chili27 Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 czy widac w tych kartach ciaze? (z AW) kolo fortuny, ksiezyc, cesarz wczesniej karty pokazaly: wisielec, cesarz, kaplanka hmm, ciazy raczej nie ma, ale moze byc do 2 lat Cytuj
Caliel Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 Jeszcze co najmniej rok... poza tym widac tu jakies problemy hormonalne, masz regularne miesiaczki? Bo mi to polaczenie kart sugeruje, ze masz cykl menstruacyjny podatny na zaburzenia, a to nie sprzyja ciąży, tak samo jak stres zamartwianie się i parcie na ciążę. Cytuj
Selenit666 Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 przepraszam, ze zapytam ale - okropne pytanie i naprawdę z góry przepraszam ale jesteś pewne, ze facet jest ci wierny. bo szczerze to ja myśle, ze ten twój cesarz to zaliczy wpadke z jakąś inną panią. Cytuj
Caliel Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 Ewentualnie Pan naciska na Pania... bo moze chciec dziecka. Cytuj
Selenit666 Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 wiesz form nacisku tu nie ma ze strony pana ale pewne tajemnice i wpływ innej kobiety na niego. chyba, ze to mama tego pana nalega, ze już powinien mieć dzieci itp. Cytuj
panna.marta Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 Ja z tych dwoch rozkladow ciazy takze nie widze. Takie mam odczucie, ze karty pokazuja,ze problem lezy nie w Pani a Panu. Jakby to Pan mial problem z tym a nie pytajaca? Karta iluzji i zludzen stoi przy Panu Cesarzu tak samo wisielca, Pani Kalpanka czeka. Cytuj
Caliel Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 Chyba bylo juz takie pytanie spory czas temu, i tez wygladalo na to, ze problem plodnosci moze byc winą Pana. Pisałem to jako Solaris. W kazdym badz razie problem jest podwójny - bo i jest presja ze strony Pana - ktory sam jest sfrustrowany brakiem dziecka. Ale tez i Pani - ktora jest pod prsja i naciskiem, a chyba same wiecie jak to działa na Was. jednak wydaje mi się, że tutaj nie jest problemem zajście w ciąże, tylko fant czemu ma to służyć. Łataniu związku? Bo wygląda jakby mialo byc ono lekarstwem na to co jest nie tak, a nie tędy droga. W każdym bądź razie, mam wrażenie, że intencje każdej ze stron nie są do końca szczere. tak czuję te karty, więc prosze tego nie brać osobiście. Pozdrawiam. Cytuj
panna.marta Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 Nie wiem po prostu jak to zobaczylam ,to byla moja 1 mysl, tym bardziej,ze z 1 rozkladu suma to znowu ksiezyc-zycie w iluzji, w drugim w sumie on wladczy Pan cesarz, ona czekajaca wierna kaplanka. Moze warto zorbic celta na ciaze tam jest zawarte pytanie o przeszkode. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi