczeniu uswiadomilam

• Maestro
Napisano
Oj mozesz miec racje, ze otoczenie nie dostrzega tego ze nie jestem calkiem happy.dzis wiec to delikatnie otoczeniu uswiadomilam

Bo ludzie patrzą powierzchownie...

• 5 tygodni później...
Napisano

Weryfikacja. Wiele rozmow z roznymi facetami ale uczuciowo- padaka :-)

• 4 miesiące temu...
Napisano

Weryfikacja weryfikacji ;D trzy dni po weryfikacji poznałam faceta z którym jestem i raczej pozostanę ;)

Gość Gość3
Napisano
1) Co jest --7monet-- teraz to jestes taka niewolnicą samej siebie i do tego wytrwałą

2 Co się krzyżuje --paź mieczy-- kłoda pod nogami są emocje , niedomowienia

3) Co nadchodzi--9 pucharów-- nadchodzi dobry czas dla Ciebie ,ale tylko w sensie krotkotrwałym ,

4) Co mija---4 miecze-- mija Twoj pasywny czas ,stosunek do siebie i otoczenia

5) Co doprowadziło do obecniej sytuacji--4 buławy- gdzies sie dobrze bawiłas i zapomniałaś o realnym zyciu

6) Co będzie dalej --Królowa Pucharów-- uwazaj abys nie popelniła tego samego błedu ,jaks powtórka z " rozrywki ",bo moga sie polać łezki

7)Moje spojrzenie na sytuacje--8mieczy- zapędzasz sie gdzieś sama w tzw.kozi róg ,myslisz ze dalsza pasywność jest ok. nic nie widzę, nic nie słyszę !

8) Jak to widzą inni--3 puchary- otoczenie widzi Ciebie jak taka pozytywnie zakręconą .

9)moje obawy--7pucharów--Ty zadnych obaw nie masz / patrze na inne karty celta / Ty raczej zyjesz marzeniami i nadzieją

10) Co z tego wyniknie--8 buław-- tu faktycznie zadzieje sie jakies wielkie COŚ .Całkowicie niespodziewane . Celt jest na uczucia ,wiec uwazaj bo mozesz zapomnieć o Bozym swiecie . Tym bardziej ,że inne karty potwierdzaja ta "diagnoze "