panna.marta Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) kochani, bylam dzisiaj na kolejnej rozmowie. Wiem,ze bede musiala dluugo czekac na odpowiedz,bo Ci Panstwo wyjezdzaja i wroca pod koniec sierpnia,mam sie uzbroic w cierpliwoscc. Wiem tez,ze mam konkurentow,bo Pani mnie o tym uprzedzila,ale powiedziala,ze ja tez mam wiele atutow przy nich, wiec to nie jest przesadzone kto "wygra", w 2 etapie jest cos planowane,ale nie powiem narazie co, zeby nie sugerowac, teraz czuje sie niepewnie, dlatego polozylam karty: 1. Jak wypadlam na spotkaniu? (z szefowa) paz mieczy, sad ostateczny, 8 denarow podsumowanie glupiec 2. Czy zaprosza mnie na drugie spotkanie (spotkanie bedzie juz z prezesem) Wisielec, as pucharow, rycerz mieczy podsumowanie moc 3. Czy dostane te prace? Kaplan, as pucharow, 2 puchary podsumowanie kaplanka 1. Wydaje mi sie,ze uznano mnie za mlodziutko osobe, troche malo doswiadczona,ale za to doceniono mosje osigniecia, powinni dac mimo tego szanse. 2.Bede musiala poczekac na to az cos ruszy, moze nie beda mieli czasu?powinni dac szanse i bede musiala sie na tym spotkaniu troszke obronic ze swoimi pogladami. Powinnam dac rade. 3. Sa sznase, jakis mezczyzna moze docenic moja wiedze,ale tea i doswiadczenia zyciowe (nie zawodowe, raczej kwestia duchowa, wartosci)? Edytowane 31 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
Iwka78 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 1. Jak wypadlam na spotkaniu? (z szefowa) paz mieczy, sad ostateczny, 8 denarow podsumowanie glupiec - myślę, że bardzo dobrze wypadłaś, jako osoba młoda ucząca się, ciepła w odbiorze i bardzo pracowita 2. Czy zaprosza mnie na drugie spotkanie (spotkanie bedzie juz z prezesem) Wisielec, as pucharow, rycerz mieczy podsumowanie moc - tak, ale z jakimś poślizgiem czasowym 3. Czy dostane te prace? Kaplan, as pucharow, 2 puchary podsumowanie kaplanka - hm, ja bym obstawiała, że tak, że jest duża szansa 1 Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 a jak dla mnie to odpowiedz otrzymalas juz w pierwszym pytaniu,a przynajmniej tak mi sie skojarzylo: paz mieczy-wyciagniecie info o tobie poprzez dokladna rozmowe i cv twoje sad-decyzja 8den - praca. Cytuj
panna.marta Napisano 23 Października 2013 Autor Napisano 23 Października 2013 Ah nie, nie udało się i nie żałuję-teraz mam chyba lepszą pracę. Zapomniałam zweryfikować-bardzo Was przepraszam:) już daję punkciki:) Cytuj
Gość Nayala Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 mialam pisac,ze sie nei uda...kaplanka to neistety brak ruchow...trzymam kciuki za kolejne zdradzisz co to za praca bylaby? Cytuj
panna.marta Napisano 24 Października 2013 Autor Napisano 24 Października 2013 ale ja już dostałam inną pracę na wyższym stanowisku nawet. A tamto to było stanowisko asystentki w dużej firmie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi