pawel116 Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Co niespodziewanego dla mnie wydarzy się w przyszłym tygodniu? Królowa Buław, 5 Mieczy, As Monet -> XVIII Księżyc, HB VI Kochankowie Tak jakbym otrzymał jakąś propozycję od kobiety... Pojawi się szansa... Będę musiał dokonać wyboru. Cytuj
niiwa Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Droga do otrzymania tej szansy może przynieść "moralniaka" - tutaj jest coś kosztem czegoś, ale chyba mimo wszystko warto, bo As denarów to bardzo dobra karta aby rozpocząć realizację tego, co ma ogromną szansę na spełnienie się. To będzie szybka rozgrywka - nie będziesz miał czasu na rozmyślania. Ciekawe tylko czy niespodzianka dotyczy spraw zawodowych.inwestycyjnych, czy też damsko-męskich. Cytuj
panna.marta Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) ja mysle,ze raczej finansowa, bo wiadomosc moze przyjsc od kobiety (krolowej bulaw), prawdopodobnie przeszkoda bedzie kwestia finansowa zwarzywszy na to,ze tam jest ksiezyc i kochankowie w posumowaniu wydaje mi sie,ze bedziesz musial dokonac wyboru niekoeniecznie takiego jak oczekujesz. Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez panna.marta Cytuj
pawel116 Napisano 29 Września 2013 Autor Napisano 29 Września 2013 Napiszesz weryfikację? No niestety nie pamiętam już co się wydarzyło :/ Zapomniałem o weryfikacji. Cytuj
Aga 22 Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 No niestety nie pamiętam już co się wydarzyło :/ Zapomniałem o weryfikacji. więc nic szczególnego bo asy to szanse a z podsumy rozczarowanie:( Cytuj
Gość gość5 Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 jakieś działania, które mogą dać tyle samo korzyści co strat - dość niejasny cel spotkania? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi