nalka47 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 TROCHĘ TAK SOBIE BO JUŻ SPORO CZASU NIE MECZE TEGO TEMATU . ZERKAM W KARTY CO TAM W SERDUSZKU MEGO PANA SIĘ DZIEJE Pytanie do kart - jaka będzie jego postawa w związku w ciągu dwóch miesięcy ?? 10 pik ,dama serduszko ,8 dwoniec przed panna nalka jakiś wyjazd za kasa ? pan tym sie będzie martwił ? okres zwątpienia w uczucia ? jaka będzie moja postawa w związku w ciągu dwóch miesięcy ?? 7 pik ,j serduszko ,8 trefl chyba sie bede strasznie go czepiała ,o bzdury .karty mi radzą żeby powstrzymać sie aby ocenić sytuacje realnie a później z tej 8 to co ?? ze będę chciała formalnego związku ,czy co ?? niespodzianki pozytywne w związku j trefl ,as pik ,10 dzwonek ze uda nam sie załatwić jakieś sprawy urzędowe i staniemy na nogi finansowo ?? niespodzianki negatywne w związku j pik ,10 serduszko ,9 trefl ze....pojawi sie jakiś " ktoś " i będą o to kłótnie miedzy nami ?? z przełożenia : as dzwoniec, król dzwoniec ,dama trefl dowiem sie czegoś od niego lub podejmie sie dodatkowej pracy ?? Daffne ten sam rozkład mam pod sierpniem naleczki przez pomyłkę go tam wpisałam ( ten jest na 2 miesiące wiec trochę szkoda aby były razem ) jeśli możesz to wykasuj mi tamten ,dziękuje Cytuj
karolka365 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 TROCHĘ TAK SOBIE BO JUŻ SPORO CZASU NIE MECZE TEGO TEMATU . ZERKAM W KARTY CO TAM W SERDUSZKU MEGO PANA SIĘ DZIEJE Pytanie do kart - jaka będzie jego postawa w związku w ciągu dwóch miesięcy ?? 10 pik ,dama serduszko ,8 dwoniec przed panna nalka jakiś wyjazd za kasa ? pan tym sie będzie martwił ? okres zwątpienia w uczucia ? ja bym tam powiedziała, że on będzie myslał, jak tu się blizej ciebie przeprowadzić, albo ciebie przeprowadzic bliżej siebie a dla mnie 8 karo to stabilizacja materialna albo własnie udany wyjazd. jaka będzie moja postawa w związku w ciągu dwóch miesięcy ?? 7 pik ,j serduszko ,8 trefl chyba sie bede strasznie go czepiała ,o bzdury .karty mi radzą żeby powstrzymać sie aby ocenić sytuacje realnie a później z tej 8 to co ?? ze będę chciała formalnego związku ,czy co ?? będziesz przemęczona jakąś sprawą o którą sie pokłócicie. Przy was jakaś niezyczliwa osoba, która trochę namiesza. niespodzianki pozytywne w związku j trefl ,as pik ,10 dzwonek ze uda nam sie załatwić jakieś sprawy urzędowe i staniemy na nogi finansowo ?? tak niespodzianki negatywne w związku j pik ,10 serduszko ,9 trefl ze....pojawi sie jakiś " ktoś " i będą o to kłótnie miedzy nami ?? będziecie się kłócić, będą łzy i ogólnie niefajna atmosfera. z przełożenia : as dzwoniec, król dzwoniec ,dama trefl dowiem sie czegoś od niego lub podejmie sie dodatkowej pracy ?? dowiesz się od niego o kobiecie z rodziny, ale co to nie powiem Mam nadzieję, że pomogłam Cytuj
nalka47 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Mam nadzieję, że pomogłam Milo ze jesteś Karolku ,pewnie ze pomogłaś ,dziękuje słoneczko a nie powiesz bo nie widać czy nie powiesz bo nie chcesz i mam cie ciągnąc za język ?? Cytuj
nalka47 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Cytat Zamieszczone przez karolka365 Zobacz posta Mam nadzieję, że pomogłam Milo ze jesteś Karolku ,pewnie ze pomogłaś ,dziękuje słoneczko a nie powiesz bo nie widać czy nie powiesz bo nie chcesz i mam cie ciągnąc za język ?? KAROLKU !!!!!! A Ty widzisz ze am jest sierpien naleczki ?? i ja bym bardzo poprsila ,ale to bardzo żebyś spojrzała i na tamten rozdzialik Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Pytanie do kart - jaka będzie jego postawa w związku w ciągu dwóch miesięcy ?? 10 pik ,dama serduszko ,8 dwoniec - myśle że będzie tęsknić, będzie chciał Cie spotkać lub spotykać częściej, ogólnie będzie mieć do Ciebie bardzo miłe nastawienie, życzliwe, pogodne, wręcz coraz lepsze z dnia na dzień jaka będzie moja postawa w związku w ciągu dwóch miesięcy ?? 7 pik ,j serduszko ,8 trefl - Twoja postawa będzie troche niepewna, zahwiana, powinnaś dobrze przemyśleć swoje decyzje i nie stawiać ich pochopnie, oprócz tego będziesz uprzejma,radosna, serdeczna i stworzysz dobrą atmosfere, a z drugiej strony znów moga powstać jakieś konflikty i kłotnie, nie wykluczone że przez osobę trzecią niespodzianki pozytywne w związku j trefl ,as pik ,10 dzwonek - rozpoczniecie planować a potem realizować wspólne plany, wspólną przyszłość, marzenia, być może zaczniecie rozmyślać o wspólnym zamieszkaniu,ewentualnie wyjeździe niespodzianki negatywne w związku j pik ,10 serduszko ,9 trefl -powiedziałabym że drobne niedomówienia, kłamstewka, docieranie się ze sobą, nauka wspólnego życia tal bym to nazwała, no i zazdrość,kłótnie i awantury Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 jeszcze zapomniałam z przełożenia : as dzwoniec, król dzwoniec ,dama trefl hm.. może to oznacza że poznasz jego mamę ? ewentualnie dowiesz sie czegoś od niej? być może że Twój pan ma jakiś mały zatarg z prawem ? może jakiś dług? ew. coś nie zapłacone ? hmm nie wiem jak to rozgryżć Cytuj
