Skocz do zawartości

Prośba o interpretację rozkładu

Nefrete

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Znalazłam tutaj na forum fajny rozkład

1.Energia związku

2.Komunikacja w związku

3.Silne strony związku

4.Słabe strony związku

5.Realia związku

6.Namiętność w związku

7.Klucz do przyszłości związku

Pewna osoba zrobiła dla mnie taki rozkład, chciałam sie dowiedzieć odnośnie pewnego mężczyzny, z którym byłam przez dłuższy czas, oto co jej wyszło:

1. Energia związku - kaplanka niby ten związek trwa, a jakby go nie było, na razie to bardziej duchowa relacja, ale jesteś dla niego ważna

2. Komunikacja związku - 6 mieczy no właśnie, oddaliliście sie teraz od siebie

3. Silne strony zwiaązku - cesarzowa jemu ciągle na Tobie zależy wg mnie ta karta pokazuje, że jesteś w jego oczach ideałem kobiety-partnerki więc podejrzewam, że byłyby szanse na odbudowanie związku :)

4. Słabe strony związku - 4 mieczy izolujecie się i odcinacie od siebie no to raczej nie poprawia waszych relacji

5. Realia związku - 6 kielichow na razie tak jakby więcej sie to opierało na wspomnieniach, niż na tym co jest teraz między Wami, to też może być powrót, ale nie wiem czy już...

6. Namiętność związku - wisielec niestety na razie nie ma :( emocje zawieszone w próżni i czekają na lepsze czasy... ale wisielec w każdej chwili może sie odmienić, gorzej gdyby było umiarkowanie, to też pawie to samo znaczy tyle, że musielibyście czekać bardzo długo, a tak jest szansa, że w każdej chwili sie może wszystko odmienić

7. Klucz do przyszłości związku - as mieczy wg mnie rozmowa - musielibyście dojść do wspólnego kompromisu właśnie dyskutując o Waszej relacji, gdybyście wszystko sobie szczerze powiedzieli czego oczekujecie itd... ale obie strony, wtedy by coś sie wreszcie ruszyło

Czy ktoś jeszcze pokusiłby sie o interpretację dla mnie? :poklon:

Napisano

nie moge nic dodac nic ujac, tak samo bym to zinterpretowala.

Gość Daffne
Napisano

widzę, że nikt nie dokonał interpretacji to ja zakasam rękawy :slonko:

1. Energia związku - kaplanka

Ty wkładasz w tą relacje ogromne ilośc energii, jesteś uczynna, potrafisz wiele wybaczyć, a i puścić mimo uszu to i tamto, dzięki takiej postawie relacja jest kontynuowana, trwa bo kompromisy są niezbędne.

2. Komunikacja związku - 6 mieczy

brak tu właściwej równowagi w komunikacji. Tu już nie chodzi o oddalenie, ale karta sugeruje,że jedno dąży do rozmów i sądze, że to Ty jesteś otwrata na to, a partner wręcz unika kompromisów jakby był na nie niechętny. Lubi samostanowić o sobie i traktuje kompromisy jak ograniczanie jego swobody.

3. Silne strony zwiaązku - cesarzowa

silną stroną związku jesteś Ty, ktora scala ten związek dzięki swej mądrości, uczynności i wyrozumiałości (kapłanka) raz miłości i pragnieniu tworzenia pięknej relacji, owocnej i trwalej. Starasz się by było dobrze.

4. Słabe strony związku - 4 mieczy

słabą stroną związku jest partner, jego nieprzejednana postawa i czasem chłod i obojętność. Jest stanowczy i nieprzejednany i nic czasem do niego nie dociera bo żyje wg własnym zasad i wygody ceniąc swobodę. Oddala się jak mu pasuje, wraca jak mu pasuje...a wyrozumiała kapłanka go przyjmuje wybaczając z uwagi na milość jaką go darzy, jak również marzenia o pięknej miłości jaki ragnie z nim realizować czując,że to właściwy Pan (cesarzowa)

5. Realia związku - 6 kielichow

realia to życie wspomnieniami i tym co było między Wami piękne. Jakby pielęgnowanie uczuć w sobie odtwarzając je w umyśle i sercu.

6. Namiętność związku - wisielec

aktualnie oddalenie, ale jesli jest bliskośc to czujesz się spełnioną kobietą,poniewać Pan potrafi dowartościować kobietę i sprawić, że jest dla niego najważniejsza.

To piękne i zapewne za tym serce i cała Ty tęsknisz. Szkoda tylko, że to niestałe...

7. Klucz do przyszłości związku - as mieczy

kluczem jest rozmowa szczera i powiedzenie sobie co komu leży "na wątrobie"... wówczas albo nastąpi zmiana postawy u Pana albo całkowite oddalenie...czyli wróz albo przewoz..konkretne zachowanie...i trzymać sie oberanej decyzji gdyż w kotka i myszkę można bawić się wiele lat i nadal może nic z tego nie być..jeśli więc wyczujesz, że Pan sie bawi Twoimi uczuciami...to pogoń bez żalu bo szkoda czasu...i zwlekania na odnalezienie prawdziwego szczęscia na jakie zasługujesz :buziak:

Napisano
widzę, że nikt nie dokonał interpretacji to ja zakasam rękawy :slonko:

1. Energia związku - kaplanka

Ty wkładasz w tą relacje ogromne ilośc energii, jesteś uczynna, potrafisz wiele wybaczyć, a i puścić mimo uszu to i tamto, dzięki takiej postawie relacja jest kontynuowana, trwa bo kompromisy są niezbędne.

2. Komunikacja związku - 6 mieczy

brak tu właściwej równowagi w komunikacji. Tu już nie chodzi o oddalenie, ale karta sugeruje,że jedno dąży do rozmów i sądze, że to Ty jesteś otwrata na to, a partner wręcz unika kompromisów jakby był na nie niechętny. Lubi samostanowić o sobie i traktuje kompromisy jak ograniczanie jego swobody.

3. Silne strony zwiaązku - cesarzowa

silną stroną związku jesteś Ty, ktora scala ten związek dzięki swej mądrości, uczynności i wyrozumiałości (kapłanka) raz miłości i pragnieniu tworzenia pięknej relacji, owocnej i trwalej. Starasz się by było dobrze.

4. Słabe strony związku - 4 mieczy

słabą stroną związku jest partner, jego nieprzejednana postawa i czasem chłod i obojętność. Jest stanowczy i nieprzejednany i nic czasem do niego nie dociera bo żyje wg własnym zasad i wygody ceniąc swobodę. Oddala się jak mu pasuje, wraca jak mu pasuje...a wyrozumiała kapłanka go przyjmuje wybaczając z uwagi na milość jaką go darzy, jak również marzenia o pięknej miłości jaki ragnie z nim realizować czując,że to właściwy Pan (cesarzowa)

5. Realia związku - 6 kielichow

realia to życie wspomnieniami i tym co było między Wami piękne. Jakby pielęgnowanie uczuć w sobie odtwarzając je w umyśle i sercu.

6. Namiętność związku - wisielec

aktualnie oddalenie, ale jesli jest bliskośc to czujesz się spełnioną kobietą,poniewać Pan potrafi dowartościować kobietę i sprawić, że jest dla niego najważniejsza.

To piękne i zapewne za tym serce i cała Ty tęsknisz. Szkoda tylko, że to niestałe...

7. Klucz do przyszłości związku - as mieczy

kluczem jest rozmowa szczera i powiedzenie sobie co komu leży "na wątrobie"... wówczas albo nastąpi zmiana postawy u Pana albo całkowite oddalenie...czyli wróz albo przewoz..konkretne zachowanie...i trzymać sie oberanej decyzji gdyż w kotka i myszkę można bawić się wiele lat i nadal może nic z tego nie być..jeśli więc wyczujesz, że Pan sie bawi Twoimi uczuciami...to pogoń bez żalu bo szkoda czasu...i zwlekania na odnalezienie prawdziwego szczęscia na jakie zasługujesz :buziak:

ślicznie dziękuję za superową interpretację :bukiet_na::bukiet_na:

Napisano
ty z nim byłaś? a nie jesteś już?

tak i się rozstaliśmy 2 lata temu, a on w dalszym ciągu do mnie wraca, daje nadzieję, wiem, że nie jestem mu obojętna, ale widzę że jest niezdecydowany, bo coś go blokuje przed powrotem do mnie....

Napisano

to nie wiem czemu grzebac wtym co było zamiast skupic sie na tym co bedzie dla mnie te karty własnie traktowały o tym ze wy juz sie rozstaliscie i to chyba przez to ze ty byłas osoba dominujaca w zwiazku

a w asie mieczowym perspektyw powrotu nie dopatrywałabym sie a raczej kolejny raz uciecie kontaktów

szkoda że nie dołozyłas do asa to tylko potencjał

wg mnie tu lepszy byłby celt na pare miesięcy na przód

a tam choroby jakiejs któregos z was nie było?

Napisano
to nie wiem czemu grzebac wtym co było zamiast skupic sie na tym co bedzie dla mnie te karty własnie traktowały o tym ze wy juz sie rozstaliscie i to chyba przez to ze ty byłas osoba dominujaca w zwiazku

a w asie mieczowym perspektyw powrotu nie dopatrywałabym sie a raczej kolejny raz uciecie kontaktów

szkoda że nie dołozyłas do asa to tylko potencjał

wg mnie tu lepszy byłby celt na pare miesięcy na przód

a tam choroby jakiejs któregos z was nie było?

choroby? z tego co wiem on na coś tam chorował, ale nigdy nie chciał mi do końca powiedzieć co mu jest, wiem że chodzi do neurologa

Napisano

i byc może to było i jest przyczyna on ukrywa coś ważnego dla niego przed tobą

Napisano
i byc może to było i jest przyczyna on ukrywa coś ważnego dla niego przed tobą

a może on nie potrafi się zaangażować, bo uwaza ze nie jest godny mojej miłości, że zasługuję na kogoś lepszego od niego, stąd ta blokada? albo ukrywa przede mną tą dziweczynę, z którą ponoć miał wziąść ślub w grudniu zesłego roku, ale z jakiś przyczyn nie doszło do ślubu, czyżby karma ze mną nie pozwalała mu się wiązać?

Napisano

sluchaj jak facet nie chce z kims byc to nie znaczy odrazu ze cos ukrywa

albo jest zainteresowanie albo go brak nie ma co sie doszukiwac i gdybac

gdyby mu zalezało byłby w związku z tobą

Napisano
sluchaj jak facet nie chce z kims byc to nie znaczy odrazu ze cos ukrywa

albo jest zainteresowanie albo go brak nie ma co sie doszukiwac i gdybac

gdyby mu zalezało byłby w związku z tobą

masz rację zgodzę się z małą różnicą, to nie ja szukam ciągle kontaktu z nim tylko on, to nie ja wypytuje się ciągle czy ma kogoś tylko on, to nie ja pierwsza się odzywam jeśli mamy kontakt tylko on, to nie ja che wszystko o nim wiedzieć tylko on, więc coś tu jest nie tak?

Napisano

Zgadzam sie z tym, co napisala Iridos. Poza tym, co As Mieczy soba wnosi to konkretna rozmowa miedzy Wami i postawienie spraw jasno. Tu nie ma juz tak troche lub pol na pol. Nie albo Tak... i jak sa jakiekolwiek watpliwosci, isc kazde wlasna droga.

Napisano
Zgadzam sie z tym, co napisala Iridos. Poza tym, co As Mieczy soba wnosi to konkretna rozmowa miedzy Wami i postawienie spraw jasno. Tu nie ma juz tak troche lub pol na pol. Nie albo Tak... i jak sa jakiekolwiek watpliwosci, isc kazde wlasna droga.

dziekuję za podpowiedzi ;) na razie postanowiłam nie odzywać się do niego, żeby miał czas na przemyślenia, może w tym czasie mu mnie zabraknie i tęsknota skłoni go do konkretnych decyzji, a wtedy będę wiedziała co mam robić i jak z nim porozmawiać:)

Gość Daffne
Napisano
masz rację zgodzę się z małą różnicą, to nie ja szukam ciągle kontaktu z nim tylko on, to nie ja wypytuje się ciągle czy ma kogoś tylko on, to nie ja pierwsza się odzywam jeśli mamy kontakt tylko on, to nie ja che wszystko o nim wiedzieć tylko on, więc coś tu jest nie tak?

Najlepiej w ocenie jakości relacji skupiać się nie na tym co kto mówi, a na tym co robi i jak się ma REALNIE relacja.

Bo widać niestety, że oprócz głupiego gadania nic nie wnosi w waszą znajomość i nic to nie zmienia bo nadal jak nie byliście razem tak też i nie będziecie raczej.

A może on celowo zawraca Ci w głowie i zabiegac o Ciebie bo wie że masz do niego słabość i łechce go gdy zwracasz na niego uwagę jako jego adoratorka? ot taka męska próżność i wyrachowanie?

Napisano
Najlepiej w ocenie jakości relacji skupiać się nie na tym co kto mówi, a na tym co robi i jak się ma REALNIE relacja.

Bo widać niestety, że oprócz głupiego gadania nic nie wnosi w waszą znajomość i nic to nie zmienia bo nadal jak nie byliście razem tak też i nie będziecie raczej.

A może on celowo zawraca Ci w głowie i zabiegac o Ciebie bo wie że masz do niego słabość i łechce go gdy zwracasz na niego uwagę jako jego adoratorka? ot taka męska próżność i wyrachowanie?

dlatego chcę to sprawdzić, czy jest tak jak mówisz, że tylko się mną bawi, dlatego postanowiłam się odciąć na jakiś czas, czy w dalszym ciągu będzie zabiegał czy odpuści. Na razie nie odzywam się 2 miesiące już i jestem z siebie dumna :) i widzę że ciągle szuka kontaktu ze mną ( tel. gg, opisy ) Jeśli odpuści, to będę wiedziała, że nie zależało mu na mnie i będzie mi łatwiej zapomnieć o nim, bo jakby nie było ta 2 miesięczna przerwa mnie do tego w pewnym stopniu przygotowuje, że łagodniej to znoisę....