panna.marta Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 Dzien dobry wszystkim! Chcialabym Was prosic o pomoc w interpretacji co to bedzie za praca, ktora otrzymam w sierpniu. Wczesniej powstawilam karty czy dostane. Wyszlo,ze dostane. Co to za praca/z czym bedzie zwiazana? cesarzowa, rydwan, paz kielichow podsumowanie kaplanka Obstawialabym na pomoc, wspieranie w pracy. Na pewno kobiety. Cos pomiedzy asystentem a doradca.Asystentka szefowej? Moze ktos wiecej wie co z tego wynika,bo mam problem z paziem. z gory dziekuje! Cytuj
panna.marta Napisano 31 Lipca 2013 Autor Napisano 31 Lipca 2013 hmm dziwne,bo wlasnie nie pasuje to do aplikacje na ktore skladam. Moze ktos ma jeszcze jakis pomysl?? Cytuj
panna.marta Napisano 31 Lipca 2013 Autor Napisano 31 Lipca 2013 a czy Waszym zdaniem te karty moga tez wskazywac na to,ze to ta cesarzowa bedzie moim opiekunem a paz pucharow tutaj bedzie dzieckiem, ktore przychodzi do pracy w formie nauki ,praktyki lub stazu? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 Tlumacze jak ja odebrałam karty:) Cesarzowa-matka,opieka,ostoja- Rydwan-działania,.moze tez dojazd,zajecie ruchliwe,absorbujace.. Kapłanka- druga osoba,ktoś działający z boku,moze byc i równiez matka,powiernica-paz kielichów-dziecko Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 a czy Waszym zdaniem te karty moga tez wskazywac na to,ze to ta cesarzowa bedzie moim opiekunem a paz pucharow tutaj bedzie dzieckiem, ktore przychodzi do pracy w formie nauki ,praktyki lub stazu? tak tez moze byc:) Cytuj
panna.marta Napisano 31 Lipca 2013 Autor Napisano 31 Lipca 2013 no wlasnie tez tak pomyslalam teraz o tym,ale z 2 strony do tego moze by bardziej pasowal paz monet? mam jeszcze jedna opcje-moze to bedzie miejsce w ktorym pracuje moja mama albo ktos z rodziny? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 albo miejsce w którym dopiero złożysz aplikacje. Jeszcze nie wyszło z ukrycia(kapłanka) ty jako cesarzowa bedziesz zmierzała w tym kierunku(Rydwan) i moze to byc staz w sumie:) Cytuj
panna.marta Napisano 31 Lipca 2013 Autor Napisano 31 Lipca 2013 generlanie jak stawialam karty na te prace czy ja dostane w sierpniu (razem z Pawlem 116 stawialismy i interpretowalismy), to wyszlo: papiez, kolo f., 6 pucharow -> moc Pawel mi interpretowal i mowil,ze na bank dostane-moze tu jest jakas dodatkowa wskazowka? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 Wiesz nie widziałam rozkładu. Poza tym nie jestem w stanie Cie zapewnić ,ze dostaniesz tą pracę bo nie ja o tym decyduje a nawet jesli bym zinterpretowała,że dostaniesz to gwarancji rowniez nie masz bo to tylko karty-jedna z możliwości w wybranej godzinie a potem jest kolejna nowa droga. Zlepek chwil,naszych decyzji. Warto karty traktować z rezerwą i obserwacja. Mnie sie wydaje,że wrócisz do czego co pozostawiłaś w przeszłości a koło sugeruje wydarzenia które nie są do końca zależne od nas a je musimy przejsc:) Moze ta praca tyczy sie właśnie,wsparcia,porad? pracy z młodzieżą.. nie wiem.. To takie tylko moje sugestie:) Zycze ci jak najlepiej Cytuj
panna.marta Napisano 31 Lipca 2013 Autor Napisano 31 Lipca 2013 wczesniej bylam wlasnie na dlugim stazu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi