Selenit666 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Karty na jutro. W końcu piątek )) aura dnia - rycek kielichów - nigdzie mi się nie będzie spieszyć, pewnie pośpię dłużej )) czym się zajać - Krolowa pucharów - pewnie być kochana mamą dla mojego łobuza. Bardziej wyrozumiała i nieco uprzejma dla ludzi (ojj ciężko będzie ) hehehehe co odpuścić - 9 bulaw - wszelkie sprawy co utknęły w miejscu jutro ich zwyczaj nie ruszę relacja z otoczeniem - swiat - otwartość do kontaktów zobaczycie?? :26: Cytuj
Selenit666 Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Napisano 1 Sierpnia 2013 tak ty już masz z bańki )) hehehehe Cytuj
emilr Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Karty na jutro. W końcu piątek )) aura dnia - rycek kielichów na pewno przyjemnie, ktos Cie doopiesci lub Ty siebie. moze jak piszesz, pospisz. Raczej nie leniuchowane, wg mnie towarzystwo, ale będzie Ci dobrze. czym się zajać - Krolowa pucharów - no skoro ryc kiel wcześniej, to q kiel jak najbardziej tu pasuje. Jeśli nie dziecko to pan, nim sie zajać Albo sobą. Wiem. beznadziejna moja interpretacja. ale jak są takie karty to samo przyjdzie i i tak bezie dobrze. co odpuścić - 9 bulaw - zaległośći, sprzątanie, czynnosci, na które nie masz ochoty, bo ten dzień ma byc miły. relacja z otoczeniem - swiat - to moze jakis Pan (ryc kiel) sprawi, ze Ty poczujesz się dopieszczona (q kiel) i rzucisz w ch..... sprawy, które moze powinnaś zrobic, ale podchodzisz do nich jak do jeża? (9 buł) wyjedziesz, pójdziesz na randkę? Cytuj
Selenit666 Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Napisano 1 Sierpnia 2013 Elmir kochana bardzo mi się podoba Twoja interpretacja ) jestem zaaa ) Cytuj
emilr Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) życzę Ci pucharowo-przyjemnego dnia Czy przy takich kartach może byc w ogóle źle? Chyba, ze Królowa pucharów jako niedopieszczenie, rzuci wszystko w kąt (9 buław) i pójdzie w świat, zajmować sie własnymi przyjemnosciami (świat). Na jedno wychodzi (rycerz pucharów) Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez emilr dopsiałam i lit Cytuj
emilr Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Juz Ci interprecilem ;P heheh a gdzie? coś mi chyba szwankuje Cytuj
Selenit666 Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Napisano 1 Sierpnia 2013 a gdzie? coś mi chyba szwankuje on mi na FB pociągnął )) Cytuj
emilr Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 aaaa, szkoda. Nie poczytam. ja nie Facebookowa, a moze powinnam? Moze kogoś by poznała.... Cytuj
Selenit666 Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Napisano 1 Sierpnia 2013 aaaa, szkoda. Nie poczytam. ja nie Facebookowa, a moze powinnam? Moze kogoś by poznała.... no ba jak nie ma jak na żywca poplotkować to się na FB fafluni )) My tak robimy hehehehe Cytuj
anais_33 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 aura dnia - rycek kielichów - czym się zajać - Krolowa pucharów - co odpuścić - 9 bulaw - relacja z otoczeniem[/b] - swiat - będziesz otwarta na świat, odpuścić zamkniecie sie w swoich przemysleniach i problemach, jakiś takich zachamowanich, zajać sie sobą i swoim wewnętrzym dzieckiem , ogólnie aura dnia miło i przyjemnie, będziesz dzisiaj bardziej niż każdego dnia do skłonna do okazywania uczuć relacja z otoczeniem możesz dzisiaj cały dzień przesiedzieć w sieci )) 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Jak na razie dzień mam na maxaaaa nudny. nic mi się nie chce a do tego mega boli mnie po ćwiczeniach całe ciało. Dałam se w kość na maxa. kontakty ze swiatem jak do co dzień ))) ale dzień się jeszcze nie skończył. Jutro jakby co zweryfikuje jak będę zmiany Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 aura dnia - rycek kielichów - nigdzie mi się nie będzie spieszyć, pewnie pośpię dłużej )) No taki dzien dogadzania sobie. Ewentualnie jakis pan sie zamelduje i Ci mila niespodzianke zrobi... przyprawi o szybsze bicie serduszka. czym się zajać - Krolowa pucharów - pewnie być kochana mamą dla mojego łobuza. Bardziej wyrozumiała i nieco uprzejma dla ludzi (ojj ciężko będzie ) hehehehe Pozwolic sobie dzis na lenistwo, marzycielstwo, dac poniesc uczuciom. Ewentualnie wiecej interprecic tutaj. Matkowo tez udzielac sie, ale to to dzien jak co dzien pewno. Uprzejma... no mi tez czasem to ciezko przychodzi. co odpuścić - 9 bulaw - wszelkie sprawy co utknęły w miejscu jutro ich zwyczaj nie ruszę Zbytnia nieufnosc i podejrzliwosc. Owszem, nie robic nic pod wplywem emocji, ale tez nie przesadzac w druga strone. relacja z otoczeniem - swiat - otwartość do kontaktów Otwartosc, z drugiej strony skupienie sie na sobie i swoim domu, potrzebach... itd. Ogolnie kwintesencja calego rozkladu HB to Cesarzowa, czyli Twoj dzien, skupienie sie na sobie, swoich potrzebach... swoim swiecie. Cytuj
Selenit666 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 WERYFIKACJA Dzien ja co dzień. Wynudziłam się jak mops nigdzie nie wyszłam z młodym bo coś miał gorączkę. miałam niedosyt rozmów z pewnym osobnikiem chociaż dużo gadaliśmy dzisiaj ale niedosyt jakiś czuje Ćwiczyłam mało bo jestem na maxa obolała i nie to, ze mam zakwasy ale az mnie mięsnie rwą, wiec musiałam dzisiaj przystopować. Teraz się pakujemy bo jutro jedziemy. Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Czyli skupienie sie na sobie... Swiat (relacja z otoczeniem) ma potencjal Cesarzowej... czyli takze skupienie sie na sobie i swoim swiecie. Caly rozklad tez to Cesarzowa (HB)... czyli skupienie sie na sobie... itd... noo... Cytuj
Selenit666 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Dokładnie i jęczenie jak mnie wszystko napier... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi