Maestro Inez2503 Napisano 30 Lipca 2013 Maestro Napisano 30 Lipca 2013 Wczoraj dostałam od mojego kuzyna propozycję współpracy, nie chciał mi powiedziec o co chodzi, umówiliśmy się na przyszły tydzień, tak więc weryfikacja będzie szybka. Zadałam pytanie : Czego dotyczy praca, którą chce mi zaproponować? Mag As Mieczy Rycerz Kielichów 2 mieczy suma Gwiazda, HB Cesarz Mag kojarzy mi się z reklamowaniem,pozyskiwaniem klientów, mam obawy,żeby nie był to marketing bezpośredni,nie wiem czy Rycerz Kielichów nie pokazał mojego zagubienia w tej sytuacji... A teraz celt na współpracę z nim, będę b.wdzięczna o każdą uwagę, każde spostrzeżenie:) To jest Gwiazda - ano moje nadzieje, że może coś fajnego jednak Krzyzuje się 3 mieczy mimo to b.realnie oceniam rzeczywistość Nastawienie 3 denarów myslę,żeby pójśc,bo to moze być dla mnie coś nowego Świadomość 8 buław- że coś się rusza, mamy poza tym dość intensywny kontakt od wczoraj Podświadomość 8 mieczy - jakieś moje wewnętrzne ograniczenia, tzn.podejrzewam, że może tu chodzi też o mojego męża, który mnie ogranicza swoją postawą Mija Ksiezyc moja niepewność, lęki, obawy, a także fakt, że do tej pory kontakt z nim był raczej netowy Nadchodzi Moc- no,poczuję się fajnie;) Obawy Królowa Denarów - że to nie będzie dla mnie Nadzieje 10 buław - że nie obciąży mnie to Otoczenie Rydwan widać, że każe mi się rozwijać Wynik 6 mieczy 6 denarów 8 denarów 10 denarów suma Wieża HB Cesarzowa w pierwszej chwili po wyjęciu kart widząc 6 mieczy pomyślałam,ze to nowy etap mojego zycia, karty pozostałe są b.ładne jak na karty pracy, bo zwiastują jeśli nie tu, to na pewno współpracę, dokształcanie się, rozwój i zdobycie odpowiedniej pozycji zawodowej, suma Wieża może mówić o moim przełamaniu się, wiec chyba ok, co? Cytuj
panna.marta Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) Zadałam pytanie : Czego dotyczy praca, którą chce mi zaproponować? Mag As Mieczy Rycerz Kielichów 2 mieczy suma Gwiazda, HB Cesarz Mi mag sie kojarzy z praca umyslowa, wykazywaniem sie inteligencja w pracy, ewentualnie kierowaniem zespolu, ale nie jako kierownik a jakis przewodnik mniejszej grupy,dalej miecze z praca analityczna, moze nie koniecznie same liczby,ale cos cos bedzoesz musiala zaanalizowac, przemyslec, oceniac A teraz celt na współpracę z nim: To jest Gwiazda - zgadzam sie, masz marzenia i nadzieje na cos fajnego,ale tez gwiazda nie wskazuje na to zeby na chwile obecna cos zlego czailo sie za przyslowiowym rogiem Krzyzuje się 3 mieczy albo sie boisz,ze cos nie wypali i znowu bedziesz nie zadowolona Nastawienie 3 denarów,ze osiagniesz w reszcie jakis sukces na tle zawodowym Świadomość 8 buław- że w reszcie sie cos ruszy, ze w reszcie otrzymasz cos konkretnego co Cie zadowoli Podświadomość 8 mieczy -boisz sie w to wejsc, masz leki i obawy Nadchodzi Moc- konkretne dzialanie w ktorym w reszcie bedziesz mogla sie wykazac pokazac co potrafisz Obawy Królowa Denarów - że cala twoja energia i to co potrafisz pojdzie na marne, ze ewentualnie moze to byc nie korzystne dla Ciebie finansowo Nadzieje 10 buław - że nie obciąży mnie to-zgadzam sie Otoczenie Rydwan duze, srodowisko, dynamiczne, ewentualnie pomyslny na chwile obecna, szybki rozwoj spraw Wynik 6 mieczy 6 denarów 8 denarów 10 denarów suma Wieża HB Cesarzowa nie wiem czy na poczatku nie bedziesz chciala z tej propozycji zrezygnowac,ale ostatenie sie zdeydujesz, bedziesz tam doceniana, bedziesz sie rozwijala i calkiem dobrze zarabiala. Mysle,ze ta wieza wskazuje na dotychczasowe odejscie od spraw obecnych, albo definitywne zerwanie umowy z dotychczasowym lub szybkie odejscie od pracodawcy i przejscie tam i gdzie zrealizujesz swoj plan. Edytowane 30 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Zadałam pytanie : Czego dotyczy praca, którą chce mi zaproponować? Mag As Mieczy Rycerz Kielichów 2 mieczy suma Gwiazda, HB Cesarz tu mi ciężko coś zakombinować…. Na pewno trzeba być wszechstronnym, wiedzieć sporo na różne tematy, lubić dyskutować… To jest Gwiazda – chyba się zapaliłaś i masz nadzieję, że to może być coś fajnego Krzyzuje się 3 mieczy – hm… nie wiem, czy ta karta nie mówi, że trzeba się trochę dokształcić, albo tą pracą, którą obecnie masz nie do końca jesteś usatysfakcjonowana… Nastawienie 3 denarów –chciałabyś się nauczyć czegoś nowego i być w tym bardzo dobra Świadomość 8 buław- jesteś podekscytowana i naładowana energią! Podświadomość 8 mieczy – tu się obawiasz, że to będzie coś, z czym sobie mogłabyś nie poradzić…. Mija Ksiezyc – księżyc mi też często pokazuje brak zaufania… Nadchodzi Moc- łapiesz wiatr w żagle Obawy Królowa Denarów – martwisz się, że na samym gadaniu to ty nie zarobisz Nadzieje 10 buław - że nie obciąży mnie to Otoczenie Rydwan widać, że każe mi się rozwijać Wynik 6 mieczy 6 denarów 8 denarów 10 denarów suma Wieża HB Cesarzowa ja też bym powiedziała, że wynik jest na tak – same denarowe i na koniec jeszcze 10 denarów Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 30 Lipca 2013 Wstępnie chytrze zebrałam informacje i wiem, że chodzi tu o sprzedaż kosmetyków, czyli to czego za bardzo nie chcę..Mozliwe, że jak panna marta napisała, z początku będe chciała się wycofać, a potem w to jednak wejdę...Zobaczymy:) Na pewno wiecej się dowiem po spotkaniu:) Poproszę jeszcze o pomoc:))) Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) To jest Gwiazda - ano moje nadzieje, że może coś fajnego jednak- zgadzam sie, ta kart to znak ze bedzie lepiej Krzyzuje się 3 mieczy mimo to b.realnie oceniam rzeczywistość - moze ze boisz ze moze nie wyjsc, ze twoje nadzieje sie nie spelnia Nastawienie 3 denarów myslę,żeby pójśc,bo to moze być dla mnie coś nowego - zeby z nimi wspolpracowac Świadomość 8 buław- że coś się rusza, mamy poza tym dość intensywny kontakt od wczoraj -parcie do przodu z wielka predkoscia by wreszcie cos ustalic Podświadomość 8 mieczy - jakieś moje wewnętrzne ograniczenia, tzn.podejrzewam, że może tu chodzi też o mojego męża, który mnie ogranicza swoją postawą -twoje nieswiadome ograniczenia, ze moze tego niechcesz lub sie obawiasz ze to nie dla ciebie.to karta brama i to od ciebie zalezy czy puscisz blokady Mija Ksiezyc moja niepewność, lęki, obawy, a także fakt, że do tej pory kontakt z nim był raczej netowy - obawy i niepewnosc jak najbardziej Nadchodzi Moc- no,poczuję się fajnie;)- tu mam roznie z ta karta,bo u mnie sie pojawia jak cos mnie zzera wielka sila od zewnatrz i musze sobie z tym poradzic,kiedy mam problemy to potrzebuje wielkiej sily by cos przetrwac wiec moze poprotu bedzie ta sprawa wymagala od ciebie wielkiej sily by podjac jakies zmiany Obawy Królowa Denarów - że to nie będzie dla mnie - moze wielka odpowiedzialnosc za pieniadze, rutyna,dbanie o interes firmy bo to tez szefowa w pracy Nadzieje 10 buław - że nie obciąży mnie to - ze nie bedziesz zbyt przemeczona odpowiedzialnoscia Otoczenie Rydwan widać, że każe mi się rozwijać - moze jakies podroze w sprawie pracy oraz parcie do przodu, ambicje Wynik 6 mieczy 6 denarów 8 denarów 10 denarów suma Wieża HB Cesarzowa - mysle ze na tak, tylko na poczatku nie bedziesz miec pewnosci co do tego biznesu ale potem to juz wspolpraca i chyba fajna kasa, a wieza to chyba uwolnienie sie od tego co cie zwiazywalo i ograniczalo, a po wiezy jest juz gwiazdka . zycze milego dnia i mam nadzieje ze moja interpretacja ci troszku pomoze, bo to moja pierwsza na forum . chcialam jeszcze dodac ze 6 mieczy to zupelana zmiana kierunku ale nie wycofanie, mozliwe tez jakas nauka,6 mieczy i 8denarow -to tez jakies doksztalcanie i ciezka praca az do perfekcjonizmu. Edytowane 30 Lipca 2013 przez ThePhoenix Cytuj
panna.marta Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 moze gwiazda pokazala prace z kosmetykami-piekno;) plus 3 miecze,ze nie do konca to jest to czego chcesz. W pytaniu glownym tez wyszla Ci gwiazdeczka. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 30 Lipca 2013 moze gwiazda pokazala prace z kosmetykami-piekno;) plus 3 miecze,ze nie do konca to jest to czego chcesz. W pytaniu glownym tez wyszla Ci gwiazdeczka. Wiesz,zalezy co mi zaproponuje. W sumie jako możliwość dorobienia sobie, to niezły pomysł, choć wiem, ze z marketingiem bezpośrednim to ciezko jest... Cytuj
panna.marta Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 zalezy czy tak bardziej jako konsultant czy reprezentant. Jesli reprezentant, to nie jest to zle, zazwyczaj sa dobre podsatwy a jak sie postarasz to i dobre premie.Zalezy jak sie czujesz w tym temacie, bo nie kazdy sie w tym dobrze czuje. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 30 Lipca 2013 zalezy czy tak bardziej jako konsultant czy reprezentant. Jesli reprezentant, to nie jest to zle, zazwyczaj sa dobre podsatwy a jak sie postarasz to i dobre premie.Zalezy jak sie czujesz w tym temacie, bo nie kazdy sie w tym dobrze czuje. Po spotkaniu bedę więcej wiedziała:) Kurcze,ale karty kończą się wieżą, hmmmm... Cytuj
panna.marta Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 ale obok jest cesarz,wiec mozliwe,ze ta wieza to dzieki Twoim dzialaniom, planom ktore realizujesz.No zobaczymy, kiedy rozmowa? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 30 Lipca 2013 ale obok jest cesarz,wiec mozliwe,ze ta wieza to dzieki Twoim dzialaniom, planom ktore realizujesz.No zobaczymy, kiedy rozmowa? W przyszły poniedziałek, bo jutro jadę do stolicy na kilka dni:))) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 6 Sierpnia 2013 Tymczasowa weryfikacja: Zadałam pytanie : Czego dotyczy praca, którą chce mi zaproponować? Mag As Mieczy Rycerz Kielichów 2 mieczy suma Gwiazda, HB Cesarz Tak jak czułam,typowa piramidka..Tzn. nie ma wkładu własnego za tzw.starter,ale chodzi o polecanie kosmetyków,które wygladają na niezłe, bizuterii,perfum (zapachy przyznam b.ładne) , suplementów diety i kosmetyków kolorowych.. Nie powiedziałam nie,ani tak, ale to chyba nie dla mnie... To jest Gwiazda - ano moje nadzieje, że może coś fajnego jednakKrzyzuje się 3 mieczy mimo to b.realnie oceniam rzeczywistość Nastawienie 3 denarów myslę,żeby pójśc,bo to moze być dla mnie coś nowego Świadomość 8 buław- że coś się rusza, mamy poza tym dość intensywny kontakt od wczoraj Podświadomość 8 mieczy - jakieś moje wewnętrzne ograniczenia, tzn.podejrzewam, że może tu chodzi też o mojego męża, który mnie ogranicza swoją postawą Mija Ksiezyc moja niepewność, lęki, obawy, a także fakt, że do tej pory kontakt z nim był raczej netowy Nadchodzi Moc- no,poczuję się fajnie;) Obawy Królowa Denarów - że to nie będzie dla mnie Nadzieje 10 buław - że nie obciąży mnie to Otoczenie Rydwan widać, że każe mi się rozwijać Wynik 6 mieczy 6 denarów 8 denarów 10 denarów suma Wieża HB Cesarzowa Ta 3 mieczy,jako energia kolidująca z resztą - to moje rozczarowanie..Ale nadchodzi Moc,więc licho wie... Cytuj
panna.marta Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 no to w tej sytuacji ja to widze tak,ze na poczatku bylas pelna nadziei na cos fajnego (gwiazda-karta bazowa) a tu lekkie rozczarowanie (skrzyzowana z 3 mieczy) Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 A ja myśłe że się wyofasz mimo że interesuję Cię ta branża niby w wyniku same denary ale to złudne bo więża burzy wszytsko twoje postrzeganie tej pracy masz w dodatku gwiazde która mówi o bujaniu w obłokach skrzyżowana z 3 mieczy z twoim rozsądkiem ....nie podejmiesz wyzwania Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 7 Sierpnia 2013 A ja myśłe że się wyofasz mimo że interesuję Cię ta branża niby w wyniku same denary ale to złudne bo więża burzy wszytsko twoje postrzeganie tej pracy masz w dodatku gwiazde która mówi o bujaniu w obłokach skrzyżowana z 3 mieczy z twoim rozsądkiem ....nie podejmiesz wyzwania Aleś mnie zaskoczyła swoim pojawieniem się)) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi