Farfalla209 Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Talia Crowleya, czytane całościowo Praca: Wisielec XII (O) . 9 Kielichów . XIV Sztuka (Umiarkowanie) -> I Mag Wygląda na to, że trochę spocznę na laurach. Mi to wygląda trochę tak, jakbym chciała sobie umościć korporacyjne gniazdko, poobijać się i być zadowoloną z siebie i nie narobić się za wiele, ale w sumie kryje się Mag, więc mimo tych leniwych chęci jest we mnie jeszcze ogień i siła by działać i tworzyć coś fajnego. Finanse: 7 Mieczy (O) . Królowa Buław . Pustelnik IX (O) -> Księżyc XVIII Wydaje mi się, że będę nastawiona bardziej na oszczędzanie i to będzie miało pozytywny efekt, ale trochę będę rozgoryczona, że nie mogę sobie pozwolić na wszystko co bym chciała. Rodzina: 7 Pucharów . Rycerz Mieczy (O) . Wszechświat XX (Sąd ostateczny) -> Głupiec 0 Tutaj wygląda na to, że będzie jakieś zamieszanie związane z szansami i możliwościami, których chyba nie będę dostrzegać. Ten rycerz mieczy odwrócony, może, że nie poświęcę wystarczająco dużo czasu swojemu bratu... Uczucia: 4 Pucharów . Król Pucharów (O) . Królowa Denarów (O) -> Księżyc XVIII Tutaj ciekawie wyszło. Wygląda na to, że będzie trochę gorszy czas, wzajemnego znudzenia i awersji. Chłopak będzie odcięty emocjonalnie, a ja nastawiona na finanse i pracę. Tak mi się wydaje logicznie z tych kart, chociaż czuję, że to nie do końca tak. Może po prostu będziemy musieli bardziej popracować nad sobą i te karty wskazują obszary w jakich będziemy musieli... Zdrowie: 10 Denarów (O) . 10 Buław (O) . 5 Pucharów (O) -> Mag I yyy.... ? Nie wiem do końca jak to czytać, ale na sierpień planowałam gruntowne oczyszczanie organizmu, więc może po prostu wszystkie zalążki chorób ze mnie będą wychodzić, więc samopoczucie będzie średnie, zarówno fizyczne jak i psychiczne, ale Mag w sumie wydaje mi się być właśnie zupełnym oczyszczeniem i uzdrowieniem. Niespodzianka: 9 Mieczy . Głupiec 0 (O) . II Kapłanka -> Żądza XI Hmm no nie wiem, albo jakiś zwrot do rozwoju duchowego i pracy nad sobą, albo nie wiem sama co. 9 mieczy i Kapłanka to taki umysł i dusza, ale głupiec jeszcze odwrócony po drodze, więc słabo to rozumiem. Rada: As Pucharów . Księżniczka (Walet) Mieczy . Król Mieczy (O) -> Wieża XVI Otworzyć serce, wykazać się sprytem umysłowym, olać jakieś ograniczenia wewnętrzne i chęć kontroli i rozwalić wszystko paląc za sobą mosty . A tak serio to bez tego palenia za sobą mostów.. Cytuj
Farfalla209 Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Weryfikacja Dla porządku i dla samej siebie . Praca: Wisielec XII (O) . 9 Kielichów . XIV Sztuka (Umiarkowanie) -> I Mag Leniwie i bez polotu, brakowało mi ciekawych i fajnych projektów, robiłam byle robić, nic więcej co trzeba. Finanse: 7 Mieczy (O) . Królowa Buław . Pustelnik IX (O) -> Księżyc XVIII Kasy bardzo dużo było u mnie, u chłopaka prawie nic. Nastawiona na oszczędzanie, ale akurat w tym miesiącu trochę poszalałam, ale i tak jeszcze bardzo dużo zostało odłożone . Rodzina: 7 Pucharów . Rycerz Mieczy (O) . Wszechświat XX (Sąd ostateczny) -> Głupiec 0 Bardzo mało się widywałam i czułam, że poświęcam za mało czasu bratu. Uczucia: 4 Pucharów . Król Pucharów (O) . Królowa Denarów (O) -> Księżyc XVIII Nie spodobało mi się w moim chłopaku jego podejście do finansów i do budowania przyszłości finansowej, ciężko mi to zaakceptować myśląc o nim jako o ew. przyszłym mężu, ale ogólnie jest spoko. Rozwinęła się trochę akcja z tym kolegą z pracy, był moment, że już mi się nie podobało to, że moje serce zaczęło się angażować, ale wszystko wróciło do normy i jest pod kontrolą ostatecznie. Zdrowie: 10 Denarów (O) . 10 Buław (O) . 5 Pucharów (O) -> Mag I Nic nie wyszło złego... poza tym, że pofarbowałam sobie "na blond" moje piękne, gęste, ciemne włosy i są troszkę słabsze, ale nic strasznego się nie stało. Niespodzianka: 9 Mieczy . Głupiec 0 (O) . II Kapłanka -> Żądza XI Nie wiem co było niespodzianką. Zaskoczeniem było odkrycie, że wystarczy trochę dobrego planowania, dziecięcego entuzjazmu i zrozumienia swoich psychiczno-duchowych potrzeb by opanować wszystko to co przeszkadza i być w stanie poprowadzić się do celu. Może to to. Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Farfalla209 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi