Skocz do zawartości

Propozycja pracy/współpracy

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Wczoraj dostałam od mojego kuzyna propozycję współpracy, nie chciał mi powiedziec o co chodzi, umówiliśmy się na przyszły tydzień, tak więc weryfikacja będzie szybka.

Zadałam pytanie : Czego dotyczy praca, którą chce mi zaproponować? Mag As Mieczy Rycerz Kielichów 2 mieczy suma Gwiazda, HB Cesarz

Mag kojarzy mi się z reklamowaniem,pozyskiwaniem klientów, mam obawy,żeby nie był to marketing bezpośredni,nie wiem czy Rycerz Kielichów nie pokazał mojego zagubienia w tej sytuacji...

A teraz celt na współpracę z nim, będę b.wdzięczna o każdą uwagę, każde spostrzeżenie:)

To jest Gwiazda - ano moje nadzieje, że może coś fajnego jednak

Krzyzuje się 3 mieczy mimo to b.realnie oceniam rzeczywistość

Nastawienie 3 denarów myslę,żeby pójśc,bo to moze być dla mnie coś nowego

Świadomość 8 buław- że coś się rusza, mamy poza tym dość intensywny kontakt od wczoraj

Podświadomość 8 mieczy - jakieś moje wewnętrzne ograniczenia, tzn.podejrzewam, że może tu chodzi też o mojego męża, który mnie ogranicza swoją postawą

Mija Ksiezyc moja niepewność, lęki, obawy, a także fakt, że do tej pory kontakt z nim był raczej netowy

Nadchodzi Moc- no,poczuję się fajnie;)

Obawy Królowa Denarów - że to nie będzie dla mnie

Nadzieje 10 buław - że nie obciąży mnie to

Otoczenie Rydwan widać, że każe mi się rozwijać

Wynik 6 mieczy 6 denarów 8 denarów 10 denarów suma Wieża HB Cesarzowa

w pierwszej chwili po wyjęciu kart widząc 6 mieczy pomyślałam,ze to nowy etap mojego zycia, karty pozostałe są b.ładne jak na karty pracy, bo zwiastują jeśli nie tu, to na pewno współpracę, dokształcanie się, rozwój i zdobycie odpowiedniej pozycji zawodowej, suma Wieża może mówić o moim przełamaniu się, wiec chyba ok, co?

Napisano (edytowane)

Zadałam pytanie : Czego dotyczy praca, którą chce mi zaproponować? Mag As Mieczy Rycerz Kielichów 2 mieczy suma Gwiazda, HB Cesarz

Mi mag sie kojarzy z praca umyslowa, wykazywaniem sie inteligencja w pracy, ewentualnie kierowaniem zespolu, ale nie jako kierownik a jakis przewodnik mniejszej grupy,dalej miecze z praca analityczna, moze nie koniecznie same liczby,ale cos cos bedzoesz musiala zaanalizowac, przemyslec, oceniac

A teraz celt na współpracę z nim:

To jest Gwiazda - zgadzam sie, masz marzenia i nadzieje na cos fajnego,ale tez gwiazda nie wskazuje na to zeby na chwile obecna cos zlego czailo sie za przyslowiowym rogiem

Krzyzuje się 3 mieczy albo sie boisz,ze cos nie wypali i znowu bedziesz nie zadowolona

Nastawienie 3 denarów,ze osiagniesz w reszcie jakis sukces na tle zawodowym

Świadomość 8 buław- że w reszcie sie cos ruszy, ze w reszcie otrzymasz cos konkretnego co Cie zadowoli

Podświadomość 8 mieczy -boisz sie w to wejsc, masz leki i obawy

Nadchodzi Moc- konkretne dzialanie w ktorym w reszcie bedziesz mogla sie wykazac pokazac co potrafisz

Obawy Królowa Denarów - że cala twoja energia i to co potrafisz pojdzie na marne, ze ewentualnie moze to byc nie korzystne dla Ciebie finansowo

Nadzieje 10 buław - że nie obciąży mnie to-zgadzam sie

Otoczenie Rydwan duze, srodowisko, dynamiczne, ewentualnie pomyslny na chwile obecna, szybki rozwoj spraw

Wynik 6 mieczy 6 denarów 8 denarów 10 denarów suma Wieża HB Cesarzowa nie wiem czy na poczatku nie bedziesz chciala z tej propozycji zrezygnowac,ale ostatenie sie zdeydujesz, bedziesz tam doceniana, bedziesz sie rozwijala i calkiem dobrze zarabiala. Mysle,ze ta wieza wskazuje na dotychczasowe odejscie od spraw obecnych, albo definitywne zerwanie umowy z dotychczasowym lub szybkie odejscie od pracodawcy i przejscie tam i gdzie zrealizujesz swoj plan.

Edytowane przez panna.marta
Napisano

tu mi ciężko coś zakombinować…. Na pewno trzeba być wszechstronnym, wiedzieć sporo na różne tematy, lubić dyskutować…

To jest Gwiazda – chyba się zapaliłaś i masz nadzieję, że to może być coś fajnego

Krzyzuje się 3 mieczy – hm… nie wiem, czy ta karta nie mówi, że trzeba się trochę dokształcić, albo tą pracą, którą obecnie masz nie do końca jesteś usatysfakcjonowana…

Nastawienie 3 denarów –chciałabyś się nauczyć czegoś nowego i być w tym bardzo dobra

Świadomość 8 buław- jesteś podekscytowana i naładowana energią!

Podświadomość 8 mieczy – tu się obawiasz, że to będzie coś, z czym sobie mogłabyś nie poradzić….

Mija Ksiezyc – księżyc mi też często pokazuje brak zaufania…

Nadchodzi Moc- łapiesz wiatr w żagle

Obawy Królowa Denarów – martwisz się, że na samym gadaniu to ty nie zarobisz

ja też bym powiedziała, że wynik jest na tak – same denarowe i na koniec jeszcze 10 denarów

• Maestro
Napisano

Wstępnie chytrze zebrałam informacje i wiem, że chodzi tu o sprzedaż kosmetyków, czyli to czego za bardzo nie chcę..Mozliwe, że jak panna marta napisała, z początku będe chciała się wycofać, a potem w to jednak wejdę...Zobaczymy:) Na pewno wiecej się dowiem po spotkaniu:)

Poproszę jeszcze o pomoc:)))

Gość ThePhoenix
Napisano (edytowane)

To jest Gwiazda - ano moje nadzieje, że może coś fajnego jednak- zgadzam sie, ta kart to znak ze bedzie lepiej

Krzyzuje się 3 mieczy mimo to b.realnie oceniam rzeczywistość - moze ze boisz ze moze nie wyjsc, ze twoje nadzieje sie nie spelnia

Nastawienie 3 denarów myslę,żeby pójśc,bo to moze być dla mnie coś nowego - zeby z nimi wspolpracowac

Świadomość 8 buław- że coś się rusza, mamy poza tym dość intensywny kontakt od wczoraj -parcie do przodu z wielka predkoscia by wreszcie cos ustalic

Podświadomość 8 mieczy - jakieś moje wewnętrzne ograniczenia, tzn.podejrzewam, że może tu chodzi też o mojego męża, który mnie ogranicza swoją postawą -twoje nieswiadome ograniczenia, ze moze tego niechcesz lub sie obawiasz ze to nie dla ciebie.to karta brama i to od ciebie zalezy czy puscisz blokady

Mija Ksiezyc moja niepewność, lęki, obawy, a także fakt, że do tej pory kontakt z nim był raczej netowy - obawy i niepewnosc jak najbardziej

Nadchodzi Moc- no,poczuję się fajnie;)- tu mam roznie z ta karta,bo u mnie sie pojawia jak cos mnie zzera wielka sila od zewnatrz i musze sobie z tym poradzic,kiedy mam problemy to potrzebuje wielkiej sily by cos przetrwac wiec moze poprotu bedzie ta sprawa wymagala od ciebie wielkiej sily by podjac jakies zmiany

Obawy Królowa Denarów - że to nie będzie dla mnie - moze wielka odpowiedzialnosc za pieniadze, rutyna,dbanie o interes firmy bo to tez szefowa w pracy

Nadzieje 10 buław - że nie obciąży mnie to - ze nie bedziesz zbyt przemeczona odpowiedzialnoscia

Otoczenie Rydwan widać, że każe mi się rozwijać - moze jakies podroze w sprawie pracy oraz parcie do przodu, ambicje

Wynik 6 mieczy 6 denarów 8 denarów 10 denarów suma Wieża HB Cesarzowa - mysle ze na tak, tylko na poczatku nie bedziesz miec pewnosci co do tego biznesu ale potem to juz wspolpraca i chyba fajna kasa, a wieza to chyba uwolnienie sie od tego co cie zwiazywalo i ograniczalo, a po wiezy jest juz gwiazdka :). zycze milego dnia i mam nadzieje ze moja interpretacja ci troszku pomoze, bo to moja pierwsza na forum :). chcialam jeszcze dodac ze 6 mieczy to zupelana zmiana kierunku ale nie wycofanie, mozliwe tez jakas nauka,6 mieczy i 8denarow -to tez jakies doksztalcanie i ciezka praca az do perfekcjonizmu.

