Farfalla209 Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Normalnie bym nie zamieściła tego pytania na forum, żeby się nie rozmieniać na drobne, ale wyszły mi ciekawe karty 7 Pucharów (O) . 7 Buław (O) . 7 Denarów (O) -> Słońce XIX Co o tym myślicie? 7 to taka wybitnie niematerialna liczba, duchowa jakby karty aż krzyczały "WEŹ PRZESTAŃ!!!", i wszystkie 3 są negatywne. Jeszcze takiego rozkładu nie miałam . Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 w tym miesiący los nie będzie sprzyjał w wygranej, trzeba czekać na korzystniejszy czas (słońce suma) kto nie próbuje ten nie ma, także nie poddawaj się Cytuj
Farfalla209 Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Napisano 31 Sierpnia 2013 Weryfikacja: nic nie wygrałam Cytuj
x-latek Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Oj, Farfalla, to było spróbować na maszynach w ubiegłym miesiącu hehehe Mi te 3 siódemki kojarzą się często z kasynem, znaczy się z grą na maszynach i wygraną hehehe Cytuj
Farfalla209 Napisano 1 Września 2013 Autor Napisano 1 Września 2013 Mi też się tak kojarzyły, ale wszystkie 3 były odwrócone! Cytuj
x-latek Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Mi też się tak kojarzyły, ale wszystkie 3 były odwrócone! O! Faktycznie, odwrócone. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi