Fall Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Witam wszystkich.. Niestety, rozstałam się z P. (to była jego decyzja) i ledwo zaczynam jakoś funkcjonować,ogólnie jest mi mega mega źle.. Zadałam kartom pytanie, czy w ciągu tego miesiąca dojdzie między nami do spotkania: as buław - mag - gwiazda ---> słońce Nie wiem, czy nie widać tu tylko moich nadziei na spotkanie..Niby jakaś inicjatywa będzie i to chyba z jego strony..ale samego spotkania ja nie widzę.. Proszę, niech mi ktoś rozjaśni to trochę, bo boję się, że ja będę sobie po prostu nadinterpretować karty.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 będą rozmowy i miłe słowa ze strony Pana, a reszta pozostac może w sferze planowania. Cytuj
Fall Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Dziękuję za Twoją interpretację Daffne :-*** Tak tak-Pan mi już przy rozstaniu powiedział tyle miłych słów, że za następne go chyba rozszarpię zębami..Bo jak można mówić, że jestem najwspanialszą osobą, którą kiedykolwiek poznał i że nigdy nie przestanie mnie kochać ani o mnie nie zapomni i postanowić być z inną..????? Bo inna się zabije bez niego..Więc albo jest tak bardzo wrażliwy na krzywdę innych, że jest w stanie poświęcić szczęście swoje i moje przy okazji, albo po prostu cały czas kłamał.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Dziękuję za Twoją interpretację Daffne :-*** Tak tak-Pan mi już przy rozstaniu powiedział tyle miłych słów, że za następne go chyba rozszarpię zębami..Bo jak można mówić, że jestem najwspanialszą osobą, którą kiedykolwiek poznał i że nigdy nie przestanie mnie kochać ani o mnie nie zapomni i postanowić być z inną..????? Bo inna się zabije bez niego..Więc albo jest tak bardzo wrażliwy na krzywdę innych, że jest w stanie poświęcić szczęście swoje i moje przy okazji, albo po prostu cały czas kłamał.. niestety kłamie...chyba roi mu sie nowe uczucie w głowie... (wnioskuję z innego rozkładu) nie słuchaj tych powodów bo to pitolenie i nie przejmuj się - szkoda zdrowia Cytuj
Fall Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Dzięki śliczne..No myślę, że coś w nim odżyło (tzn uczucie z przeszłości) do innej kobiety.. Pitolenie pitoleniem, ale ciężko jest się odciąć od karmicznego.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Dzięki śliczne..No myślę, że coś w nim odżyło (tzn uczucie z przeszłości) do innej kobiety.. Pitolenie pitoleniem, ale ciężko jest się odciąć od karmicznego.. Odżyć mogło, ale do tanga dwojga trzeba... Pan działa bez namysłu większego po wpływem emocji. Oj od karmicznego bardzo ciężko się odciąć...przydałoby Ci się mentalne i psychiczne odcięcie zrobić. Cytuj
emilr Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 czy w ciągu tego miesiąca dojdzie między nami do spotkania: as buław - mag - gwiazda ---> słońce Pan wykaże inicjatywę, moze dojśc do spotkania. Wydaje mi sie , że ni konkretnego ci nie zaoferuje, za to Ty wyciągniesz wnioski , zrobisz sobie "rachunek sumienia". Odżyjesz. p.s. to jednak doszło do rozstania.... bardzo mocno przytulam. Cytuj
Fall Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Odżyć mogło, ale do tanga dwojga trzeba... Pan działa bez namysłu większego po wpływem emocji.Oj od karmicznego bardzo ciężko się odciąć...przydałoby Ci się mentalne i psychiczne odcięcie zrobić. Daffne, a czy są jakieś techniki, metody, ćwiczenia, które mogłyby mi pomóc się od tego jak najłatwiej/najszybciej uwolnić???..Po jednym karmicznym leczyłam się 4 lata, złapałam po drodze depresję i takie tam..Teraz jest zdecydowanie lepiej, nie mam ochoty ze sobą skończyć (no dobra, pierwszego dnia miałam..), ale wiem, że będę wciąż myślami wracać do Niego, a bardzo tego nie chcę.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Daffne, a czy są jakieś techniki, metody, ćwiczenia, które mogłyby mi pomóc się od tego jak najłatwiej/najszybciej uwolnić???..Po jednym karmicznym leczyłam się 4 lata, złapałam po drodze depresję i takie tam..Teraz jest zdecydowanie lepiej, nie mam ochoty ze sobą skończyć (no dobra, pierwszego dnia miałam..), ale wiem, że będę wciąż myślami wracać do Niego, a bardzo tego nie chcę.. Tak, są takie techniki. Napisz do Iwki78 - ostatnio jej podałam metodę uwoalniania się spod wpływów Cytuj
Fall Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Pan wykaże inicjatywę, moze dojśc do spotkania. Wydaje mi sie , że ni konkretnego ci nie zaoferuje, za to Ty wyciągniesz wnioski , zrobisz sobie "rachunek sumienia". Odżyjesz. p.s. to jednak doszło do rozstania.... bardzo mocno przytulam. Dziękuję Kochana..no Pan tak postanowił..Wiesz, co jest najgorsze..? Że ja telepatycznie odczuwam, co on czuje do niej..Nie wiem jak to jest możliwe, ale tak jest..I jest mi tak strasznie przykro, bo czuję jak go tracę..Chociaż w sumie skoro mnie nigdy naprawdę nie kochał to jedyne, co tracę w tym momencie, to swoje iluzje na temat jego uczuć do mnie..Ale to nie zmienia faktu, że boli jak nie wiem co..Karmiczny to karmiczny.. Cytuj
Fall Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Tak, są takie techniki. Napisz do Iwki78 - ostatnio jej podałam metodę uwoalniania się spod wpływów dzięki Ci prześliczne!!!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi