panna.marta Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Nie mam dzis specjalnych planow, byc moze spotkam sie z kolezanka,ale to niepewne. Czekam tez na wyniki testow rekrutacyjnych (testy kompetencji) do jednej z firm. Tak to nic nie palnuje:) 2 puchary. tlo: kochankowie, 10pucharow, 9 denarow -> mag mozliwe ze spotkam sie dzisiaj z kims kogo bardzo lubie lub jest mi bliski (moze ta kolezanka),ale to bedzie szybkie,krtokie spotkanie lub ktos mnie dzisiaj zauroczy, ale to bedzie takie zauroczenie lekko nierealne (przez kochankow). Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez panna.marta Cytuj
Fall Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Myślę, że spędzisz ten dzień z kimś bliskim swojemu sercu, ale bardziej stawiałabym na spotkanie z kimś z rodziny.. Ogólnie dzień powinien być bardzo miły i przyjemny, dużo pozytywnych uczuć dzisiaj doświadczysz :-))) Cytuj
panna.marta Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 same nie przyjemne jak do tej pory:( Cytuj
Fall Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Przykro mi..:przytul:ale dzień się jeszcze nie skończył, a nuż kto wie co się jeszcze wydarzy..? ;-) Cytuj
panna.marta Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 spotkalam sie z kolezanka,wiec moze te 2 puchary pokazaly spotkanie z dobra przyjaciolka a tlo to moze to nie wiem do czego pasuje. Cytuj
Fall Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Szczerze mówiąc ja też nie wiem..może Ci kochankowie objawili się w negatywny sposób, pojawił się problem w podjęciu jakiejś decyzji, niemożność jej podjęcia..10 to jakiś kres, a 9 denarów ładnie pokazuje, że to przełamiesz i odkryjesz w sobie nowe pokłady uczuć czy możliwości.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi