SacralNirvana Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Ok... wrzucam... a co tam. Zupelnie Monetowy dzien... dzis. Karta dnia: Krolowa Monet Tlo: Rycerz Monet, Paz Monet, 10 Monet ---> suma IX Eremita, suma HB X Kolo Fortuny i I Mag Dzien w trygonie ziemi. Takze podejrzewam, ze dom, ze rodzina, ze zakasac rekawy i moze na jakies dodatkowe porzadki mnie wezmie. Ogolnie dzien poswiecony: sobie, domowi, dzieciom, moze sprawom finansowym. Mozliwe, ze branie sie za rzeczy, ktore od jakiegos czasu czekaja na wykonanie. Moze sprawy jakies zwiazane z finansami tez. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Ja bym powiedziała,że mentalnie dzień będzie należał do Ciebie. Wydaje mi się,że spedzisz go w domowej przyjemnej atmosferze,zajmiesz sie czymś co Cie pobudza i rozwija--> znajdziesz chwile dla siebie której sie nie spodziwasz? a w kartach dnia nie jestem dobra:D 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Napisano 1 Sierpnia 2013 A dziekuje GTI... Zobaczymy... Lubie dzien z karta dnia w Monetowej Krolowej... z doswiadczenia wiem, ze to taki dzien dobrego uzemienia itd... W kontekscie tla... zobaczymy... Dziekuje ogromnie Cytuj
Selenit666 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 będzie fajny dzień. Świeże powietrze, dzieci, dom i ty na maxa dla siebie ) 1 Cytuj
Gość ANEZ Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Dzień typowo rodzinny ale uważaj, nie pozwól dzisiaj sobą manipulować . Cytuj
Kędry Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Ok... wrzucam... a co tam. Zupelnie Monetowy dzien... dzis. Karta dnia: Krolowa Monet Tlo: Rycerz Monet, Paz Monet, 10 Monet ---> suma IX Eremita, suma HB X Kolo Fortuny i I Mag Dzien w trygonie ziemi. Takze podejrzewam, ze dom, ze rodzina, ze zakasac rekawy i moze na jakies dodatkowe porzadki mnie wezmie. Ogolnie dzien poswiecony: sobie, domowi, dzieciom, moze sprawom finansowym. Mozliwe, ze branie sie za rzeczy, ktore od jakiegos czasu czekaja na wykonanie. Moze sprawy jakies zwiazane z finansami tez. Będziesz się dzisiaj czuła jak prawdziwa królowa monet- sprawy materialne, domowe, pochłoną Cie - moze jakies propozycje padną - spotkanie z kiś z rodziny? - podsum mówi, że niespodziewanie zostaniesz niejako przymuszona do jakiegoś działania. 1 Cytuj
emilr Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Ale Monet:) Karta dnia: Krolowa Monet Tlo: Rycerz Monet, Paz Monet, 10 Monet ---> suma IX Eremita, suma HB X Kolo Fortuny i I Mag ogólnie będziesz czuła, ze panujesz na sytaucja, czy wydarzeniami w ciagu dnia. Plany wcielisz w życie, inni Ci pomogą. Ne mam pojecia, jak dzień planujesz, ale ja też obstawiam w kregu rodzinnym. Coś Cie pochłonie i może to rzeczywiscie porządki. Ale nie bedziesz sama. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) weryfikuje... Wole zawsze poczekac do nastepnego dnia, jako ze dzien do polnocy trwa i czasem cos tam jeszcze zdarzyc sie moze. Dzien bardzo fajny. Rzeczywiscie, jak to w Monetowej, dosc stabilny. Jak to sie mowi "ziemia pod nogami". Ranek - rozmowa z Monetowym na gg... w sumie rozlozona na rano i poludnie. Wymiana zdan na pewien temat. Ogolnie praktyczne rady itd. Takze nie pitu pitu... a konkretna gadka. Jak to z Monetowym. Pozniej wyjscie z mlodymi i ogolnie czas konkretny z dziecmi - Paz Monet. I jak wracalam - w skrzynce na listy byly powiadomienia o wyplaceniu biezacych i zaleglych (za lipiec) alimentow - 10 Monet i zwolnieniu z dodatkowych oplat za przedszkole. Takze 10 Monet pokazalo mi rzeczywiscie sprawy finansowe - korzystne bardzo dla mnie. Dziekuje wszystkim za pomoc w interpretacji... PS. Rozdalam wszystkim punkciki, jedynie dla Kedry nie moge na razie, mam zblokowane. Jak wiec tylko sie odblokuje... obiecuje nadrobic Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez SacralNirvana PS Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 I jeszcze jedno. Wieczorem bylam u wujka, czyli tak jak Kedry pisala, spotkanie z kims... a przymuszona do dzialania bylam... bo musialam pojsc na wieczor jeszcze do wujka, ktory ma problemy z linia telefoniczna. Mieli do niego zadzwonic o 19-ej z telekomunikacji. A ze slabo zna niemiecki... mialam rozmawiac... wiec dowiedzialam sie do poludnia.. i na wieczor tam poszlam... Zapomnialam zupelnie o tym... ale tez karty to pokazaly. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi