Skocz do zawartości

karta dnia i tlo na 31.07

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jutro mam ważny dzień m.in czeka mnie rozmowa,ale na nia stawialam oddzielne karty. Karty ogolne na ten dzien sa takie:

karta dnia: królowa denarów

tło: eremita, 2 puchary, sprawidliwosc podsuma z tla kolo fortuny

krolowa denarow widac,ze na tym dniu skupie sie tylko na sobie.

tło: sama nie wiem, bede smutna albo smiertelnie powazna bede myslala o swoim zyciu i planach na przyszlosc? bede szukala jakiegos pocieszenia albo rozrywki?

bede wdzieczna za pomoc.

Edytowane przez panna.marta
Napisano

jeżeli masz jutro rozmowe kwl to wypadniesz znakomicie złapiesz z osobą rekrutujaca wsplne fale. doceniony zostanie Twój profesjonalizm. eremita często pokazuje fachowca, fachowe i tematyczne pytania i odpowiedzi.

Napisano

Bedziesz planowac życie, myśleć w jakim kierunku ruszyć.

Myślę, że już trochę dzielisz swoje przyszłe dochody na to co wydasz:D

No i liczysz ze sie uda, ze zalatwisz wszystkie formalnosci od razu.

Napisano (edytowane)

karta dnia: królowa denarów

tło: eremita, 2 puchary, sprawidliwosc podsuma z tla kolo fortuny

Zgadzam sie, zę skupisz sie na sobie,na swoich potzrebach. To Twój dzień. Jeśli czeka Cie ważna rozmowa, to Q monet ładnie to pokazuje. Będziesz pewna siebie, naturalna, czarująca. Taka cesarzowa, pewna siebie, wiedząca czego chce i otoczenie doskonale jej intencje wyczuje i zrozumie.

Dzień przepełniony skupieniem, w miłej atmosferze. Bez porywów, ale cos sie zadzieje, coś swieżego, nowego. Nie wiem, co ma być, ale Q monet nada ton. Ja tu smutku nie widzę. Q monet wie czego chce i zawsze to ma. Ona potrafi zadziałać tak, ze każdy z radoscią ją wesprze, nie zdajac sobie nawet z tego sprawy, ze to robi. Przyjemnie jest zadowolić q monet. ociągniesz cel i coś sie zmieni

Edytowane przez emilr
Napisano (edytowane)

dziekuje, to byly karty ogolne,a na sama rozmowe postawilam drugi oddzielny rozklad i nie wiem sama, mam mieszane uczcia:

umiarkowanie, 5 bulaw, 7 denarow po 7 denarow dolozylam jeszcze jedna i wyszla moc podsumowawanie z tych 4 kart glupiec.

na poczatku powinno byc dobrze i spokojnie a pozniej sie zaczne troszke denerwowac,ale nie powinno sie skonczyc to dla mnie zle.

Edytowane przez panna.marta
Napisano

ale przeczytałam to co napisalas

1. nie wiedziałam, ze masz rozmowe klw

2. tak jak wpsomniałam wydasz się profesjonala co potwierdziłaś w innym rozkładzie o rozmowe, ze ci pani tak powiedziała

Napisano

Rano bylam troszke zestresowana jak nigdy, potem juz luz, staralam sie ladnie wygladac. Dzien byl mily,zrobilam sobie mala przyjemnosc w postaci porcji lodow :)

Rozmowa chyba dobrze, choc boje sie konkurencji. Troche pasowalo do krolowej, nie wiem skad te dwa puchary...