Skocz do zawartości

Sierpien - bardzo prosze o interpretacje

Gość alles-in1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alles-in1
Napisano

1. Praca - 7 kielichow Arcykaplanka 4 mieczy - atmosfera w pracy bedzie mila, ale raczej nie bedzie zyskow

2. Finanse - 7 mieczy - mam nadzieje, ze nikt nie bedzie chcial mnie oszukac---> ta sama karta co w lipcu :(

3. Uczucie - 5 kielichow 4 bulaw 10 kielichow - moze to co zle sie zakonczy i rozpocznie sie cos nowego lepszego

4. Zdrowie - Ksiezyc - ciaza raczej niemozliwa, mam nadzieje, ze alergia na wakacjach mnie nie dopadnie

5. Otoczenie - 10 bulaw Rydwan Krolowa kielichow - nie wiem, moze poznam kogos i bede miala z tego powodu ciezar na plecach, bo nie zakonczylam jeszcze malzenstwa

6. Dom - 6 monet Rycerz mieczy 7 Bulaw - maz mi bedzie robil wyrzuty, ze moja firma nie przynosi jeszcze dochodow

7. Niespodzianka - 8 kielichow 6 bulaw 5 mieczy - rozstanie?

8. Co robic - 3 monet - zajac sie praca i rozwojem zawodowym

9. Czego nie robic - 9 mieczy - nie popadac w depresje

10. Rada - Slonce - cieszyc sie zyciem

Napisano

1.Praca-przyjemna atmosfera, chyba jakiś odpoczynek (urlop) się szykuje.

2.Finanse-no trzeba uważać na jakiegoś oszusta albo złodzieja..

3.Uczucie-rozstanie i cierpienie z tego powodu..Wśród bliskich i rodziny znajdziesz szczęście i ukojenie..

4.Zdrowie-Musisz zadbać przede wszystkim o ciepło fizyczne i dobry sen, może warto notować sny..?

5.Otoczenie-będziesz chyba musiała pojechać do jakiejś kobiety..Tak mi to wygląda jakby jakiś obowiązek, odpowiedzialność za kogoś zmusiła Cię do tego.

6.Dom-kłótnie i spięcia na tle finansowym..

7.Niespodzianka-widać rozstanie, ale bardzo emocjonalne..Będziesz w tym postanowieniu wytrwała i konsekwentna, niby osiągniesz to, co chcesz, ale nie da Ci to oczekiwanego szczęścia..

8.Co robić-dokładnie, skupić się na pracy i biznesie, a przyniesie oczekiwane zyski :-)

9.Czego nie robić-nie załamywać się, nie myśleć negatywnie, nie zarywać nocek z powodu stresu czy łez..

10.Rada-nauczyć cieszyć się z drobnych rzeczy, zadbać o swoje wewnętrzne dziecko :-)

Gość alles-in1
Napisano

Fall bardzo dziekuje :) Ciezki ten sierpien dla mnie :( Moja wspolniczka jest moja przyjaciolka, wiec razem wybieramy sie na wakacje :) Ostatnio sni mi sie bardzo duzo, czesto moj sp. tata :( Sa to raczej straszne sny :( Np ostatnio snil mi sie jak cierpial, w szpitalu i ja razem z nim, jakas trucizna latala w powietrzu w tym szpitalu, wszystkich ewakuowali, tylko ja tata juz prawie umieralismy. Moja mama opiekowala sie tata, ona byla zdrowa. Ja zaczelam wypluwac ogromne skrzepy krwi i sie obudzilam. Moze on patrzy z gory na mnie i cierpi razem ze mna? W otoczeniu wypadly mi karty 10 bulaw Rydwan Krolowa kielichow - pierwsza moja mysl byla, ze bede zmeczona plotkami o mnie, no i dzis doszly plotki do mnie, ktore puscil moj maz :( Najlepiej, ze podawala te ploty osoba, ktora w ogole mnie nie zna :(

Fall jeszcze raz dziekuje :)

Napisano

Kochana nie przejmuj się-co Nas nie zabije, to wzmocni!:przytul:

Może tata chce zwrócić na siebie Twoją uwagę..? Jak często z nim rozmawiasz, modlisz się za niego..? ..Nie wiem czemu,ale czytając o tym Twoim śnie sobie pomyślałam-czy Ty palisz..? ..kiedy miałaś jakieś badania robione-chodzi mi zwłaszcza o drogi oddechowe i układ pokarmowy..Może warto sprawdzić, czy wszystko jest ok..?

Gość alles-in1
Napisano (edytowane)

Faal nigdy nie palilam, mało sie modlę, ale tęsknię, wspominam i płacze... Ostatnio przeplakalam cały dzień za tata, słuchałem piosenki, która mi go przypomina. Tata zmarł 5 lat temu :(

Miałam kiedyś wrzody żołądka ale wyleczylam, może tata ostrzega, ze z powodów moich stresów choroba wróci...

Edytowane przez alles-in1
Napisano

Tak sobie właśnie o wrzodach pomyślałam..Przykro mi, że tak strasznie tęsknisz za tatą..On na pewno patrzy na Ciebie z góry i nie chce, żebyś cierpiała z powodu jego odejścia..Ale łatwo tak mówić, naprawdę ciężko pogodzić się z odejściem najbliższych..Spokoju ducha Ci życzę z całego serca!!!:przytul:

Gość alles-in1
Napisano

Może ktoś jeszcze zechce zinterpretowac mój sierpień?

Gość alles-in1
Napisano

Jakas dobra duszyczka zerknie jeszcze na moj sierpien? :(

• Maestro
Napisano

1. Praca - 7 kielichow Arcykaplanka 4 mieczy - planujesz urlop?Bo te karty mi urlopowo wygladają,ew. duzo luzu będzie

2. Finanse - 7 mieczy - będziesz kombinowala jak zwiazać koniec z końcem

3. Uczucie - 5 kielichow 4 bulaw 10 kielichow - zaczniesz świezym patrzeć na to, co masz,l pojaiw się spokój i stablizacja

4. Zdrowie - Ksiezyc - uważąj na sprawy kobiece,mogą być stany depresyjne

5. Otoczenie - 10 bulaw Rydwan Krolowa kielichow - sprawi Ci trochę kłopotów,obciąży Ciebie,mogą być chwile, gdy sobie popłaczesz

6. Dom - 6 monet Rycerz mieczy 7 Bulaw -trochę kłótni i sporów w domu,mąż może się brzydko zachować wobec Ciebie

7. Niespodzianka - 8 kielichow 6 bulaw 5 mieczy - jakieś spotkanie z kimś, kogo dawno nie widziałaś...uważaj na plotki

8. Co robic - 3 monet - zajmij się rozowjem ,pracą

9. Czego nie robic - 9 mieczy - nie rań, nie płacz po nocach

10. Rada - Slonce - cieszyc sie zyciem -dokładnie;)poza tym staraj się być szczera i zadbaj o siebie;)

• 3 tygodnie później...
Gość alles-in1
Napisano

WERYFIKACJA

1. Praca - urlop, wakacje w cieplych krajach

2. Finanse - ktos ukraadl moim dzieciom czapke i zabawke na wakacjach

3. Uczucie - po wakacjach lepie w uczuciach, spokojniej

4. Zdrowie - malo snu

5. Otoczenie - ploty, ktore doprowadzily mnie do placzu

6. Dom - 6 monet Rycerz mieczy 7 Bulaw - narazie jeszcze nic sie nie wydarzylo

7. Niespodzianka - 8 kielichow 6 bulaw 5 mieczy - nie wiem

8. Co robic - powstaly nowe pomysly w pracy