Skocz do zawartości

czy będziemy razem fajny rozkład partnerski - prośba

Nefrete

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Znalazłam tutaj na forum fajny Rozkład partnerski - będziecie razem, czy stworzycie związek uczuciowy?

Losujemy z tali tarota 7 kart i układamy je w następujący sposób, który jest zamieszczony poniżej.

Znaczenie w rozkładzie tarota.

1 karta: Co on wnosi w tą relację? - przyjaciel osoby pytającej.

2 karta: Czego ona oczekuje od niego? - osoba pytająca.

3 karta: Czy on jest mną zainteresowany? - przyjaciel osoby pytającej.

4 karta: Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska? - przyjaciel osoby pytającej.

5 karta: Powinnam wykonać pierwszy ruch w jego stronę? - osoba pytająca.

6 karta: Co z tej relacji wyniknie, czy stworzymy razem związek uczuciowy?

7 karta: Jeśli tak, czy związek będzie trwały, czy zaledwie romans?

Pewna osoba zrobiła dla mnie taki rozkład, chciałam sie dowiedzieć odnośnie pewnego mężczyzny, z którym byłam przez dłuższy czas, oto co jej wyszło

rycerz pucharów wnosi przede wszystkim uczucia, duzo emocji, namiętność i magnetyzm jak to rycerz pucharów;)

9 buław chcesz żeby przezwyciężył te wszystkie opory blokady strach przed nowym i pddał sie swoim uczuciom

księżyc/ 10 pucharów wypadł mi Księżyc to pomyślałam, że dociągne jeszcze jedną i teraz dalej nie wiem, czy on coś ukrywa??? no bo pytanie było czy on jest Tobą zainteresowany a o tej dziewczynie już wiesz... po księzycu jest 10 pucharów czyli rodzina...moze on już jest po ślubie i to zataił a teraz żałuje i chciałby wrócić tylko nie wie jak i stąd takie zachamowania?? albo ukrywa to że jest tobą bardzo zainteresowany i uważa cie za kandydatke na żone, jednym słowem ma wobec ciebie poważne plany tylko nie chce ich jeszcze ujawniać

4 karta: Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska? - przyjaciel osoby pytającej.

as pucharów to chyba jest ta niespodzianka, bo to karta nowej szansy i odrodzenia uczuć, dawnego związku itp wg poprzednich kart może właśnie chodzi o to że on ma już jakieś plany co do waszej wspólnej przyszłości tylko jeszcze musisz sie uzbroić w cieprliwość zanim sie o tym dowiesz...:)

9 pucharów wg tej karty lepiej chyba będzie jak jednak nie podejmiesz teraz żadnych kroków tylko odpoczniesz od tej relacji w zamian za to np zaczniesz spędzać czas z rodziną i znajomymi

4 denarów no pewnie że tak bo ta karta oznacza stabilizacje nawet bym powiedziała, że to będzie bardzo solidny związek małżeństwo:)

cesarzowa trwały - będziesz żoną, kobieta jego życia:)))

Czy ktoś jeszcze pokusiłby się o interpretację dla mnie? :poklon:

• Maestro
Napisano

rycerz pucharów jest niestały uczuciowo,zagubiony,taki marzyciel z głową w chmurach

9 buław dla mnie to Ty już jesteś przez niego zraniona i tak naprawdę to nie masz oczekiwań ( 9 buław to dystans)

księżyc/ 10 pucharów wybacz, ale Księżyc to złudzenia, Ty się łudzisz, ze on Ciebie pragnie, a on chyba nie jest sam

as pucharów brakuje mi karty po asie, ale mam wrażenie, że kogoś poznał

9 pucharów karty radzą, żebyś zajęła się sobą, zabawą, imprezami, rozrywką, jednym słowem tym co lubisz

4 denarów nie stworzycie zwiażku, to karta nierozwojowa

cesarzowa TY pójdziesz po rozum do głowy i znajdziesz sobie kogoś innego:)

Napisano

rycerz pucharów jest niestały uczuciowo,zagubiony,taki marzyciel z głową w chmurach

9 buław dla mnie to Ty już jesteś przez niego zraniona i tak naprawdę to nie masz oczekiwań ( 9 buław to dystans)

księżyc/ 10 pucharów wybacz, ale Księżyc to złudzenia, Ty się łudzisz, ze on Ciebie pragnie, a on chyba nie jest sam

as pucharów brakuje mi karty po asie, ale mam wrażenie, że kogoś poznał

9 pucharów karty radzą, żebyś zajęła się sobą, zabawą, imprezami, rozrywką, jednym słowem tym co lubisz

4 denarów nie stworzycie zwiażku, to karta nierozwojowa

cesarzowa TY pójdziesz po rozum do głowy i znajdziesz sobie kogoś innego:)

ehhh.... całkowite przeciwieństwo poprzedniej interpretacji :ojejku:

• Maestro
Napisano
ehhh.... całkowite przeciwieństwo poprzedniej interpretacji :ojejku:

Ja tak te karty widzę, ale to tylko karty...Pisałam z doświadczenia, a tamta interpretacja była wg mnie b.mocno naciągana...

Napisano
Ja tak te karty widzę, ale to tylko karty...Pisałam z doświadczenia, a tamta interpretacja była wg mnie b.mocno naciągana...

ok rozumiem i dziękuję :)

Napisano

Czy ktoś jeszcze pokusiłby się o interpretację dla mnie? :poklon:

Napisano

ryc puch nie wchodzi w związki on korzysta z zycia i dobrodziejstw jakie mu panie oferuja :) tulipan :)

4 de to nie karta tworzenia związku

Napisano (edytowane)

rycerz pucharów

On lubi ten stan: emocje, zakochanie, uwodzenie. Tak. Ale gdy trzeba sie okreslic, wtedy szukaj wiatru w polu. Szuka innej, która da mu te emocje. Jemu tak dobrze teraz. ale on sie nie określi.

9 buław

On pewnie nie chce za bardzo sie zaangażować,a ona oczekuje tego. Oczekuje, ze on sie otworzy, o na razie są miłe gesty, słowa, moze pieszczoty, ale brak postępu. Ona chce postępu, chce, zeby on zaczął działać.

księżyc/ 10 pucharów

Jesli już to na nierównych warunkach. Romans najwyzej, ale nawet nie warty zachodu, bo światło dzienne go nie ujrzy. On jest zaangażowany w inną relację.

Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska? - przyjaciel osoby pytającej.

as pucharów.

Jest zauroczony. Moze Tobą. On wyszedł jako rycerz kielichów, taki kochaś. Jeśli uczuciowwa, to może mu tak dobrze (z tobą: ryc kiel+as kiel, ale nie chce sie angażować: 9 buław) Dwa pytania w jednym: sytuacja uczuciaowa, a partnerska to dwie rózne sprawy. Wiem z doswiadczenia.

9 pucharów

Jesli już, to na swoich warunkach

4 denarów

jeśli coś z tego wyniknie, to nie beddziesz czułą, ze to to. Będziesz sie czułąaograniczona, stłamszona lub bedziesz miała poczucie, ze nigdy z nim nie popłyniesz dalej. To zastój, zamknięcie. Nie na rodzący sie związek. Zastój i ograniczeie na na samym początku nie rokuje dobrze.

cesarzowa

dwa pytania w jednym: myśle, ze bedziesz wiedziała, że to nie to. Nie tego chcesz. Edytowane przez emilr
Napisano

rycerz pucharów wnosi uczucia,ale takie na chwile i nie zawsze do konca szczere, czasem takie puste obietnice no i tez niestety duzo zamieszania po czym odchodzi

9 buław chcesz żeby przezwyciężył te wszystkie opory blokady zgadzam sie jednym slowem,zeby sie przelamal i byl na "tak"

księżyc/ 10 pucharów ksiezyc to iluzja, 10pucharow to szczescie zastanawiam sie czy Cie nie czaruje ,zeby Cie uszczesliwic?

tez uwazam tak jak Inez brakuje cos kolo Asa, zeby zobaczyc w ktora strone idzie, wiec nie wiem co Ci doradzic a nie chce zle powiedziec,ale...as i w dodatku pucharow, to mi sie wydaje,ze moze byc flirciarzem...miec raczej nikogo nie ma,ale lubi obdarzac kogos uczuciami

9 pucharów ja bym powiedziala, ze tu powinnas dac sie zdobywac odpoczac od dzialan i cieszyc sie z tego co dostaniesz

4 denarów to karta zastoju, wiec sadze,ze na takim samym etapie zostanie,ewentualnie moga byc proby podjecia czegos wiecej,ale nic wiekszego z tego nie bedzie

cesarzowa- dla mnie ta karta nie oddaje rzeczywistej odpowiedzi na pytanie, bo z poprzednich wynika,ze nie bedzie zwiazku. Jesli we wczesniejszych wyszedlby zwiazek,to w tym pytaniu odp cesarzowa oznaczalaby zrealizacje zamierzonego planu (czyli zwiazku i spelnienie sie w nim)

Napisano

rycerz pucharów wnosi uczucia,ale takie na chwile i nie zawsze do konca szczere, czasem takie puste obietnice no i tez niestety duzo zamieszania po czym odchodzi

