agaMAJ Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 1) Co jest --7monet-- czekam nie wiem na co 2 Co się krzyżuje --paź mieczy-- chęć wyjaśnienia tego i owego 3) Co nadchodzi--9 pucharów--szczęście albo pijaństwo ( mam wesele ) 4) Co mija---4 miecze-- izolowanie się od uczuć i świata? 5) Co doprowadziło do obecniej sytuacji--4 buławy- znajomość z szanownym panem X 6) Co będzie dalej --Królowa Pucharów-- o rety, będę rozmaślona i niepewna siebie, taka mimoza ;( 7)Moje spojrzenie na sytuacje--8mieczy- no jestem ograniczona, najbardziej umysłowo 8) Jak to widzą inni--3 puchary--że się dobrze bawię 9)moje obawy--7pucharów--Ze to co czuje, co mam w głoowie to tylko iluzja, złudzenie 10) Co z tego wyniknie--8 buław-- totalny zawrót głowy, coś się zadzieje pliss pomóżcie, weryfikacja za miesiąc Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Lipca 2013 Maestro Napisano 29 Lipca 2013 1) Co jest --7monet-- czekasz na swoje szczęście 2 Co się krzyżuje --paź mieczy-- może to,co masz nie wystarcza Ci,rozmowy z panem,może drobne zagrywki etc. 3) Co nadchodzi--9 pucharów--poczujesz się szczęślwsza niz teraz 4) Co mija---4 miecze-- taki trochę odpoczynek od uczuć 5) Co doprowadziło do obecniej sytuacji--4 buławy- znajomość z szanownym panem X - tak jak piszesz 6) Co będzie dalej --Królowa Pucharów-- będziesz wypatrywała dalej uczucia 7)Moje spojrzenie na sytuacje--8mieczy- boisz się powtórki z rozrywki 8) Jak to widzą inni--3 puchary--inni Cię lubią, nie dostrzegają tego,żę gdzieś tam wewnątrz czujesz się niespełniona 9)moje obawy--7pucharów- żę to nierealne marzenia, żeby się cokolwiek zmieniło 10) Co z tego wyniknie--8 buław-- zacznie się dziać nagle,widac spory rozruch w tej karcie, ale brak mi jeszcze ze 2 kart, żeby rozwinąc temat:) Cytuj
agaMAJ Napisano 29 Lipca 2013 Autor Napisano 29 Lipca 2013 Oj mozesz miec racje, ze otoczenie nie dostrzega tego ze nie jestem calkiem happy.dzis wiec to delikatnie otoczeniu uswiadomilam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Lipca 2013 Maestro Napisano 29 Lipca 2013 Oj mozesz miec racje, ze otoczenie nie dostrzega tego ze nie jestem calkiem happy.dzis wiec to delikatnie otoczeniu uswiadomilam Bo ludzie patrzą powierzchownie... Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Napisano 27 Sierpnia 2013 Weryfikacja. Wiele rozmow z roznymi facetami ale uczuciowo- padaka :-) Cytuj
agaMAJ Napisano 23 Stycznia 2014 Autor Napisano 23 Stycznia 2014 Weryfikacja weryfikacji ;D trzy dni po weryfikacji poznałam faceta z którym jestem i raczej pozostanę Cytuj
Gość Gość3 Napisano 24 Stycznia 2014 Napisano 24 Stycznia 2014 1) Co jest --7monet-- teraz to jestes taka niewolnicą samej siebie i do tego wytrwałą______________ 2 Co się krzyżuje --paź mieczy-- kłoda pod nogami są emocje , niedomowienia ______________________ 3) Co nadchodzi--9 pucharów-- nadchodzi dobry czas dla Ciebie ,ale tylko w sensie krotkotrwałym , ___________________ 4) Co mija---4 miecze-- mija Twoj pasywny czas ,stosunek do siebie i otoczenia 5) Co doprowadziło do obecniej sytuacji--4 buławy- gdzies sie dobrze bawiłas i zapomniałaś o realnym zyciu 6) Co będzie dalej --Królowa Pucharów-- uwazaj abys nie popelniła tego samego błedu ,jaks powtórka z " rozrywki ",bo moga sie polać łezki ______________________ 7)Moje spojrzenie na sytuacje--8mieczy- zapędzasz sie gdzieś sama w tzw.kozi róg ,myslisz ze dalsza pasywność jest ok. nic nie widzę, nic nie słyszę ! ____________________ 8) Jak to widzą inni--3 puchary- otoczenie widzi Ciebie jak taka pozytywnie zakręconą . ____________________ 9)moje obawy--7pucharów--Ty zadnych obaw nie masz / patrze na inne karty celta / Ty raczej zyjesz marzeniami i nadzieją ___________________ 10) Co z tego wyniknie--8 buław-- tu faktycznie zadzieje sie jakies wielkie COŚ .Całkowicie niespodziewane . Celt jest na uczucia ,wiec uwazaj bo mozesz zapomnieć o Bozym swiecie . Tym bardziej ,że inne karty potwierdzaja ta "diagnoze " Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi