Skocz do zawartości

Czy dostanę pracę w sierpniu ?

LasMeninas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jestem za granicą i szukam pracy czas działa na moją niekorzyść. Zapytałam kart czy uda mi się znaleźć pracę w lipcu oto co wyszło.

Odp: 5 mieczy

Tło: 8 monet, paź buław, 10 monet --> Sąd

Odpowiedz brzmi - nie, przynajmniej dla mnie 5 mieczy to karta porażki. Jednak tło wyjątkowo "pracowite" dlatego nie potrafię wyciągnąć wniosków z tych kart. Nasuwa mi się taka myśl, że być możę praca przyjdzie ale kompletnie nie taka jaką bym chciała lub kiepsko płatna bo przecież 5 mieczy to niekiedy zwycięstwo choć pyrrusowe. Podsuma wygląda dobrze - jest co prawda ciężka praca młoda osoba przynosząca wieści o niej? i w 10 monet widać tą firmę... Co myślicie?

Weryfikacja oczywiście będzie.

p.s. chodziło o sierpień błąd w tytule/// błąd poprawiony xD Daff

Edytowane przez Daffne
Napisano (edytowane)

odpowiedź na tak, aaale 5 mieczy.... Jesteś pewna, ze chcesz tej pracy? Dla mnie to osiągniety cel, ale jakim kosztem. Człowiek sie zatraca w doatrciu do niego, osiąga go, ale to nie smakuje.

tło wygląda fajnie. Ale moze chodzi o to, ze początek fajny, skupienie na pacy (8 mone), zachecający (paź buław to taki zapał). Oczywiscie zauważony 10 monet./ tylko 5 mieczy takie zwodnicze i zastanawiające.Z podsumowania sąd: firma i tak pokaże, co moze zaoferować. Podsumoowanie tła wg HB => ksieżyc i X eremita - karty nie do końca odkryte, nie zapłącą może na czas, albo to będziepraca na krótko?. na pytanie, czy dostaniesz prace w sierpniu to owszem,ale rozczarujesz się.

Edytowane przez emilr
  • Lubię to! 1
Napisano

Hey!

Jestem za granicą i szukam pracy czas działa na moją niekorzyść. Zapytałam kart czy uda mi się znaleźć pracę w lipcu oto co wyszło.

Te tło pod te 5 Mieczy jakby mówiło o braku kwalifikacji/umiejętności z Twojej strony do ewentualnej pracy. Może sama zrezygnujesz z pewnej pracy gdy zorientujesz się, że do tego potrzebne są jednak pewne umiejętności (8 Monet, Giermek Monet); lub może nastąpić to krótko po podjęciu pracy gdy zorientujesz się, że nie dajesz rady/lub oni pierwsi to zauważą. Ale to jest tylko takie moje skojarzenie. Może szpecki coś lepiej na ten temat powiedzą.

Podług kart to jakby sierpień już spisany na straty. Niedobrze no, bo dopiero mamy początek miesiąca. Sąd w podsumie mówi żebyś jednak zaufała w przyszłość i lepszy czas, to tylko jeden z etapów teraz w Twoim życiu. Nie wiem jak długo zamierzasz być za granicą, ale ten Sąd jakby namawiał Cię, żeby przetrwać ten gorszy czas.

A w ogóle to mogłaś lepszy rozkład położyć na tą sprawę:tak:

Napisano

moim zdaniem nie.5 mieczy mowi o stracie, ale nie wynikajacej z Twojej winy. Ktos po prostu wbije Ci przyslowiowy noz w plecy. Patrzac na tlo odnosze wrazenie,ze Ty bedziesz na tych rozmowach wypadala dobrze,ale mimo to ktos nie bedzie chcial Ci dac szansy. Jak szukalam pracy mialam podobne karty i rzeczywiscie tak bylo.Mam nadzieje,ze to sie nie sprawdzi, zycze Ci wszystkiego dobrego i zebys szybko cos znalazla.

Napisano

Wydaje mi się, że będziesz zmuszona do przyjęcia pracy, która niestety nie będzie ci odpowiadać.

Warunki bytowe staną się priorytetem w tej sytuacji i mimo wszystko przyjmiesz tę robotę aby mieć zatrudnienie.

Może to być dla ciebie stresujące, pracując będziesz się oglądać za czymś innym i sądzę, że znajdziesz, także ta z 5 mieczy to coś krótkotrwałego, ale koniecznego.

Gość alles-in1
Napisano

Ja mysle, ze prace dostaniesz, nawet dobrze platna, ale ciezko bedzie Ci sie odnalezc w tej nowej pracy. 8 denarow czesto pokazuje mi prace biurowa.

Napisano

Bedziesz na rozmowie o prace w sierpniu w jakiejs firmie ale nie bedzie Ci cos tam odpowiadac i mysle ze moga to byc zarobki, bo pracodawca rozrzutny nie bedzie, dlatego mozesz uznac to za porazkę. Zawazy tu Twoja ocena , ktora sobie wyrobisz po tej rozmowie. Niewykluczone , ze umowa o prace tez bedzie Ci proponowana na warunkach nie do przyjecia dla Ciebie.

Pozdrawiam

Napisano

Juz samo 5 Mieczy wskazuje na to, ze nie masz ciekawej sytuacji. W sumie na ten moment nic Twoim poszukiwaniom nie sprzyja. Niestety.

W 8 Monet widac zdecydowanie Twoje wytrwale poszukiwania, jednak Paz Bulaw ma tego dosyc i urywa sie z tego kolowrotka. Nie widzi efektow... i zostawia poszukiwania. Rezygnuje. Nie wiem, czy tu nie ukazuje sie powrot do domu... 10 Monet to tez zwrocenie niestety uwagi na to, co juz masz i cieszenie sie tym, co masz. Wiec moze to byc lono rodziny z powrotem i w Paziu Bulaw rezygnacja z poszukiwan.

Nie wiem... ja tu pracy nie widze.

Napisano

O kurcze! Teraz dopiero zauważyłem, że w tle to jest Giermek Buław a nie Pentakli, czytając teraz post Sacral. To by może trochę zmieniałoby moją interpretację:mysli: Ale już tam... świata nie zbawię. Ciekawe no, jedna interpretacja różni się od drugiej. A zdawałoby się, taka niby jednoznaczna karta te 5 Mieczy, a jednak... Dowiemy się we wrześniu.

Napisano

to przeciez mozesz teraz dac swoja lepsza wersje skoro to wyniklo nieswiadomie:D

Napisano
to przeciez mozesz teraz dac swoja lepsza wersje skoro to wyniklo nieswiadomie:D

Ee tam... Tam już lepsza to ona nie będzie; ani jej , ani i szczególnie mi.

• 4 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

Odpowiedz brzmi - nie, przynajmniej dla mnie 5 mieczy to karta porażki. Jednak tło wyjątkowo "pracowite" dlatego nie potrafię wyciągnąć wniosków z tych kart. Nasuwa mi się taka myśl, że być możę praca przyjdzie ale kompletnie nie taka jaką bym chciała lub kiepsko płatna bo przecież 5 mieczy to niekiedy zwycięstwo choć pyrrusowe. Podsuma wygląda dobrze - jest co prawda ciężka praca młoda osoba przynosząca wieści o niej? i w 10 monet widać tą firmę... Co myślicie?

Weryfikacja oczywiście będzie.

p.s. chodziło o sierpień błąd w tytule/// błąd poprawiony xD Daff

WERYFIKACJA: kARTY DOSKONALE opisały sytuacje która miała miejsce. Pracę dostałam dość szybko i bardzo fajną lepszą niż się spodziewałam jedna okazało sie, że jest tylo na kilka dni i była ciagła niepewność czy jeszcze tam wrócę czy nie. W miedzy czasie poszłąm w kilka innych miejsc do pracy ciagle czujac się przegrana że nie mogę pracować tam... POtem sama sie tam odezwałam (moze to ten paz buław) i ostatni tydzien sieprnia znowu tam przepracowałam. Ta wiec tło paracowite jednak odpowiedz mówiaca i jakies porazce. Bo kiedy tam worcilam nie cieszyłam się tylo czułam smutek ze nie moge tu zostac i niepewnosc na ile to no i jeszcze wapdł mi tam pewien Pan w oko... Przepraszam, że ta niegramatycznie ale na chwilę tylko net dorwałąm.

Edytowane przez LasMeninas
Napisano
no ta 5 mieczy popsuła

w jakim sensie popsuła?

5 mieczy w tym wypadku jakby naogolniej ujela emocje jakie beda temu towarzyszyć i tu sie sparwdza w 100 %

Niby wrocialm gzdie chciałam ale to takie właśnie pyrussowe zwyciestwo ...

ehhhhhhhhhhh w ogole czekam na to moje szczęscie bo jakoś go nie ma :(

Napisano

bo ogólnie karty miałaś bardzo dobre,tylko ta 5 mieczy zawsze wszystko psuje,że albo coś się nie udaje,albo jest niesatysfkacjonujące.