Tika Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Witajcie moi drodzy, zrobiłam sobie króciutki rozkład z trzech kart na pytanie: czy w ciągu najbliższych dwóch lat zajdę w ciąże z moim chlopakiem?Pytanie takie a nie inne bo powoli czuję już że jestem gotowa dziecko a po drugie troche z ciekawości. Wynik trochę mnie zaskoczył a może była to raczej zła interpretacja.. dlatego tez potrzebuje Waszej pomocy:) w Odp na pytanie wyciągnęłam: paź buław, 9 buław, cesarzowa Z rozkładu wnioskuję, że tak.. (cesarzowa) a te buławy troszkę mnie wrecz zaczeły zastanawiac czy to nie nastapi dośc szybko. ( buław w niektórych interpretacjach to okres wiosny zdaje się.. Jak znajdziecie chwilke to prosze zerknijscie na te karty. Bede wdzieczna za nawet te b. krotkie komentarze. Dziękuję!! Pozdrawiam Tika Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 mimo obaw w sobie odnośnie macierzyństwa będziesz w ciąży, zaskoczyć Cię to może albo inaczej...mimo planowania ciąży będziesz nieco zdystansowana do pomysły jakby to miałobyś takie mało realne...aż trafi sie ciąża i jej realność Cię zaskoczy w pewien sposob ) Wprowadzi to wiele zmian w Tobie, kozrsytnych ^^ Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Mysle, ze tak. Paz Bulaw to Wasz radosny seks. 9 Bulaw u Crowleya to polaczenie meskosci i kobiecosci, czyli jak najbardziej tu moze wskazywac zarowno na Wasz stosunek, jak i polaczenie plemnika z jajeczkiem... czesc mezczyzny z czescia kobiety. Dalej masz Cesarzowa a ta jest jak najbardziej plodna. Wiec jak najbardziej jestem na tak. 1 Cytuj
Tika Napisano 29 Lipca 2013 Autor Napisano 29 Lipca 2013 Dziekuję Daffne:) wiesz ta interpretacja jest badzo adekwatna do moich typowych zachowan.. tzn poki cos sie nie wydarzy jakies czasami wydaje mi sie nierealne.. i tak jest to z ewentualna kiedys dla mnie ciąza. Hmm no cóż - dziekuję jeszcze raz i miłego dnia! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj
Tika Napisano 29 Lipca 2013 Autor Napisano 29 Lipca 2013 Rozłożyłas ten rozkład na czynniki pierwsze i złożyłas w całosc;) ja za bardzo nie wiedziałam co "zrobić" z tymi kartami, oprócz cesarzowej ;)Dziękuje za pomoc!! Mysle, ze tak. Paz Bulaw to Wasz radosny seks. 9 Bulaw u Crowleya to polaczenie meskosci i kobiecosci, czyli jak najbardziej tu moze wskazywac zarowno na Wasz stosunek, jak i polaczenie plemnika z jajeczkiem... czesc mezczyzny z czescia kobiety. Dalej masz Cesarzowa a ta jest jak najbardziej plodna. Wiec jak najbardziej jestem na tak. Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Dziekuję Daffne:) wiesz ta interpretacja jest badzo adekwatna do moich typowych zachowan.. tzn poki cos sie nie wydarzy jakies czasami wydaje mi sie nierealne.. i tak jest to z ewentualna kiedys dla mnie ciąza. Hmm no cóż - dziekuję jeszcze raz i miłego dnia!Pozdrawiam serdecznie! myślę, że niektóre kobiety mają tak w przypadku pierwszej ciąży bo to nieznane doświadczenie, a potem to już pewnie leci "jak z płatka". Miałabym podobnie jak Ty hehe Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi