Skocz do zawartości

Wir

kotek054

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatniej nocy miałem dziwny sen, ja żadko miewam sny, a jeszcze żadziej je zapamiętuje. Jestem człowiekiem, ktory twardo stąpa po ziemi, i nigdy sie nie przejmowałem takimi żeczami.

Byłem z młodszym bratem gdzieś nad wodą. Nie potrafie powiedzieć czy to była woda stojąca czy płynąca. Była zielona. Kolor mniejwięcej taki jak na górze strony Sennik.biz. W wodzie był jeden wir, i to dość duży. Mój brat stwierdził: "zaraz sobie z tym poradzę". I wziął kamien, dośc duży kamień. Wżucił go w wir. Wir na sekundę zniknął, po czym w jego miejsce pojawiły się dwa nowe równie duże.

Proszę o tłumaczenie, boje się że to cos znaczy, zwłaszcza że mój brat ostatnio coraz częściej pakuje się w klopoty.

Napisano

Według sennika Aleksandry A. Nowak wir:

jest jedną z postaci w jakich pojawia się spirala. Wir niesie w sobie potężną energię ale równieź niebezpieczeństwo. Czasami w baśniach wiry są przejściami, bramami do innych światów.

Proponuję byś na dokladne wyjaśneinei poczekał od użytkownika Rita. Pozdrowienia ;)

Napisano

Rita jest moderatorką, a nie użytkownikiem.

To wielka różnica, na którą trzeba sobie zapracować, więc nie należy mylić tych pojęć, marta-marta.

Jeżeli ktoś posiada wiedzę, którą na dodatek bezinteresownie oddaje - należy mu się szacunek. Zwłaszcza, że przy tym pomaga ludziom. I mimo, że sny to dziedzina szalenie ulotna - pomaga naprawdę i z pełnym oddaniem.

Dlatego nie rób tego nigdy więcej.

Po prostu nie wypada.

Napisano
Rita jest moderatorką, a nie użytkownikiem.

To wielka różnica, na którą trzeba sobie zapracować, więc nie należy mylić tych pojęć, marta-marta.

Jeżeli ktoś posiada wiedzę, którą na dodatek bezinteresownie oddaje - należy mu się szacunek. Zwłaszcza, że przy tym pomaga ludziom. I mimo, że sny to dziedzina szalenie ulotna - pomaga naprawdę i z pełnym oddaniem.

Dlatego nie rób tego nigdy więcej.

Po prostu nie wypada.

- el argento... dziękuję i... zabrakło mi słów... (co - jak już wiesz - nie za często mi się zdarza... więc chwilo trwaj)
Napisano
Proszę o tłumaczenie, boje się że to cos znaczy, zwłaszcza że mój brat ostatnio coraz częściej pakuje się w klopoty.
- no więc właśnie - pakuje się w kłopoty, w zamian jednego pojawiły się dwa nowe... Na szczęście nie ma tutaj bezpośredniego zagrożenia jego osoby, on po prostu ma tendencję do "wtykania kija w mrowisko", z ciekawości, dla zabawy, itp. Jest to oczywiście przywilej młodości, robienie głupstw. Miejmy nadzieję, ze szybko z tego wyrośnie i sny nie będą musiały pokazywać bardziej drastycznej wersji wydarzeń, tzn. takiej, w której szkodzi sam sobie. Pozdrawiam.

[ Dodano: 2006-07-10, 20:12 ]

Jest jeszcze coś, gdyby brać pod uwagę:

Według sennika Aleksandry A. Nowak wir:

jest jedną z postaci w jakich pojawia się spirala. Wir niesie w sobie potężną energię ale równieź niebezpieczeństwo. Czasami w baśniach wiry są przejściami, bramami do innych światów.

- nieokiełznana energia Twojego brata ulegnie podwojeniu :lol:

[ Dodano: 2006-07-10, 20:13 ]

Proponuję byś na dokladne wyjaśneinei poczekał od użytkownika Rita. Pozdrowienia
- dziękuję za zaufanie :smile:

[ Dodano: 2006-07-10, 20:15 ]

No coś TY

Przecież jest tak dokładnie .... !

- i vice versa, moja ulubiona moderatorko :)
Napisano

No cóż młodość w jego wykonaniu, to nawarstwiające się kłopoty. Tego chłopaka trudno okiełznać. Być może że znaczenie snu żeczywiście jest pozytywne. W sumie to jak sobie przypomnę całą tę "wizję" to nie odczuwałem jakiegokolwiek lęku ani innych negatywnych emocji. Jeszcze raz dziękuję! Pozdrawiam!

Napisano
Być może że znaczenie snu żeczywiście jest pozytywne
- hej, hej... pozytywne to już za dużo powiedziane.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...