gabik-00 Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 Witam co we śnie oznacza atakujący mnie, wręcz gryzący zając/królik? Cytuj
Gość Asmic Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) krolik/zajac symbolizuje płodność lub nocny tryb zycia, to że Cie atakuje oznacza, że sama wiesz, ze cos zle robisz i gryziesz sie z tym. Zajace to zazwyczaj zly znak, ale ja nie wierze w to, że sny przecietnego czlowieka sa prorocze lecz sa one tylko metaforą naszego aktualnego badz przeszlego zycia i naszych emocji zepchnietych do podswiadomosci, która podczas snu przejmuje pałeczkę bo tracimy świadomosc i kontrole nad cialem i umyslem. Edytowane 31 Lipca 2013 przez Asmic Cytuj
gabik-00 Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Napisano 3 Sierpnia 2013 Dziękuję. Aczkolwiek moje ostatnie doświadczenia wskazują, że podświadomość daje wyraźne sygnały, gdy coś złego się szykuje - być może świadomie odpychamy je dlatego podświadomość nam je we snach ukazuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi