Skocz do zawartości

Sytuacja sercowa- I połowa 2014 roku

Jasminex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Zrobiłam rozkład na sprawy sercowe w 2014 roku. Trochę te kart mi namieszały w głowie, więc liczę, że pomożecie:) tyle Rycerzy, że nie wiem jak to interpretować...

Styczeń-Rycerz Buław- jakiś dynamizm, aktywność, działania, dużo może się dziać w sferze uczuć, odwaga i wiążąca się z nią zmiana.

Luty-Rydwan- tu znowu pojawia się energia, zadowolenie, przezwyciężenie samej siebie, sukces.

Marzec- Rycerz Monet- Sukces osiągnięty ciężką pracą, kontynuacja czegoś...

Kwiecień- Rycerz Mieczy- może jakieś napięcia emojonalne, konflikty

Maj- Słońce- kres radości, spokoju, spełnienie marzeń

Czerwiec- 10 Mieczy- tutaj znowu jakiś niepokój, zły stan emojonalny, jakieś podłamanie się

Lipiec- Królowa Kielichów- poczucie bezpieczeństwa, zgodny związek

Sierpień- 9 Kielichów- harmonia, miłość, spełnienie w miłości

Gość ThePhoenix
Napisano

Ciebie karty moga opisywac jako rycerzy oraz twoje nastawienie na swiat zewnetrzny.

R.BULAW- to aktywnosc towarzyska, duzo energii i entuzjazm oraz moze jakies flirty z tym rycerzem

RYDWAN- tu moze twoj ped by wszystko zalatwic i moze twoja gotowosc do wejscia w nowy zwiazek ale moze to byc tez twoja brawura na drodze, pospiech. tu jest AW wiec cos powazniejszego

R.MONET - raczej spokoj i dokladne wykonywanie swoich obowiazkow

R.MIECZY- moze bedziesz bardzo nerwowa albo ktos powie ci cos konkretnego,dla mnie ta karta to stresy

SLONCE- tu twoja radosc, bedziesz cieszyc sie jak dziecko po burzliwym okresie w marcu. duzo slonca-wypada na sloneczne dni dla mnie-dobre kontakty z ludzmi, twoje ego moze tez troszke wzrosnac,fajny miesiac

10 MIECZY- tu uwazam ze nastapi mala smierc czegos ,moze jakas czesc twojej osobowosci, czegos co ci nie odpowiada, to nie jest zla karta,tylko mala transformacja ale raczej nie depresja

Q.PUCHAROW - tu mi sie odrazu nasunelo pytanie czy jestes w zwiazku czy jestes singlem? bo to duzo zmienia. moze byc kochajaca i dobra partnerka lub wrazliwa, spokojna i sentymentalna kobieta

9 PUCHAROW - zadowolenie z tego co sie posiada, duzo picia ,duzo jedzenia, dobrze ci z tym przedewszystkim. mi sie pokazuje jak siedze na kompie i ogladam filmy a jedzenie i drinki mam na wyciagniecie reki.

Jesli jestes w zwiazku to ten marzec nie za ciekawy a nawet jesli nie to i tak powinno byc milo.

Napisano

Wiesz, dla mnie duzo bardziej miarodajny w tym zakresie jest po prostu krzyz celtycki na konkretny okres czasu, z uwzglednieniem przyszlosci blizszej i dalszej, konkretnie zakreslonej.

Ale skoro rozklad juz jest... mozna sprobowac... chociaz wiadomo, te karty moga wskazywac na duzo roznych kwestii.

Styczeń-Rycerz Buław Tu moze pojawic sie jakis mezczyzna. Jest szansa na flirt. Raczej nic powaznego. Budowane na wzajemnej fascynacji seksualnej.

Chociaz... z drugiej strony faceci czesto na samym poczatku jawia sie w Bulawowym Rycku... zwykla kolej rzeczy. Takze tu jakis pan moze pojawic sie na horyzoncie.

Luty-Rydwan I tu mamy dalej... albo cos zupelnie nowego albo jakas juz istniejaca znajomosc dostanie swiezy impuls i nabierze tempa. Ewentualnie zupelnie zajmiesz sie swoimi sprawami. Tu nie ma nic na dwa fronty przy Rydwanie. Albo albo.

Marzec- Rycerz Monet Tu jest kilka mozliwosci. Oczywiscie moglas pojawic sie Ty w Rycku Monetowym, jako osoba, ktora na ten czas odsunie sprawy uczuciowe na bok i zajmie sie zyciem, praca, moze ksztalceniem. W kazdym razem zakasa rekawy i do dziela.

Mozliwe tez, ze pojawi sie jakis mlody, cieply pan na horyzoncie, mozliwe nawet, ze z trygonu ziemi.

I trzecia opjca... beda proby odswiezenia jakiejs juz istniejacej znajomosci.

Kwiecień- Rycerz Mieczy Tu moze sie duzo dziac. Duzo szumu o nic. Mozliwe tez, ze jakas sytuacja juz istniejaca bedzie wolala o wyjasnienie. Mozliwe, ze trzeba bedzie cos wyklarowac.

Maj- Słońce- Tu roznie mozna patrzec. Ogolnie jest to czas cieszenia sie tym, co juz jest i nic ponadto. Wiec, jezeli karty wczesniejsze pokazaly pojawienie sie jakiegos mezczyzny lub znajomosc z nim to tu bedzie po prostu cieszenie sie tym. Jezeli natomiast Ty wyszlas w tych kartach to bedzie to, co bedzie. Terazniejszosc jednym slowem. Dla mnie Slonce zmian nie wnosi.

Czerwiec- 10 Mieczy Tu moze byc ostre porzadkowanie przestrzenie zyciowej, ewentualnie, jezeli istnieje jakas znajomosc, przekreslenie dotychcasowego jej statusu i przejscie na zupelnie inny poziom. Gdybac mozna.

Lipiec- Królowa Kielichów Kielichowa nigdy nie pokazywala mi spelnienia w uczuciach, raczej wzdychanie i marzenie.

Sierpień- 9 Kielichów- Zadowolenie z bycia samej ze soba, ewentualnie rozgladanie sie.

Ogolnie tu w tych m-cach zwiazku za bardzo nie widze. Ktos moze sie pojawiac, moga byc jakies niewinne flirty, uwodzenie, ale nic glebszego... na ten czas nie widze.