Skocz do zawartości

Nów sierpniowy:)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

1.Co trzeba odpuścić 10 kielichów Kochankowie suma Cesarz

hmmm..zasiedzenie w rodzinie, związek???

2. Co trzymać jak najbliżej -Król Kielichów 3 mieczy 5 buław suma Wieża

kurcze..wyjasnianie spraw z mężczyzną, który mnie zranił, skrzywdził

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 2 mieczy 8 denarów suma Sąd

odsunięcie się od spraw pracy (urlop:))

4. Jak świat wpływa na mnie 4 mieczy 10 buław suma Umiarkowanie

daje mi odpoczynek z jednej i trochę męczy z drugiej strony

5. Co mozesz i musisz dac innym - 10 denarów Cesarzowa suma Mag

mam pokazać, że jestem kobietą silną, poukładaną, stateczną

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 8 kielichów 4 buław 7 kielichów suma Gwiazda

coś powróci, może kontakty netowe z kimś,wróca marzenia i nadzieje

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów 6 kielichów Wisielec Królowa Buław suma Siła

tu chyba zmierzenie się ze swoją aktywnością, w Wisielcu widac zmianę, coś się przekręci, coś mnie zaskoczy, coś powróci

Napisano

Burzenie ciepła rodzinnego,podejmowanie wyborów..Takiego moze domatorstwa..

Myślę,że powinnaś obstawiać przy swoim,że zburzyl swój obraz w twoich oczach. Chyba musi zdać sobie sprawę z tego,że co zrobił.. Kielichowy dla mnie to taka ciepła klucha..wiecej mówi gorzej z robieniem..konsekwencja w działaniu..

urlop tez,ale i moze te kontakty..faktycznie przez łącze..

Tutaj widać odpoczynek od obciązeń. Suma mówi,ze zaczyna dawac Ci nadzieje,ze wszystko się wyrówna i bedzie w porządku-ustabilizuje

Myslę,że możesz pokazać hierarchie wartości... poczucie stabilnosci,bezpieczeństwo,służyć dobra rada..niczym matka..

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 8 kielichów 4 buław 7 kielichów suma Gwiazda

Wydaje mi sie ze miną twoje chwiejne nastroje.. przekroczysz jakąs wewnetrzna brame i przewartosciujesz swoje siły na zamiary-poukładasz sobie w domu pewne rzeczy.

7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktów 6 kielichów Wisielec Królowa Buław suma Siła

tu chyba zmierzenie się ze swoją aktywnością, w Wisielcu widac zmianę, coś się przekręci, coś mnie zaskoczy, coś powróci[

ze człowiek z czasem się zmienia i choć patrzysz na drugą osobę,widzisz tą sama twarz to twoja wizja niej znacznie uległa zniekształceniu. troche sie odetniesz od tego wszystkiego.. pokazujesz sie jako buławowa która walczy o siebie..
Napisano

odpuścić sobie podejmowanie decyzji związanych z rodziną

zaniechanie jakiegoś może nie porozumienia w pracy, samej pracy

odizolowałaś się, bo czujesz przeciążenie bardzo duże, odpoczywasz, relaksujesz się

jesteś zdecydowana i wiesz, czego chcesz w dodatku potrafisz to osiągnąć

pozostawisz coś za sobą, coś sobie przemyślisz związanego z rodziną i marzeniami, złapiesz nadzieję

coś z przeszłości będziesz analizować i to dłużej, nie wiem, czy ta analiza nie będzie dotyczyła Twojego nastawienia do samej siebie

Napisano

1.Co trzeba odpuścić 10 kielichów Kochankowie suma Cesarz HB XVI Wieza i VII Rydwan

Nie wiem... tu powiedzialabym, ze odruchy serca wynikajace z marazmu w danej chwili. Mozesz poczuc sie, ze chcialabys, zeby w Twoim zyciu sie wreszcie cos zadzialo, jakis podmuch cieplego uczucia. Tu rada z podsumow jest taka, zebys realnie ocenila, ile takie postepowanie wniosloby dobrego a ile zlego. I robila to, co uznasz za stosowne, ale nie kierujac sie (przynajmniej nie wylacznie) tylko emocjami. Patrz realnie. Co jeszcze. Jezeli uznasz, ze tego rodzaju mylenie Cie w jakis sposob unieszczesliwia, bo np. na zasadzie "co by bylo, gdyby" to zostaw to jak najszybciej. O tym w moim odczuciu mowia te karty calosciowo (wraz z podsumami).

