Iwka78 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Większość osób wie, kim jest jego opiekun duchowy… i ja postanowiłam zapytać karty Rycerz buław, I mag, As buław – chyba mężczyzna, jakiś energiczny… kurde, ale ja czuję kobietę… Podczas medytacji ze światłem ciemnoniebieskim wydarzyło się coś takiego: to kolorowe światło wpłynęło przez tą czakrę i przepłynęło przez wszystkie w dół po kolei i wróciło z powrotem do góry do 3 oka. W tym momencie zobaczyłam kobietę, która podeszła i lewą ręką tak jakby mi zamknęła to trzecio oko, tzn. położyła w tym miejscu otwartą dłoń… no nie kumam o co kaman… Dlaczego to zrobiła? 6 mieczy (dobrane 4 denary), paź pucharów, XVII gwiazda – nie chciała, abym otwierała tą czakrę? Kim jest ta kobieta? Główna: 5 mieczy, tło: 9 mieczy, 10 pucharów, 0 głupiec - 5 mieczy to też uduchowienie, więc obstawiam, że to właśnie jest moja opiekunka duchowa… no nie da się tego zweryfikować... więc jak ktoś miałby ochotę poświęcić czas i mi pomóc, to będę bardzo wdzięczna:-) Cytuj
panna.marta Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 dla mnie to za trudne, ale chernie poobserwuje:D Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Rycerz buław, I mag, As buław ->Kapłan ciała niefizyczne z reguły nie mają płci...także można by obiektywnie określić jako obojniactwo Twój opiekun z pewnością ma umiejętności Magiczne, zdolność kreowania rzeczywistości zgodnie z myślą. Tobie może pokazywać się jako kobieta (Rycerz buław reprezentowany jako Cesarzowa) i podsuwać Ci idee (mag), które masz wcielać w życie (as buław) by uzyskać satysfakcjonującą stabilizację. Dlaczego to zrobiła? 6 mieczy (dobrane 4 denary), paź pucharów, XVII gwiazda – nie chciała, abym otwierała tą czakrę? wie, że jeszcze nie jesteś gotowa by ją otwierać. 6 mieczy jest jak droga w nieznane, w którą się udajemy nie wiedząc co nas czeka,podobnie jak Twoje ćwiczenia 3 oka, doszło ograniczenie, zablokowanie (4 denary) przez opiekuna,ponieważ w sposób naturalny trenując intuicję w odpowiednim czasie się sama otworzy Kim jest ta kobieta? Główna: 5 mieczy, tło: 9 mieczy, 10 pucharów, 0 głupiec w podświadomości..widać, że masz "zakodowane" tkwiące schamaty braku wiary w swe możliwości albo w efektywność swych dzialań (5 mieczy) (9 mieczy)...kobieta ta pochodzić z świata niematerialnego (żywioł powietrza meicze), jej zadaniem jest wspierać Ciebie (10 kielichów) i dodawać energii, zapały oraz odwagi w podejmowaniu działań. twoim zdaniem jest głównie zmierzyć sie z samą sobą i własnym "bobokami", które każdy we własnym umysle posiada. Nie na darmo mówi się, ze czlowiek sam dla siebie potrafi stanowić największe zagrożenie w realizowaniu marzeń....i to prawda. hm a jesli nikt tak nie powiedział to ja tak myślę.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Ja obiecuje jutro sie tym zajac... Dzisiaj jestem bardziej obserwatorem tutaj... ale rozkladzik fajny... jutro pointerprece. Cytuj
Iwka78 Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Napisano 3 Sierpnia 2013 w podświadomości..widać, że masz "zakodowane" tkwiące schamaty braku wiary w swe możliwości albo w efektywność swych dzialań (5 mieczy) (9 mieczy)... no niestety... dlatego tak wiele prób i pomysłów było w głowie... baaardzo dziękuję:-)))) Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 Rycerz buław, I mag, As buław ->Kapłan, HB II Kaplanka Ciekawe, prawda? I Kaplan i Kaplanka. Takze jak Daffne pisala. Cechy obu tych energii. To energia. A energia plci nie ma. Zaleznie od sytuacji przybiera taka lub inna forme. Dlaczego to zrobiła? 6 mieczy (dobrane 4 denary), paź pucharów, XVII gwiazda –--> VII Rydwan, HB IX Eremita Poniewaz... to jeszcze nie czas i nie pora. Otwarta czakra 3. oka... to duze obciazenie... jezeli czlowiek nie jest gotowy... moze byc zle. Tu masz karty medytacji w podsumie i rozwoju siebie dalej... Takze czas, aby zajac sie soba jeszcze. Gdy czas na to przyjdzie, czakra sie otworzy. A przyjdzie (Gwiazda) tylko w odpowiednio pozniejszym czasie. Kim jest ta kobieta? Główna: 5 mieczy, tło: 9 mieczy, 10 pucharów, 0 głupiec ---> XII Wisielec, HB IX Eremita Ta kobieta chce zmusic Cie niejako, abys odpowiedzi na wszystko poszukala w sobie. Chce, zebys wiecej nad soba pracowala i wiecej wysilku wlozyla w to wszystko... bo efekty mozesz miec wspaniale. Wisielec to osoba, ktora w zasadzie nie ma innego wyjscia, jak sie oswiecic. Eremita to osobnik bardzo mocno duchowo rozwiniety. Takze... takie jest jej zadanie... abys dotarla do glebi swojego potencjalu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi