Skocz do zawartości

Test milosny

KamilaFruFru

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ciekawy rozklad. Wyprobowalam na sobie. Jestem mezatka, w zwiazku nieszczesliwa (niezgodnosc charakterow).

1. Co znacza dlamnie moje aktualne zwiazki? 9 Bulaw

2. Co mi sie w nich podoba? Cesarz

3. Co mi sie w nich nie podoba? 5 Denarow

4. Co doda milosci nowej sily (skrzydel)? 10 Denarow

5. Czego w milosci jeszcze nie nie znam i w krotce poznam/przezyje? As Denarow

1. 9 Bulaw: Czuje sie w pozycji zagrozonej. Jestem nastawiona na najgorsze poprzez moje czarnowidztwo sama sobie robie krzywde w sensie oczekujac negatywnogo, wlasnie to dostaje. podsumowujac: moje zwiazki zaleza od tego jak sama do nich podchodze.

2. Cesarz: Tak zwane meskie oparcie, bezpieczenstwo, zespolenie mojej zenskiej natury z meska gdzie moge poczuc sie jak prawdziwa kobieta.

3. 5 denarow: Niestety nie czuje w moich zwiazkach spelnienia, czegos w nich brakuje, ciagle rozczarowania.

4. 10 Denarow: Stabilizacja materialna i emocjona wsparcie poprawiloby warunki do rozkwitu mojej milosci.

5. As Denarow: Szansa stabilizacji ktora powinna byc uchwycona. Cos juz jest na czym moge budowac.

Sumowany karty (mi wyszedl ) Rydwan : Czas wziac moje pragnienia i cele we wlasne rece! As denarow mowi o szansie wiec musze ja sama uchwycic.

Ciagle rozczarownia i uczucie niedocenienia blokuje mnie. Mozliwe, ze szukam spelnienia na zewnatrz, oparcia ktore zostaje dla minie nieosiagalne.

Powinnam w sobie samej znalezc sile i oparcie. Zweryfikowac co dla mnie wazne i dazyc do tego nawet jesli ma to oznaczac zakonczenie obecnego zwiazku.

Dziekuje bardzo za wasz punkt widzenia. Pozdrawiam cieplo :slonko:

Edytowane przez KamilaFruFru
balagan
Napisano

Ups!! Sorry wlasnie zauwazylam, ze wyszedl kogel mogel z mojego rozkladu... przepraszam za "kolejnosc" kart.

Gość Daffne
Napisano
Ups!! Sorry wlasnie zauwazylam, ze wyszedl kogel mogel z mojego rozkladu... przepraszam za "kolejnosc" kart.

edytuj post i dodaj 3 pozycję, która się "zjadła". Troszkę uporządkować można dodatkowo :icon_smile:

Napisano
edytuj post i dodaj 3 pozycję, która się "zjadła". Troszkę uporządkować można dodatkowo :icon_smile:

No to juz troche lepiej wyglada... Dziekuje za podpowiedz.

Gość Daffne
Napisano

1. Co znacza dla mnie moje aktualne zwiazki? 9 Bulaw

przede wszystkim uczą samostanowienia zgodnie z wewnętrznym głosem i śmiałości by jasno wyrażać to co wewnątrz tkwi. Długi czas tłamsiłaś te emocje w sobie trwając w nieprzychylnej sytuacji i przyjmując postawę obronną siebie samej. Aktualnie związki mogą więc kojarzyć się z obroną własnych racji i siebie, gdyż czujesz, że nie ma wyjścia. Twoja wrażliwość wychodzi ponad pzreciętność, dlatego jest trudniej... Pracuj nad pewnością siebie w sobie by wyrażać własne zdanie - zwłaszcza wtedy, gdy coś jest nie po Twej myśli...doda Ci to sił :).

możliwe, że stabilizacja Ci się podoba, czasem też to, że można się schronić w męskich ramionach silnych i męskich.

brak życiowej mądrości albo nieprzejawianie jej w praktyce bądź brak stabilizacji finansowej albo wszystko w jednym.

poczuje wzajemnej stabilizacji na codzien. Solidne fundamenty w związku, poczucie pewności, że nawet jeśli w związku zapanuje spór to i tak niebawem przejdzie i wszystko będzie dobrze.

nadejdą nowe szanse, nowe możliwości i warto być uważnym by jej nie przegapić...choć myslę,że nie przegapisz jej bo coś nowego samo do zawita do Twego życia :).

Napisano
1. Co znacza dla mnie moje aktualne zwiazki? 9 Bulaw

przede wszystkim uczą samostanowienia zgodnie z wewnętrznym głosem i śmiałości by jasno wyrażać to co wewnątrz tkwi. Długi czas tłamsiłaś te emocje w sobie trwając w nieprzychylnej sytuacji i przyjmując postawę obronną siebie samej. Aktualnie związki mogą więc kojarzyć się z obroną własnych racji i siebie, gdyż czujesz, że nie ma wyjścia. Twoja wrażliwość wychodzi ponad pzreciętność, dlatego jest trudniej... Pracuj nad pewnością siebie w sobie by wyrażać własne zdanie - zwłaszcza wtedy, gdy coś jest nie po Twej myśli...doda Ci to sił :).

Bardzo trafne..

możliwe, że stabilizacja Ci się podoba, czasem też to, że można się schronić w męskich ramionach silnych i męskich.

Rowniez..

brak życiowej mądrości albo nieprzejawianie jej w praktyce bądź brak stabilizacji finansowej albo wszystko w jednym.

Powtazajace sie rozczarowania.

poczuje wzajemnej stabilizacji na codzien. Solidne fundamenty w związku, poczucie pewności, że nawet jeśli w związku zapanuje spór to i tak niebawem przejdzie i wszystko będzie dobrze.

Wlasnie, moze zgoda i respekt?

nadejdą nowe szanse, nowe możliwości i warto być uważnym by jej nie przegapić...choć myslę,że nie przegapisz jej bo coś nowego samo do zawita do Twego życia :).

Brzmi bardzo pozytywnie :-)

Pani interpretacja duzo dla mnie znaczy. Widze zwlaszcza jak wiele mi jeszcze brakuje do bieglosci w odczytywaniu kart ;-)

Dziekuje bardzo i dobrej nocy zycze.

Napisano

1. Co znacza dlamnie moje aktualne zwiazki? 9 Bulaw- jest to w chwili trudne, buntujesz sie i chcesz jakos temu zapobiec

2. Co mi sie w nich podoba? Cesarz to ze jest w nich sila ,konkretne dzialania, konkretni ludzi

3. Co mi sie w nich nie podoba? 5 Denarow- samotnosc, poczucie braku milosci

4. Co doda milosci nowej sily (skrzydel)? 10 Denarow- musisz optymistyczniej spojrzec na siebie i swoja przyszlosc

5. Czego w milosci jeszcze nie nie znam i w krotce poznam/przezyje? As Denarow- na pewno beda nowe szanse, bardziej sprzyjajace okolicznosci