Gość windofchange Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Kochane mam prośbę... Zadałam pytanie kartom co czuje do mnie Pan X? wyciągnęłam 3 karty: 9 kier Asa kier i Asa trefl przy tasowaniu wypadła mi jeszcze dama kier nie wiem czy to ma jakies znaczenie?? 9 kier i as kier to cos tam czuje pozytywnego;) ale ten as trefl... czy oznacza tylko przelotne uczucie z jego strony? dodam,ze owy Pan nie wie,ze nie jestem juz w zwiazku,niestety on jest... i co z ta dama kier?powinnam ją włączyc do interpretacji? jesli tak co moze symbolizowac? Dziekuję za każdą pomoc :*:* Cytuj
karolka365 Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Ja bym powiedziała, że czuje dużo, jednak tu na przeszkodzie stoi związek jego. A damą kier możesz być ty i ona ma duże znaczenie Cytuj
Gość windofchange Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Dziekuję Karolka:* nie jestem osoba,która rozbija związki dlatego dopóki jest z nią z mojej strony nie bedzie żadnego działania, natomiast Pan X jest taką osoba,która nie wyjdzie z inicjatywą... i tak juz,kolokwialnie rzecz ujmując, bujamy się,ze soba 3 lata i sie wymieniamy: jak ja jestem w zwiazku on jest wolny a jak ja jestem wolna to on jest zajety...ehhh nie wiem czy kiedykolwiek się coś zmieni w tej materii... Cytuj
karolka365 Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 to musisz inaczej zadac pytanie kartom, bo to, że nie jestes mu obojetna, wręcz jesteś dla niego to w kartach wychodzi. spytaj się kart, czy będziecie parą, albo coś w tym rodzaju Cytuj
nalka47 Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 ASa czytaj tu jako pozytywna niespodziankę i niespodziewane pozytywne wydarzenia . AS w otoczeniu tych czerwieni bardzo mile wróży sugerowałabym Ci również zrobienie układu na partnerstwo więcej zapewne się dowiesz Cytuj
Gość windofchange Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Zadałam pytanie czy będziemy parą: król pik 10 kier i 10 trefl Król pik idealnie mi odzwierciedla cechy charakteru Pana X zwłaszcza inteligencję i ciety język dodatkowo Pan X jest brunetem o ciemnych oczach a piki chyba takie osoby przestawiają jesli chodzi o wygląd.. 10 kier to raczej pozytywnie;) ale ta 10 trefl...karta kłótni, niepowodzeń a z 10 kier to chyba źle ulokowane uczucia? więc chyba nic z tego... Cytuj
nalka47 Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 albo problem z seksem !! zartuje !! zle ulokowane uczucia np .ale to może chodzić o to ze an jest w zawiasku a może bieda o to kłótnie tylko pomiędzy wami ,podtrzymuje ,tu tez mi miluśko wygląda Cytuj
karolka365 Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 dla mnie to tylko happy happy ale będzie nerwowo, bedziesz się wkurzać, niczym w końcu połączycie się na dobre. Zobacz w obu rozkładach wyszły ci karty miłości! Nalka ma rację. Cytuj
Gość windofchange Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Problemy z seksem?? Nalko wypluj to :D kłótnie małe są... oboje mamy dominujące charaktery, jednak nawet kłótnie z nim są fajne ;P Cytuj
Gość windofchange Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Karolcia nawet nie wiesz jak ten Pan potrafi mnie doprowadzic do szewskiej pasji... wkurzam się na niego niemiłosiernie..ale wystarczy jakis jego głupawy tekst i jestem rozbrojona:D Cytuj
nalka47 Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 Problemy z seksem?? Nalko wypluj to :D kłótnie małe są... oboje mamy dominujące charaktery, jednak nawet kłótnie z nim są fajne ;P no ja tylko tak ,żeby poprawić ci humor i rozbić atmsfere aa........ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi