GdzieTaIrlandia Napisano 4 Sierpnia 2013 Napisano 4 Sierpnia 2013 Mój sierpniowy NÓW .. Za karty serdecznie dziekuje paweł 116(kawusia dla Ciebie) Proszę o zerkniecie i dziekuje za każdy wpis:) 1. Co trzeba odpuścić od siebie - 7 Mieczy, 8 Kielichów, 9 Mieczy Jakies próby oszukania siebie.. ucieczki w chwiejne stany emocjonalne w samotności przed snem.. albo uprawianie czarnowidzenie.. moze rzucania czego za plecy? 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - 3 Mieczy, 2 Kielichów, 2 Buław moją świadomość tego,że ktoś mnie skrzywdził i niestety sprawa nie zostanie wyjaśniona. Chyba powinnam tez trzymać to ,że zycie otwiera przede mna teraz nowe mozliwości..pokazuje inne drogi? 3. Co jest teraz Twoim największym nabytkiem - XV Diabeł, XIV Umiarkowanie, II KapłankaNie wątpliwie spotkanie w sądzie( mam zapowiedziana sprawę która moze zakończyć pewne ograniczenia w moim zyciu. bedzie to spotkanie z kobieta.. 4. Jak otoczenie wpływa na Ciebie - Paź Mieczy, 2 Monet, 6 MieczyOtoczenie wywołuje u mnie poczucie ciagłego poszukiwania prawd w zyciu,kształtowania nowej drogi,podejmowania decyzji,planów na przyszłośc,poszukiwania nowych lądów. 5. Co powinnaś dać innym - 9 Kielichów, Królowa Buław, VIII Moc Powinnam troche wyluzować i pokazać jak znowu cieszę się życiem i ile we mnie siły. bardziej zadbac o siebie.. 6. Co zacznie się w Twoim życiu z nową fazą Księżyca - 5 Kielichów, VI Kochankowie, XII Wisielec sa dwie wersje.. albo jakies stany depresyjne i oddalenie w domu spowodowane brakiem seksu( czesciej jestem w pracy niz w domu) albo jest to kwestia przechodzenia z 5 kielichów w próby dogadania sie z drugą osobą i wspólnego wypoczynku(mamy rocznice i zastanawiamy sie gdzie pojechac) 7. Lekcja, która trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji - 3 Kielichów, Król Buław, Rycerz Buławhm ze należy cieszyć sie z tego ,ze mam tak "sprawnego fizycznie" męża?? ogólnie z tego,ze potrafimy razem tez dobrze zyc i fajna z nas rodzina.. albo tutaj sie ktos pojawi?? Dzieki za waszą pomoc!! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 4 Sierpnia 2013 Rano Ci opisze, bo na razie jestem zmęczona;) Cytuj
Iwka78 Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 Co trzeba odpuścić od siebie - 7 Mieczy, 8 Kielichów, 9 Mieczy – oszukiwanie siebie co do zmian, odejścia jakiegoś, i tego jak bardzo będzie to bolało, czy dasz sobie radę… Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - 3 Mieczy, 2 Kielichów, 2 Buław – potrzebę dokształcania się, umiejętność porozumiewania się z ludźmi, odwagę 3. Co jest teraz Twoim największym nabytkiem - XV Diabeł, XIV Umiarkowanie, II Kapłanka - uwolnienie się od jakichś spraw, które długo trzymały Cię w ryzach 4. Jak otoczenie wpływa na Ciebie - Paź Mieczy, 2 Monet, 6 Mieczy – pobudza w tobie ciekawość świata, otwartość, chęć zmian 5. Co powinnaś dać innym - 9 Kielichów, Królowa Buław, VIII Moc – swoje szczęście, zadowolenie, otwartość na ludzi i siłę 6. Co zacznie się w Twoim życiu z nową fazą Księżyca - 5 Kielichów, VI Kochankowie, XII Wisielec no może być tutaj jakieś rozczarowanie dotyczące związku 7. Lekcja, która trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji - 3 Kielichów, Król Buław, Rycerz Buław na pewno z rodziny jaką stworzyliście, ale tutaj tych dworskich to nie za bardzo wiem jak zinterpretować 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 5 Sierpnia 2013 1. Co trzeba odpuścić od siebie - 7 Mieczy, 8 Kielichów, 9 Mieczy wszystko to,co doprowadza Ciebie do czarnej rozpaczy,rozpamiętywanie tego co było, nieprzespane noce, niewyjaśnione sprawy, próby sprawdzania kogoś, samooszukiwanie się 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - 3 Mieczy, 2 Kielichów, 2 Buław realne spojrzenie na rzeczywistość, ciepłe relacje z ludźmi, którzy są po Twojej sprawie, świadomość,że zostałaś zraniona przez kogoś,wybaczenie,ale powinnaś jednak o tym pamiętać, żeby ten ktoś Ciebie nie zwiódł 3. Co jest teraz Twoim największym nabytkiem - XV Diabeł, XIV Umiarkowanie, II Kapłanka powolne wychodzenie z cierpiętniczego stanu,dochodzenie do momentu, gdy zaczniesz odczuwać ukojenie i spokój, być może tez jakas bliska osoba koło Ciebie 4. Jak otoczenie wpływa na Ciebie - Paź Mieczy, 2 Monet, 6 Mieczy trochę Ciebie denerwuje,bo może każe Ci być dociekliwą, masz wrażenie, że aby wyjść na swoje musisz troche polawirować, pograć, jednocześnie powoduje, że TY zaczynasz sie zmieniąc 5. Co powinnaś dać innym - 9 Kielichów, Królowa Buław, VIII Moc pokaż, że masz w sobie duzo radości, jesteś towarzyska,pomysłowa,kreatywna, zaradna i silna 6. Co zacznie się w Twoim życiu z nową fazą Księżyca - 5 Kielichów, VI Kochankowie, XII Wisielec mogą być jeszcze chwile smutku i rozpamiętywania jakichś spraw, może jakieś podejmowanie decyzji,Wisielec mówi, że chyba dasz sobie spokój z czymś, przemyslisz, że nie warto myślec o tym, co na ten moment nie ma racji bytu i w końcu zaczniesz cieszyć się życiem 7. Lekcja, która trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji - 3 Kielichów, Król Buław, Rycerz Buław czekają Ciebie chwile radości,widać zabieganie mężczyzny koło Ciebie, być może to jest tą lekcją, nauka radości życia.. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Napisano 5 Sierpnia 2013 Agus nie chce mi przyznać punkcików za interpretacje- musi sie odblokowac:) Dziekuje Ci,dodałas mi nadzieje,że ten miesiąc nie bedzie taki okrutny:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 1. Co trzeba odpuścić od siebie - 7 Mieczy, 8 Kielichów, 9 Mieczy->Wisielec/Cesarzowa odpuścić sobie niechęć, smutek i żal, a może też troszkę złość przemieszaną z niepewnością i wątpliwościami. Generalnie negatywne myśli odrzucić. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - 3 Mieczy, 2 Kielichów, 2 Buław->Gwiazda/Sprawiedliwość jak najbliżej siebie trzymać to lub tych, którzy przynoszą radość i zadowolenie, ukojenie wnętrza i wewnętrzne szczęście. Wyzwolić się. 3. Co jest teraz Twoim największym nabytkiem - XV Diabeł, XIV Umiarkowanie, II Kapłanka->Pustelnik Twoim największym nabytkiem jest okiełznanie swego wnętrza, ale też kogoś kto mógł mieć w pewnym stopniu władzę nad Tobą jeśli to osobę reprezentuje Diabeł. Zneutralizował się wpływ kogoś negatywny na Ciebie i teraz możesz spokojnie odpocząć, zastanowić się uzyskując odpowiedni dystans i obiektywizm wobec sytaucji w jakiej się znajdowałaś. 4. Jak otoczenie wpływa na Ciebie - Paź Mieczy, 2 Monet, 6 Mieczy->Kapłanka myślę, że nie wpływa jakoś szczególne, z jednymi lubisz podyskutować,z innymi trzymać się na pewna odległość albo być skrytą i nie mówić wszystkiego o sobie z różnych powodów. 5. Co powinnaś dać innym - 9 Kielichów, Królowa Buław, VIII Moc->Pustelnik powinnaś pomyśleć o sobie, chyba już dość dawałaś od siebie, teraz odnoszę wrażenie, że przychodzi czas,kiedy wypadałoby skupić się na samej sobie i na tym co Tobie sprawia szczęście. 6. Co zacznie się w Twoim życiu z nową fazą Księżyca - 5 Kielichów, VI Kochankowie, XII Wisielec->Siła do około 20 sierpnia jeszcze będziesz nieco rozmyślać o tym co miało miejsce, pojawi się możliwość spotkania z kimś, bliskości i uczucia miłości (wyżej 2 kielichy), a później znów mooże nastać cisza i oczekiwania na ciąg dalszy. Wisielec może wskazywać tez na urlop i lenistwo Może więc jakiś wyjazd się szykuje albo relaks 7. Lekcja, która trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji - 3 Kielichów, Król Buław, Rycerz Buław->Księżyc/Pustelnik trzeba zaakceptować fakt, że obiekt uczuć może się pojawiać i znikać, a przede wszystkim zastanowić się czy odpowiada Ci taka forma znajomości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi