Gość madzia_k6 Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Jakie podejscie/stosunek ma do mnie Pan Z 6 mieczy------Królowa kielichów------Rycerz mieczy----> Cesarzowa Księżyć----------------Słońce-------------------Koło Diabeł--------------------------------Rydwan Głupiec Pan ma poczucie winy w stosunku do mnie, za to jak zostałam przez niego potraktowana. Jest mu głupio z tego powodu. Czuje skruchę? Jakieś tam kosmate myśli przelatują mu w głowie na mój temat. Ogólnie to pierwsze moje skojarzenie było: wie że dał ciała... Będe wdzięczna za pomoc. Cytuj
Nygusek Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 żałuje, chce się poprawić, zrehabilitować w Twoich oczach? Trochę bierny się zrobił. Cytuj
niiwa Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Poczucia winy z jego strony to ja raczej nie widzę, powiedział ci to, z czym od dawna się już chyba nosił. Może być mu przykro, bo cię lubi, zapewne będą jeszcze rozmowy wyjaśniające, ale jest ochłodzenie waszych relacji. Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 A ja nie widze poczucia winy tutaj. On postrzega Ciebie jako te, co robi duzo szumu o nic. Jest bardzo emocjonalna i nie widzi winy po swojej stronie. On mialby tu jeszcze duzo do powiedzenia. Na ten czas ma nastawienie koguta... ktory nie rozumie, o co te zale. Kielichowa to taka, co lka, jak to ja skrzywdzono. Mieczowy Rycek... serca zbytnio nie okazuje... a tu w 6 Mieczach odcina uczucia... W podsumie masz Kochankow tez (HB)... tu za malo serca z jego strony w tym. On mysli... i jak to facet... uwaza, zes emocjonalna... i mu z tym nie po drodze. Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 Jakie podejscie/stosunek ma do mnie Pan Z 6 mieczy------Królowa kielichów------Rycerz mieczy----> Cesarzowa ----------Księżyc----------------Słońce-------------------Koło--------- -------------------Diabeł---------------------Rydwan------------------ --------------------------------Głupiec--------------------------------- myślę, że jesteś dla niego nieodgadniona i tajemnicza (księżyc) ( 6mieczy), dostrzega Twoją ciepłą i sympatyczna naturę (krolowa kielichów), bardzo intrygujesz go (diabeł), aż go czasem nosi z emocji by się coś więcej dowiedzieć, zainicjować rozmowe spontaniczne pod wpływem chwili (rydwan) (słońce), ale wie, że jesteś sprytna, inteligentna i zadziora mimo ciepłej natury (Rycerz mieczy), a także pewna siebie i mądra (cesarzowa), nie wie czego sie może spodziwać (koło) i czasem może czuć się podświadomie lub z jakiegoś powodu zwłaszcza gdy zawalił coś w przeszłości jak głupiec przy Tobie...jak niedojrzałe dziecko przy dojrzałej mamusi (cesarzowa). Nie ma tu poczucia winy, mooże czas zrobił swoje że juz takich emocji nie ma, a może Pan ma trudność z odczuwaniem szczerego poczucia winy jako,że jest niedojrzały bo i tak bywa. W każdym razie Pan czuje się mentalnie i psychicznie subiektywnie gorszy od tej Pani, pewnie z powodu swej niedojrzałości oraz konsekwencji i błędów jakie wynikały z jego postawy. Cytuj
iridos Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 a on cię pożegnał?rozstaliście się?znajomość realna czy wirtualna?on jakby tu odchodził z tego układu Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 właśnie...iridos zapytała a mnie teraz naszły wątpliwości co do mojej interpretacji z poowdu małej widzy jaki jest stan miedzy osobami. Bo tu może być równie dobrze oddalenie od Królowej kielichów i podążanie za Cesarzową...jak wspomniała Iridos Cytuj
iridos Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 no dokładnie tyle razy się prosi żeby nakreślić syt inaczej karty czyta się w różnych syt Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi