chili27 Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 tak jak w temacie- jak wyglada moja najblizsza przyszlosc? (wrozone tylko z AW) rydwan, slonce, sąd widac, ze chyba duzo sie bedzie dzialo, moze uda mi sie zalatwic kilka spraw pozytywnie na ktorymi teraz pracuje, ogolnie zaczne wszystko od nowa,jakby odzyje troche? jesli ktos zechcialby zerknac na interpretacje to bede wdzieczna:-) Cytuj
panna.marta Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 1 moja mysl jaka przyszla mi do glowy widzac te karty,to ze wyjasni sie jakas sprawa ktora albo zostala kiedys odlozona na pozniej,albo w ogole nie ruszona. Szkoda,ze nie okreslilas chociaz sfery zycia o ktora bys chciala spytac. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Lipca 2013 Maestro Napisano 30 Lipca 2013 Dla mnie czytając wprost te karty, bez zastanawiania się, to wyjazd na wakacje w miejsce, gdzie już kiedyś byłaś, możliwe poznanie męzczyzny, co do którego zaczniesz sobie robić nadzieje.. Cytuj
mlodzia Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Nauka , nauka , doskonalenie się. pozdrawiam Cytuj
Caliel Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Mozliwe ze jakis wakacyjny wyjazd, powrot do domu.. i tyle;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi