SacralNirvana Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Karta dnia: XVII Gwiazda Tlo: 8 Kielichow, XXI Swiat, Paz Kielichow ---> IX Eremita, HB XI Pasja i II Kaplanka HB kwintesencja: X Kolo Fortuny i I Mag Nie wiem. Mozliwe, ze cos ulegnie zmianie. Moze zajme sie czyms przyszlosciowym. Moze zwiazanym z dzieckiem. Cos moze ulec zmianie i moze pojawic sie moja okazja do dzialania. Cytuj
Caliel Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Mysle, ze dzien refleksyjny Cie czeka głównie... Zmienisz podejście do czegoś, porzucisz sytuację, która Cię uwierała... i ruszysz dalej, nadal pelna marzeń. Cytuj
Kędry Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Karta dnia: XVII Gwiazda Tlo: 8 Kielichow, XXI Swiat, Paz Kielichow ---> IX Eremita, HB XI Pasja i II Kaplanka HB kwintesencja: X Kolo Fortuny i I Mag Nie wiem. Mozliwe, ze cos ulegnie zmianie. Moze zajme sie czyms przyszlosciowym. Moze zwiazanym z dzieckiem. Cos moze ulec zmianie i moze pojawic sie moja okazja do dzialania. Bardzo ładnie zapowiada się dzisiejszy dzień- wszystkim Twoim planom towarzyszy opiekuńcza gwiazda- będziesz otwarta na ludzi, na działania, może pojawić sie niespodzianka od losu co zmusi Cie do kreatywności Cytuj
Caliel Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Gdyby ominąć podsumy, to też bym to napisał hehehe Chyba że wyjdziesz z dzieckiem nad wodę, to w sumie by nawet pasowało Kreatywnie spędzicie czas z kołem ratunkowym hahaha ale Pustelnik mówi o takim oddaleniu, refleksji.. hmmmm Może po prostu będziesz zadumana, i ktoś na Ciebie wpadnie lub zdarzy się cos zabawnego, co rozbawi Cię na resztę dnia. Jakby nie patrzeć, karty dnia masz ciekawe W każdym razie, czekam niecierpliwie na weryfikacje Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 Wczoraj cos bardzo mnie zaskoczylo. Dzisiaj jeszcze bardziej. Nie twierdze, ze pozytywnie. Nie wiem. Moze to bedzie mialo cos z tym wspolnego. Zobaczymy. Dziekuje za interpretacje. Dzien z czasem przyniesie weryfikacje kart. Oczywiscie zweryfikuje pozniej. Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 ojjj nie wiem czy tutaj nie będzie rozczarowania ludźmi.... Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 Mozliwe... Wczoraj 8 Kielichow napatoczyla mi sie, jako karta na wycofanie sie z czegos. Mozliwe, ze tu pokazalo sie moje wycofanie z czegos... po prostu. Wycofanie w swoj wlasny swiat. Wczoraj zobaczylam fotke, ktora mna potrzepala odpowiednio. Dzis patrze, ta fotka zostala usunieta. Tja... Zobaczymy... Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 WERYFIKACJA Karta dnia: XVII Gwiazda Tlo: 8 Kielichow, XXI Swiat, Paz Kielichow ---> IX Eremita, HB XI Pasja i II Kaplanka HB kwintesencja: X Kolo Fortuny i I Mag Nie wiem. Mozliwe, ze cos ulegnie zmianie. Moze zajme sie czyms przyszlosciowym. Moze zwiazanym z dzieckiem. Cos moze ulec zmianie i moze pojawic sie moja okazja do dzialania. Dzien taki ok... byl. Rzeczywiscie troche szarpany rano... i w poludnie. Troche emocji takich sobie. Pozniej juz lepiej. Mezu przyjechal do dzieci, troche zajal sie nimi. W miedzyczasie taki doskokowy kontakt netowy ze znajomym. Na zasadzie: pisze wiadomosc - mam odp. za 5 godz. (pomimo, ze jest online). Widze wiadomosc od niego w koncu, odpowiadam mu za nastepne 5 godz. Tja. Poza tym dom, dzieci. Wieczor juz ok... Rano gorzej sie zaczelo nizli sie skonczylo... Te 8 Kielichow mialo najwiekszy wplyw rano. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi