Skocz do zawartości

moje czakry

Selenit666

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To i ja sobie sprawdziłam czakry :)))

1. podstawy - as monet ojj jak ja dawno nie miałam tu monet ale widać wpływ chodzenia na bosaka po ziemi i nieco inne już patrzenie na świat :))) Bardzo mnie cieszy ta karta. Kostka od dawna nie boli z kolanem ok, nogi się wyrzeźbiły jest dobrze :))

2. sakralna - 9 pucharów - jest zadowolenie z życia :)))

3. splot słoneczny - świat - rownoważnia , dobre odżywianie codzienne ćwiczania i nasłonecznianie i masaże dały dobre rezultaty na splot a wiecznie miałam z nim problem

4. serca - król buław - oj ost mi się przyspieszyło przez ćwiczenia ale staram się kontrolować puls. Ja mam ost największy problem z tą czakrą a raczej król buław nie mowi w tej pozycji, żeby było ok.

5. gardło - 8 buław jest ok ale jest tez wpływ palenia fajek

6. 3 oko - 3 denarów. Fakt jest ost przyziemnie mocno jest stabilna czakra ale myśli bardziej na materii i na rozwoju siebie. Intuicja raczej ost bardzo mało używana

7. korona - rydwan jest szybko ale do źródła podpięta nie jestem ale przy rydwanie to kwestia odpowiedniego ukierunkowania

zobaczycie?? :)))

Napisano

1. podstawy - as monet - ładnie.. widac rozwój więzi z ziemią... :D dobre uziemienie.. jak najbardziej za...

2. sakralna - 9 pucharów - ale też zamknięcie się na to co chce drugi czlowiek... albo raczej... skupienie się na swoich potrzebach głównie.

3. splot słoneczny - świat - Ładnie... ;) otwartosc... tolerancja... spełnienie - tak trzymać. Chyba dobrze naergetyzowane, i co najwazniejsze bez dysharmonii..

4. serca - król buław - Ciezko mi sie interpretuje karty dworskie.. ale moze brak tu zenskiej, dajacej energii... (patrz sakralna)

5. gardło - 8 buław - obciazone gardlo mozesz miec... (ale ja tez pale), ale ogolnie karta bardzo energetyczna, przepychająca zatory :)

6. 3 oko - 3 denarów - Nie wiem czy to taka zla karta... ale mozliwe, ze wymaga troche więcej uwagi...

7. korona -Rydwan - Energia silna, ale może się wyrwac spod kontroli... jesteś mistyczką?

• Lubię to! 1
Napisano

woow jestem pod wrażeniem fakt ja ost bardzo myśle o sobie ale mam taka potrzebe aktualnie i jak widać nie szkodzi mi to ;)

Napisano

Staram sie jechac na pierwszych skojarzeniach, zanim umknie... ksiazkowe bardziej wprowadzaja zamet, niz pomagaja :D

Napisano
Staram sie jechac na pierwszych skojarzeniach, zanim umknie... ksiazkowe bardziej wprowadzaja zamet, niz pomagaja :D

dokładnie :)))

Napisano

1. podstawy - as monet - myślę, że dopiero łapiesz ten kontakt z ziemią

2. sakralna - 9 pucharów - jest bardzo zadowolona z siebie, dajesz dużo sobie. jak nauczysz się dawać sobie, to zaczniesz też innym rozdawać:-) tylko nie przesadź z tym dawaniem...:-P

3. splot słoneczny - świat - baaardzo otwarta na wszystko jak leci:-)

4. serca - król buław - dla mnie stabilnie, nie jest źle, ale wolałabym królową tu na przykład zobaczyć

5. gardło - 8 buław -dużo gadasz chyba i spontanicznie komentujesz różne zdarzenia,

6. 3 oko - 3 denarów. myślę, że bardzo ładna karta jak dla mnie - 3 to wymiana, więc jest przepływ

7. korona - rydwan - za silna karta... martwiłabym się, że się wypstrykujesz z energii... że ona ulatuje jakby za szybko...

Napisano
1. podstawy - as monet

podstawa - uziemienie -as denarów - chyba najfajniejsza z kart do tej czakry, pokazujaca harmonie i siłe tej czakry. bardzo ładnie to wyglada :)

2. sakralna - 9 pucharów

tutaj widac czakra sie rozbujała ale powiedzialabym, ze skupienie na kontaktach towarzyskich jeszcze bardziej ją nakreci i 'rozbuduje'

3. splot słoneczny - świat -

kochana nic tylko oddychac pełna piersia :) bezpieczenstwo, poczucie własnej wartosci

4. serca - król buław -

no tutaj bym powiedziala, ze strach i niepewnosc sie troche wkradaja, tutaj bym nad nia popracowała, bo robisz cos bardziej 'dla kogos' niz dla siebie w pewnych kwestiach

5. gardło - 8 buław
mówisz mówisz mówisz :) i dobrze, tez czakra, która sie rozbujała

6. 3 oko - 3 denarów.
dokszstałcasz ja, rozwijasz, doskonalisz. Tez bardzo ładnie to wyglada :)

7. korona - rydwan
widac postep ale taki chaotyczny niestety. Trzeba troszke uspokoic mysli :)
  • Lubię to! 1
Napisano
1. podstawy - as monet ojj jak ja dawno nie miałam tu monet ale widać wpływ chodzenia na bosaka po ziemi i nieco inne już patrzenie na świat :))) Bardzo mnie cieszy ta karta. Kostka od dawna nie boli z kolanem ok, nogi się wyrzeźbiły jest dobrze :))

Zaczyna sie ladnie stabilizowac. Coraz lepsze uziemienie.

2. sakralna - 9 pucharów - jest zadowolenie z życia :)))

Jest skoncentrowanie na sobie. Lubisz siebie. To widac. Cieszysz sie soba.

3. splot słoneczny - świat - rownoważnia , dobre odżywianie codzienne ćwiczania i nasłonecznianie i masaże dały dobre rezultaty na splot a wiecznie miałam z nim problem

Jest i otwarcie sie na innych. Jest i umiejetnosc bycia ze soba. Dobrze jest.

4. serca - król buław - oj ost mi się przyspieszyło przez ćwiczenia ale staram się kontrolować puls. Ja mam ost największy problem z tą czakrą a raczej król buław nie mowi w tej pozycji, żeby było ok.

Tu na razie skoncentrowanie na sobie i swoich potrzebach. Czasem tak tez trzeba.

5. gardło - 8 buław jest ok ale jest tez wpływ palenia fajek

Nagromadzilo sie tam, masz duzo do powiedzenia. Slowa gonia mysli. Mysli nie nadarzaja jedne za drugimi. Wszystko szuka ujscia. Aktywna, moze nawet za bardzo.

6. 3 oko - 3 denarów. Fakt jest ost przyziemnie mocno jest stabilna czakra ale myśli bardziej na materii i na rozwoju siebie. Intuicja raczej ost bardzo mało używana

Tu zachodza jakies przemiany. Na razie skoncentrowana na sprawach ziemskich, na materii. Cos musisz w tej sferze przerobic, zeby moc calkiem otworzyc sie na tym poziomie.

7. korona - rydwan jest szybko ale do źródła podpięta nie jestem ale przy rydwanie to kwestia odpowiedniego ukierunkowania

Pracuj bardziej nad swoim wnetrzem. Rydwan moze ustabilizowac tylko silny umysl. Jak medytujesz, medytuj. Jak praktykujesz inny rodzaj pracy z umyslem, rob to... na pewno bedzie dzialac wspierajaco. Sila Rydwanu - to jego umysl. Takze tu zle nie jest. Wazne ustabilizowac co nieco. To pojdzie od wewnatrz.

Napisano

Dziękuje Wam kochani :))) Każdy z Wasz ma racje :))

P.S. Iwka Sacral jeszcze nie mogę dać wam punktów. Musze porozdawać jeszcze :))