kropeczka256 Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Dzień dobry, mój sen wydaje się być banalny, jednak nigdzie nie mogę znaleźć jego interpretacji. Stąd moja prośba. We śnie widziałam siebie w pracy. Dostałam nowe obowiązki, z których wywiązywałam się dość niezdarnie, co zresztą sama wiedziałam. W pewnym momencie poczułam ból w brzuchu, a za chwilę cieknącą po nogach wodę. Krzyczałam i płakała, a trzymając się za brzuch biegłam w stronę szpitala. Mam wrażenie, że to zdarzenie powtórzyło się dwukrotnie. Ślicznie dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OazaSpokoju Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Moim zdaniem, to co ci się śni to nie choroba, ale odchodzące wody - we śnie jesteś w ciąży i zaczyna się poród. Pytanie skąd się wziął ten poród, planujesz się rozmnażać w najbliższym czasie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropeczka256 Posted August 1, 2013 Author Share Posted August 1, 2013 Nazwałam to "chorobą", ponieważ we śnie nie czułam się w ciąży i nie myślałam o niej, ale może i to możliwe. Nie, zdecydowanie nie planuję się rozmnażać i nawet nie mam z kim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts