Gość paulinqa123 Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 Cześć, nie wiem o co chodzi mojej koleżance... praktycznie nigdy mi nie odpisuje na wiadomość jak do niej pisze, a jak już raczy odpisać to jest oschła. Dodam że wczesniej pracowałyśmy razem. Pisze do niej w sprawie oddania mi okularów i pożyczonej sukienki, a ona nic .... podczas tasowania wypadła mi 2 karo dama karo (o), 6 karo (o), walet trefl, 10 pik, 9 trefl (o) widać że ona kieruje sie emocjami a nie logiką, więc o coś sie focha ? o jakieś pieniądze ? ew. o coś związanego z naszą byłą wspólną pracą ?nie czaje... Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Myślę, że ją coś ubodło intelektualnie, jakby negatywnie myslała o Tobie z jakiegoś powodu. Może jej ktoś coś powiedział jeszcze w czasie keidy razem pracowałyście (6 karo odw) i bez zastanowienia palnął (walet trefl) i jej już tak się utrwaliło podejście przez to co uslyszała. Myslę, że jakieś plotki mają z tym związek. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Ok dzięki... już wiem w takim razie o co chodzi.. w pracy spotkała mnie nieprzyjemna sytuacja , i mogła uwierzyć mi lub klientom. Szef najpierw poparł mnie apotem zmienił zdanie... już wiem że trzymała jego strone... to dłuższa historia i nie na publike bo zahaczyła nawet o policje Cytuj
nalka47 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 ona cie uważa za osobę nieodpowiedzialna ,już jej przechodzi,powoli to trawi ! a za co ?? za coś co było w planach i nie poszło dalej . Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Ok dzięki... już wiem w takim razie o co chodzi.. w pracy spotkała mnie nieprzyjemna sytuacja , i mogła uwierzyć mi lub klientom. Szef najpierw poparł mnie apotem zmienił zdanie... już wiem że trzymała jego strone... to dłuższa historia i nie na publike bo zahaczyła nawet o policje w takich sytuacjach lepiej sobie odpuścić bo jak to się mawia: G.ówienka lepiej nie ruszać bo śmierdzi xD Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 właśnie nie odpuściłam i mimo że zostałam zwolniona to wyszło mi to na lepsze i tak mam satysfakcje to dość skomplikowana sprawa, można powiedzieć że ktoś bardzo nieładnie mnie potraktował i dostał za swoje Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 i przez tą sytuacje mogła mnie zobaczyć w złym świetle, mimo to uważam że miałam racje Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 właśnie nie odpuściłam i mimo że zostałam zwolniona to wyszło mi to na lepsze i tak mam satysfakcje to dość skomplikowana sprawa, można powiedzieć że ktoś bardzo nieładnie mnie potraktował i dostał za swoje a to poczułaś wyrównanie rachunków, teraz jednak skoro rachunki zostały wyrównane może się już nie tykać tego? chyba, ze czujesz taką potrzebę Cytuj
Gość Daffne Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 i przez tą sytuacje mogła mnie zobaczyć w złym świetle, mimo to uważam że miałam racje czasem trzeba zachować się na poziomie osoby, która jest nieuczciwa...także nie miej sobie nic do zarzucenia Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 dzięki myśle że sprawa jeszcze nie jest zakończona Cytuj
nalka47 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 ja ie znam kobiety która odpuści okulary i kieckę ? Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 hehe już odzyskałam dziś , ale tutaj chodziło mi o tę sprawe z pracy Cytuj
nalka47 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 eii ale przynajmniej wyjaśniłaś coś z nią ?? Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 tak, od razu wczoraj jej napisałam żeby mnie nie unikała i powiedziała o co chodzi, ale zaczęła sie wykręcać że sprzatała i nie zauważyła moich wiadomości a to była nie prawda ponieważ na fejsie jest taka opcja że wyświetla się godzina odczytu wiadomości, i sprawdziła ją po 10 minutach od mojego napisania do niej... odpisała mi po 40 minutach bo naciskałam... no i nie spotkałam się z nią osobiście bo była w pracy... rzeczy oddała mi jej siostra Cytuj
nalka47 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 ehhh spojrzysz mi na karty ,pprsze sierpien ... Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 spojrze spojrze, tak jak obiecłam:)poszukam tylko moich notatek i już sie za to zabiore Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 shit.. zostawiłam je u kumpla.. ale mam coś na kompie , spróbuje i tak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi