Selenit666 Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Pytanie o kontakt pana do pani. Po jednej karcie na miesiąc ) jeszcze nie skończony lipiec - wisielec - może będzie w potrzebie oderwania się od codzienności sierpień - 8 buław - raczej tak, dużo i często o wszystkim. wrzesień - 8 denarów - powinien być dla podtrzymania znajomości. Kontakty bardziej praktyczne ktoś spróbuje )) :skrada: Cytuj
Caliel Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Lipiec - raczej nie... potrzeba odpoczecia od siebie bardziej... Sierpien - glownie internet, ewentualnie sms... czesto, intensywnie, ale... krótko. Wrzesien - raczej nie, skupienie sie na obowiazkach Cytuj
Gość ANEZ Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Lipiec - brak kontaktu Sierpień - 8 buław - jest kontakt i to intensywny Wrzesień - 8 denarów - od czasu do czasu Cytuj
panna.marta Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 lipiec- raczej nic z tego sierpien-tak, bedzie kontakt wrzesien-podtrzymywanie, pielegancja i zadowolenie ze znajomosci Cytuj
mlodzia Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Pytanie o kontakt pana do pani. Po jednej karcie na miesiąc ) jeszcze nie skończony lipiec - wisielec - nie sierpień - 8 buław - tak wrzesień - 8 denarów - raczej nie, albo zdawkowy... pozdrawiam Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Stawiam na sierpien. Wrzesien, jezeli lacza Was kontakty zawodowe... lub jakas fizyczna aktywnosc. Lipiec juz raczej nie. Mi Wisielec kontaktu nigdy nie pokazal. Cytuj
Selenit666 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 Ja nigdy wisielca nie odbieram jako tego co wisi i nic nie robi, przecież on gra na flecie, patrzy i obserwuje ) Nawet jak patrzę na Wasze posty to z weryfikacji raczej wynika, ze nie było tak, ze nic się nie zadziałało ) Zaraz jak wstawiłam posta na ezo pan napisał maila do pani i to nie jednego ale nie chciałam pisać na już. Liczyłam, że ktoś się znajdzie, kto punkty zarobi ))) Cytuj
emilr Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Pytanie o kontakt pana do pani. Po jednej karcie na miesiąc ) jeszcze nie skończony lipiec - wisielec -bez efektów, jesli kontakt to taki dla zasady, z grzecznosci. sierpień - 8 buław - zaczepki dajace do myslenia wrzesień - 8 denarów - bardziej konkretnie, kontynuacja, nie oddalenie. rozwój, ale ostrożny dosyc( sama jestem ciekawa, czekam na inerpr.) Cytuj
Selenit666 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 Pytanie o kontakt pana do pani. Po jednej karcie na miesiąc ) jeszcze nie skończony lipiec - wisielec -bez efektów, jesli kontakt to taki dla zasady, z grzecznosci. QUOTE] był kontakt nie wiem czy z grzeczności ale lista filmów jaka mu zrobiłam skończyła się, wszystko z niej obejrzał. Poprosił o nową )) Cytuj
emilr Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) ooo! nie czytam postów pod, zanim sama nie napiszę. Ale on sie przecież cały m-c zastanawiał Pomyślał 30 lipca: Trzeba się wykazać w końcu... nadrobić zaległości. Takie podsumowanie. W sierpniu będzie intensywniej niz w lipcu:) Edytowane 30 Lipca 2013 przez emilr lit. Cytuj
emilr Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) był kontakt nie wiem czy z grzeczności ale lista filmów jaka mu zrobiłam skończyła się, wszystko z niej obejrzał. Poprosił o nową )) ooo, to był skupiony na oglądaniu filmów. Wiesielec nie dziwi:) sama bym sie zawiesiła. Poprsoił o wiecej (8 buław) Edytowane 30 Lipca 2013 przez emilr Cytuj
Selenit666 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 nieeee on się praktycznie poł lipca odzywał potem miał urlop ale tez czasem na urlopie skrobnął. Ten wisielec to może właśnie o tym mówił, ze już mu się odwisiało )) Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 będzie kontakt w sierpniu na pewno, zresztą w innym rozkładzie na spotkanie chyba.....też wychodził sierpień ^^ Cytuj
Iwka78 Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 obstawiam sierpień - dużo kontaktu, często, ale to takie krótkie, szybkie wiadomości wrzesień to myślę, że raczej tutaj kontaktu nie będzie.... chyba, że może jakieś takie zapytania związane z pracą? Cytuj
SacralNirvana Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 Tja... z tym Wisielecem to jeszcze ciekawostka... kiedys znajomemu wyliczalam wartosci AW co do imion i daty urodzenia. (Imiona pod litery alfabetu hebrajskiego). Date... wiadomo, jak w numerologii... Z imienia... wyszedl Wisielec. I co ciekawe... jak w jego przypadku pokazuje mi sie Wisielec... to jest jego signifikator... i oznacza kontakt wlasnie. Takie skojarzenie teraz. Ktos by powiedzial, ze nie, to nie bedzie kontaktu. Podobnie inny pokazuje mi sie, jako Eremita. Eremita kontaktu nie wskazuje, ale tu pokazuje sie konkretna osoba. On - Eremita. Cytuj
Selenit666 Napisano 31 Lipca 2013 Autor Napisano 31 Lipca 2013 no mnie tez przy nim jak wyskakuje Eremita to tez kontakt właśnie jest i to bardzo konkretny bardziej taki można powiedzieć treściwy kontakt. a dzisiaj pisze w tym wisielcu jak szalony. gadamy o butach do biegania ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi