Skocz do zawartości

Karta dnia ma - Poniedzialkowa

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karta dnia: XVII Gwiazda

Tlo: 8 Kielichow, XXI Swiat, Paz Kielichow ---> IX Eremita, HB XI Pasja i II Kaplanka

HB kwintesencja: X Kolo Fortuny i I Mag

Nie wiem. Mozliwe, ze cos ulegnie zmianie. Moze zajme sie czyms przyszlosciowym. Moze zwiazanym z dzieckiem. Cos moze ulec zmianie i moze pojawic sie moja okazja do dzialania.

Napisano

Mysle, ze dzien refleksyjny Cie czeka głównie...

Zmienisz podejście do czegoś, porzucisz sytuację, która Cię uwierała... i ruszysz dalej,

nadal pelna marzeń.

Napisano

Tlo: 8 Kielichow, XXI Swiat, Paz Kielichow ---> IX Eremita, HB XI Pasja i II Kaplanka

Nie wiem. Mozliwe, ze cos ulegnie zmianie. Moze zajme sie czyms przyszlosciowym. Moze zwiazanym z dzieckiem. Cos moze ulec zmianie i moze pojawic sie moja okazja do dzialania.

Bardzo ładnie zapowiada się dzisiejszy dzień- wszystkim Twoim planom towarzyszy opiekuńcza gwiazda- będziesz otwarta na ludzi, na działania, może pojawić sie niespodzianka od losu co zmusi Cie do kreatywności

Napisano

Gdyby ominąć podsumy, to też bym to napisał ;) hehehe

Chyba że wyjdziesz z dzieckiem nad wodę, to w sumie by nawet pasowało ;)

Kreatywnie spędzicie czas z kołem ratunkowym ;) hahaha

ale Pustelnik mówi o takim oddaleniu, refleksji.. hmmmm

Może po prostu będziesz zadumana, i ktoś na Ciebie wpadnie ;)

lub zdarzy się cos zabawnego, co rozbawi Cię na resztę dnia.

Jakby nie patrzeć, karty dnia masz ciekawe ;)

W każdym razie, czekam niecierpliwie na weryfikacje :D

Napisano

Wczoraj cos bardzo mnie zaskoczylo. Dzisiaj jeszcze bardziej. Nie twierdze, ze pozytywnie. Nie wiem. Moze to bedzie mialo cos z tym wspolnego. Zobaczymy.

Dziekuje za interpretacje. Dzien z czasem przyniesie weryfikacje kart. Oczywiscie zweryfikuje pozniej. :bukiet:

Napisano

ojjj nie wiem czy tutaj nie będzie rozczarowania ludźmi....

Napisano

Mozliwe...

Wczoraj 8 Kielichow napatoczyla mi sie, jako karta na wycofanie sie z czegos.

Mozliwe, ze tu pokazalo sie moje wycofanie z czegos... po prostu. Wycofanie w swoj wlasny swiat. Wczoraj zobaczylam fotke, ktora mna potrzepala odpowiednio. Dzis patrze, ta fotka zostala usunieta. Tja...

Zobaczymy...

Napisano

WERYFIKACJA

Dzien taki ok... byl. Rzeczywiscie troche szarpany rano... i w poludnie. Troche emocji takich sobie. Pozniej juz lepiej. Mezu przyjechal do dzieci, troche zajal sie nimi. W miedzyczasie taki doskokowy kontakt netowy ze znajomym. Na zasadzie: pisze wiadomosc - mam odp. za 5 godz. (pomimo, ze jest online). Widze wiadomosc od niego w koncu, odpowiadam mu za nastepne 5 godz. Tja.

Poza tym dom, dzieci. Wieczor juz ok... Rano gorzej sie zaczelo nizli sie skonczylo... Te 8 Kielichow mialo najwiekszy wplyw rano.