Skocz do zawartości

wakacje w Chorwacji

Rekomendowane odpowiedzi

Gość paulinqa123
Napisano (edytowane)

Siemanko,

zadałam kartom pytanie, jak przebiegną moje wakacje w Chorwacji,jak będą wyglądać. Podczas tasowania wypadła mi 4 kier- wyjazd za granice,zamieszanie,zmiany i spotkanie z kimś z przeszłości...

2 pik(od), król kier, 6 trefl, walet karo, dama kier (od), 4 trefl

będzie dość kolorowo... będzie i dobrze i źle,na drodze kilka trudności i sprzeczek z moim partnerem/towarzyszem, oprócz niego będzie jeszcze inny mężczyzna... kolega-kobieciarz (i już wiem o kogo chodzi, jedziemy większą ekipą) będzie próbować ze mną flirtować mimo że pojedzie tam ze swoją dziewczyną ?, będzie dobra zabawa, niekoniecznie rozsądna, musze uważać na kogoś nieuczciwego ? złodzieja?

kiedy wróże sobie nie potrafię tego ogarnąć i ułożyć w całość a wszystko jest chaotyczne,ponieważ jestem dość emocjonalna ... potrzebuje waszego spojrzenia na te karty, będę wdzięczna

Edytowane przez paulinqa123
Gość paulinqa123
Napisano

no dziewczyny... pomożecie ? w piątek w nocy wyjeżdzam a zweryfikuje 8-9 dni pozniej

Gość Daffne
Napisano

jak przebiegną moje wakacje w Chorwacji?

wypadła mi 4 kier

Początkowo może być trochę trudności, może z powodu szamotaniny przygotowawczej, czy wszystko się wzięło czy to czy tamto. Może to pośpiech tak też wpłynie. W każdym razie na miejscu pojawicie się zadowoleni i nastawieni na wypoczynek, troszkę możesz mieć mieszane odczucia, chyba nie wszystko będzie CI się tam podobać, może źle wpłynie na Twe samopoczucie zmiana klimatu albo za bardzo się opalisz, w każdym razie entuzjazm mimo to pozostanie :okok:

Udanych Wakacji! :buziak:

Napisano
Siemanko,

zadałam kartom pytanie, jak przebiegną moje wakacje w Chorwacji,jak będą wyglądać. Podczas tasowania wypadła mi 4 kier- wyjazd za granice,zamieszanie,zmiany i spotkanie z kimś z przeszłości...

będzie dość kolorowo... będzie i dobrze i źle,na drodze kilka trudności i sprzeczek z moim partnerem/towarzyszem, oprócz niego będzie jeszcze inny mężczyzna... kolega-kobieciarz (i już wiem o kogo chodzi, jedziemy większą ekipą) będzie próbować ze mną flirtować mimo że pojedzie tam ze swoją dziewczyną ?, będzie dobra zabawa, niekoniecznie rozsądna, musze uważać na kogoś nieuczciwego ? złodzieja?

kiedy wróże sobie nie potrafię tego ogarnąć i ułożyć w całość a wszystko jest chaotyczne,ponieważ jestem dość emocjonalna ... potrzebuje waszego spojrzenia na te karty, będę wdzięczna

Tak jak obiecałam wtrącam moje 3 grosze ;)

I wudze to tak :)

Na początku będziesz sie denerwowała organizacja wszystkiego i dopięciem na ostatni guzik,c wynika z twojej pedantyczności i precyzji . głównym problemem bedzie jednak ze zabraknie ci na coś kasy ,jakiś mały problem finansowy ;) który rozwiążesz dzięky i jakimś " ukrytymi " pieniążkami ;) tu mam na myśli ze może będziesz musiała przekroczyć limit finansowy który sobie wytyczyłaś na Chorwację i sięgnąć do zaskórniaków ??

ty sama na wakacjach będziesz sie świetnie bawiła w gronie młodych ludzi, całkowicie sie wyłączysz będziesz upajała sie beztroskimi chwilami i na maxa. dzieki swemu temperamentowi ,przebojowości i atrakcyjności chyba na nowo wybuchnie namiętność pomiędzy tobą a partnerem( tu podpieram sie tym królikiem serduszkowym ) lub poznasz kogoś nowego i w dasz sie w jakiś gorący wakacyjny romans ;)

Ogólnie wrócisz wyluzowana ,szczęśliwa i wypoczęta. Uważaj tylko na wydatki nie daj sie nikomu na nic naciągnąć ,do kasy podchodź z rezerwa.

to tyle co udało mi sie wyczytać ;) życzę udanych wakacji i pisz jak było ;)

Gość paulinqa123
Napisano

dzięki Naleczko, wszystko już mam praktycznie spakowane, nie jestem pedantką ani nie jestem precyzyjna :P pieniędzy myślę że mi wystarczy bo zabieram dość sporo gotówki no i w razie czego 2 karty do bankomatu... więc sama nie wiem o co może chodzić w tych pierwszych kartach, no i mam nadzieję że reszta się sprawdzi :) i chyba musze uważać na złodzieja, ewntualnie ja komus kase pożycze ? no nie wiem

Napisano

albo możesz coś zakupić lub wynająć od niekoniecznie uczciwej osoby . A na złodziei trzeba uważać niezależnie od kart, takie czasy .no i pisz ,weryfikuj .bo my te karty stawiamy a nic nie weryfikujemy ;)

Udanych wakacji i kup sobie cos na komary dobrego bo jak sa takie jak tu we Włoszech to .... możesz bez krwi wrócić ;) buziaczki

Gość paulinqa123
Napisano

faktycznie... chyba powinnam uważać przy wyborze mieszkania bo jedziemy tam w ciemno... dzięki za rady ;*

• 2 tygodnie później...
Gość paulinqa123
Napisano

no i wróciłam, wszystko było ok ale już wiem co negatywne karty o stracie,zgubie, zaginięciu chciały przekazać.

Zostawiłam swoje 4 papugi pod opieką koleżanki i cioci. Niestety kiedy wróciłam okazało się że jedna przegryzła siatkę najprawdopodobniej z tęsknoty i dlatego że długo mnie nie widziała, i dwie papugi uciekły :/ Bardzo mi na nich zależało.. mam nadzieję ,że jeszcze jedna chociaż wróci ponieważ jest to inteligentny gatunek i była do mnie bardzo przywiązana :( a jej partnerka też za nią tęskni

Napisano

o jej....przykro mi :przytul:

sama mam 3 Nimfy i gdyby mi któraś uciekła to bym się chyba zapłakała tak się przywiązałam - podobnie jak one do mnie.