Skocz do zawartości

Tak czy nie, nie czy tak.. Dziecko.

Tika

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie moi drodzy,

zrobiłam sobie króciutki rozkład z trzech kart na pytanie: czy w ciągu najbliższych dwóch lat zajdę w ciąże z moim chlopakiem?Pytanie takie a nie inne bo powoli czuję już że jestem gotowa dziecko a po drugie troche z ciekawości. Wynik trochę mnie zaskoczył a może była to raczej zła interpretacja.. dlatego tez potrzebuje Waszej pomocy:)

w Odp na pytanie wyciągnęłam:

paź buław, 9 buław, cesarzowa

Z rozkładu wnioskuję, że tak.. (cesarzowa) a te buławy troszkę mnie wrecz zaczeły zastanawiac czy to nie nastapi dośc szybko. ( buław w niektórych interpretacjach to okres wiosny zdaje się..

Jak znajdziecie chwilke to prosze zerknijscie na te karty. Bede wdzieczna za nawet te b. krotkie komentarze.

Dziękuję!!:)

Pozdrawiam

Tika

Gość Daffne
Napisano

mimo obaw w sobie odnośnie macierzyństwa będziesz w ciąży, zaskoczyć Cię to może albo inaczej...mimo planowania ciąży będziesz nieco zdystansowana do pomysły jakby to miałobyś takie mało realne...aż trafi sie ciąża i jej realność Cię zaskoczy w pewien sposob :)) Wprowadzi to wiele zmian w Tobie, kozrsytnych ^^

Napisano

Mysle, ze tak. Paz Bulaw to Wasz radosny seks. 9 Bulaw u Crowleya to polaczenie meskosci i kobiecosci, czyli jak najbardziej tu moze wskazywac zarowno na Wasz stosunek, jak i polaczenie plemnika z jajeczkiem... czesc mezczyzny z czescia kobiety. Dalej masz Cesarzowa a ta jest jak najbardziej plodna. Wiec jak najbardziej jestem na tak.

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuję Daffne:) wiesz ta interpretacja jest badzo adekwatna do moich typowych zachowan.. ;) tzn poki cos sie nie wydarzy jakies czasami wydaje mi sie nierealne.. i tak jest to z ewentualna kiedys dla mnie ciąza. Hmm no cóż - dziekuję jeszcze raz i miłego dnia!

Pozdrawiam serdecznie!

Napisano

Rozłożyłas ten rozkład na czynniki pierwsze i złożyłas w całosc;) ja za bardzo nie wiedziałam co "zrobić" z tymi kartami, oprócz cesarzowej ;)Dziękuje za pomoc!!

Mysle, ze tak. Paz Bulaw to Wasz radosny seks. 9 Bulaw u Crowleya to polaczenie meskosci i kobiecosci, czyli jak najbardziej tu moze wskazywac zarowno na Wasz stosunek, jak i polaczenie plemnika z jajeczkiem... czesc mezczyzny z czescia kobiety. Dalej masz Cesarzowa a ta jest jak najbardziej plodna. Wiec jak najbardziej jestem na tak.
Gość Daffne
Napisano
Dziekuję Daffne:) wiesz ta interpretacja jest badzo adekwatna do moich typowych zachowan.. ;) tzn poki cos sie nie wydarzy jakies czasami wydaje mi sie nierealne.. i tak jest to z ewentualna kiedys dla mnie ciąza. Hmm no cóż - dziekuję jeszcze raz i miłego dnia!

Pozdrawiam serdecznie!

myślę, że niektóre kobiety mają tak w przypadku pierwszej ciąży bo to nieznane doświadczenie, a potem to już pewnie leci "jak z płatka".

Miałabym podobnie jak Ty hehe ;)

Pozdrawiam :)