Edytowane przez ThePhoenix
Napisano

moze gwiazda pokazala prace z kosmetykami-piekno;) plus 3 miecze,ze nie do konca to jest to czego chcesz. W pytaniu glownym tez wyszla Ci gwiazdeczka.

• Maestro
Napisano
moze gwiazda pokazala prace z kosmetykami-piekno;) plus 3 miecze,ze nie do konca to jest to czego chcesz. W pytaniu glownym tez wyszla Ci gwiazdeczka.

Wiesz,zalezy co mi zaproponuje. W sumie jako możliwość dorobienia sobie, to niezły pomysł, choć wiem, ze z marketingiem bezpośrednim to ciezko jest...

Napisano

zalezy czy tak bardziej jako konsultant czy reprezentant. Jesli reprezentant, to nie jest to zle, zazwyczaj sa dobre podsatwy a jak sie postarasz to i dobre premie.Zalezy jak sie czujesz w tym temacie, bo nie kazdy sie w tym dobrze czuje.

• Maestro
Napisano
zalezy czy tak bardziej jako konsultant czy reprezentant. Jesli reprezentant, to nie jest to zle, zazwyczaj sa dobre podsatwy a jak sie postarasz to i dobre premie.Zalezy jak sie czujesz w tym temacie, bo nie kazdy sie w tym dobrze czuje.

Po spotkaniu bedę więcej wiedziała:) Kurcze,ale karty kończą się wieżą, hmmmm...

Napisano

ale obok jest cesarz,wiec mozliwe,ze ta wieza to dzieki Twoim dzialaniom, planom ktore realizujesz.No zobaczymy, kiedy rozmowa?:D

• Maestro
Napisano
ale obok jest cesarz,wiec mozliwe,ze ta wieza to dzieki Twoim dzialaniom, planom ktore realizujesz.No zobaczymy, kiedy rozmowa?:D

W przyszły poniedziałek, bo jutro jadę do stolicy na kilka dni:)))

• Maestro
Napisano

Tymczasowa weryfikacja:

Tak jak czułam,typowa piramidka..Tzn. nie ma wkładu własnego za tzw.starter,ale chodzi o polecanie kosmetyków,które wygladają na niezłe, bizuterii,perfum (zapachy przyznam b.ładne) , suplementów diety i kosmetyków kolorowych.. Nie powiedziałam nie,ani tak, ale to chyba nie dla mnie...

To jest Gwiazda - ano moje nadzieje, że może coś fajnego jednak

Krzyzuje się 3 mieczy mimo to b.realnie oceniam rzeczywistość

Nastawienie 3 denarów myslę,żeby pójśc,bo to moze być dla mnie coś nowego

Świadomość 8 buław- że coś się rusza, mamy poza tym dość intensywny kontakt od wczoraj

Podświadomość 8 mieczy - jakieś moje wewnętrzne ograniczenia, tzn.podejrzewam, że może tu chodzi też o mojego męża, który mnie ogranicza swoją postawą

Mija Ksiezyc moja niepewność, lęki, obawy, a także fakt, że do tej pory kontakt z nim był raczej netowy

Nadchodzi Moc- no,poczuję się fajnie;)

Obawy Królowa Denarów - że to nie będzie dla mnie

Ta 3 mieczy,jako energia kolidująca z resztą - to moje rozczarowanie..Ale nadchodzi Moc,więc licho wie...

Napisano

no to w tej sytuacji ja to widze tak,ze na poczatku bylas pelna nadziei na cos fajnego (gwiazda-karta bazowa) a tu lekkie rozczarowanie (skrzyzowana z 3 mieczy)

Gość AngeloYasmine
Napisano

A ja myśłe że się wyofasz mimo że interesuję Cię ta branża niby w wyniku same denary ale to złudne bo więża burzy wszytsko twoje postrzeganie tej pracy masz w dodatku gwiazde która mówi o bujaniu w obłokach skrzyżowana z 3 mieczy z twoim rozsądkiem ....nie podejmiesz wyzwania

• Maestro
Napisano
A ja myśłe że się wyofasz mimo że interesuję Cię ta branża niby w wyniku same denary ale to złudne bo więża burzy wszytsko twoje postrzeganie tej pracy masz w dodatku gwiazde która mówi o bujaniu w obłokach skrzyżowana z 3 mieczy z twoim rozsądkiem ....nie podejmiesz wyzwania

Aleś mnie zaskoczyła swoim pojawieniem się:)))