carolinosss Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 A teraz taki przyjemny krótki rozkład czy to jest mój partner docelowych: 1. Czy on będzie moim partnerem docelowym na całe życie? 9 denarów Tak, pokazuje pełną harmonie ale nie pokazuje jako tako typowego związku zalegalizowanego. 2.Czy pojawi się ktoś nowy w moim życiu? As kielichów Tak i to miłość doskonała przynosząca pełną radość i szczęście. 3.Czy w ogólnym bilansie życiowym będę szczęśliwa w miłości? Paź Denarów Raczej tak tylko tak trochę z kapryśną miną jak na owej karcie ma paź. Ciagle będzie mi się coś tam nie podobało, kapryśnie i cały czas będę się uczyła czegoś nowego z związków. Cytuj
panna.marta Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 A teraz taki przyjemny krótki rozkład czy to jest mój partner docelowych: 1. Czy on będzie moim partnerem docelowym na całe życie? 9 denarów Tak, pokazuje pełną harmonie ale nie pokazuje jako tako typowego związku zalegalizowanego. Zgadzam sie 2.Czy pojawi się ktoś nowy w moim życiu? As kielichów Tak i to miłość doskonała przynosząca pełną radość i szczęście.Zgadzam sie. 3.Czy w ogólnym bilansie życiowym będę szczęśliwa w miłości? Paź Denarów Tak,ale bedziesz musiala sie duzo uczyc, odkrywac, probowac wielu rzeczy zanim znajdziesz to czego szukasz 1 Cytuj
fajnamagda Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 o fajny rozklad:) uważam, że on jest docenlowym, ale pojawi sie ktos nowy na 1000pro. Będziesz szczęsliwa be ale moim zdaniem 1 Cytuj
Ewitta Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) 1. Czy on będzie moim partnerem docelowym na całe życie? 9 denarów Nie. O czym też mówi następna karta. 2.Czy pojawi się ktoś nowy w moim życiu? As kielichów Tak. 3.Czy w ogólnym bilansie życiowym będę szczęśliwa w miłości? Paź Denarów Zależy jak sobie na wszystko zapracujesz. Paź denarów mówi o tym, że nic z nieba samo nie spada. Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez Ewitta 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 1. Czy on będzie moim partnerem docelowym na całe życie? 9 denarów to jest karta bycia solo...w HB reprezentuje ją karta Pustelnik, także albo samotność we swoje z powodu sporej dozy egoizmu i chęci tworzenia dwóch oddzielnych światów (luźno-poważny związek) z owym Panem, albo luźny wolny związek...Zgadzam się tu z Ewittą. To nie jest partner docelowy o ile można w ogóle mówić o docelowości, która bardziej kojarzy mi się z pociągiem niż czlowiekiem. 2.Czy pojawi się ktoś nowy w moim życiu? As kielichów pojawi się ktoś nowy, do kogo serce bedzie drgać. 3.Czy w ogólnym bilansie życiowym będę szczęśliwa w miłości? Paź Denarów i tak i nie. Wg mnie będziesz niezdecydowana i życie uczuciowe będzie zależało od Twoich własnych decyzji i tego czy wkorzystasz przychodzące do Ciebie szasne właściwie w taki spoósb by przynosiły Ci szczęście. Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 A teraz taki przyjemny krótki rozkład czy to jest mój partner docelowych: 1. Czy on będzie moim partnerem docelowym na całe życie? 9 denarów Jest dobra partia. Moznaby mowic o tym, ze moglby byc odpowiedni, jezeli chodzi o stabilizacje materialna i bezpieczenstwo. Czyli takie plany typu malzenstwo, rodzina, bo wnosi soba konkret o zabarwieniu materialnym. 2.Czy pojawi się ktoś nowy w moim życiu? As kielichów Tak, pojawi sie ktos nowy. Ewentualnie pojawi sie nowy impuls w tym, co juz jest, jezeli jest. Tak tez bywa, ze ta karta czasem wskazuje na nowy impuls, odswiezenie czegos, co juz istnieje. Jednak zazwyczaj pokazuje cos nowego. 3.Czy w ogólnym bilansie życiowym będę szczęśliwa w miłości? Paź Denarów Tak. Tu widac duzo ciepla, bliskosci, milosc taka bardzo namacalna i pelna zmyslowosci. Mozliwe tez, ze pokazuje sie ciaza. Paz Monet to bardzo ladna karta w milosci. 1 Cytuj
emilr Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 1. Czy on będzie moim partnerem docelowym na całe życie? 9 denarów Wg mnie nie, będzie Was do siebie ciągnęło i moze ciągnie. Chcecie sie nawzajem poznawać (lub będziecie chcieli, bo nie wiem, czy to ktos z kim sie spotykasz, czy na razie myslisz). Jednak mimo tego bedziesz czuałą, że to nie to. Nie wejdziesz głębiej w tę relację, nawet nie będziesz chciała. W pewnym momencie zatrzymasz się, stwierdzisz, ze jest dobrze jak jest. Ale Pan może byc ciągle w pobliżu. Później jest as kielichów, więc chyba Ty ciągle szukasz. Czego innego 2.Czy pojawi się ktoś nowy w moim życiu?As kielichów Jak najbardziej, możesz sie zakochać. 3.Czy w ogólnym bilansie życiowym będę szczęśliwa w miłości?Paź Denarów Jeśli będziesz potrafiła pracować na związkiem, pielęgnować go, dbać to tak. bardzo sympatyczna karta. Ale musisz z siebie dawac, a nie jak ta pani z 9 monet (z taii RW): pachnieć i czekać nie wiadomo na co, bo to za mało, co podpowiada paź denarów. 1 Cytuj
Debora Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 Miałabym lekkie obawy przed spytaniem się kart, czy dany człowiek jest mi "przeznaczony". Jakbym się dowiedziała, że nie to chyba byłaby możliwość ze bym się nie starała. Ale to tylko takie przypuszczenia 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi