Skocz do zawartości

karta dnia i tlo

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nie mam dzis specjalnych planow, byc moze spotkam sie z kolezanka,ale to niepewne. Czekam tez na wyniki testow rekrutacyjnych (testy kompetencji) do jednej z firm. Tak to nic nie palnuje:)

2 puchary.

tlo: kochankowie, 10pucharow, 9 denarow -> mag

mozliwe ze spotkam sie dzisiaj z kims kogo bardzo lubie lub jest mi bliski (moze ta kolezanka),ale to bedzie szybkie,krtokie spotkanie :) lub ktos mnie dzisiaj zauroczy, ale to bedzie takie zauroczenie lekko nierealne (przez kochankow).

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Myślę, że spędzisz ten dzień z kimś bliskim swojemu sercu, ale bardziej stawiałabym na spotkanie z kimś z rodziny.. Ogólnie dzień powinien być bardzo miły i przyjemny, dużo pozytywnych uczuć dzisiaj doświadczysz :-)))

Napisano

Przykro mi..:przytul:ale dzień się jeszcze nie skończył, a nuż kto wie co się jeszcze wydarzy..? ;-)

Napisano

spotkalam sie z kolezanka,wiec moze te 2 puchary pokazaly spotkanie z dobra przyjaciolka a tlo to moze to nie wiem do czego pasuje.

Napisano

Szczerze mówiąc ja też nie wiem..może Ci kochankowie objawili się w negatywny sposób, pojawił się problem w podjęciu jakiejś decyzji, niemożność jej podjęcia..10 to jakiś kres, a 9 denarów ładnie pokazuje, że to przełamiesz i odkryjesz w sobie nowe pokłady uczuć czy możliwości..