9 buław chcesz żeby przezwyciężył te wszystkie opory blokady zgadzam sie jednym slowem,zeby sie przelamal i byl na "tak"

księżyc/ 10 pucharów ksiezyc to iluzja, 10pucharow to szczescie zastanawiam sie czy Cie nie czaruje ,zeby Cie uszczesliwic?

tez uwazam tak jak Inez brakuje cos kolo Asa, zeby zobaczyc w ktora strone idzie, wiec nie wiem co Ci doradzic a nie chce zle powiedziec,ale...as i w dodatku pucharow, to mi sie wydaje,ze moze byc flirciarzem...miec raczej nikogo nie ma,ale lubi obdarzac kogos uczuciami

9 pucharów ja bym powiedziala, ze tu powinnas dac sie zdobywac odpoczac od dzialan i cieszyc sie z tego co dostaniesz

4 denarów to karta zastoju, wiec sadze,ze na takim samym etapie zostanie,ewentualnie moga byc proby podjecia czegos wiecej,ale nic wiekszego z tego nie bedzie

cesarzowa- dla mnie ta karta nie oddaje rzeczywistej odpowiedzi na pytanie, bo z poprzednich wynika,ze nie bedzie zwiazku. Jesli we wczesniejszych wyszedlby zwiazek,to w tym pytaniu odp cesarzowa oznaczalaby zrealizacje zamierzonego planu (czyli zwiazku i spelnienie sie w nim)

hmmm.... jakby to ująć, z tego co się dowiedziałam jestem z owym panem w związku karmicznym, rozstalismy sie jakiś czas temu, ale on w dalszym ciągu do mnie pisze i daje mi nadzieję, zachowuje się tak jakbyśmy nadal byli parą, natomiast ja jesli poruszam temat naszego powrotu, poniewaz go w dalszym ciągu kocham i chcialabym na nowo zacząć z nim od zera, to on sie momentalnie wycofuje, mówiąc mi może kiedyś, sam nie wiem, tak jakby chciał zostawić sobie otwarta furtkę u mnie, wtedy ja zrywam z nim kontakt i tak w kółko, mówi co innego a robi co innego, jest niezdecydowany, choć wiem, że go ogromnie ciągnie do mnie i tak to trwa juz 2 lata. Na chwilę obecną postanowiłam sie odsunąć od niego i zobaczyć jego reakcję, czy będzie mnie zdobywał?

Napisano

karmiczny to nie zawsze idealny,to po prostu czlowiek ktory stanal na naszej drodze i cos musisz z nim przepracowac czasem zlego a czasem dobrego. Moze Cie zdobywac,ale patrzac na tamte rozklafy to raczej forma zabawy niz czegos powaznego...przynajmniej takie jest moje zdanie.

Napisano
hmmm.... jakby to ująć, z tego co się dowiedziałam jestem z owym panem w związku karmicznym, rozstalismy sie jakiś czas temu, ale on w dalszym ciągu do mnie pisze i daje mi nadzieję, zachowuje się tak jakbyśmy nadal byli parą, natomiast ja jesli poruszam temat naszego powrotu, poniewaz go w dalszym ciągu kocham i chcialabym na nowo zacząć z nim od zera, to on sie momentalnie wycofuje, mówiąc mi może kiedyś, sam nie wiem, tak jakby chciał zostawić sobie otwarta furtkę u mnie, wtedy ja zrywam z nim kontakt i tak w kółko, mówi co innego a robi co innego, jest niezdecydowany, choć wiem, że go ogromnie ciągnie do mnie i tak to trwa juz 2 lata. Na chwilę obecną postanowiłam sie odsunąć od niego i zobaczyć jego reakcję, czy będzie mnie zdobywał?

jakbym czytała o sobie.

Napisano
jakbym czytała o sobie.

hehe chyba te związki karmiczne są podobne do siebie, tylko mają inne tło problemu :) mam znajomą co tez tkwi w zawieszeniu tak jak ja już od dłuższego czasu i tez jest z panem w związku karmicznym, jak jej opowiadałam moją historię, to mi napisała tak samo jak Ty ....jakbym czytała o sobie....:)

Napisano

1.on wnosi niepewne uczucia, jak to rycerz pojawia sie i znika

2. żeby Cię odblokował, powolił przestac Ci się bac, czekac

3. jest, ale sam do konca nie wie w jakim wymiarze

4. jest odnowienie relacji, kontakty

5. moim zdaniem nie, skupic sie na sobie i czekac

6. tak, 4den-stabilizacja

7. najwazniejsza bedziesz dla niego, wiec stały z pewnością