fajnamagda Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 dla mojej przyjaciółki. Są razem rok, bywało różnie, teraz jakby progres, poznał jej rodziców i wydaje się wszystko super. Kazała zapytać kart co dalej 1.obecna sytuacja związku-2mieczy-kapłan-cesarz po takim etapie zawieszenia relacja stała się stabilna i oficjalna 2-jej zamiary- słonce-6denarow-6mieczy byc szczesliwym, troszkę moze korzysci materialne, 3-jego zamiary- 7mieczy-paź denarow-król buław hmm on chyba stawia na dobra zabawe, dowartosciowanie sie 4-jej uczucia do niego- as kielichow-glupiec-10mieczy zakochana wręcz infantylnie 5-jego uczucia do niej- as denarów-9mieczy-koło hmm zako****e się 6-czy zw. bedzie trwały?- śmierć-8kieli-księżyc chyba niestety nie 7-czy zw zakonczy sie malzenstwem?- 2bulaw-paź mieczy-paź kielichów moim zdaniem tak 8-czy z tego zw. narodzi sie dziecko?- gwiazda-8bulaw-5mieczy raczej nie 9-bedzie to zw udany w ogolnym zyciowym bilansie -8denarow-9denarow-7buław to zwiazek, w ktory trzeba wlozyc naprawdę duzo pracy 10- mocne strony zw. - swiat-kapłanka-cesarzowa=cesarz same AW, chyba ona jest tą mocną stroną 11-slabe strony zw.- rycerz den-4mieczy-10kieli nie wiem, jakies wzajemne ranienie się Cytuj
panna.marta Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) dla mojej przyjaciółki. Są razem rok, bywało różnie, teraz jakby progres, poznał jej rodziców i wydaje się wszystko super. Kazała zapytać kart co dalej 1.obecna sytuacja związku-2mieczy-kapłan.Gdzies podswiadomie/duchowo ten chlopak walczy z myslami, nie jest pewny czy dobrze postepuje. 2-jej zamiary- słonce-6denarow-6mieczy. Ona chce byc szczesliwa, dac cos od siebie, nie chce sluchac innych, chce isc swoim rytmem. 3-jego zamiary- 7mieczy-paź denarow-król buław. On narazie ma pewne obawy,ale probuje. Chce sie czegos nauczyc,wie ze nic nie przyjdzie latwo dopki nie sprobuje czegos nowego, czegos wiecej. 4-jej uczucia do niego- as kielichow-glupiec-10mieczy. Zakochana wręcz infantylnie- zgadzam sie. Ale tez stara sie zaczac cos nowego jednoczesnie mierzac sily ponad miary. 5-jego uczucia do niej- as denarów-9mieczy-koło. Cos do niej na pewno czuje, ale tez cos go trapi. 6-czy zw. bedzie trwały?- śmierć-8kieli-księżyc. Wydaje mi sie,ze cos sie zepsuje między nimi alboz acznie umierac. Beda mieli do siebie jakis zal,a zwiazek moze stac sie w pewnym momencie iluzja. 7-czy zw zakonczy sie malzenstwem?- 2bulaw-paź mieczy-paź kielichów. Trudno mi odp na to pytanie widzac to, co wyszlo wyzej,ale...uwazam,ze nie. Ogolnie beda mieli ze soba dobry kontakt,ale jesli chodzi o kwestie malzenstwa to niestety nie sa to karty malzonkow.Pelno w nim obaw. No paz kielichow, to raczej by wskazywal na jej symaptie, ewntualnie przyjaciela. Z podsumy wychodzi chyba glupiec, wiec juz tym bardziej tylko taka relacja taka towarzyska. 8-czy z tego zw. narodzi sie dziecko?- gwiazda-8bulaw-5mieczy. Zdecydowanie nie, choc ona moze miec na to nadzieje. 9-bedzie to zw udany w ogolnym zyciowym bilansie -8denarow-9denarow-7buław. Moim zdaniem zwiazku tu nie bedzie,a jesli mialby byc,to wymagalby to duzej pracy i utraty nerwow. 10- mocne strony zw. - swiat-kapłanka-cesarzowa=cesarz same AW. Ogolnie to mam wrazenie,ze tu sa wymienione cechy Twojej kolezanki, ktore dzialaja na plus w tym zwiazku. Jest madra i wyrozumiala, kiedy trzeba jest tez cierpliwa i spokojna, potrafi byc tez czula,ciepla i zyczliwa. 11-slabe strony zw.- rycerz den-4mieczy-10kiel. Wydaje mi sie,ze w tym chlopaku jest duzo wycofania, jesli chodzi o te relacje. Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez panna.marta 1 Cytuj
emilr Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 1.obecna sytuacja związku-2mieczy-kapłan- cesarz - mimo, ze oficjalnie, to stoja na rozdrożu. Cos tu nie gra. czy jakaś inna osoba nie kreci sie w pobliżu? 2-jej zamiary- słonce-6denarow-6mieczy - chce rozpocząć nowe życie, na jasnych i równych zasadach 3-jego zamiary- 7mieczy-paź denarow-król buław on wg mnie nie jest do końca szczery lub nie jest pewien, czy chce legalnego oficjalnego zwiazku 4-jej uczucia do niego[/b]- as kielichow-glupiec-10mieczy jest uczucie, ale są obawy. Ona pewnie wyczuwa, ze w tym związku cos zgrzyta. Nie wiem. Te karty takie dziwne. Czy ona nie ma jakiegoś cicheg 5-jego uczucia do niej- as denarów-9mieczy-koło on sie czymś, zamartwia. Nie pasuje mu coś. Spójrz na początku 2 mieczy juz mówi o tym, że cos jest niejsane. Moze on sobie nie zdaje z czegos sprawy, ale spokoju mu oś nie daje. Moze on się martwi, że cos sie zmienia. Koło na końcu dla mnie to niezbyt dobra karta: skoro teraz zwiazek ruszył, to koło moze byc zmiana niekorzystną. 6-czy zw. bedzie trwały?- śmierć-8kieli-księżyc Nie. I widać, ze juz teraz cos dojrzewa, coś wyjdzie na jaw, są tu jakieś tajemnice. Wszystkie karty wg mnie o tym mówią. Obydwie strony czują, ze związek umiera. czasem koknkretny ruch zmusza do przemysleń . 7-czy zw zakonczy sie malzenstwem?- 2bulaw-paź mieczy-paź kielichów - niestety wg mnie nie. Nie ma tu ruchu. jeśli już to na razie odłozą plany zalegalizowania związku. Wg mnie pojawi sie jeszcze ktoś. Ale on kontakt utrzymają. 8-czy z tego zw. narodzi sie dziecko?- gwiazda-8bulaw-5mieczy- myśle, że nie. NIe z tego związku. Nastąpi zmiana, planów, oczekiwań, czy chęci. 9-bedzie to zw udany w ogolnym zyciowym bilansie -8denarow-9denarow-7buław Mysle, że nie. Partnerzy żyliby obok siebie, tak naprawdę osobno. Brak tu ciepła, bliskosci. 10- mocne strony zw. - swiat-kapłanka-cesarzowa=cesarz Oni obje są chyba silnymi osobami, wiedzą czego chcą. Moze teraz jest okres przemyśleń, ale widac, ze dojdą do porozumienia bez żali i pretensji. 11-slabe strony zw.- rycerz den-4mieczy-10kieli takie zawieszenie. jakieś działąnia są, ale widać, że daja one do myśleniu obojgu. Cytuj
fajnamagda Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Napisano 4 Sierpnia 2013 emilr z tego co mi wiadomo do nikt inny się nie kręci. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 1.obecna sytuacja związku-2mieczy-kapłan-cesarz - sa razem, tak oficialnie, ktos lubi chyba dominowac 2-jej zamiary- słonce-6denarow-6mieczy szkoda ze nie dolozylasz bo 6 mieczy to karta brama, mi sie wydaje po tych kartach jakby jej zamiary byly wlasnie milo spedzony czas, obdarowywanie i dawanie i wspolna przyszlosc 3-jego zamiary- 7mieczy-paź denarow-król buław - ta 7 mieczy mi sie nie podoba. Pan jakby krecil z kims na boku(ale nie mow tego jeszcze kolezance) 4-jej uczucia do niego- as kielichow-glupiec-10mieczy Zmienne, raz jest miloscia jej zycia a czasem zle sie przez niego czuje i nie chce go wiecej widziec 5-jego uczucia do niej- as denarów-9mieczy-koło hmm tu tez zmienne i to bardzo. Chyba ma cos na sumieniu bo cos go gryzie,martwi. Nie wiem tylko czy z powodu tego co np Pani zrobila, czy On zrobil i ma wyrzuty sumienia . 6-czy zw. bedzie trwały?- śmierć-8kieli-księżyc Nie, ktos odejdzie 7-czy zw zakonczy sie malzenstwem?- 2bulaw-paź mieczy-paź kielichów Moim zdaniem nie zakonczy sie 8-czy z tego zw. narodzi sie dziecko?- gwiazda-8bulaw-5mieczy nie 9-bedzie to zw udany w ogolnym zyciowym bilansie -8denarow-9denarow-7buław oboje sie czegos naucza i wyniosa lekcje z tego zwiazku. bedzie duzo pracy nad nim 10- mocne strony zw. - swiat-kapłanka-cesarzowa=cesarz nie mam pojecia. 11-slabe strony zw.- rycerz den-4mieczy-10kieli za malo otwarcia sie na siebie, ktos sie izoluje Cytuj
Fall Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 1.Niby oficjalnie są razem, ale pan ma jakąś blokade emocjonalną, o czymś myśli, coś rozważa..Ogolnie zachowuje się powaznie, raczej mało na zewnątrz pokazuje, ale to nie wynika z jego sposobu bycia tylko wlasnie z tego, że wewnątrz coś sie dzieje.. 2.Chce spędzać miło czas, dawać i otrzymywać tyle samo wzamian..Chce się odciąć od niefajnych momentów z ich przeszłości.. 3.Pan chyba coś ściemnia, karmi ją pustymi obietnicami.. 4.Jest zakochana ale zbyt dziecinne i niestabilne jest to uczucie..raz radosna jak skowronek, za chwilę rozpacz, ze to już chyba koniec..On ją chyba bardzo rani swoim zachowaniem.. 5.Bylo jakies spełnienie i harmonia na początku ale jakiś stres albo nieciekawe myśli wszystko zmieniły..ogólnie widać, że coś mu nie pasuje, jakaś wewnętrzną walkę ze sobą prowadzi.. 6 .Niestety raczej nie, on ma przed nią jakieś tajemnice, coś ukrywa..może ma kogoś innego..? 7.Nie..pan jakiś wybor ma, coś knuje i jest nieszczery..Ewentualnie mogą zostać przyjaciółmi.. 8.Nie. 9. Jeśli włożą w to dużo pracy to mają szansę się wzbogacić o cenne doświadczenie, odkryć w sobie nowe pokłady możliwości, nauczyć się wytrwałości i cierpliwości.. Cytuj
Trida Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 1.obecna sytuacja związku-2mieczy-kapłan-cesarz no coś się 'skończyło' jakiś etap, wyszli z obaw przed odpowiedzialnością i wchodza w coś 'poważniejszego'. Osiągają nowy stopień w relacji. Nowe, powazniejsze myślenie. W podsumie Eremita - czyli mimo wszystko lekkie oddalenie. zastanawiam się, czy to nie jest robione na pokaz troszkę 'żeby przestała marudzić' 2-jej zamiary- słonce-6denarow-6mieczy po tych kartach zaczynam się zastanawiać, czy ona aby na pewno chce trwałego zwiazku z nim. jest chyba za dużo rzeczy, które jej nie pasują i ona - chcąc nie chcąc podświadomie i tak dązy do odsuniecia się w tej relacji.A w podsumie znów Eremita. Jej jest niby dobrze w tym zwiazku ale czuje za dużo braków. 3-jego zamiary- 7mieczy-paź denarow-król buław powiedziałabym, że prędzej u niego widoczne są korzyści materialno - fizyczne a niekoniecznie intelektualne.On nie do konca myśli poważnie o tym związku - ot na chwile (dłuższą chwile, bo tak fajnie i sentyment itd) 4-jej uczucia do niego- as kielichow-glupiec-10mieczy niby są ale ich nie ma. Po części też chyba takie troszkę wmawianie sobie, że go kocha, ze jej na nim zależy, w głupcu widać 'naiwnośc'/Podsuma - koło Fortuny - też wymowne. Niby coś jest ale to nie do konca to. 5-jego uczucia do niej- as denarów-9mieczy-koło również mieszane... 6-czy zw. bedzie trwały?- śmierć-8kieli-księżyc nie... 7-czy zw zakonczy sie malzenstwem?- 2bulaw-paź mieczy-paź kielichów z rozsądku jeśli już 8-czy z tego zw. narodzi sie dziecko?- gwiazda-8bulaw-5mieczy cos będą jakieś zamiary ale nie liczyłabym na to. Chociaż w podsumie siła to może w domyśle - a moze dziecko umocni zwiazek 9-bedzie to zw udany w ogolnym zyciowym bilansie -8denarow-9denarow-7buław będzie ciężko i to ona bedzie m,usiała sie bardziej starać, 'pilnować' tego wszystkiego. 10- mocne strony zw. - swiat-kapłanka-cesarzowa=cesarz dogaduja się, oboje są silnymi charakterami i powiedziałabym, ze to ona jest mocną stroną tego związku. 11-slabe strony zw.- rycerz den-4mieczy-10kieli takie 'o'. Zwiazek jest bo jest, zatrzym,anie sie na pewnym etapie. Lekki marazm. W podsumie umairkowanie, które właśnie wskazuje na to, ze za wiele sie nie dzieje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi