Jasminex Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Witam Zrobiłam rozkład na sprawy sercowe w 2014 roku. Trochę te kart mi namieszały w głowie, więc liczę, że pomożecie:) tyle Rycerzy, że nie wiem jak to interpretować... Styczeń-Rycerz Buław- jakiś dynamizm, aktywność, działania, dużo może się dziać w sferze uczuć, odwaga i wiążąca się z nią zmiana. Luty-Rydwan- tu znowu pojawia się energia, zadowolenie, przezwyciężenie samej siebie, sukces. Marzec- Rycerz Monet- Sukces osiągnięty ciężką pracą, kontynuacja czegoś... Kwiecień- Rycerz Mieczy- może jakieś napięcia emojonalne, konflikty Maj- Słońce- kres radości, spokoju, spełnienie marzeń Czerwiec- 10 Mieczy- tutaj znowu jakiś niepokój, zły stan emojonalny, jakieś podłamanie się Lipiec- Królowa Kielichów- poczucie bezpieczeństwa, zgodny związek Sierpień- 9 Kielichów- harmonia, miłość, spełnienie w miłości Cytuj
Jasminex Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Napisano 4 Sierpnia 2013 Czy ktos ma jakis pomysl na ten rozklad? Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 Ciebie karty moga opisywac jako rycerzy oraz twoje nastawienie na swiat zewnetrzny. R.BULAW- to aktywnosc towarzyska, duzo energii i entuzjazm oraz moze jakies flirty z tym rycerzem RYDWAN- tu moze twoj ped by wszystko zalatwic i moze twoja gotowosc do wejscia w nowy zwiazek ale moze to byc tez twoja brawura na drodze, pospiech. tu jest AW wiec cos powazniejszego R.MONET - raczej spokoj i dokladne wykonywanie swoich obowiazkow R.MIECZY- moze bedziesz bardzo nerwowa albo ktos powie ci cos konkretnego,dla mnie ta karta to stresy SLONCE- tu twoja radosc, bedziesz cieszyc sie jak dziecko po burzliwym okresie w marcu. duzo slonca-wypada na sloneczne dni dla mnie-dobre kontakty z ludzmi, twoje ego moze tez troszke wzrosnac,fajny miesiac 10 MIECZY- tu uwazam ze nastapi mala smierc czegos ,moze jakas czesc twojej osobowosci, czegos co ci nie odpowiada, to nie jest zla karta,tylko mala transformacja ale raczej nie depresja Q.PUCHAROW - tu mi sie odrazu nasunelo pytanie czy jestes w zwiazku czy jestes singlem? bo to duzo zmienia. moze byc kochajaca i dobra partnerka lub wrazliwa, spokojna i sentymentalna kobieta 9 PUCHAROW - zadowolenie z tego co sie posiada, duzo picia ,duzo jedzenia, dobrze ci z tym przedewszystkim. mi sie pokazuje jak siedze na kompie i ogladam filmy a jedzenie i drinki mam na wyciagniecie reki. Jesli jestes w zwiazku to ten marzec nie za ciekawy a nawet jesli nie to i tak powinno byc milo. Cytuj
Jasminex Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Napisano 4 Sierpnia 2013 Dziekuje za interpretacje:)! Nie jesten w zwiazku Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 Wiesz, dla mnie duzo bardziej miarodajny w tym zakresie jest po prostu krzyz celtycki na konkretny okres czasu, z uwzglednieniem przyszlosci blizszej i dalszej, konkretnie zakreslonej. Ale skoro rozklad juz jest... mozna sprobowac... chociaz wiadomo, te karty moga wskazywac na duzo roznych kwestii. Styczeń-Rycerz Buław Tu moze pojawic sie jakis mezczyzna. Jest szansa na flirt. Raczej nic powaznego. Budowane na wzajemnej fascynacji seksualnej. Chociaz... z drugiej strony faceci czesto na samym poczatku jawia sie w Bulawowym Rycku... zwykla kolej rzeczy. Takze tu jakis pan moze pojawic sie na horyzoncie. Luty-Rydwan I tu mamy dalej... albo cos zupelnie nowego albo jakas juz istniejaca znajomosc dostanie swiezy impuls i nabierze tempa. Ewentualnie zupelnie zajmiesz sie swoimi sprawami. Tu nie ma nic na dwa fronty przy Rydwanie. Albo albo. Marzec- Rycerz Monet Tu jest kilka mozliwosci. Oczywiscie moglas pojawic sie Ty w Rycku Monetowym, jako osoba, ktora na ten czas odsunie sprawy uczuciowe na bok i zajmie sie zyciem, praca, moze ksztalceniem. W kazdym razem zakasa rekawy i do dziela. Mozliwe tez, ze pojawi sie jakis mlody, cieply pan na horyzoncie, mozliwe nawet, ze z trygonu ziemi. I trzecia opjca... beda proby odswiezenia jakiejs juz istniejacej znajomosci. Kwiecień- Rycerz Mieczy Tu moze sie duzo dziac. Duzo szumu o nic. Mozliwe tez, ze jakas sytuacja juz istniejaca bedzie wolala o wyjasnienie. Mozliwe, ze trzeba bedzie cos wyklarowac. Maj- Słońce- Tu roznie mozna patrzec. Ogolnie jest to czas cieszenia sie tym, co juz jest i nic ponadto. Wiec, jezeli karty wczesniejsze pokazaly pojawienie sie jakiegos mezczyzny lub znajomosc z nim to tu bedzie po prostu cieszenie sie tym. Jezeli natomiast Ty wyszlas w tych kartach to bedzie to, co bedzie. Terazniejszosc jednym slowem. Dla mnie Slonce zmian nie wnosi. Czerwiec- 10 Mieczy Tu moze byc ostre porzadkowanie przestrzenie zyciowej, ewentualnie, jezeli istnieje jakas znajomosc, przekreslenie dotychcasowego jej statusu i przejscie na zupelnie inny poziom. Gdybac mozna. Lipiec- Królowa Kielichów Kielichowa nigdy nie pokazywala mi spelnienia w uczuciach, raczej wzdychanie i marzenie. Sierpień- 9 Kielichów- Zadowolenie z bycia samej ze soba, ewentualnie rozgladanie sie. Ogolnie tu w tych m-cach zwiazku za bardzo nie widze. Ktos moze sie pojawiac, moga byc jakies niewinne flirty, uwodzenie, ale nic glebszego... na ten czas nie widze. Cytuj
Jasminex Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Napisano 4 Sierpnia 2013 Tak więc wszystko można rozumieć na dwa sposoby.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi