Skocz do zawartości

Mój sierpień

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1. Aura miesiąca: Paź Denarów - będę się czegoś uczył

2. Praca: 0 Głupiec, dobrana: XVII Gwiazda - znajdę nowe zajęcie

3. Finanse: III Cesarzowa - będę dalej na garnuszku mamy

4. Uczucia: 3 Buław, dobrana: 8 Denarów - w dalszym ciągu znajomości internetowe

5. Zdrowie: 8 Kielichów - jakieś drobne dolegliwości

6. Otoczenie: Król Denarów - wsparcie ze strony wysoko postawionego mężczyzny

7. Dom, rodzina: Paź Mieczy - kłótnie

8. Niespodzianka: As Denarów, XIX Słońce, XII Wisielec -> XX Sąd, HB III Cesarzowa - zapewne chodzi o pracę, uda mi się znaleźć coś na dłużej (Wisielec)

9. Co robić: Król Buław, 9 Mieczy, Paź Buław -> XIV Umiarkowanie, HB IX Pustelnik - nie bać się tylko walczyć o swoje

10. Czego nie robić: Królowa Mieczy, 4 Kielichów, 8 Buław -> XI Sprawiedliwość, HB XII Wisielec - nie okazywać swojego rozdrażnienia innym, zwłaszcza swojej matce

11. Rada: 10 Mieczy - zakończyć wszystko co było do tej pory

Edytowane przez pawel116
Napisano

1. Aura miesiąca: Paź Denarów - będziesz się dokształcał lub szukał pracy

2. Praca: 0 Głupiec, dobrana: XVII Gwiazda - albo znjadziesz prace albo bedziesz probowal dalej z pozytywnym nastawieniem, na spokojnie

3. Finanse: III Cesarzowa - mama moze Cie wspierac finansowo

4. Uczucia: 3 Buław, dobrana: 8 Denarów - bedziesz zawieral nowe znajomosci, byc moze kogos poznasz i bedziesz pielegnowal te znajomosc

5. Zdrowie: 8 Kielichów - cos Cie zestresuje jakas dolegliwosc lub dolegliwosc, ktora bedzie sie ciagle uaktywniala i bedzie Cie to denerowalo

6. Otoczenie: Król Denarów - wsparcie ze strony wysoko postawionego mężczyzny--zgadzam sie

7. Dom, rodzina: Paź Mieczy - moze nie wielkie klotnie,ale jakies drobne potyczki slowne lub bedziesz sie czyms martwil

8. Niespodzianka: As Denarów, XIX Słońce, XII Wisielec -> XX Sąd, HB III Cesarzowa - ja bym raczej powiedziala,ze mama albo jakas kobieta z rodziny moze i pomoc finansowo co bardzo Ci ulatwi zycie

9. Co robić: Król Buław, 9 Mieczy, Paź Buław -> XIV Umiarkowanie, HB IX Pustelnik - nie bać się tylko walczyć o swoje- zgadzam sie, ewentualnie podazaj droga, ktora uznasz za sluszna nie sluchaj sie nikogo

10. Czego nie robić: Królowa Mieczy, 4 Kielichów, 8 Buław -> XI Sprawiedliwość, HB XII Wisielec -nei wiem czy mama moze Cie nie namawiac do czegos co Cie nie sposoba, moze Ci do czegos namawiac

11. Rada: 10 Mieczy - po prostu masz sie nie poddawac jak stanie sie nawet najgorsza rzecz, badz twardy

Napisano

1.Poszukiwanie nowej pracy

2.Gotowość do szukania nowej pracy, będziesz pełny nadziei i optymizmu, że uda Ci się coś znaleźć

3.Mama będzie Ci pomagać

4.Myślę, że możesz poznać kogoś przez internet

5.Uważać na skoki ciśnienia

6.Jakiś wpływowy mężczyzna może okazać się pomocny

7.Trzeba uważać na jakąś przebiegłą osobę, która może coś knuć..

8.Znajdziesz jakąś pracę, ale nie będzie to nic stałego, jakiś kontrakt na czas określony może..

9.Porzucić negatywne myślenie,nie stresować się i nie załamywać tylko zacząć działać.Szukać równowagi i skorzystać z dotychczasowego doświadczenia.

10.Nie zawracać głowy z nudów jakiejś kobiecie..

11.Pozostawić za sobą przeszłość i rozpocząć nowy etap.

Napisano

1. Aura miesiąc: Paz denarów - pojawia się nowe szanse, propozycje, które wpłyną na poprawę Twojej sytuacji finansowej,

nie przegap tego, to może być miesiąc kiedy złapiesz wiatr w żagle.

2.Praca: Głupiec dobrana Gwiazda - nowa praca , która może mieć perspektywy przyszłościowe

3.Finanse: Cesarzowa - pomoc kobiety , tak jak piszesz na pewno mamy

4.Uczucia: 3 buław dobrana 8 denarów - a ja tu widzę nowe uczucie i też z perspektywami

5.Zdrowie : 8 kielichów - polepszy się jeżeli zawalczysz ze swoimi emocjami.

6.Otoczenie: Król denarów - pomoc mężczyzny w realizacji Twoich planow

7.Dom , rodzina: Paz mieczy - możliwe nieporozumienia.

8.Niespodzianka: As denarów, Słońce, Wisielec - nowe szanse jakie się pojawia wyrwią Cię z tego stanu zawieszenia

9.Co robić: Król buław, 9mieczy, Paz buław - zacząć działać , otworzyć się na nowe możliwości, z każdej sytuacji można znaleźć wyjście.

10.Czego nie robić: Królowa mieczy, 4kielichy, 8 buław - nie działać spontanicznie i nerwowo, jest czas wyciszenia by przemyśleć i zaplanować.

11. Rada: 10 mieczy - zamknąć pewien etap w swoim życiu by zacząć następny już z pewnym doświadczeniem.

Napisano
1. Aura miesiąca: Paź Denarów - będę się czegoś uczył

Tak... tez tak mysle, moze tez byc poczatek pracy, a patrzac na punkt 2

2. Praca: 0 Głupiec, dobrana: XVII Gwiazda - znajdę nowe zajęcie

Nie planujesz wlasnej dzialalnosci? ;) ewentualnie cos samodzielnego...

3. Finanse: III Cesarzowa - będę dalej na garnuszku mamy

Albo bedziesz sam mial okazje sie sprawdzic... w tym co lubisz... ;) ale moze byc tak jak piszesz...

4. Uczucia: 3 Buław, dobrana: 8 Denarów - w dalszym ciągu znajomości internetowe

Nowa perspektywa wymagajaca dogrania sie, kompromisu, wspolpracy - ale stabilna i dlugotrwala.

5. Zdrowie: 8 Kielichów - jakieś drobne dolegliwości

Mi 8 kielichow mowi o psychosomatyce... bo czesto mi wypada.. mozesz czuc frustracje, wypalenie, zniechcecenie i chec rzucenia wszystkiego w diably.

Fizycznie moze sie to przejawiac napieciami nerowymi powodujacymi zaburzenia snu, perylstatyki jelit, bole brzucha itp

Jakis przyjaciel albo znajomy rodziny moze cos doradzic, albo zatrudnic.

Atmosfera nerwowa, ale mobilizujaca do dzialania

8. Niespodzianka: As Denarów, XIX Słońce, XII Wisielec -> XX Sąd, HB III Cesarzowa - zapewne chodzi o pracę, uda mi się znaleźć coś na dłużej (Wisielec)

Albo cos zupelnie nowego, czym jeszcze sie nie zajmoales..

9. Co robić: Król Buław, 9 Mieczy, Paź Buław -> XIV Umiarkowanie, HB IX Pustelnik - nie bać się tylko walczyć o swoje

Dzialac, byc gotowym na nauke, nie przesypiac calych dni ;P i rozsylac wici gdzie sie da...

10. Czego nie robić: Królowa Mieczy, 4 Kielichów, 8 Buław -> XI Sprawiedliwość, HB XII Wisielec - nie okazywać swojego rozdrażnienia innym, zwłaszcza swojej matce

Nie wymagaj od siebie za duzo i w zbyt szybkim czasie... panuj nad zlosliwoscia.

11. Rada: 10 Mieczy - zakończyć wszystko co było do tej pory

Patrzac na caloksztalt - chyba zmienisz profil dzialania, albo rodzaj... zaczniesz cos nowego.

Bo 10 mieczy to transformacja (dlatego dociagam do 10 karte). No i... wyciagaj wnioski i dzialaj.. caly czas dzialaj, nie poddawaj sie i nie kladz na glebie

• 1 miesiąc temu...
Napisano

1. Aura miesiąca: Paź Monet - poszukiwanie pracy

2. Praca: 0 Głupiec, dobrana: XVII Gwiazda - była szansa na zdobycie posady, ale zrezygnowałem

3. Finanse: III Cesarzowa - zależność od matki

4. Uczucia: 3 Buław, dobrana: 8 Denarów - luźne znajomości, poszukiwania

5. Zdrowie: 8 Kielichów - stres

8. Niespodzianka: As Denarów, XIX Słońce, XII Wisielec -> XX Sąd, HB III Cesarzowa - wiadomość o planowanym ślubie dziadka