kasiulinek87 Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 no dalam czadu dzisiaj, afere rozkrecilam... ;/ jak sie rozwiaze klotnia, no cala ta sytuacja konfliktowa ktora zaistaniala miedzy nami dzisiaj? 2 kieli cesarz 8 mieczy krol denarow slonko oj ciezko to widze mimo tych 2 kieli, cesarz zawziety jest, krokow zadnych nie wykazuje, jakies spiecia jeszcze moga byc, 8 mieczy to brak porozumienia jednak... jakie kroki podejmie wobec mnie w najblizszym czasie? 9 den kochanki 8 kieli krol kieli nie podejmie chyba zadnych, obrazony jest... :? Cytuj
Selenit666 Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Pojdzie się pocieszać u kogoś innego on ogolnie chyba nie lubie narzucania mu pewnych spraw. lubi sam panować nad swoim zyciem Cytuj
panna.marta Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 jak sie rozwiaze klotnia, no cala ta sytuacja konfliktowa ktora zaistaniala miedzy nami dzisiaj? 2 kieli cesarz 8 mieczy krol denarow slonko wydaje mi sie,ze on teraz czuje sie bardzo skrepowany,zeby nie powiedziec,ze zle w tym zwiazku po tym co sie stalo. Nie mniej jednak patrzac na dalsze karty w pozniejszym okresie moze mu przejsc,poniewaz calosc zamyka slonce a z podsumowania wychodzi chyba gwiazda jakie kroki podejmie wobec mnie w najblizszym czasie? 9 den kochanki 8 kieli krol kieli wydaje mi sie,ze na chwile obecna zajmie sie czyms innym przyjemnym,dzieki czemu nie bedzie musial myslec o tym konflikcie potem mozliwe,ze cos z tym zrobi albo ogolnie cos ruszy. Ale niech ktos jeszcze bardziej doswiadczony "rzuci" okiem. Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 jak sie rozwiaze klotnia, no cala ta sytuacja konfliktowa ktora zaistaniala miedzy nami dzisiaj? 2 kieli cesarz 8 mieczy krol denarow slonko - cesarz jest dość mocno zamknięty szczególnie, że zaraz po nim jeszcze jest te 8 mieczy, może jakiś znajomy Was pogodzi? bo niby słońce jest, więc szansa też jest... jakie kroki podejmie wobec mnie w najblizszym czasie? 9 den kochanki 8 kieli krol kieli - oj chyba żadnych.... 9 denarów to dla mnie karta nic nie robienia, przeczekania, później trudny wybór i pozostawienie wszystkiego za sobą.... Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Pan się oddali na jakiś czas przyjmując postawę obronną, po pewnym czasie wahań relacja ponownie się potoczy, ale już na Pana zasadach z oficjanymi kontaktami bo w Królu monet oraz Słońcu wnioskuję, że wyszedł On, jednak jeśli jesteś w związku to Król monet będzie symbolizować stałego partnera na którym się skupisz, a Król kielichów pójdzie w siną dal na jakiś czas. Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Tak sobie pomyslalam, ze pojdzie najpierw w prace, pozniej mozliwe, ze gdzie sobie pojdzie, zeby poprawic sobie humor. Widac, ze moga pojawic sie proby wyjasnienia tej sytuacji, ale on czuje sie zraniony i jego duma zostala mocno ubodziona... takze musi sobie odreagowac gdzies. Mozliwe tez, ze dla poprawy humoru chlapnie sobie cos. Cytuj
kasiulinek87 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 Pan się oddali na jakiś czas przyjmując postawę obronną, po pewnym czasie wahań relacja ponownie się potoczy, ale już na Pana zasadach z oficjanymi kontaktami bo w Królu monet oraz Słońcu wnioskuję, że wyszedł On, jednak jeśli jesteś w związku to Król monet będzie symbolizować stałego partnera na którym się skupisz, a Król kielichów pójdzie w siną dal na jakiś czas. nie rozumiem... no to jest mój stały partner, i nie mam zadnego innego... on koziorożec wiec w krolu denarow wyszedl. czasem jednak w krolu kielichow tez mi wychodzi. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Lipca 2013 Maestro Napisano 30 Lipca 2013 jak sie rozwiaze klotnia, no cala ta sytuacja konfliktowa ktora zaistaniala miedzy nami dzisiaj? 2 kieli cesarz 8 mieczy krol denarow slonko w pierwszej karcie widac, że jesteście razem, ale on się na razie zaperzył, zamknął w sobie, ma focha nad fochami,za jakiś czas widać pogodzenie się i wyjaśnienie sobie na spokojnie pewnych spraw jakie kroki podejmie wobec mnie w najblizszym czasie? 9 den kochanki 8 kieli krol kieli póki co mocno egoistycznie podchodzi do Was, bo jw. czuje się urazony, natomiast widać, że będa w nim grały rózne mocne dość emocje i będzie bardzo chciał pogodzenia się, nie ma kart ruchu,co nie oznacza, że on tego ruchu nie wykona, natomiast może być tez tak, że jak TY za kilka dni zadzwonisz, to on z ulgą odbierze telefon i będzie miły;) Cytuj
kasiulinek87 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 no wakacje wspolne mamy zaplanowane. niepotrzebnie taka jestem, ale no czasem nie potrafie zapanowac nad swoim jezykiem... :/ Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 nie rozumiem... no to jest mój stały partner, i nie mam zadnego innego...on koziorożec wiec w krolu denarow wyszedl. czasem jednak w krolu kielichow tez mi wychodzi. napisałam 2 opcje bo nie przedstawiłaś swojej sytuacji tak jak powinno się to uczynić wraz z rozkładem. Jak sporządzony rozkład i opis taka interpretacja.... Cytuj
kasiulinek87 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 no faktycznie. to jest moj chlopak, juz jakis czas jestesmy razem. w zasadzie to rzadko sie klocimy. Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 no faktycznie.to jest moj chlopak, juz jakis czas jestesmy razem. w zasadzie to rzadko sie klocimy. po wzajemnych dąsach na nowo się wszystko poukłada, w mojej interpretacji pomiń opcję pozazwiązkową - reszta aktualna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi