Skocz do zawartości

niespodzianka

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co niespodziewanego dla mnie wydarzy się w przyszłym tygodniu?

Królowa Buław, 5 Mieczy, As Monet -> XVIII Księżyc, HB VI Kochankowie

Tak jakbym otrzymał jakąś propozycję od kobiety... Pojawi się szansa... Będę musiał dokonać wyboru.

Napisano

Droga do otrzymania tej szansy może przynieść "moralniaka" - tutaj jest coś kosztem czegoś, ale chyba mimo wszystko warto, bo As denarów to bardzo dobra karta

aby rozpocząć realizację tego, co ma ogromną szansę na spełnienie się.

To będzie szybka rozgrywka - nie będziesz miał czasu na rozmyślania.

Ciekawe tylko czy niespodzianka dotyczy spraw zawodowych.inwestycyjnych, czy też damsko-męskich.

Napisano (edytowane)

ja mysle,ze raczej finansowa, bo wiadomosc moze przyjsc od kobiety (krolowej bulaw), prawdopodobnie przeszkoda bedzie kwestia finansowa zwarzywszy na to,ze tam jest ksiezyc i kochankowie w posumowaniu wydaje mi sie,ze bedziesz musial dokonac wyboru niekoeniecznie takiego jak oczekujesz.

Edytowane przez panna.marta
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Napiszesz weryfikację?

No niestety nie pamiętam już co się wydarzyło :/ Zapomniałem o weryfikacji.

Napisano
No niestety nie pamiętam już co się wydarzyło :/ Zapomniałem o weryfikacji.

więc nic szczególnego bo asy to szanse a z podsumy rozczarowanie:(

Napisano

jakieś działania, które mogą dać tyle samo korzyści co strat - dość niejasny cel spotkania?