Skocz do zawartości

Calielowa Aura miesiąca

Caliel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Postanowilem pokombinowac cos, bo akurat jesli chodzi o ksiezycowe - sa fajne, ale dla mnie malo wydajne.

Ponieważ to spory rozkład, zakładam, że obejmuje on czas miesiaca, z zastrzezeniem, ze może się rozciagnąć na okres 2-3 miesięcy (często wpływy miesięcy łączą się ze sobą, co w pojedyńczych rozkladach jest niewidoczne):

I. Aura spraw finansowych:

1. Ogolnie: Sąd, 6 denarów, Kapłanka (wypadly podczas tasowania)

2. Na co uważać (negatywy): O/Paź denarów, As buław, 8 buław

3. Na co zwrócić uwagę (pozytywy): Kochankowie, Słońce, 7 denarów

II. Aura życia uczuciowego:

1. Ogolnie: O/Sąd, O/6 denarów, 6 buław

2. Na co uważać (negatywy): 6 denarów, Wieża (a jakze), 5 pałek

3. Na co zwrócić uwagę (pozytywy): 9 mieczy, Rycerz kielichów, Król buław

III. Aura życia zawodowego:

1. Ogolnie: 6 denarów, 6 buław, Królowa buław

2. Na co uważać (negatywy): 7 pucharów

3. Na co zwrócić uwagę (pozytywy): Rycerz buław

IV. Aura życia zewnętrznego(towarzyskiego):

1. Ogolnie: As mieczy, Q denarów, Paź buław

2. Na co uważać (negatywy): 6 kielichów

3. Na co zwrócić uwagę (pozytywy):Rydwan, 6 kielichów

V: Aura życia wewnętrznego(duchowa):

1. Ogolnie: 7 mieczy, 9 denarów, 4 mieczy

2. Na co uważać (negatywy):7 kielichów

3. Na co zwrócić uwagę (pozytywy): As kielichów, 5 buław, 10 mieczy, Pustelnik

Ad I.

Za bardzo nie wiem jak to ugryżc. Ogolnie raczej ok, bo bede sie zajmowac tym, czym sie ciagle zajmuje, czyli sprawami ksiegowymi, rachunkowoscia.

W pracy jest rodzinna atmosfera, Kaplanka moze mowic o specjalizacji... w tym keirunku. Mozliwe, ze wspolpraca sie jeszcze bardziej polepszy.

Wiekszych zysków niestety tu nie widzę.

Trzeba zwrócić uwagę bardziej na błedy rachunkowe w pracy (jestem ostrożny, ale czasami sie trafiaja). Dodatkowo trzeba nauczyć się jeszcze lepiej zarządzać tym co mam, bo od 1 do 1 cięzko wytrzymać ;) Uważać musze też na nowe możliwości, które mogą się okazać sciema.

Dotyczy to zwłaszcza pracy, której propozycję dostałem wczoraj (chodzi o marketing internetowy), ponieważ czuję w tym szwindel ;)

Musze rozejrzeć się za czymś dodatkowym, drugim etatem... Może znajomi mi jacyś pomogą... Ale jeszcze i tak musze poczekać.

Ad. II

Ostatnio stawiałem rozklad na spotkanie i relacje z S. I w sumie zaczynam tego załować. Bo to sprawiło że się nakręcam, pod względem negatywnym. Czuję teraz gigantyczną niepewność i nieufność, mam wątpliwości związane z tym (bo to też wydatek finansowy - den) plus rozkmina. Ale myślę, że skoro się już umówiliśmy - dotrzymam słowa. Jak to mam w zwyczaju - 6 buław.

Nie wiem za bardzo jak 6 den rozkminiac.. ale musze uważac na stany depresyjne;p bo mam sklonnośc do dołowania się pierdołami.

Czyzby w pozytywach był upojny seksik?:P hmmmm dobre i to, ale wole coś stabilniejszego.

Ad. III.

Tutaj chyba denarowa przemienia sie w buławową. Przykro mi dziewczyny, wychodzę raczej w królowych ;) Są dwie 6... czyli są/będą działania dotyczące poszukiwan czegos dodatkowego. Moze bedzie to wrozenie (bo mi pare osob obiecalo cos niecos), ale nie nastawiam się na to. Przypuszczalnie skoncze w supermarkecie na kasie, bo nic innego nie wchodzi w gre - nie chce tracic stażu (o dziwo - 6 den - praca na kasie).

Musze tylko ogarnac czarnowidztwo albo skrajne marzycielstwo, i dzialac, zrobic plan dzialania, zaangazowac do tego innych (rycerz bulaw).

Ewentualnie ktos mi pomoze.

Ad IV.

Tutaj po ucieciu paru znajomosci - zaczyna sie skupienie na sobie, ale tez czekanie na wiadomosc (S.). Nadzieja na to, że się odezwie.. i w sumie głownie pisanina mailowo-smsowo-fbookowa.

Musze zdjąc klapki z oczu, nie idealizować. Ale tez nie być dziecinnym. W mysl zasady ze jak cos mi nie pasuje, to biore zabawki ze swojej piaskownicy i idę ajciu.

Pozytywne jest hmmm wyjazd? ;) Co ciekawe mam az dwa.. w sierpniu i wrzesniu.. (jak widac mieszaja sie ze soba te miesiace hahaha).

Wiec nie jestem dokladnie pewien... mozliwe ze bede tesknic za Wami tez, moi drodzy zlotowcy ;) ale i bedzie co wspominac ;)

Ad. 5

Tutaj wciaz trwa rozkmina. Nauka. Skupiam sie na pracy nad soba. A glownie operowania swoja energia, umiejetnoscia uziemienia, kontroli jej przeplywu i ladowania się.

Musze uważać na swoje sny, bo one wcale nie sa poki co dobrym narzedziem pracy, medytacje - tez nalezy byc ostroznym, bo moge sie przepalic.

Dobre jest to ze mam motywacje wewnetrzna, taka potrzebe (As kielichow) pracy nad soba, oraz checi i energie na to (5 bulaw). 10 mieczy... hmmm wkurza mnie obecny stan, ze nic nie wiem, nic nie umiem, nie wiem czego chce. Chce to zmienic. Nawet jesli oznacza to alienacje, czy potrzebe wyciszenia, samotnej kontemplacji swojej duszy (Pustelnik).

Zobaczy ktoś jeszcze? ;) dziekuje

Napisano

1. Ogolnie: Sąd, 6 denarów, Kapłanka (wypadly podczas tasowania)

2. Na co uważać (negatywy): O/Paź denarów, As buław, 8 buław

3. Na co zwrócić uwagę (pozytywy): Kochankowie, Słońce, 7 denarów

ogólnie sprawy finansowe w miarę stabilnie aczkolwiek możesz mieć mniej niż sie spodziewasz , uważaj na wydatki pod wpływem impulsu, za jakiś czss mozesz mieć mozliwość dodatkowego zarobkowania

1. Ogolnie: O/Sąd, O/6 denarów, 6 buław

ogólnie bedziesz poszukujący :) nowości ...

uwazać na powrotu do starych miości

zwróc uwagę że już porawdziłeś sobie z depresją po miłlościach jesteś teraz silny i tak trzymać i zdobywasz nowe tereny :)

ogónlnie ładnie, moze będzie Ci pomagać jakaś Pani w pracy , albo będziecie sobie nawzajem pomagać , wymieniać sie doświadceniami

uwazaj aby w pracy skupiać sie na pracy a nie mysleć o niebieskich migdałach :) badz energiczny i kreatywny , albo atmoffera w pracy będzie od Ciebie wymagać refleksu i powera :)

nie wiem intelektualne rozmowy z kobieta, które bedą Cię motywować do działania

nie oglądaj sie za siebie, ale nie zapominaj o bliskich Ci ludziach pedz do przodu

1. Ogolnie: 7 mieczy, 9 denarów, 4 mieczy

2. Na co uważać (negatywy):7 kielichów

3. Na co zwrócić uwagę (pozytywy): As kielichów, 5 buław, 10 mieczy, Pustelnik

[/font][/b]

sam siebie oszukujesz że jesteś pewny siebie i spokojny, za bardzo nie uciekaj od rzeczywistości, jest szansa na to że po wysiłku z Twojej strony osiagniesz wew, stabilizacje i właścwią drogę ... chyba trochę spokoju wew dobrze Ci zrobi :)

• Lubię to! 1
Napisano

1. Ogolnie: Sąd, 6 denarów, Kapłanka (wypadly podczas tasowania) Tutaj bedziesz musiał się wykazać własna inicjatywną,wskrzeszeniem, być może mogą to byc dodatkowe pienadze dotyczące np porad wróżebnych- ty jako kapłanka,która trzyma w tajemnicy pewne sprawy,udziela porad, kieruje się intuicja. I za to co daje otrzymuje zapłate(6 denarów)

2. Na co uważać (negatywy): O/Paź denarów, As buław, 8 buław- na zbyt szybkie wysuwane wniosków

3. Na co zwrócić uwagę (pozytywy): Kochankowie, Słońce, 7 denarów- podejsc do pewnych aspektów ze zrozumieniem, pokazać to co daje poczucie wiary i możliwości,patrzec w przyszłość,nie gasić.

1. Ogolnie: O/Sąd, O/6 denarów, 6 buław-

W tych uczuciach to w ogole nie wygląda przesympatycznie..

Ogolnie to wydaje mi się,że nie wróci to co było..moga pojawić się jakies sprzeczki z osobą która moze pomyslec ,ze wiecej wzieles niz dałes..pozytywy sa takie,ze mozesz wyjsc z tego takiego snucia złych wizji w swojej głowie..

W pracy fajnie ile wysiłku włozysz tak Ciebie docenia,moze bedziesz musiał coś powalczyć,zdecydować co bedzie dla Ciebie istotniejsze..ale masz w sobie wiele energ i wiele pomysłow.

Ogólnie to otrzymasz wiadomość od jakiejś Pani z przeszłości.. tutaj w pozytywach mozesz pozalatwiac zaległe sprawy..uporządkować..w negatywach nie warto powracac do zgnitego jabłka..

1. Ogolnie: 7 mieczy, 9 denarów, 4 mieczy-spprytnie bedziesz próbował odnależć w sobie spokój.uleczyc własna dusza?

2. Na co uważać (negatywy):7 kielichów- aby nie popaść w zbyt wielki narcyzm,patrzenie przez rózowe okulary..

3. Na co zwrócić uwagę (pozytywy): As kielichów, 5 buław, 10 mieczy, Pustelnik- nawet pewne zapalniki które powodują spustoszenie w naszych wnetrzu zamykają pewne rozdziały a duchowo wzrastamy i uczymy sie poprzez nasze doświadczenia.

• Lubię to! 1
Napisano

Postanowilem pokombinowac cos, bo akurat jesli chodzi o ksiezycowe - sa fajne, ale dla mnie malo wydajne.

Ponieważ to spory rozkład, zakładam, że obejmuje on czas miesiaca, z zastrzezeniem, ze może się rozciagnąć na okres 2-3 miesięcy (często wpływy miesięcy łączą się ze sobą, co w pojedyńczych rozkladach jest niewidoczne):

1. Ogolnie: Sąd, 6 denarów, Kapłanka (wypadly podczas tasowania) ---> XVI Wieza, HB X Kolo Fortuny i I Mag

2. Na co uważać (negatywy): O/Paź denarów, As buław, 8 buław ---> III Cesarzowa, HB IX Eremita

3. Na co zwrócić uwagę (pozytywy): Kochankowie, Słońce, 7 denarów ---> XX Sad, HB V Papiez

Ogolnie widac tu, ze nie bedzie latwo. Masz konkretne problemy finansowe i wymagaja one konkretnych dzialan, abys mogl sie z tego wydostac. Wazne tu, abys dzialal w sposob zarowno bardzo przemyslany, jak i zrownowazony. Tak wiec nie mozesz pozwolic sobie w tej kwestii na zadne chybione i wynikajace z desperacji zrywy. Dzialania konkretne - tak, histeryczne zrywy nie. Mozliwe, ze warto tez byloby zwrocic sie lub skorzystac z czyjejs pomocy. Moze kogos z rodziny, albo zaufanego? Wsparcie, moze niekoniecznie finansowe, ale pomagajace Ci znalesc jakas mozliwosc (moze dodatkowego?) zarobku. Tutaj wazne, zebys pamietal o tym, ze wyniki Twoich staran niekoniecznie od razu przyniosa widoczne efekty, ale nie wolno Ci sie poddawac. Do przodu i z wytrwaloscia.

1. Ogolnie: O/Sąd, O/6 denarów, 6 buław ---> XX Sad, HB V Papiez

2. Na co uważać (negatywy): 6 denarów, Wieża (a jakze), 5 pałek ---> XV Diabel, HB IX Eremita

3. Na co zwrócić uwagę (pozytywy): 9 mieczy, Rycerz kielichów, Król buław ---> I Mag, HB IX Eremita

Tu jest tak, ze czujesz sie samotny i nieco masz w sobie w tej kwestii z desperata. Bardzo, ale to bardzo poszukujesz tej drugiej poloweczki. To normalne, szczegolnie, zes bardzo wrazliwy czlowiek. Wazne w tym, abys jednak nie robil nic na sile. Bo wlasnie w ten sposob przyciagniesz do siebie kogos, kto wyczuwajac w Tobie te potrzebe uczucia, moze to po prostu wykorzystac. Zastanow sie najpierw czego tak naprawde sam chcesz. Duzo myslisz, duzo sie zamartwiasz.... jest Ci momentami bardzo ciezko. Tu jednak ten czas jest wazny dla Ciebie. W samotnosci czlowiek uczy sie samego siebie. Taka nauka jest dobra, aby wiedziec, czego chcesz a czego nie jestes w stanie zaakceptowac. Akceptujac swoja samotnosc... dajesz sobie mozliwosc tego, ze ktos moze do Ciebie dolaczyc w takiej formie, jaka bedzie dla Ciebie najlepsze.

1. Ogolnie: 6 denarów, 6 buław, Królowa buław ---> II Kaplanka, HB XII Wisielec i III Cesarzowa

2. Na co uważać (negatywy): 7 pucharów ---> XVII Gwiazda, HB VII Rydwan

3. Na co zwrócić uwagę (pozytywy): Rycerz buław ---> III Cesarzowa

Tu jest mozliwosc, zeby (z czyims wsparciem byc moze) zadzialac... pojsc w pewnej kwestii do przodu. Mozliwe wlasnie, ze cos z ezoteryka moglbys sobie tu dodatkowo zadzialac. Widac zadowolenie w 6 Bulawach a Bulawowa Krolowa przechodzi zmiane, ktora dodaje jej w zyciu skrzydel i pozytywnie zawodowo transforuje. Jest tez zacheta, bys uzywal swojej intuicji, ale abys zmienil nieco zasieg i rodzaj dzialania w kwestiach zawodowych. Bo cos robisz ciutke nie tak lub patrzysz nie tam, gdzie trzeba. A masz w tle jakies mozliwosci.

Czego nie powinienies robic. Nie osiadac na laurach. Wazne, zebys, jezeli masz jakies marzenia czy plany, od razu weryfikowal, co z tego da sie wcielic w zycie, a co odrzucic, jako takie, na ktore tracisz po prostu energie. I przejsc od razu konkretnie do dzialania. Masz energie, co widac w Rycku Bulaw... a jak sam wiesz, Rycek Bulaw ma potencjal Cesarzowej... wiec duze pole do popisu... ;)

1. Ogolnie: As mieczy, Q denarów, Paź buław ---> I Mag, HB I Mag

2. Na co uważać (negatywy): 6 kielichów ---> XVI Wieza, HB VI Kochankowie

3. Na co zwrócić uwagę (pozytywy):Rydwan, 6 kielichów ---> I Mag, HB XIII Smierc i IV Cesarz

Tu duza role odgrywa cos z przeszlosci. Niekoniecznie ma to na Ciebie dobry wplyw. Wiec zegnac sie ze wszystkim/i, co Cie w jakis sposob obezwladnia i wlasciwie Tobie nie sluzy. Pewne sprawy moga wymagac wyjasnienia a to z kolei moze zburzyc ramy niektorych znajomosci. W kazdym razie tu zaznacza sie Twoja asertywnosc w wielu takich znajomosciach, sprawach... i szukanie swojego szczescia/interesu.

1. Ogolnie: 7 mieczy, 9 denarów, 4 mieczy ---> XVIII Ksiezyc, HB XX Sad i II Kaplanka

2. Na co uważać (negatywy):7 kielichów ---> XVII Gwiazda, HB VII Rydwan

3. Na co zwrócić uwagę (pozytywy): As kielichów, 5 buław, 10 mieczy, Pustelnik ---> XIII Smierc, HB VII Rydwan

No przed Toba taki czas troche odosobnienia bedzie. Widac, ze bedziesz wiele spraw, na roznych poziomach, porzadkowal sobie. Odcinal sie od znajomosci, ktore Tobie nie sluza. Przestaniesz tez szukac na sile uczucia. Zajmiesz sie duzo bardziej soba i bedziesz siebie uczyl sie jeszcze bardziej szanowac. Uwazaj tylko, zeby za bardzo nie odsunac sie od ludzi... a swoje marzenia realizowac... odpowiednio i nie pielegnowac ich jak jakis rekwizytow w muzeum do ogladania. :)

Powodzenia Calielu. :*

• Lubię to! 1
  • 5 tygodni później...
Napisano

Co tu moge napisac...

Sprawy finansowe itp sie nie zmienily...

poza wiekszym wydatkiem na dentyste (6 mieczy to problem z zebęm jak sie okazalo).

Co do spraw uczuciowych - jedna znajomosc zakonczyla sie z hukiem, i tyle.

Jakos nagle tak polecialo, wygarnalem co trzeba, to co lezy mi na watrobie...

No i cisza w eterze do dzis :) ale nie zaluje

bo nie potrzebuje do szczescia manipulacji, lansu i pustego blichtru.

Co prawda jest ktos, kto przykul moja uwage, ale nie sadze by cos z tego wyniklo, wiec raczej wole sie na nic nie nastawiac.

Pora ogarnac ten swoj romantyzm, marzycielstwo i snucie dalekosieznych planow,

a popatrzec na rzeczywistosc jaka jest, a niestety ona skrzeczy, a bedzie jeszcze bardziej :P

Tyle na razie moge zweryfikowac - krotko mowiac - stara bieda, na nowa nie stac :)