Skocz do zawartości

dniowo :))

Selenit666

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karty na jutro. W końcu piątek :)))

aura dnia - rycek kielichów - nigdzie mi się nie będzie spieszyć, pewnie pośpię dłużej :)))

czym się zajać - Krolowa pucharów - pewnie być kochana mamą dla mojego łobuza. Bardziej wyrozumiała i nieco uprzejma dla ludzi (ojj ciężko będzie :P) hehehehe

co odpuścić - 9 bulaw - wszelkie sprawy co utknęły w miejscu jutro ich zwyczaj nie ruszę

relacja z otoczeniem - swiat - otwartość do kontaktów

zobaczycie?? :26:

Napisano
Karty na jutro. W końcu piątek :)))

aura dnia - rycek kielichów

na pewno przyjemnie, ktos Cie doopiesci lub Ty siebie. moze jak piszesz, pospisz. Raczej nie leniuchowane, wg mnie towarzystwo, ale będzie Ci dobrze.

czym się zajać - Krolowa pucharów
- no skoro ryc kiel wcześniej, to q kiel jak najbardziej tu pasuje. Jeśli nie dziecko to pan, nim sie zajać:) Albo sobą. Wiem. beznadziejna moja interpretacja. ale jak są takie karty to samo przyjdzie i i tak bezie dobrze.

co odpuścić - 9 bulaw
- zaległośći, sprzątanie, czynnosci, na które nie masz ochoty, bo ten dzień ma byc miły.

relacja z otoczeniem - swiat
- to moze jakis Pan (ryc kiel) sprawi, ze Ty poczujesz się dopieszczona (q kiel) i rzucisz w ch..... sprawy, które moze powinnaś zrobic, ale podchodzisz do nich jak do jeża? (9 buł) wyjedziesz, pójdziesz na randkę?
Napisano

Elmir kochana bardzo mi się podoba Twoja interpretacja :)) jestem zaaa :))

Napisano (edytowane)

życzę Ci pucharowo-przyjemnego dnia :) Czy przy takich kartach może byc w ogóle źle? Chyba, ze Królowa pucharów jako niedopieszczenie, rzuci wszystko w kąt (9 buław) i pójdzie w świat, zajmować sie własnymi przyjemnosciami (świat). Na jedno wychodzi (rycerz pucharów)

Edytowane przez emilr
dopsiałam i lit
Napisano
a gdzie? coś mi chyba szwankuje

on mi na FB pociągnął :)))

Napisano

aaaa, szkoda. Nie poczytam. ja nie Facebookowa, a moze powinnam? Moze kogoś by poznała....

Napisano
aaaa, szkoda. Nie poczytam. ja nie Facebookowa, a moze powinnam? Moze kogoś by poznała....

no ba jak nie ma jak na żywca poplotkować to się na FB fafluni ;))) My tak robimy hehehehe

Napisano

aura dnia - rycek kielichów -

czym się zajać - Krolowa pucharów -

co odpuścić - 9 bulaw -

relacja z otoczeniem[/b] - swiat -

będziesz otwarta na świat, odpuścić zamkniecie sie w swoich przemysleniach i problemach, jakiś takich zachamowanich, zajać sie sobą i swoim wewnętrzym dzieckiem , ogólnie aura dnia miło i przyjemnie, będziesz dzisiaj bardziej niż każdego dnia do skłonna do okazywania uczuć :)

relacja z otoczeniem możesz dzisiaj cały dzień przesiedzieć w sieci :)))

• Lubię to! 1
Napisano

Jak na razie dzień mam na maxaaaa nudny. nic mi się nie chce a do tego mega boli mnie po ćwiczeniach całe ciało. Dałam se w kość na maxa. kontakty ze swiatem jak do co dzień ;)))) ale dzień się jeszcze nie skończył. Jutro jakby co zweryfikuje jak będę zmiany ;)

Napisano

aura dnia - rycek kielichów - nigdzie mi się nie będzie spieszyć, pewnie pośpię dłużej :)))

No taki dzien dogadzania sobie. Ewentualnie jakis pan sie zamelduje i Ci mila niespodzianke zrobi... przyprawi o szybsze bicie serduszka.

czym się zajać - Krolowa pucharów - pewnie być kochana mamą dla mojego łobuza. Bardziej wyrozumiała i nieco uprzejma dla ludzi (ojj ciężko będzie :P) hehehehe

Pozwolic sobie dzis na lenistwo, marzycielstwo, dac poniesc uczuciom. Ewentualnie wiecej interprecic tutaj. Matkowo tez udzielac sie, ale to to dzien jak co dzien pewno.

Uprzejma... no mi tez czasem to ciezko przychodzi.

co odpuścić - 9 bulaw - wszelkie sprawy co utknęły w miejscu jutro ich zwyczaj nie ruszę

Zbytnia nieufnosc i podejrzliwosc. Owszem, nie robic nic pod wplywem emocji, ale tez nie przesadzac w druga strone. ;)

relacja z otoczeniem - swiat - otwartość do kontaktów

Otwartosc, z drugiej strony skupienie sie na sobie i swoim domu, potrzebach... itd.

Ogolnie kwintesencja calego rozkladu HB to Cesarzowa, czyli Twoj dzien, skupienie sie na sobie, swoich potrzebach... swoim swiecie. :)

Napisano

WERYFIKACJA

Dzien ja co dzień. Wynudziłam się jak mops nigdzie nie wyszłam z młodym bo coś miał gorączkę. miałam niedosyt rozmów z pewnym osobnikiem chociaż dużo gadaliśmy dzisiaj ale niedosyt jakiś czuje :(

Ćwiczyłam mało bo jestem na maxa obolała i nie to, ze mam zakwasy ale az mnie mięsnie rwą, wiec musiałam dzisiaj przystopować.

Teraz się pakujemy bo jutro jedziemy.

Napisano

Czyli skupienie sie na sobie... Swiat (relacja z otoczeniem) ma potencjal Cesarzowej... czyli takze skupienie sie na sobie i swoim swiecie. ;) Caly rozklad tez to Cesarzowa (HB)... czyli skupienie sie na sobie... itd... noo...

Napisano

Dokładnie i jęczenie jak mnie wszystko napier...