x-latek Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Jak w temacie. Odwrócony Papież/Mag/10 Mieczy Karty równoległe. Odwrócony Papież to jakieś nieuregulowane moje sprawy prawno-finansowe. Te 10 Mieczy na końcu to zakończenie czegoś co przyniosłoby mi jakąś ulgę, czy coś co wpędziłoby mnie w większe kłopoty? Cytuj
Selenit666 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 albo smiec w rodzinie albo pogarszający się stan zdrowia. nie wiem czy powinnam to pisać ale jakos dziwne skojarzenie od razu się rzuciło Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Tak... moga to byc Twoje dzialania, ktore wynioslyby Ciebie z dotychczasowej, nieprzychylnej Tobie sytuacji. W Magu masz potrzebe dzialania a 10 Mieczy to zakonczenie pewnego etapu. W podsumie masz zarowno Cesarza jak (HB) Wieze z Rydwanem. Tu jest potrzeba konkretnych dzialan i widac, ze bedziesz mial mozliwosc wyjsc poza dotychczasowe ograniczenia. Cytuj
Caliel Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Odwrócony Papież/Mag/10 Mieczy Koniec zaslepienia, przejrzysz na oczy w efekcie swoich dzialan, chociaz moze to byc niemila sytuacja. Wydaje mi sie, ze ktos kogo ceniles do tej pory - pokaze swoje prawdziwe oblicze, hipokryzje, dogmatyzm, fanatyzm, nietolerancje, nienawisc ukryta za gladkimi slowami. Podejrzwam ze to mezczyzna raczej. Bedzie to zapewne strata znajomego/kogos z rodziny - chociaz nie w sensie choroby/smierci, A przynajmniej taka mam nadzieje Jednak mysle, a patrze na sume - zarowno w normalnej jak i w HB masz wieżę. To dosc mocna karta... mozesz miec zla passe. badz ostrozny. nie szarzuj. AAAA i przyszlo mi do glowy tez, juz wczesniej ale zapomnialem napisac... Jestes wierzacy??? Bo wydaje mi się, że moze nastąpić kryzys wiary. Albo wydarzenia mogą miec podloze religijno/sekciarskie. Pozdrawiam Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez Caliel 1 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Moim zdaniem nic takiego nie bedzie Cytuj
x-latek Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Moim zdaniem nic takiego nie bedzie No masz! Ale czego? Mogłabyś sprecyzować to ? Cytuj
x-latek Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 albo smiec w rodzinie albo pogarszający się stan zdrowia.nie wiem czy powinnam to pisać ale jakos dziwne skojarzenie od razu się rzuciło Narazie takie stany wewnątrz i na zewnątrz są mi obce. Ci co znam są zdrowi, ze mną w porząsiu:icon_smile: Hm, ciekawe. Ależ jest w porządku Selenit:icon_smile: Nie przejmuj się. Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Znaczne wydarzenie w tym miesiącu Papież (o) /Mag/10 Mieczy ->suma Wieża/Rydwan; wg mnie papież wskazuje na Twoje bycie w niekorzystnej sytuacji, mogą to być sprawy zawodowe, ale i rodzinne, albo dwa w jednym. Będziesz czuł się jak w potrzasku psychicznie czasami i mimo rozterek wewnętrznych będziesz szukać wyjścia z sytuacji (mag), plan wyjścia i opcje rozwiązań się pojawią w Twoim umyśle, ale albo Ty będziesz miał za mało sil psychicznych by się przebić, albo czyjeś ostre zdecydowane dzialanie Ci to uniemożliwi. Możliwe,że to kobieta (suma mag i 10 mieczy daję siłę). Także pierwotny plan wyjscia może nie wypalić, ale może jednocześnie poczynić podwaliny do budowy nowych rozwiązań (wieża) (rydwan) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 No masz! Ale czego? Mogłabyś sprecyzować to ? Ten kaplan tak mi sie skojarzyl, jakby karty chcialy powiedziec ze jesli naawet na cos czekasz to nie teraz... miecze na koncu tez mi sie tak skojarzyly. Cytuj
x-latek Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestes wierzacy??? Bo wydaje mi się, że moze nastąpić kryzys wiary.Albo wydarzenia mogą miec podloze religijno/sekciarskie. Jestem wierzący. No nie, te sprawy religijne to na pewno nie grożą mi. Jestem wierzący-bezreligijny:icon_smile: I myślę, że tak jest najbezpieczniej jeśli chodzi o te sprawy. Cytuj
x-latek Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Wydaje mi sie, ze ktos kogo ceniles do tej pory - pokaze swoje prawdziwe oblicze,hipokryzje, dogmatyzm, fanatyzm, nietolerancje, nienawisc ukryta za gladkimi slowami. Podejrzwam ze to mezczyzna raczej. A to ciekawe ciekawe:) Bedzie to zapewne strata znajomego/kogos z rodziny - chociaz nie w sensie choroby/smierci, A przynajmniej taka mam nadzieje A to też ciekawe. BTW: No tak, teraz przypomniałem coś sobie. Matka kolegi ma raka kości, drugą tutaj też znam taką jakąś chorowitą. Na początku września zweryfikuję to:icon_smile: A to moje karty ogólnie na cały miesiąc Odwrócone 5 Kielichów/Kapłanka/7 Kielichów Jednak zajeżdża mi tu jakoś trupem. Ta Kapłanka to w ogóle, kojarzy mi się "zapach" tej karty jak wygaszonych świec i tego smrodu z wosku jak to na Zaduszki hehehe. Cytuj
Caliel Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Życzę Ci, by się tak nie skonczyło ;/ Ale owszem, moze byc jakis pogrzeb w otoczeniu. Wszystkie odwrocone? Cytuj
x-latek Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Wszystkie odwrocone? No nie. Tylko pierwsza 5 Kielichów, reszta na wprost. Cytuj
Caliel Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Odwrocona 5 kielichow mowi o zalobie :/ Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Odwrocona 5 kielichow mowi o zalobie :/ albo tęsknocie za kapłanką Cytuj
x-latek Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Odwrocona 5 kielichow mowi o zalobie :/ O widzisz, myślałem, że to prędzej 5 Kielichów na wprost. Dzięki. Cytuj
x-latek Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 albo tęsknocie za kapłanką Wow! A niby kim miałaby być ta black magic woman? Żartuję Też ciekawe. Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Â mi to wyglada po prostu na to, ze bedziesz musial pogodzic sie z tym, ze pewne rzeczy na ten czas sa po prostu nierealne, Twoje oczekiwania jakies, zludzenia, wizje moze lub plany. Cos bedzie musialo poczekac a i czesciowo bedziesz musial przygiac swoje plany do otaczajacej Cie rzeczywistosci. Wczesniejsze karty tez pokazywaly (Papiez odwrocony), ze nie jestes do konca wolny w mozliwosciach swojego dzialania. 5 Kielichow tu wlasnie daje Ci to takze odczuc porzadnie. Bolesne przebudzenie tzw. i zobaczenie jak jest zycia i okolicznosci mu towarzyszacych. Kaplanka i 7 Kielichow to odsuniecie pewnych spraw na dalsza przyszlosc i na razie marzenie, wizjonowanie. Podsum HB to Umiarkowanie i Papiez. Jak najbardziej droga kompromisow i szukania wyjscia po srodku. Dzialanie wiec jak najbardziej, ale z wyczuciem i weryfikowanie tego, co jest realnie do zdzaialania a co np. musi nieco poczekac na swoj czas i swoja pore. Cytuj
Caliel Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 a czym jest tesknota, jak nie pomniejsza zaloba Cytuj
x-latek Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Â mi to wyglada po prostu na to, ze bedziesz musial pogodzic sie z tym, ze pewne rzeczy na ten czas sa po prostu nierealne, Twoje oczekiwania jakies, zludzenia, wizje moze lub plany. Cos bedzie musialo poczekac a i czesciowo bedziesz musial przygiac swoje plany do otaczajacej Cie rzeczywistosci. Też możliwe; niekoniecznie musi być tu trup hehehe. Cytuj
panna.marta Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 ja mam wrazenie,ze ktos Ci zle udzieli porady albo wprowadzi Cie w blad,ktory Cie bedzie duzo kosztowal (odwr papiez to moze byc klamca lub zly doradca).Mozliwe,ze bedziesz szukal szybkiego ratunku (wieza+rydwan) Cytuj
niiwa Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Ktoś zniweczy realizację twoich planów, one po prostu runą, nie uda ci się to co zaplanowałeś. Odwrócony Kapłan dla mnie to zakłamana, perfidna osoba, która jest wrogo nastawiona/nie ujawniając tego oficjalnie. Ty jako Mag starasz się zabłysnąć, coś wdrożyć, zainicjować - ale poniesiesz niestety porażkę. Pomyśl kto może być taką osobą jak odwr.Papież. Odwr.Papież contra Mag to może być ostre starcie, bo Magowi poweru nie brakuje. Pozdrawiam Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Pochowane marzenia to jak trup troche. Boj jest, smutek jest, rozczarowanie jest. 5 Kieli to bardzo emocjonalna karta... i bolesna rowniez, jednak niosaca nadzieje... ze to, co jest... nie bedzie trwalo wiecznie. Cytuj
niiwa Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 A to moje karty ogólnie na cały miesiąc Odwrócone 5 Kielichów/Kapłanka/7 Kielichów W rozkładzie jest rozczarowanie, tajemnice i dużo niepewności - praktycznie to bezradność i pytanie co dalej będzie? - klimat niezdecydowania i szukania po omacku jakiegoś rozwiązania. Przewaga kielichów - postawiłabym więc na sferę uczuciową, może wracasz pamięcią wciąż do byłej miłości, może nie wiesz co i jak zrobić aby nierealne urealnić? zakochany jestem?? 1 Cytuj
panna.marta Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 5 kielichow nie watpliwie rozpacz i zal, ale taka spokojna rozpacz-smutek, ktory nosi sie w sobie.W polaczeniu z kaplanka i 7 kielichami.- racja mysle,ze to moze wyniknac przez kobiete no i skonczy sie fantazjiami, nierealnymi marzeniami. No i wisielec z podsumowania, zatem bedziesz w totalnym zawieszeniu, bedziesz myslec, myslec i nic z tegonie bedzie. 1 Cytuj
x-latek Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 zakochany jesteś?? Nie, nie jestem. Teraz mam inne problemy. Dziękuję za podrążenie tematu:icon_smile: Właśnie przeraża mnie to takie zawieszenie w perspektywie. I następny miesiąc... bez klarownych planów:ojejku: Cytuj
niiwa Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Plany do realizacji to chyba masz w tym Magu, tylko ich realizacja jest zagrożona Kapłanem. Karty to nie wyrocznia, one ostrzegają, podsuwają pomysły - masz Kapłankę, która otwiera oczy i w odpowiednim czasie daje rozwiązanie, 7 puch daje ci rozeznanie w sytuacji jakie są możliwości. Nie ma tu konkretnych rozwiązań, ale sugestie które mogą pomóc aby nie zmarnować potencjał, który w sobie masz. Działaj ostrożnie i z rozwagą bez rozmachu - a będzie dobrze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi