Skocz do zawartości

będzie telefon?werfyfikacja dzisiaj

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Postawiłam z ciekawosci rozklad na to,czy dostane dzisiaj jakis telefon ws pracy-nie czekam na nic konkretnego.

Zweryfikuje od razu dzisiaj, wiec dobre do pocwiczenia.Oto co wyszlo:

rydwan, 4 denary, gwiazda podsumowanie z 3 kart, to chyba wieza

no wiec tak jakby jakies info bylo,ale raczej z odmowa, podziekowaniem ;p i lipa:D albo bedzie i ten telefon odwroci calym moj swiat do gory nogami?wywola jakos burze?

Bede wdzieczna, jesli ktos spojrzy .Dziekuje!

M.

Edytowane przez panna.marta
  • Maestro
Napisano

Telefon będzie na pewno,ale mam wrażenie, że bedzie tak samo jaki zawsze i zostaniesz z nadzieją na nowe szanse, albo inaczej ... będzie Twój wyjazd do tej firmy, tzn.może sama tam pojedziesz,aby się więcej dowiedzieć,a ta wieża oznacza jakieś odblokowanie, na pewno zmianę...

Napisano (edytowane)

juz mam czesciowa weryfikacje,ale zaczekam na koniec dnia. Moze ktos sie jeszcze pokusi?:D

Napisano (edytowane)

Inezko,telefonu nie bylo,ale byla wiadomosc e-mail z odrzuceniem kandydatury,ale mi na tej rekrutacji nie za bardzo zalezalo stad chyba ta gwiazdka :)

• Maestro
Napisano
Inezko,telefonu nie bylo,ale byla wiadomosc e-mail z odrzuceniem kandydatury,ale mi na tej rekrutacji nie za bardzo zalezalo stad chyba ta gwiazdka :)

Czyli ruch w Rydwanie był...ale masz na końcu Gwiazdę, wiec luz;)))

Napisano

no tak,wiec w sumie sie sprawdzilo, teraz juz wiem,ze gwiazda na koncu oznacza raczej pozytywna postawe, akceptacje pytajacego wobec zaistanialej sytuacji. Wieza sila rzeczy wskazala,ze nie bedzie to mila wiadomoc. Zaraz napisze Ci weryfikacje karty dnia.