Nefrete Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 Znalazłam tutaj na forum fajny Rozkład partnerski - będziecie razem, czy stworzycie związek uczuciowy? Losujemy z tali tarota 7 kart i układamy je w następujący sposób, który jest zamieszczony poniżej. Znaczenie w rozkładzie tarota. 1 karta: Co on wnosi w tą relację? - przyjaciel osoby pytającej. 2 karta: Czego ona oczekuje od niego? - osoba pytająca. 3 karta: Czy on jest mną zainteresowany? - przyjaciel osoby pytającej. 4 karta: Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska? - przyjaciel osoby pytającej. 5 karta: Powinnam wykonać pierwszy ruch w jego stronę? - osoba pytająca. 6 karta: Co z tej relacji wyniknie, czy stworzymy razem związek uczuciowy? 7 karta: Jeśli tak, czy związek będzie trwały, czy zaledwie romans? Pewna osoba zrobiła dla mnie taki rozkład, chciałam sie dowiedzieć odnośnie pewnego mężczyzny, z którym byłam przez dłuższy czas, oto co jej wyszło 1 karta: Co on wnosi w tą relację? - przyjaciel osoby pytającej. rycerz pucharów wnosi przede wszystkim uczucia, duzo emocji, namiętność i magnetyzm jak to rycerz pucharów;) 2 karta: Czego ona oczekuje od niego? - osoba pytająca. 9 buław chcesz żeby przezwyciężył te wszystkie opory blokady strach przed nowym i pddał sie swoim uczuciom 3 karta: Czy on jest mną zainteresowany? - przyjaciel osoby pytającej. księżyc/ 10 pucharów wypadł mi Księżyc to pomyślałam, że dociągne jeszcze jedną i teraz dalej nie wiem, czy on coś ukrywa??? no bo pytanie było czy on jest Tobą zainteresowany a o tej dziewczynie już wiesz... po księzycu jest 10 pucharów czyli rodzina...moze on już jest po ślubie i to zataił a teraz żałuje i chciałby wrócić tylko nie wie jak i stąd takie zachamowania?? albo ukrywa to że jest tobą bardzo zainteresowany i uważa cie za kandydatke na żone, jednym słowem ma wobec ciebie poważne plany tylko nie chce ich jeszcze ujawniać 4 karta: Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska? - przyjaciel osoby pytającej. as pucharów to chyba jest ta niespodzianka, bo to karta nowej szansy i odrodzenia uczuć, dawnego związku itp wg poprzednich kart może właśnie chodzi o to że on ma już jakieś plany co do waszej wspólnej przyszłości tylko jeszcze musisz sie uzbroić w cieprliwość zanim sie o tym dowiesz... 5 karta: Powinnam wykonać pierwszy ruch w jego stronę? - osoba pytająca. 9 pucharów wg tej karty lepiej chyba będzie jak jednak nie podejmiesz teraz żadnych kroków tylko odpoczniesz od tej relacji w zamian za to np zaczniesz spędzać czas z rodziną i znajomymi 6 karta: Co z tej relacji wyniknie, czy stworzymy razem związek uczuciowy? 4 denarów no pewnie że tak bo ta karta oznacza stabilizacje nawet bym powiedziała, że to będzie bardzo solidny związek małżeństwo:) 7 karta: Jeśli tak, czy związek będzie trwały, czy zaledwie romans? cesarzowa trwały - będziesz żoną, kobieta jego życia:))) Czy ktoś jeszcze pokusiłby się o interpretację dla mnie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Lipca 2013 Maestro Napisano 30 Lipca 2013 1 karta: Co on wnosi w tą relację? - przyjaciel osoby pytającej. rycerz pucharów jest niestały uczuciowo,zagubiony,taki marzyciel z głową w chmurach 2 karta: Czego ona oczekuje od niego? - osoba pytająca. 9 buław dla mnie to Ty już jesteś przez niego zraniona i tak naprawdę to nie masz oczekiwań ( 9 buław to dystans) 3 karta: Czy on jest mną zainteresowany? - przyjaciel osoby pytającej. księżyc/ 10 pucharów wybacz, ale Księżyc to złudzenia, Ty się łudzisz, ze on Ciebie pragnie, a on chyba nie jest sam 4 karta: Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska? - przyjaciel osoby pytającej. as pucharów brakuje mi karty po asie, ale mam wrażenie, że kogoś poznał 5 karta: Powinnam wykonać pierwszy ruch w jego stronę? - osoba pytająca. 9 pucharów karty radzą, żebyś zajęła się sobą, zabawą, imprezami, rozrywką, jednym słowem tym co lubisz 6 karta: Co z tej relacji wyniknie, czy stworzymy razem związek uczuciowy? 4 denarów nie stworzycie zwiażku, to karta nierozwojowa 7 karta: Jeśli tak, czy związek będzie trwały, czy zaledwie romans? cesarzowa TY pójdziesz po rozum do głowy i znajdziesz sobie kogoś innego:) Cytuj
Nefrete Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 1 karta: Co on wnosi w tą relację? - przyjaciel osoby pytającej.rycerz pucharów jest niestały uczuciowo,zagubiony,taki marzyciel z głową w chmurach 2 karta: Czego ona oczekuje od niego? - osoba pytająca. 9 buław dla mnie to Ty już jesteś przez niego zraniona i tak naprawdę to nie masz oczekiwań ( 9 buław to dystans) 3 karta: Czy on jest mną zainteresowany? - przyjaciel osoby pytającej. księżyc/ 10 pucharów wybacz, ale Księżyc to złudzenia, Ty się łudzisz, ze on Ciebie pragnie, a on chyba nie jest sam 4 karta: Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska? - przyjaciel osoby pytającej. as pucharów brakuje mi karty po asie, ale mam wrażenie, że kogoś poznał 5 karta: Powinnam wykonać pierwszy ruch w jego stronę? - osoba pytająca. 9 pucharów karty radzą, żebyś zajęła się sobą, zabawą, imprezami, rozrywką, jednym słowem tym co lubisz 6 karta: Co z tej relacji wyniknie, czy stworzymy razem związek uczuciowy? 4 denarów nie stworzycie zwiażku, to karta nierozwojowa 7 karta: Jeśli tak, czy związek będzie trwały, czy zaledwie romans? cesarzowa TY pójdziesz po rozum do głowy i znajdziesz sobie kogoś innego:) ehhh.... całkowite przeciwieństwo poprzedniej interpretacji Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Lipca 2013 Maestro Napisano 30 Lipca 2013 ehhh.... całkowite przeciwieństwo poprzedniej interpretacji Ja tak te karty widzę, ale to tylko karty...Pisałam z doświadczenia, a tamta interpretacja była wg mnie b.mocno naciągana... Cytuj
Nefrete Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 Ja tak te karty widzę, ale to tylko karty...Pisałam z doświadczenia, a tamta interpretacja była wg mnie b.mocno naciągana... ok rozumiem i dziękuję Cytuj
Nefrete Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 Czy ktoś jeszcze pokusiłby się o interpretację dla mnie? Cytuj
iridos Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 ryc puch nie wchodzi w związki on korzysta z zycia i dobrodziejstw jakie mu panie oferuja tulipan 4 de to nie karta tworzenia związku Cytuj
emilr Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) 1 karta: Co on wnosi w tą relację? - przyjaciel osoby pytającej.rycerz pucharów On lubi ten stan: emocje, zakochanie, uwodzenie. Tak. Ale gdy trzeba sie okreslic, wtedy szukaj wiatru w polu. Szuka innej, która da mu te emocje. Jemu tak dobrze teraz. ale on sie nie określi. 2 karta: Czego ona oczekuje od niego? - osoba pytająca.9 buław On pewnie nie chce za bardzo sie zaangażować,a ona oczekuje tego. Oczekuje, ze on sie otworzy, o na razie są miłe gesty, słowa, moze pieszczoty, ale brak postępu. Ona chce postępu, chce, zeby on zaczął działać. 3 karta: Czy on jest mną zainteresowany? - przyjaciel osoby pytającej.księżyc/ 10 pucharów Jesli już to na nierównych warunkach. Romans najwyzej, ale nawet nie warty zachodu, bo światło dzienne go nie ujrzy. On jest zaangażowany w inną relację. Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska? - przyjaciel osoby pytającej.as pucharów. Jest zauroczony. Moze Tobą. On wyszedł jako rycerz kielichów, taki kochaś. Jeśli uczuciowwa, to może mu tak dobrze (z tobą: ryc kiel+as kiel, ale nie chce sie angażować: 9 buław) Dwa pytania w jednym: sytuacja uczuciaowa, a partnerska to dwie rózne sprawy. Wiem z doswiadczenia. 5 karta: Powinnam wykonać pierwszy ruch w jego stronę? - osoba pytająca.9 pucharów Jesli już, to na swoich warunkach 6 karta: Co z tej relacji wyniknie, czy stworzymy razem związek uczuciowy?4 denarów jeśli coś z tego wyniknie, to nie beddziesz czułą, ze to to. Będziesz sie czułąaograniczona, stłamszona lub bedziesz miała poczucie, ze nigdy z nim nie popłyniesz dalej. To zastój, zamknięcie. Nie na rodzący sie związek. Zastój i ograniczeie na na samym początku nie rokuje dobrze. 7 karta: Jeśli tak, czy związek będzie trwały, czy zaledwie romans?cesarzowa dwa pytania w jednym: myśle, ze bedziesz wiedziała, że to nie to. Nie tego chcesz. Edytowane 30 Lipca 2013 przez emilr Cytuj
panna.marta Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 1 karta: Co on wnosi w tą relację? - przyjaciel osoby pytającej. rycerz pucharów wnosi uczucia,ale takie na chwile i nie zawsze do konca szczere, czasem takie puste obietnice no i tez niestety duzo zamieszania po czym odchodzi 2 karta: Czego ona oczekuje od niego? - osoba pytająca. 9 buław chcesz żeby przezwyciężył te wszystkie opory blokady zgadzam sie jednym slowem,zeby sie przelamal i byl na "tak" 3 karta: Czy on jest mną zainteresowany? - przyjaciel osoby pytającej. księżyc/ 10 pucharów ksiezyc to iluzja, 10pucharow to szczescie zastanawiam sie czy Cie nie czaruje ,zeby Cie uszczesliwic? 4 karta: Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska? - przyjaciel osoby pytającej. tez uwazam tak jak Inez brakuje cos kolo Asa, zeby zobaczyc w ktora strone idzie, wiec nie wiem co Ci doradzic a nie chce zle powiedziec,ale...as i w dodatku pucharow, to mi sie wydaje,ze moze byc flirciarzem...miec raczej nikogo nie ma,ale lubi obdarzac kogos uczuciami 5 karta: Powinnam wykonać pierwszy ruch w jego stronę? - osoba pytająca. 9 pucharów ja bym powiedziala, ze tu powinnas dac sie zdobywac odpoczac od dzialan i cieszyc sie z tego co dostaniesz 6 karta: Co z tej relacji wyniknie, czy stworzymy razem związek uczuciowy? 4 denarów to karta zastoju, wiec sadze,ze na takim samym etapie zostanie,ewentualnie moga byc proby podjecia czegos wiecej,ale nic wiekszego z tego nie bedzie 7 karta: Jeśli tak, czy związek będzie trwały, czy zaledwie romans? cesarzowa- dla mnie ta karta nie oddaje rzeczywistej odpowiedzi na pytanie, bo z poprzednich wynika,ze nie bedzie zwiazku. Jesli we wczesniejszych wyszedlby zwiazek,to w tym pytaniu odp cesarzowa oznaczalaby zrealizacje zamierzonego planu (czyli zwiazku i spelnienie sie w nim) Cytuj
Nefrete Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 1 karta: Co on wnosi w tą relację? - przyjaciel osoby pytającej.rycerz pucharów wnosi uczucia,ale takie na chwile i nie zawsze do konca szczere, czasem takie puste obietnice no i tez niestety duzo zamieszania po czym odchodzi 2 karta: Czego ona oczekuje od niego? - osoba pytająca. 9 buław chcesz żeby przezwyciężył te wszystkie opory blokady zgadzam sie jednym slowem,zeby sie przelamal i byl na "tak" 3 karta: Czy on jest mną zainteresowany? - przyjaciel osoby pytającej. księżyc/ 10 pucharów ksiezyc to iluzja, 10pucharow to szczescie zastanawiam sie czy Cie nie czaruje ,zeby Cie uszczesliwic? 4 karta: Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska? - przyjaciel osoby pytającej. tez uwazam tak jak Inez brakuje cos kolo Asa, zeby zobaczyc w ktora strone idzie, wiec nie wiem co Ci doradzic a nie chce zle powiedziec,ale...as i w dodatku pucharow, to mi sie wydaje,ze moze byc flirciarzem...miec raczej nikogo nie ma,ale lubi obdarzac kogos uczuciami 5 karta: Powinnam wykonać pierwszy ruch w jego stronę? - osoba pytająca. 9 pucharów ja bym powiedziala, ze tu powinnas dac sie zdobywac odpoczac od dzialan i cieszyc sie z tego co dostaniesz 6 karta: Co z tej relacji wyniknie, czy stworzymy razem związek uczuciowy? 4 denarów to karta zastoju, wiec sadze,ze na takim samym etapie zostanie,ewentualnie moga byc proby podjecia czegos wiecej,ale nic wiekszego z tego nie bedzie 7 karta: Jeśli tak, czy związek będzie trwały, czy zaledwie romans? cesarzowa- dla mnie ta karta nie oddaje rzeczywistej odpowiedzi na pytanie, bo z poprzednich wynika,ze nie bedzie zwiazku. Jesli we wczesniejszych wyszedlby zwiazek,to w tym pytaniu odp cesarzowa oznaczalaby zrealizacje zamierzonego planu (czyli zwiazku i spelnienie sie w nim) hmmm.... jakby to ująć, z tego co się dowiedziałam jestem z owym panem w związku karmicznym, rozstalismy sie jakiś czas temu, ale on w dalszym ciągu do mnie pisze i daje mi nadzieję, zachowuje się tak jakbyśmy nadal byli parą, natomiast ja jesli poruszam temat naszego powrotu, poniewaz go w dalszym ciągu kocham i chcialabym na nowo zacząć z nim od zera, to on sie momentalnie wycofuje, mówiąc mi może kiedyś, sam nie wiem, tak jakby chciał zostawić sobie otwarta furtkę u mnie, wtedy ja zrywam z nim kontakt i tak w kółko, mówi co innego a robi co innego, jest niezdecydowany, choć wiem, że go ogromnie ciągnie do mnie i tak to trwa juz 2 lata. Na chwilę obecną postanowiłam sie odsunąć od niego i zobaczyć jego reakcję, czy będzie mnie zdobywał? Cytuj
panna.marta Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 karmiczny to nie zawsze idealny,to po prostu czlowiek ktory stanal na naszej drodze i cos musisz z nim przepracowac czasem zlego a czasem dobrego. Moze Cie zdobywac,ale patrzac na tamte rozklafy to raczej forma zabawy niz czegos powaznego...przynajmniej takie jest moje zdanie. Cytuj
emilr Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 hmmm.... jakby to ująć, z tego co się dowiedziałam jestem z owym panem w związku karmicznym, rozstalismy sie jakiś czas temu, ale on w dalszym ciągu do mnie pisze i daje mi nadzieję, zachowuje się tak jakbyśmy nadal byli parą, natomiast ja jesli poruszam temat naszego powrotu, poniewaz go w dalszym ciągu kocham i chcialabym na nowo zacząć z nim od zera, to on sie momentalnie wycofuje, mówiąc mi może kiedyś, sam nie wiem, tak jakby chciał zostawić sobie otwarta furtkę u mnie, wtedy ja zrywam z nim kontakt i tak w kółko, mówi co innego a robi co innego, jest niezdecydowany, choć wiem, że go ogromnie ciągnie do mnie i tak to trwa juz 2 lata. Na chwilę obecną postanowiłam sie odsunąć od niego i zobaczyć jego reakcję, czy będzie mnie zdobywał? jakbym czytała o sobie. Cytuj
Nefrete Napisano 31 Lipca 2013 Autor Napisano 31 Lipca 2013 jakbym czytała o sobie. hehe chyba te związki karmiczne są podobne do siebie, tylko mają inne tło problemu mam znajomą co tez tkwi w zawieszeniu tak jak ja już od dłuższego czasu i tez jest z panem w związku karmicznym, jak jej opowiadałam moją historię, to mi napisała tak samo jak Ty ....jakbym czytała o sobie.... Cytuj
fajnamagda Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 1.on wnosi niepewne uczucia, jak to rycerz pojawia sie i znika 2. żeby Cię odblokował, powolił przestac Ci się bac, czekac 3. jest, ale sam do konca nie wie w jakim wymiarze 4. jest odnowienie relacji, kontakty 5. moim zdaniem nie, skupic sie na sobie i czekac 6. tak, 4den-stabilizacja 7. najwazniejsza bedziesz dla niego, wiec stały z pewnością Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi