KamilaFruFru Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) Ciekawy rozklad. Wyprobowalam na sobie. Jestem mezatka, w zwiazku nieszczesliwa (niezgodnosc charakterow). 1. Co znacza dlamnie moje aktualne zwiazki? 9 Bulaw 2. Co mi sie w nich podoba? Cesarz 3. Co mi sie w nich nie podoba? 5 Denarow 4. Co doda milosci nowej sily (skrzydel)? 10 Denarow 5. Czego w milosci jeszcze nie nie znam i w krotce poznam/przezyje? As Denarow 1. 9 Bulaw: Czuje sie w pozycji zagrozonej. Jestem nastawiona na najgorsze poprzez moje czarnowidztwo sama sobie robie krzywde w sensie oczekujac negatywnogo, wlasnie to dostaje. podsumowujac: moje zwiazki zaleza od tego jak sama do nich podchodze. 2. Cesarz: Tak zwane meskie oparcie, bezpieczenstwo, zespolenie mojej zenskiej natury z meska gdzie moge poczuc sie jak prawdziwa kobieta. 3. 5 denarow: Niestety nie czuje w moich zwiazkach spelnienia, czegos w nich brakuje, ciagle rozczarowania. 4. 10 Denarow: Stabilizacja materialna i emocjona wsparcie poprawiloby warunki do rozkwitu mojej milosci. 5. As Denarow: Szansa stabilizacji ktora powinna byc uchwycona. Cos juz jest na czym moge budowac. Sumowany karty (mi wyszedl ) Rydwan : Czas wziac moje pragnienia i cele we wlasne rece! As denarow mowi o szansie wiec musze ja sama uchwycic. Ciagle rozczarownia i uczucie niedocenienia blokuje mnie. Mozliwe, ze szukam spelnienia na zewnatrz, oparcia ktore zostaje dla minie nieosiagalne. Powinnam w sobie samej znalezc sile i oparcie. Zweryfikowac co dla mnie wazne i dazyc do tego nawet jesli ma to oznaczac zakonczenie obecnego zwiazku. Dziekuje bardzo za wasz punkt widzenia. Pozdrawiam cieplo Edytowane 30 Lipca 2013 przez KamilaFruFru balagan Cytuj
KamilaFruFru Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 Ups!! Sorry wlasnie zauwazylam, ze wyszedl kogel mogel z mojego rozkladu... przepraszam za "kolejnosc" kart. Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Ups!! Sorry wlasnie zauwazylam, ze wyszedl kogel mogel z mojego rozkladu... przepraszam za "kolejnosc" kart. edytuj post i dodaj 3 pozycję, która się "zjadła". Troszkę uporządkować można dodatkowo Cytuj
KamilaFruFru Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 edytuj post i dodaj 3 pozycję, która się "zjadła". Troszkę uporządkować można dodatkowo No to juz troche lepiej wyglada... Dziekuje za podpowiedz. Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 1. Co znacza dla mnie moje aktualne zwiazki? 9 Bulaw przede wszystkim uczą samostanowienia zgodnie z wewnętrznym głosem i śmiałości by jasno wyrażać to co wewnątrz tkwi. Długi czas tłamsiłaś te emocje w sobie trwając w nieprzychylnej sytuacji i przyjmując postawę obronną siebie samej. Aktualnie związki mogą więc kojarzyć się z obroną własnych racji i siebie, gdyż czujesz, że nie ma wyjścia. Twoja wrażliwość wychodzi ponad pzreciętność, dlatego jest trudniej... Pracuj nad pewnością siebie w sobie by wyrażać własne zdanie - zwłaszcza wtedy, gdy coś jest nie po Twej myśli...doda Ci to sił . 2. Co mi sie w nich podoba? Cesarz możliwe, że stabilizacja Ci się podoba, czasem też to, że można się schronić w męskich ramionach silnych i męskich. 3. Co mi sie w nich nie podoba? 5 Denarow brak życiowej mądrości albo nieprzejawianie jej w praktyce bądź brak stabilizacji finansowej albo wszystko w jednym. 4. Co doda milosci nowej sily (skrzydel)? 10 Denarow poczuje wzajemnej stabilizacji na codzien. Solidne fundamenty w związku, poczucie pewności, że nawet jeśli w związku zapanuje spór to i tak niebawem przejdzie i wszystko będzie dobrze. 5. Czego w milosci jeszcze nie nie znam i w krotce poznam/przezyje? As Denarow nadejdą nowe szanse, nowe możliwości i warto być uważnym by jej nie przegapić...choć myslę,że nie przegapisz jej bo coś nowego samo do zawita do Twego życia . Cytuj
KamilaFruFru Napisano 31 Lipca 2013 Autor Napisano 31 Lipca 2013 1. Co znacza dla mnie moje aktualne zwiazki? 9 Bulawprzede wszystkim uczą samostanowienia zgodnie z wewnętrznym głosem i śmiałości by jasno wyrażać to co wewnątrz tkwi. Długi czas tłamsiłaś te emocje w sobie trwając w nieprzychylnej sytuacji i przyjmując postawę obronną siebie samej. Aktualnie związki mogą więc kojarzyć się z obroną własnych racji i siebie, gdyż czujesz, że nie ma wyjścia. Twoja wrażliwość wychodzi ponad pzreciętność, dlatego jest trudniej... Pracuj nad pewnością siebie w sobie by wyrażać własne zdanie - zwłaszcza wtedy, gdy coś jest nie po Twej myśli...doda Ci to sił . Bardzo trafne.. 2. Co mi sie w nich podoba? Cesarzmożliwe, że stabilizacja Ci się podoba, czasem też to, że można się schronić w męskich ramionach silnych i męskich. Rowniez.. 3. Co mi sie w nich nie podoba? 5 Denarowbrak życiowej mądrości albo nieprzejawianie jej w praktyce bądź brak stabilizacji finansowej albo wszystko w jednym. Powtazajace sie rozczarowania. 4. Co doda milosci nowej sily (skrzydel)? 10 Denarow poczuje wzajemnej stabilizacji na codzien. Solidne fundamenty w związku, poczucie pewności, że nawet jeśli w związku zapanuje spór to i tak niebawem przejdzie i wszystko będzie dobrze. Wlasnie, moze zgoda i respekt? 5. Czego w milosci jeszcze nie nie znam i w krotce poznam/przezyje? As Denarownadejdą nowe szanse, nowe możliwości i warto być uważnym by jej nie przegapić...choć myslę,że nie przegapisz jej bo coś nowego samo do zawita do Twego życia . Brzmi bardzo pozytywnie :-) Pani interpretacja duzo dla mnie znaczy. Widze zwlaszcza jak wiele mi jeszcze brakuje do bieglosci w odczytywaniu kart ;-) Dziekuje bardzo i dobrej nocy zycze. Cytuj
panna.marta Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 1. Co znacza dlamnie moje aktualne zwiazki? 9 Bulaw- jest to w chwili trudne, buntujesz sie i chcesz jakos temu zapobiec 2. Co mi sie w nich podoba? Cesarz to ze jest w nich sila ,konkretne dzialania, konkretni ludzi 3. Co mi sie w nich nie podoba? 5 Denarow- samotnosc, poczucie braku milosci 4. Co doda milosci nowej sily (skrzydel)? 10 Denarow- musisz optymistyczniej spojrzec na siebie i swoja przyszlosc 5. Czego w milosci jeszcze nie nie znam i w krotce poznam/przezyje? As Denarow- na pewno beda nowe szanse, bardziej sprzyjajace okolicznosci Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi