Skocz do zawartości

co to za praca

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzien dobry wszystkim! Chcialabym Was prosic o pomoc w interpretacji co to bedzie za praca, ktora otrzymam w sierpniu. Wczesniej powstawilam karty czy dostane. Wyszlo,ze dostane. Co to za praca/z czym bedzie zwiazana?

cesarzowa, rydwan, paz kielichow podsumowanie kaplanka

Obstawialabym na pomoc, wspieranie w pracy. Na pewno kobiety. Cos pomiedzy asystentem a doradca.Asystentka szefowej? Moze ktos wiecej wie co z tego wynika,bo mam problem z paziem.

z gory dziekuje!

Napisano

hmm dziwne,bo wlasnie nie pasuje to do aplikacje na ktore skladam. Moze ktos ma jeszcze jakis pomysl??

Napisano

a czy Waszym zdaniem te karty moga tez wskazywac na to,ze to ta cesarzowa bedzie moim opiekunem a paz pucharow tutaj bedzie dzieckiem, ktore przychodzi do pracy w formie nauki ,praktyki lub stazu?

Napisano

Tlumacze jak ja odebrałam karty:)

Cesarzowa-matka,opieka,ostoja- Rydwan-działania,.moze tez dojazd,zajecie ruchliwe,absorbujace.. Kapłanka- druga osoba,ktoś działający z boku,moze byc i równiez matka,powiernica-paz kielichów-dziecko

Napisano
a czy Waszym zdaniem te karty moga tez wskazywac na to,ze to ta cesarzowa bedzie moim opiekunem a paz pucharow tutaj bedzie dzieckiem, ktore przychodzi do pracy w formie nauki ,praktyki lub stazu?

tak tez moze byc:)

Napisano

no wlasnie tez tak pomyslalam teraz o tym,ale z 2 strony do tego moze by bardziej pasowal paz monet?

mam jeszcze jedna opcje-moze to bedzie miejsce w ktorym pracuje moja mama albo ktos z rodziny?

Napisano

albo miejsce w którym dopiero złożysz aplikacje. Jeszcze nie wyszło z ukrycia(kapłanka) ty jako cesarzowa bedziesz zmierzała w tym kierunku(Rydwan) i moze to byc staz w sumie:)

Napisano

generlanie jak stawialam karty na te prace czy ja dostane w sierpniu (razem z Pawlem 116 stawialismy i interpretowalismy), to wyszlo:

papiez, kolo f., 6 pucharow -> moc

Pawel mi interpretowal i mowil,ze na bank dostane-moze tu jest jakas dodatkowa wskazowka?

Napisano

Wiesz nie widziałam rozkładu. Poza tym nie jestem w stanie Cie zapewnić ,ze dostaniesz tą pracę bo nie ja o tym decyduje a nawet jesli bym zinterpretowała,że dostaniesz to gwarancji rowniez nie masz bo to tylko karty-jedna z możliwości w wybranej godzinie a potem jest kolejna nowa droga. Zlepek chwil,naszych decyzji.

Warto karty traktować z rezerwą i obserwacja.

Mnie sie wydaje,że wrócisz do czego co pozostawiłaś w przeszłości a koło sugeruje wydarzenia które nie są do końca zależne od nas a je musimy przejsc:)

Moze ta praca tyczy sie właśnie,wsparcia,porad? pracy z młodzieżą.. nie wiem..

To takie tylko moje sugestie:)

Zycze ci jak najlepiej