2. Co trzymać jak najbliżej -Król Kielichów 3 mieczy 5 buław suma Wieża, HB VIII Sprawiedliwosc

Ja bym tu powiedziala, ze raczej odciecie sie na jakis czas od mezczyzny, z ktorym laczy Cie moze uczucie, lub ktory zabiega o Ciebie, ale na ten czas... to jeszcze nie czas na dzialania. Rozmowa tak, ale jeszcze nie teraz. Ewentaualnie licz sie z tym, ze rozmowa teraz moze poscic cos w ruch, czego mozesz nie umiec zatrzymac i co przyniesie wprawdzie oczyszczenie tej sytuacji, ale moze to byc dosc ostre i bolesne... jak wyciecie chorej czesci ciala. Moze warto chwile z tym poczekac.

, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Tak... teraz masz czas, ze po prostu mozesz zajac sie soba, swoimi potrzebami. Nie rob nic, czego nie czujesz, ze musisz robic. Badz dla siebie i to wystarczy. Rob tylko to, co uznasz za konieczne.

4. Jak świat wpływa na mnie 4 mieczy 10 buław suma Umiarkowanie, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

Odsuwasz sie od ludzi, bo po prostu ostatnimi czasy wszystkiego bylo dla Ciebie za duzo. Czasem jednak postaraj sie wychylic nosa, bo czasem moze byc warto. ;)

5. Co mozesz i musisz dac innym - 10 denarów Cesarzowa suma Mag, HB XIII Smierc i IV Cesarzowa

Masz docenic to, co juz posiadasz. Siebie, swoj dom, swoj wlasny swiat, to, co do tej pory sobie wypracowalas. To dla Ciebie bedzie duza transformacja, poniewaz do tej pory szukalas tego wszystkiego poza soba.

Teraz Twoje dzialania powinny stac sie bardziej skoncentrowane na wlasnych potrzebach.

6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca 8 kielichów 4 buław 7 kielichów suma Gwiazda, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag

Tu pewna faza, takiego szarpania, moze rozmyslania itd.... zakonczy sie na tyle, ze na ten moment odsuniesz to bardziej w sfere "jak wroce po wakacjach" to zobacze... ewentualnie "za jakis czas"... Skupisz sie teraz na wakacjach, sloncu a sprawy, ktore byly dla Ciebie niewygodne, emocjonalnie szarpiace... odsuniesz na dalsza przyszlosc, gdy bedziesz juz silniejsza i bardziej zrelaksowana.

, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita

Tu jakas sytuacja, ktora zaistniala w przeszlosci, bedzie wymagala nieco przemylenia z Twojej strony a takze dzialan. Widac w podsumach, ze bedziesz miala okazje, aby zawalczyc o swoje, ale nie bedzie to droga w pewnym kierunku, duzo bedzie w Tobie niepewnosci i dochodzenia swoich podstaw... ale to dobry kierunek, ufaj swojej intuicji.

Napisano

może marzenia o pięknym związku -

odciać się od osoby, która rani- zwalczyć w sobie uczucie zmienić wzorzec myślowy

obiektywne spojrzenie na pracę - umiejętność wyjaśnienia zaszłości

czasem przytłacza - ale raczej spokojnie powinno być

swoją opiekuńczość - życzliwą domową atmosferę- pokazać klasę

może postanowisz zakończyć znajomość - z którą wiązałaś nadzieje

Powrócić do czasów dzieciństwa - szukać siły w młodzieńczych marzeniach- to w nich drzemie siła i energia

Gość Daffne
Napisano

odpuścić sobie myśli i pragnienia poszukiwania osoby, z którą można by stworzyć szczęśliwy związek, przepełniony uczuciem wsparciem i troską wzajemną.

2. Co trzymać jak najbliżej -Król Kielichów 3 mieczy 5 buław suma Słońce

najbliżej trzymać przy sobie osoby, które potrafią dać ciepło i nawet jeśli czasem relacja "przycicha"...na nowo można ją znów nawiązać i cieszyć się z niej wzajemnie. Suma to Słońce a więc wspólnie beztrosko spędzany czas i czerpanie z niego dużej radości, która doładowywuje i sprawia, że chce się życ :)

może trudność z podjęciem decyzji, analizowanie oraz próby podejmowania rozwiązań, czyli co by tu zrobić by dobrze było.

troszkę czujesz zbyt wiele na sobie obowiązków, natłok wydarzeń, pragnęłabyś czasem oddechu, spokoju i ciszy. Z tego powodu czasem możesz się izolować, szukać na ile to możliwe swego miejsca by sie zaszyć i pobyć troszkę samej ze sobą.

możesz dać gospodarność w domu, ale też poczuje stabilności, bezpieczeństwa rodzinie, dziecku :) Albo wspierać tych, którzy nie widzą jaki kierunek obrać.

troszkę będzie mieszanych emocji, ale one przeminą i skupisz się na tym co dobre, pobudzi Cię to do planowania tego co chciałaś już wcześniej realizować :D

starać się sięgać po swe marzenia bo to one mogą być pięknym bodźcem i determinacją do podejmowania działań.

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano (edytowane)

Weryfikacja

tak jak Daffne pisała : "odpuścić sobie myśli i pragnienia poszukiwania osoby, z którą można by stworzyć szczęśliwy związek, przepełniony uczuciem wsparciem i troską wzajemną."

odciecie się od mężczyzny, jak pisała SacralNirvana i Kędry

Kędry : "obiektywne spojrzenie na pracę - umiejętność wyjaśnienia zaszłości";SacralNrivana : "Tak... teraz masz czas, ze po prostu mozesz zajac sie soba, swoimi potrzebami. Nie rob nic, czego nie czujesz, ze musisz robic. Badz dla siebie i to wystarczy. Rob tylko to, co uznasz za konieczne.

Daffne: "troszkę czujesz zbyt wiele na sobie obowiązków, natłok wydarzeń, pragnęłabyś czasem oddechu, spokoju i ciszy. Z tego powodu czasem możesz się izolować, szukać na ile to możliwe swego miejsca by sie zaszyć i pobyć troszkę samej ze sobą"

SacralNirvana : "Odsuwasz sie od ludzi, bo po prostu ostatnimi czasy wszystkiego bylo dla Ciebie za duzo. Czasem jednak postaraj sie wychylic nosa, bo czasem moze byc warto. ;)

Iwka: "odizolowałaś się, bo czujesz przeciążenie bardzo duże, odpoczywasz, relaksujesz się"

Daffne: "możesz dać gospodarność w domu, ale też poczuje stabilności, bezpieczeństwa rodzinie, dziecku :) Albo wspierać tych, którzy nie widzą jaki kierunek obrać" - od tego wspierania cała energia ze mnie uszła;)

SacralNirvana : "Masz docenic to, co juz posiadasz. Siebie, swoj dom, swoj wlasny swiat, to, co do tej pory sobie wypracowalas. To dla Ciebie bedzie duza transformacja, poniewaz do tej pory szukalas tego wszystkiego poza soba.

Teraz Twoje dzialania powinny stac sie bardziej skoncentrowane na wlasnych potrzebach" - tez prawda

GdzieTaIrlandia: " Wydaje mi sie ze miną twoje chwiejne nastroje.. przekroczysz jakąs wewnetrzna brame i przewartosciujesz swoje siły na zamiary-poukładasz sobie w domu pewne rzeczy"

tu chyba zmierzenie się ze swoją aktywnością, w Wisielcu widac zmianę, coś się przekręci, coś mnie zaskoczy, coś powróci

Iwka : "coś z przeszłości będziesz analizować i to dłużej, nie wiem, czy ta analiza nie będzie dotyczyła Twojego nastawienia do samej siebie"

Bardzo serdecznie Wam dziekuję za to, że poświęciłyście mi czas:)

Edytowane przez Inez2503