Gość alles-in1 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 1. Praca - 7 kielichow Arcykaplanka 4 mieczy - atmosfera w pracy bedzie mila, ale raczej nie bedzie zyskow 2. Finanse - 7 mieczy - mam nadzieje, ze nikt nie bedzie chcial mnie oszukac---> ta sama karta co w lipcu 3. Uczucie - 5 kielichow 4 bulaw 10 kielichow - moze to co zle sie zakonczy i rozpocznie sie cos nowego lepszego 4. Zdrowie - Ksiezyc - ciaza raczej niemozliwa, mam nadzieje, ze alergia na wakacjach mnie nie dopadnie 5. Otoczenie - 10 bulaw Rydwan Krolowa kielichow - nie wiem, moze poznam kogos i bede miala z tego powodu ciezar na plecach, bo nie zakonczylam jeszcze malzenstwa 6. Dom - 6 monet Rycerz mieczy 7 Bulaw - maz mi bedzie robil wyrzuty, ze moja firma nie przynosi jeszcze dochodow 7. Niespodzianka - 8 kielichow 6 bulaw 5 mieczy - rozstanie? 8. Co robic - 3 monet - zajac sie praca i rozwojem zawodowym 9. Czego nie robic - 9 mieczy - nie popadac w depresje 10. Rada - Slonce - cieszyc sie zyciem Cytuj
Fall Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 1.Praca-przyjemna atmosfera, chyba jakiś odpoczynek (urlop) się szykuje. 2.Finanse-no trzeba uważać na jakiegoś oszusta albo złodzieja.. 3.Uczucie-rozstanie i cierpienie z tego powodu..Wśród bliskich i rodziny znajdziesz szczęście i ukojenie.. 4.Zdrowie-Musisz zadbać przede wszystkim o ciepło fizyczne i dobry sen, może warto notować sny..? 5.Otoczenie-będziesz chyba musiała pojechać do jakiejś kobiety..Tak mi to wygląda jakby jakiś obowiązek, odpowiedzialność za kogoś zmusiła Cię do tego. 6.Dom-kłótnie i spięcia na tle finansowym.. 7.Niespodzianka-widać rozstanie, ale bardzo emocjonalne..Będziesz w tym postanowieniu wytrwała i konsekwentna, niby osiągniesz to, co chcesz, ale nie da Ci to oczekiwanego szczęścia.. 8.Co robić-dokładnie, skupić się na pracy i biznesie, a przyniesie oczekiwane zyski :-) 9.Czego nie robić-nie załamywać się, nie myśleć negatywnie, nie zarywać nocek z powodu stresu czy łez.. 10.Rada-nauczyć cieszyć się z drobnych rzeczy, zadbać o swoje wewnętrzne dziecko :-) Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Fall bardzo dziekuje Ciezki ten sierpien dla mnie Moja wspolniczka jest moja przyjaciolka, wiec razem wybieramy sie na wakacje Ostatnio sni mi sie bardzo duzo, czesto moj sp. tata Sa to raczej straszne sny Np ostatnio snil mi sie jak cierpial, w szpitalu i ja razem z nim, jakas trucizna latala w powietrzu w tym szpitalu, wszystkich ewakuowali, tylko ja tata juz prawie umieralismy. Moja mama opiekowala sie tata, ona byla zdrowa. Ja zaczelam wypluwac ogromne skrzepy krwi i sie obudzilam. Moze on patrzy z gory na mnie i cierpi razem ze mna? W otoczeniu wypadly mi karty 10 bulaw Rydwan Krolowa kielichow - pierwsza moja mysl byla, ze bede zmeczona plotkami o mnie, no i dzis doszly plotki do mnie, ktore puscil moj maz Najlepiej, ze podawala te ploty osoba, ktora w ogole mnie nie zna Fall jeszcze raz dziekuje Cytuj
Fall Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Kochana nie przejmuj się-co Nas nie zabije, to wzmocni! Może tata chce zwrócić na siebie Twoją uwagę..? Jak często z nim rozmawiasz, modlisz się za niego..? ..Nie wiem czemu,ale czytając o tym Twoim śnie sobie pomyślałam-czy Ty palisz..? ..kiedy miałaś jakieś badania robione-chodzi mi zwłaszcza o drogi oddechowe i układ pokarmowy..Może warto sprawdzić, czy wszystko jest ok..? Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Faal nigdy nie palilam, mało sie modlę, ale tęsknię, wspominam i płacze... Ostatnio przeplakalam cały dzień za tata, słuchałem piosenki, która mi go przypomina. Tata zmarł 5 lat temu Miałam kiedyś wrzody żołądka ale wyleczylam, może tata ostrzega, ze z powodów moich stresów choroba wróci... Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez alles-in1 Cytuj
Fall Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Tak sobie właśnie o wrzodach pomyślałam..Przykro mi, że tak strasznie tęsknisz za tatą..On na pewno patrzy na Ciebie z góry i nie chce, żebyś cierpiała z powodu jego odejścia..Ale łatwo tak mówić, naprawdę ciężko pogodzić się z odejściem najbliższych..Spokoju ducha Ci życzę z całego serca!!! Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Może ktoś jeszcze zechce zinterpretowac mój sierpień? Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Jakas dobra duszyczka zerknie jeszcze na moj sierpien? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 7 Sierpnia 2013 1. Praca - 7 kielichow Arcykaplanka 4 mieczy - planujesz urlop?Bo te karty mi urlopowo wygladają,ew. duzo luzu będzie 2. Finanse - 7 mieczy - będziesz kombinowala jak zwiazać koniec z końcem 3. Uczucie - 5 kielichow 4 bulaw 10 kielichow - zaczniesz świezym patrzeć na to, co masz,l pojaiw się spokój i stablizacja 4. Zdrowie - Ksiezyc - uważąj na sprawy kobiece,mogą być stany depresyjne 5. Otoczenie - 10 bulaw Rydwan Krolowa kielichow - sprawi Ci trochę kłopotów,obciąży Ciebie,mogą być chwile, gdy sobie popłaczesz 6. Dom - 6 monet Rycerz mieczy 7 Bulaw -trochę kłótni i sporów w domu,mąż może się brzydko zachować wobec Ciebie 7. Niespodzianka - 8 kielichow 6 bulaw 5 mieczy - jakieś spotkanie z kimś, kogo dawno nie widziałaś...uważaj na plotki 8. Co robic - 3 monet - zajmij się rozowjem ,pracą 9. Czego nie robic - 9 mieczy - nie rań, nie płacz po nocach 10. Rada - Slonce - cieszyc sie zyciem -dokładnie;)poza tym staraj się być szczera i zadbaj o siebie;) Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 WERYFIKACJA 1. Praca - urlop, wakacje w cieplych krajach 2. Finanse - ktos ukraadl moim dzieciom czapke i zabawke na wakacjach 3. Uczucie - po wakacjach lepie w uczuciach, spokojniej 4. Zdrowie - malo snu 5. Otoczenie - ploty, ktore doprowadzily mnie do placzu 6. Dom - 6 monet Rycerz mieczy 7 Bulaw - narazie jeszcze nic sie nie wydarzylo 7. Niespodzianka - 8 kielichow 6 bulaw 5 mieczy - nie wiem 8. Co robic - powstaly nowe pomysly w pracy 9. Czego nie robic - pewnie mialam nie plakac z powodu plot 10. Rada - Slonce - mimo wszystko cieszylam sie wakacjami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi