Skocz do zawartości

Czakry - porównanie

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

jakiś czas temu robiłam sobie rozkład na stan czakr. Od tego czasu pracowałam trochę nad nimi no i ciekawa byłam, co się przez ten czas zmieniło...

RW, ułożenie proste. Wystarczy jak napiszecie, okey lub słabo...

Czakra podstawy teraz: Rycerz Denarów (poprzednio: 5 kielichów, 6 denarów, 9 pucharów) – no powiedziałabym, że jest poprawa, większe uziemienie

Czakra sakralna teraz: 9 denarów (poprzednio: XV diabeł, XVIII księżyc, 7 denarów) – teraz okey

Czakra splot słonecznegoteraz 2 miecze (poprzednio: X koło dobrane: V papież, II kapłanka, 6 pucharów) – no tu słabo…. W jakimś rozkroku jestem….

Czakra sercateraz XX sąd (poprzednio: 4 buławy) – myślę, że się odradza….

Czakra gardłateraz 4 denary (poprzednio: 10 denarów) – nadal zamknięta no i chyba nie ta karta tu powinna być generalnie, tylko chyba jakieś kielichy?

Czakra trzeciego okateraz 5 pucharów i tu dobrałam XVIII księżyc (poprzednio: V papież )– to tu za bardzo nie wiem….

Czakra koronyteraz król buław (poprzednio As denarów) –hm… chyba jakiś zastój….

Gość Daffne
Napisano

10gb8nt.jpg

skala 0-100%

Czakra podstawy teraz: Rycerz Denarów

(poprzednio: 5 kielichów, 6 denarów, 9 pucharów)

– bardzo duża poprawa z około 30 % jest 75 % przepływu dobre aktywnej energii, dzięki dobremu nastawieniu.

Czakra sakralna teraz: 9 denarów

(poprzednio: XV diabeł, XVIII księżyc, 7 denarów)

– z 40 % masz aktualnie ponad 80%. Wyzbyłaś się sporo negatywnych emocji wobec siebie co zaowocowało.

Czakra splot słonecznegoteraz 2 miecze

(poprzednio: X koło dobrane: V papież, II kapłanka, 6 pucharów)

– coś tu szwankuje....czy Ty odcielaś coś,kogoś od siebie? Bo wyczuwam jakąś energetyczną więź z kimś,która w zależności od tego jak jest w relacji tak ta energia tu się układa...co świadczy o uzależnianiu troszkę własnego poczucia radości od danego kogoś...co może być podświadome. Warto wyobrazić sobie żółtą czystą kulę koło pępka oraz płynącą nić...czarną i czerwoną do niej po czym wyobrazić sobie, że ucinasz połączenie (nić) i zostaje Twoja czysta żółta kula :). To pomoże Ci. aktualnie stan czakry 20-30 %

Czakra sercateraz XX sąd

(poprzednio: 4 buławy)

– bardzo ładna energia, chyba ostatnio wzieło się na uczucia ogólnie,pewnie ono stano motor działania :serce:

z 50 % jest teraz 90 %

Czakra gardłateraz 4 denary

(poprzednio: 10 denarów)

– poprzednio nieco lepiej, ale i tak jest dobrze :okok: 60 %

Czakra trzeciego okateraz 5 pucharów i tu dobrałam XVIII księżyc

(poprzednio: V papież )

– tu tak czasem zaglądasz błyskasz, troszkę mało wykorzystujesz tą czakrę. Intuicja bardzo dobra. Wykorzystywany potencjał to raptem 20 %

Czakra koronyteraz król buław

(poprzednio As denarów)

– tu jeszcze energia uśpiona, choć ktoś próbuje dobijać się do Ciebie (zwracaj uwagę na własne sny i pomoc w nich Tobie udzieloną)

Napisano

Czakra podstawy – teraz: Rycerz Denarów (poprzednio: 5 kielichów, 6 denarów, 9 pucharów) – no powiedziałabym, że jest poprawa, większe uziemienie

Ladnie jest. Ziemia w podstawie. Jest duza poprawa.

Czakra sakralna – teraz: 9 denarów (poprzednio: XV diabeł, XVIII księżyc, 7 denarów) – teraz okey

Jest ok.

Czakra splot słonecznego – teraz 2 miecze (poprzednio: X koło dobrane: V papież, II kapłanka, 6 pucharów) – no tu słabo…. W jakimś rozkroku jestem….

Zblokowana. Zbytnio zintelektualizowana.

Czakra serca – teraz XX sąd (poprzednio: 4 buławy) – myślę, że się odradza….

Jest dobrze. Wiecej zaufania, wiecej wiary w swoj glos wewnetrzny.

Czakra gardła – teraz 4 denary (poprzednio: 10 denarów) – nadal zamknięta no i chyba nie ta karta tu powinna być generalnie, tylko chyba jakieś kielichy?

Jest dobrze. Wazysz slowa. Nie mowisz duzo, wszystko z rozmyslem.

Czakra trzeciego oka – teraz 5 pucharów i tu dobrałam XVIII księżyc (poprzednio: V papież )– to tu za bardzo nie wiem….

Dobrze jest. 5 Kielichow to widziec rzeczy, jakimi sa. ******a klapki iluzji.

Czakra korony – teraz król buław (poprzednio As denarów) –hm… chyba jakiś zastój….

Tak troche na sile to wszystko. Chcialabys, ale jesli reszta nie ma idealnego przeplywu, tu jest bardziej walka o to, by bylo dobrze. Z czasem, jak reszta sie poreguluje, bedzie.

• Lubię to! 1
Napisano

Czakra splot słonecznegoteraz 2 miecze

(poprzednio: X koło dobrane: V papież, II kapłanka, 6 pucharów)

– coś tu szwankuje....czy Ty odcielaś coś,kogoś od siebie? Bo wyczuwam jakąś energetyczną więź z kimś,która w zależności od tego jak jest w relacji tak ta energia tu się układa...co świadczy o uzależnianiu troszkę własnego poczucia radości od danego kogoś...co może być podświadome. Warto wyobrazić sobie żółtą czystą kulę koło pępka oraz płynącą nić...czarną i czerwoną do niej po czym wyobrazić sobie, że ucinasz połączenie (nić) i zostaje Twoja czysta żółta kula :). To pomoże Ci. aktualnie stan czakry 20-30 %

no właśnie... i tu się pojawia mój szef na horyzoncie... byłam na 2 tygodniowy urlopie, było super, a na 3 dni przed powrotem do firmy ból brzuch, nie mogłam zasnąć itd. itp.... wszystko w pracy jest okey, nie ma rzeczy/zdania/wyzwania, którego bym nie ogarnęła... ale ten człowiek doprowadza mnie do białej gorączki... dosłownie... ma pozycję roszczeniową, a ja jestem winna absolutnie wszystkiemu, co złego dzieje się w firmie.. nieważne, że coś nie leży w moich obowiązkach... pretensje są do mnie i żadne tłumaczenia nie pomagają...

Czakra trzeciego okateraz 5 pucharów i tu dobrałam XVIII księżyc

(poprzednio: V papież )

– tu tak czasem zaglądasz błyskasz, troszkę mało wykorzystujesz tą czakrę. Intuicja bardzo dobra. Wykorzystywany potencjał to raptem 20 %

tak... tu jadę na żywioł jak to się mówi... bo nie wiem w jaki sposób pracować z tą czakrą... muszę coś poczytać... może ktoś z forum mi coś poleci? medytacje dają bardzo dużo, aż jestem w szoku ile.... ale wiem, że to za mało....

Czakra koronyteraz król buław

(poprzednio As denarów)

– tu jeszcze energia uśpiona, choć ktoś próbuje dobijać się do Ciebie (zwracaj uwagę na własne sny i pomoc w nich Tobie udzieloną)

tak do mnie wiele informacji przychodzi w snach....

bardzo, bardzo dziękuję:-)

Gość Daffne
Napisano
no właśnie... i tu się pojawia mój szef na horyzoncie... byłam na 2 tygodniowy urlopie, było super, a na 3 dni przed powrotem do firmy ból brzuch, nie mogłam zasnąć itd. itp.... wszystko w pracy jest okey, nie ma rzeczy/zdania/wyzwania, którego bym nie ogarnęła... ale ten człowiek doprowadza mnie do białej gorączki... dosłownie... ma pozycję roszczeniową, a ja jestem winna absolutnie wszystkiemu, co złego dzieje się w firmie.. nieważne, że coś nie leży w moich obowiązkach... pretensje są do mnie i żadne tłumaczenia nie pomagają...

oj to tym bardziej, trzeba robić odcięcia. Na pw prześlę jak to można zrobić.

tak... tu jadę na żywioł jak to się mówi... bo nie wiem w jaki sposób pracować z tą czakrą... muszę coś poczytać... może ktoś z forum mi coś poleci? medytacje dają bardzo dużo, aż jestem w szoku ile.... ale wiem, że to za mało....

możesz ćwiczyć wizualizacje ognia ciemnoniebieskiego codziennie przez 2 minuty.

tak do mnie wiele informacji przychodzi w snach....

tak, tą drogą najwięcej otrzymujesz porad..odgórnych :)

Napisano
oj to tym bardziej, trzeba robić odcięcia. Na pw prześlę jak to można zrobić.

możesz ćwiczyć wizualizacje ognia ciemnoniebieskiego codziennie przez 2 minuty.

tak, tą drogą najwięcej otrzymujesz porad..odgórnych :)

SUPER! bardzo, bardzo dziękuję:-)

Napisano

5 przy 3cim oku to stany depresyjne i nieuzasadniony smutek. Tak jakbyś się smuciła na zapas. Masuj sobie czoło. Każdą czakre można sobie masowac to najlepiej je pobudza do pracy. Czakre splotu wystaw dodatkowo na słonce baaardzo pomaga.

• Lubię to! 1
Napisano
5 przy 3cim oku to stany depresyjne i nieuzasadniony smutek. Tak jakbyś się smuciła na zapas. Masuj sobie czoło. Każdą czakre można sobie masowac to najlepiej je pobudza do pracy. Czakre splotu wystaw dodatkowo na słonce baaardzo pomaga.

hm... ciekawe, bo niczego takiego nie doświadczam....