Skocz do zawartości

Prośba CESARZ I KOLO FORTUNY? w pyt.o relacje

honka74

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

WITAM

Mam pytanie wrózka mi napisala tak:

czy X bedzie w relacji ze mna??

cesarz sprawie i koło fortuny,czy moge prosic o pomoc co tzn.?

dziekuuje

Napisano
WITAM

Mam pytanie wrózka mi napisala tak:

czy X bedzie w relacji ze mna??

cesarz sprawie i koło fortuny,czy moge prosic o pomoc co tzn.?

dziekuuje

Karta cesarza z kartą sprawiedliwości bardzo często mówią o związkach stałych, mało tego o związkach w przyszłości zalegalizowanych, oczywiście to moja interpretacja i można by się ze mną nie zgodzić, w końcu jestem tylko 18latkiem ;)

Napisano (edytowane)

dziekuje,kolo fortuny 2 karta??

a innym razem napisala ze stoi jej karta sadu bozego przy 8 denarach

"wiec pelne odrodzenie i cepla relacja"

dodam ze od 3 lat nie mam kntaktu z X i jestesmy pokloceni

dziek i pozdr

Edytowane przez honka74
Napisano

decyzja od pana zalezy a kolo fortuny nasuwa mi na mysl, ze jest zmienny tzn moze czasem myslec o Tobie, ale nie jest zdecydowany na zwiazek...tak ja to widze

Napisano

"cesarz sprawie" Myślałem że ta druga karta to skrót od sprawiedliwości XD. Z resztą mam pewną tezę, w sumie zasadę którą popieram, iż interpretowanie cudzych rozkładów nie ma sensu. Moim zdaniem to my (wróżki i wróżbici) nadajemy sensu i znaczeń danej karcie naszą energią, to od nas zależy jak je odbieramy, interpretujemy i wg. mnie nie ma zasady iż w każdym rozkładzie u każdego wróżbity czy wróżki dana karta ma ten sam zakres znaczeń, wręcz przeciwnie u jednego to co znaczy woda u drugiego może być ogniem, tak metaforycznie. Zatem to Twoja wróżka powinna najlepiej wiedzieć i najlepiej interpretować własne rozkłady, nie my. Pozdrawiam

Napisano

jak dla mnie, kolo fortuny czesto odwraca znaczenie kart,,,

wiec raczej sie nie spodziewalbym nic z tego, Pan przypuszczalnie juz zajety...

Napisano

Na takie sytuacje rozklad z 2-3 kart to raczej za malo :D

Rozstal sie z Toba czy z kims innym? a w ogole co to za pytania o osoby trzecie na forum?

Napisano

Tak. ale czy jestes w stanie to zerwyfikowac?

W kazdym badz razie, powinna byc informacja o kontekscie...

Ogolnie na takie pytania polecam bardziej rozbudowane uklady,

bo za malo kart na odpowiedz "Czy..."

Wieksza ilosc kart wyklucza zyczeniowosc rozkladu, albo pomaga ja ominac...

W kazdym badz razie, patrzac na karty mam mieszane uczucia, bo wybitna zyczeniowka jest:

na dwoje babka wrozyla.

1. Cesarz jako maz i Kolo jako los... czyli ze jest Tobie przeznaczony. Ze los sprawi ze sie jeszcze zetkniecie.

(biorac pod uwage moje dotychczasowe doswiadczenia raczej nie przychylam sie do tej intepretacji)

2.Tutaj widac ze Pan byl zwiazany, ale... nie wiadomo co dalej po tym kole. Czy rozstal sie bo taki byl jego los? czy tez Pani nie odpowiadala jego hierarchii wartosci?

Ogolnie Kolo przewaznie rozdziela... mowi ze zapada jakies wydarzenie, na ktore nie mamy wplywu... do takich kart dociagamy karte.

Ponadto Cesarz jest na pozycji w przeszlosci, KOlo w przyszlosci... czyli w sumie to jest bardzo ciezki rozklad to interpretacji, ze wzgledu na mala ilosc danych.

Dlatego wyciagam wniosek, że nie.

Ogolnie, powinnas przeczytac regulamin.

1. rozklad jest slabo weryfikowalny.

2. Nie dodalas wlasnej interpretacji.

3.Szanujaca sie wrozka zrobilaby bardziej kompetentny rozklad.

Pozdrawiam

Napisano

moze zrobila bardziej kompetentny rozklad, mi napisala w skrócie

pelne odrodzenie i cepla relacja i ze sie pogodzimy

pozdr

Napisano

napisalam przeciez, ze mi napisala w skrócie

Napisano

takie skroty to o kant dupy potluc...

wiele istotnych kart mogla pominac.

Karty wyrwane z kontekstu nie maja sensu do interpretacji.

Napisano

a innym razem napisala ze stoi jej karta sadu bozego przy 8 denarach

"wiec pelne odrodzenie i ciepla relacja"

i tyle

Gość Daffne
Napisano

honka74 zapoznaj się z regulaminem, ponieważ wątek jest nadal mimo upomnienia Caliela nieregulaminowy.

Konieczna jest Twoja interpretacja.

Gość Daffne
Napisano

honka przeczytała mój post i zmian nie wprowadziła, więc wątek zamykam.

Napisano

Przede wszystkim... jezeli prosilas wrozke o wrozbe ona nie musi podawac Ci wszystkich kart. Jezeli ona juz na to wrozyla... nie ma potrzeby wstawiac tego tutaj i mieszac w energii.

Nie poprawia sie rozkladow zrobionych juz przez kogos. Jezeli zas chodzilo Ci tylko o to, aby rozlozyla Ci karty i aby inni rowniez mogli pomoc Ci w interpretacji... to jw. Daffne i Caliel napisali wszystko. To nie dzial "Prosba o wrozby" a dzial interpretacji. Rozklad (pelny) + Twoja interpretacja.

Inaczej dyskusja nie ma sensu... i nadaje sie co najwyzej do zamkniecia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...