Selenka82 Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Hej snilo mi sie dzisiaj ze chodzilam po lasku w poblizu osiedla na ktorym mieszkam, i wszedzie rosly grzyby...a ja chodzilam i patykami niszczylam te grzyby - nie tylko trujace ale takze jadalne. Niektore na blaszce mialy ciemne plamy, tlo las droga nieopodal wszystko bylo blade i niemal zamazane w porownaniu do tych grzybow ktore byly ostrre i wyrazne, nawet przez sen wyczuwalam ich zapach.... Prosze pomozcie mi zinterpretowac ten sen.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Selenka82, te grzyby symbolizują wszelkie wydarzenia, epizody, które szkodzą Ci i przysparzają problemów. Fakt niszczenia ich świadczy o tym, że radzisz sobie z tymi problemami, bądź chciałabyś się z nimi uporać. Jeśli jesteś świadoma przeszkód, jest to po prostu wyraz chęci pokonania ich. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 (edited) Masz jakieś zmartwienie , coś Cię niepokoi. Coś się z Tobą dzieje .Byc może martwisz się samą sobą . Podjęłaś się czegoś lub spędzasz z kimś czas, kto sprawia, że odczuwasz pragnienia, które w głębi duszy odbierasz jako mało rozsądne, ale mimo tego przyciąga Cię do ich realizacji. Chcesz coś szybko zdobyć . Być może stałaś się ostatnio trochę oschła i przykra dla otoczenia. Zdaje się nie dostrzegasz lub nie chcesz dostrzec otaczających Cię ludzi, którzy mają dla Ciebie otwarte serce. To jest moje zdanie Pozdrawiam Sephira -sorrki nie wiedziałam że Ty tez i teraz Edited March 6, 2009 by _Domi_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selenka82 Posted March 8, 2009 Author Share Posted March 8, 2009 dziekuje za odpowiedz zapewne obie macie troche racji, mam troche problemow co prowadzi tez do tego ze nie reaguje na uczucia moje i innych. Mam nadzieje, ze sila woli pokonamy te troski . Dziekuje jesszcze raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts