Skocz do zawartości

Następne (znaczące) wydarzenie w najbliższym czasie u x-latka

x-latek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kapłanka/Gwiazda/3 Kielichy

Dowiem się może o czymś istotnym (o czym nie wiedziałem wcześniej) Kapłanka

co otworzy mi drogę Gwiazda

do jakiegoś kompromisu z pewną instytucją, która mi pójdzie na rękę w czymś tam (pomoże) 3 Kielichy

Na teraz nic więcej nie przychodzi mi do głowy :_yyyy::mysli: Proszę o korekty.

Napisano

II Kaplanka, XVII Gwiazda, 3 Kielichy ---> X Kolo Fortuny, HB V Papiez

Nie wiem. Jezeli masz jakies plany, byc moze bedziesz musial sie uzbroic w cierpliwosc. Tu widac, ze Kaplanka wskazuje na potrzebe przeczekania, nie czas na dzialania teraz. Gwiazda to owszem, plany, ale dalekosiezne, nie na teraz. W 3 Kielichach moze byc albo spotkania z ludzmi albo w dalszym czasie ruszenie, jakiejs zastalej sytuacji. Masz w sumach rowniez wskazowki, ze nie czas na dzialania. Warto na razie przystanac i obserwowac. W odpowiednim czasie odpowiednio zadzialac. W Papiezu powiedzialabym, pokonac rowniez jakies ograniczenia.

Czego to moze dotyczyc. Jezeli oczekujesz polepszenia w jakikolwiek swojej obecnej sytuacji, to nie od razu, ale z czasem to moze nastapic.

Pytales, rozumiem, ogolnie. Bez zaznaczania konkretnie ram czasowych...

Gość Daffne
Napisano

HB kapłan? tak liczę i licze i mi wychodzi Głupiec :mysli::olaboga:

Napisano

Tak, przepraszam. Pomylilam sie. Policzylam 13 zamiast 3... Zgadza sie. Glupiec z Cesarzem...

Gość Daffne
Napisano
Tak, przepraszam. Pomylilam sie. Policzylam 13 zamiast 3... Zgadza sie. Glupiec z Cesarzem...

ja dociekam głównie dlatego, że sama jeszcze nie mam opanowanego HB liczenia i zgłupialam myśląc, że moze znów źle licze hehehe