panna.marta Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 (edytowane) dawno,dawno już nie byłam na weselu i to takim dobrym! Zapytalam kart,czy w ciagu nablizszych dwoch lat wyklaruje sie jakis slubik i wesele u rodzinki lub znajomych:D 1. czy w ciagu najblizszych dwoch lat wybiore sie na jakis slub i wesele? giermek bulaw, rycerz pucharow, 10 monet sa karty otrzymania wiadomosci, zaproszenia do zabawy, zatem pojde!chociaz mam mieszane uczucia bo z podsumowania wychodzi chyba diabel? 2.do kogo? wypadly 4 bulawy potem wylosowalam 10 bulaw, cesarz, 8 denarow jakis mezczyzna z pracy? 3. kiedy to bedzie dokladnie ksiezyc wiosna 4. jak bede sie bawila? umiarkowanie, 8 bulaw, rycerz mieczy na poczatku spokojnie, potem juz troszke zywiej,ktos mnie chyba tam rozrusza Edytowane 29 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 odnoszę wrażenie, że jakieś były partner albo znajomy lub kuzyn może CIę zaprosić za około 2 lata, wybiawisz sie,ale nieco możesz psioczyć pod nosem na weselu albo drinkniesz i zaczniesz szaleć hehehe Cytuj
panna.marta Napisano 28 Lipca 2013 Autor Napisano 28 Lipca 2013 z tym drinknieciem mi sie podoba! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Lipca 2013 Maestro Napisano 29 Lipca 2013 Owszem możesz otrzymać taką informację, ale w jej wyniku poczujesz się nieco zagubiona. Zaproszenie będzie od kogoś,kogo znałaś ze szkoły, albo z pracy, kogoś, kto mógł Cię męczyć,przytłaczać. Kiedy to będzie? Możesz wtedy być w ciazy, stąd Twoja niepewnośc, czy na nie pójdziesz (Rycerz Pucharów).Możesz być krótko na tym ślubie/weselu, bez szału jakiegoś, ew. będziesz raczej siedziała, może raz zatańczysz.. Cytuj
panna.marta Napisano 29 Lipca 2013 Autor Napisano 29 Lipca 2013 dzieki Inezka, a skad to info o ciazy?Rany, ja nie planuje ciazy za bardzo w ciagu 2lat! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Lipca 2013 Maestro Napisano 29 Lipca 2013 dzieki Inezka, a skad to info o ciazy?Rany, ja nie planuje ciazy za bardzo w ciagu 2lat! Księzyc, poza tym inne karty tak mi się skojarzyły po złożeniu ich do kupy;) Cytuj
panna.marta Napisano 29 Lipca 2013 Autor Napisano 29 Lipca 2013 chyba zaraz sobie postawie karty na ten stan blogoslawiony:> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi