Skocz do zawartości

ślub i wesele

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

dawno,dawno już nie byłam na weselu i to takim dobrym! Zapytalam kart,czy w ciagu nablizszych dwoch lat wyklaruje sie jakis slubik i wesele u rodzinki lub znajomych:D

1. czy w ciagu najblizszych dwoch lat wybiore sie na jakis slub i wesele?

giermek bulaw, rycerz pucharow, 10 monet

sa karty otrzymania wiadomosci, zaproszenia do zabawy, zatem pojde!chociaz mam mieszane uczucia bo z podsumowania wychodzi chyba diabel?

2.do kogo? wypadly 4 bulawy

potem wylosowalam 10 bulaw, cesarz, 8 denarow

jakis mezczyzna z pracy?

3. kiedy to bedzie dokladnie

ksiezyc

wiosna

4. jak bede sie bawila?

umiarkowanie, 8 bulaw, rycerz mieczy

na poczatku spokojnie, potem juz troszke zywiej,ktos mnie chyba tam rozrusza ;)

Edytowane przez panna.marta
Gość Daffne
Napisano

odnoszę wrażenie, że jakieś były partner albo znajomy lub kuzyn może CIę zaprosić za około 2 lata, wybiawisz sie,ale nieco możesz psioczyć pod nosem na weselu albo drinkniesz i zaczniesz szaleć hehehe

• Maestro
Napisano

Owszem możesz otrzymać taką informację, ale w jej wyniku poczujesz się nieco zagubiona. Zaproszenie będzie od kogoś,kogo znałaś ze szkoły, albo z pracy, kogoś, kto mógł Cię męczyć,przytłaczać. Kiedy to będzie? Możesz wtedy być w ciazy, stąd Twoja niepewnośc, czy na nie pójdziesz (Rycerz Pucharów).Możesz być krótko na tym ślubie/weselu, bez szału jakiegoś, ew. będziesz raczej siedziała, może raz zatańczysz..

Napisano

dzieki Inezka, a skad to info o ciazy?Rany, ja nie planuje ciazy za bardzo w ciagu 2lat!

• Maestro
Napisano
dzieki Inezka, a skad to info o ciazy?Rany, ja nie planuje ciazy za bardzo w ciagu 2lat!

Księzyc, poza tym inne karty tak mi się skojarzyły po złożeniu ich do kupy;)

Napisano

chyba zaraz sobie postawie karty na ten stan blogoslawiony:>