nalka47 Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Napisano 3 Sierpnia 2013 jeszcze zapomniałam z przełożenia : as dzwoniec, król dzwoniec ,dama trefl hm.. może to oznacza że poznasz jego mamę ? ewentualnie dowiesz sie czegoś od niej? być może że Twój pan ma jakiś mały zatarg z prawem ? może jakiś dług? ew. coś nie zapłacone ? hmm nie wiem jak to rozgryżć mama własnie zmarła ostatniego dnia lipca i miałam zaszczyt ja poznać . kapelusz z głowy i spokój jej duszy .resztę zboczymy ,dzięki Cytuj
karolka365 Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Milo ze jesteś Karolku ,pewnie ze pomogłaś ,dziękuje słoneczko a nie powiesz bo nie widać czy nie powiesz bo nie chcesz i mam cie ciągnąc za język ?? chciec to bym chciała, tylko, że nie widzę Cytuj
nalka47 Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Napisano 3 Sierpnia 2013 chciec to bym chciała, tylko, że nie widzę http://www.ezoforum.pl/interpretacje-klasycznych/71682-sierpien-naleczki-klasyczne.html proszę słoneczko . Cytuj
etam Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 a mi 10 pik nie kojarzy sie nigdy z karta w ruchu ,przemieszczaniem całkiem inaczej ja odbieram .To dla mnie zakonczenie pewnego cyklu ,oznacza "cieniste promocje," kłamstwa i oszustwa...Za to 10 trefl jest dla mnie karta z ruchu ,wyjazdowo a nie kojarzy sie zchoroba ,zmartwieniami ale to chyba zalezy od sprawy umownej ..Kazda szkoła ,literatura ma swoja symbolike Cytuj
nalka47 Napisano 16 Sierpnia 2013 Autor Napisano 16 Sierpnia 2013 a mi 10 pik nie kojarzy sie nigdy z karta w ruchu ,przemieszczaniem całkiem inaczej ja odbieram .To dla mnie zakonczenie pewnego cyklu ,oznacza "cieniste promocje," kłamstwa i oszustwa...Za to 10 trefl jest dla mnie karta z ruchu ,wyjazdowo a nie kojarzy sie zchoroba ,zmartwieniami ale to chyba zalezy od sprawy umownej ..Kazda szkoła ,literatura ma swoja symbolike No tak! cala szkoła polega chyba na odnalezieniu własnego języka z kartami dziękuje za podpowiedzi .zweryfikuje czym dla mnie będzie ta 10 piczek na która zwróciłeś uwagę . Wstydzę się prosić Cie o zerkniecie na cały rozkład ale dla celów edukacyjnych tej co raczkuje,,, ale jeśli byś mógł uwzględniając twoje osobiste odczucia co do poszczególnych kart?? będę bardzo wdzięczna Cytuj
nalka47 Napisano 4 Września 2013 Autor Napisano 4 Września 2013 Karolku ,przeczytalas idealnie tylko co do tej kobiety z rodziny cos nie jest tak tam . co moze byc co wiazac mge z asem i dama trefl to kasa po mamie która on dostał co sadzicie Cytuj
nalka47 Napisano 4 Września 2013 Autor Napisano 4 Września 2013 Pytanie do kart - jaka będzie jego postawa w związku w ciągu dwóch miesięcy ?? 10 pik ,dama serduszko ,8 dwoniec - myśle że będzie tęsknić, będzie chciał Cie spotkać lub spotykać częściej, ogólnie będzie mieć do Ciebie bardzo miłe nastawienie, życzliwe, pogodne, wręcz coraz lepsze z dnia na dzień jaka będzie moja postawa w związku w ciągu dwóch miesięcy ?? 7 pik ,j serduszko ,8 trefl - Twoja postawa będzie troche niepewna, zahwiana, powinnaś dobrze przemyśleć swoje decyzje i nie stawiać ich pochopnie, oprócz tego będziesz uprzejma,radosna, serdeczna i stworzysz dobrą atmosfere, a z drugiej strony znów moga powstać jakieś konflikty i kłotnie, nie wykluczone że przez osobę trzecią niespodzianki pozytywne w związku j trefl ,as pik ,10 dzwonek - rozpoczniecie planować a potem realizować wspólne plany, wspólną przyszłość, marzenia, być może zaczniecie rozmyślać o wspólnym zamieszkaniu,ewentualnie wyjeździe to jeszcze doweryfikuje ci jak sie z nim zobaczę niespodzianki negatywne w związku j pik ,10 serduszko ,9 trefl -powiedziałabym że drobne niedomówienia, kłamstewka, docieranie się ze sobą, nauka wspólnego życia tal bym to nazwała, no i zazdrość,kłótnie i awantury dziekuje raz jeszcze sloneczko .w grupie sila !! przepraszam tylko ze nie bardzo mam czas na t żeby siąść nad twoimi kartami ale pracuje daleko od domku i jestem rzadko na kompie ale może w tych dniach znajdę dostęp do netu Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 nie ma za co życze sobie i Tobie żebyśmy z kart czytały same dobre nowinki ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi